ΜΗΝ διαγράψετε την εφαρμογή Apple Pay από το iPhone σας

Το iOS 11.2 κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα. Όποιος χρησιμοποιούσε ήδη το iOS 11 πιθανότατα αναβάθμισε στην πιο πρόσφατη έκδοση. Αυτή η τελευταία έκδοση έγινε ευπρόσδεκτη για τις διορθώσεις σφαλμάτων που, ειλικρινά, το iOS 11 έχει πολλά. Τέλος, πρόσθεσε και το Apple Pay. Το Apple Pay δεν είναι μια ενσωματωμένη δυνατότητα στο iOS 11 όπως το κοινόχρηστο φύλλο. Λειτουργεί μέσω μιας εφαρμογής που ονομάζεται Apple Pay. Αν θυμάστε, από το iOS 10, οι χρήστες μπορούν να διαγράψουν τις περισσότερες εφαρμογές στοκ. Είναι το ίδιο με το Apple Pay, εκτός από το ότι αυτό είναι λάθος. Το Apple Pay χειρίζεται μια βασική λειτουργία στο iOS 11 και εάν διαγράψετε την εφαρμογή Apple Pay, δεν μπορείτε να την ανακτήσετε. Αυτό είναι ένα άλλο σφάλμα του iOS 11.

  Πώς να ταξινομήσετε τις απαντήσεις στο Quora με ψήφους

Η εφαρμογή Apple Pay δεν προστίθεται ως εφαρμογή αρχικής οθόνης. Αντίθετα, προστίθεται ως εφαρμογή iMessage. Το κατάστημα εφαρμογών iMessage ενώ είναι χωριστό από την εφαρμογή App Store παραμένει το ίδιο κατάστημα. Το iOS 11 άλλαξε τον τρόπο εμφάνισης των εφαρμογών iMessage μέσα στην εφαρμογή και η νέα διεπαφή χρήστη κάνει κάπως ενοχλητικό να εμφανίζονται όλες αυτές οι εφαρμογές στο κάτω μέρος. Μπορείτε να τα αποκρύψετε ή να τα αφαιρέσετε, αλλά αν μπείτε στον πειρασμό να καταργήσετε την εφαρμογή Apple Pay, να γνωρίζετε ότι δεν θα μπορείτε να την κατεβάσετε ξανά από το App Store ή το iMessage App Store.

  Πώς να αποκτήσετε νέα έργα τέχνης για την ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας καθημερινά

Επαναφορά Apple Pay

Εάν διαγράψετε το Apple Pay από το iPhone σας και αργότερα αποφασίσετε ότι θέλετε να επιστρέψει η εφαρμογή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επαναφέρετε το iPhone σας στο απόθεμα iOS 11.2. Αφού γίνει επαναφορά, μπορείτε να το επαναφέρετε από ένα αντίγραφο ασφαλείας και θα έχετε το Apple Pay Back. Σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολο όσο να κατεβάσετε ξανά την εφαρμογή.

The Bug

Μπορείτε να διαγράψετε εφαρμογές στο iOS στο iOS, ωστόσο υπάρχουν εξαιρέσεις. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να διαγράψετε τις Φωτογραφίες ή την εφαρμογή Κάμερα ενώ μπορείτε να διαγράψετε τις εφαρμογές Ημερολόγιο και Αριθμομηχανή. Το iOS γνωρίζει ότι υπάρχουν ορισμένες εφαρμογές που, εάν αφαιρεθούν, θα επηρεάσουν αρνητικά τις βασικές λειτουργίες της συσκευής σας. Ως εκ τούτου, απαγορεύει την κατάργηση αυτών των εφαρμογών. Έτσι θα πρέπει να συμπεριφέρεται η εφαρμογή Apple Pay, δηλαδή δεν θα πρέπει να έχετε την επιλογή να τη διαγράψετε ή, εάν αυτή είναι μια μη απαραίτητη εφαρμογή, θα πρέπει τουλάχιστον να μπορείτε να την κατεβάσετε από το App Store.

  Πώς να αλλάξετε την εικόνα προφίλ στο Instagram;

Το iOS 11 είχε τα σφάλματα του, αλλά ήταν ως επί το πλείστον τυχαία. Αυτό δείχνει απλή επίβλεψη. Δεν είναι το ίδιο με το πρόβλημα με ορισμένα γράμματα που δεν αποδίδονται σωστά ή οι συναγερμοί δεν χτυπούν όταν πρέπει. Αυτό το σφάλμα επιτρέπει στους χρήστες να αφαιρέσουν ένα βασικό χαρακτηριστικό από το iPhone χωρίς γρήγορο τρόπο να το επαναφέρουν.