Μια γρήγορη ματιά στη νέα εφαρμογή μουσικής στο iOS 8.4


Το iOS 8.4 κυκλοφόρησε και τα μεγάλα νέα σχετικά με αυτήν την ενημέρωση είναι ότι φέρνει το Apple Music σε όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές. Αυτό που μπορεί να μην γνωρίζουν όσοι δεν ενδιαφέρονται για το Apple News είναι ότι σημαίνει επίσης μια φρέσκια και πολύ διαφορετική εμφάνιση για την εφαρμογή Μουσική. Ρίχνουμε μια γρήγορη ματιά στις βελτιώσεις διεπαφής χρήστη που έχουν γίνει στην εφαρμογή και θα αγγίξουμε μόνο το Apple Music ως μέρος του UI και όχι πόσο εξαιρετική/τρομερή υπηρεσία είναι.

  Πώς να ρυθμίσετε τον χρόνο οθόνης στο iOS 12

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι ότι οι καρτέλες που είχατε έχουν πλέον εξαφανιστεί και έχουν αντικατασταθεί με νέες που φιλοξενούν διαφορετικές λειτουργίες. Υπάρχουν πέντε καρτέλες συνολικά. ένα για τη μουσική βιβλιοθήκη σας, ένα για το iTunes Radio και τα άλλα τρία είναι αφιερωμένα σε υπηρεσίες που σχετίζονται με την Apple Music, όπως παρακολούθηση των αγαπημένων σας καλλιτεχνών κ.λπ. Η καρτέλα Νέα σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε νέα μουσική, αλλά για να την ακούσετε, πρέπει να εγγραφείτε στο Apple Music. Η καρτέλα For You εμφανίζει προτάσεις μουσικής (Apple Music) και συμπληρώνει τις υπερωρίες καθώς η υπηρεσία μαθαίνει τις προτιμήσεις σας. Η καρτέλα Σύνδεση είναι για να ακολουθείτε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες (Apple Music).

  Πώς να κρύψετε τις εικόνες αποστολέα στο Gmail για iOS

Αυτό σας αφήνει με την καρτέλα Η μουσική μου, η οποία χωρίζεται σε δύο καρτέλες. ένα για τη μουσική βιβλιοθήκη σας και το άλλο για τις λίστες αναπαραγωγής σας. Εάν έχετε ένα κομμάτι που παίζει αυτήν τη στιγμή (ή είναι σε παύση), θα εμφανίζεται ως ελαχιστοποιημένο πρόγραμμα αναπαραγωγής στο κάτω μέρος σε όλες τις καρτέλες. Η δυνατότητα αναζήτησης όχι μόνο διατηρεί ένα ιστορικό των κομματιών ή των καλλιτεχνών που έχετε αναζητήσει, αλλά σας επιτρέπει επίσης να πραγματοποιήσετε ανεξάρτητη αναζήτηση στη βιβλιοθήκη σας και στο Apple Music.

Νομίζω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι η εφαρμογή Μουσική φαίνεται τελικά λίγο απασχολημένη. Πριν, με καρτέλες για τη βιβλιοθήκη, τον καλλιτέχνη ή το είδος σας κ.λπ., η εφαρμογή εμφανιζόταν ως ένα απλό πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου με διαφορετικούς τρόπους πρόσβασης στη μουσική σας. Η Apple Music κυριαρχεί στο μεγαλύτερο μέρος της εφαρμογής, επομένως αξίζει επίσης να αναρωτηθεί κανείς εάν μια ξεχωριστή εφαρμογή για το Apple Music μπορεί να ήταν καλή ιδέα ή όχι.

  Πώς να αποκτήσετε την εφαρμογή Photo Booth για iOS 7 σε iPhone ή iPod touch