Μεταφράστε κείμενο και βρείτε ορισμούς λέξεων εν κινήσει με το Floating Translator

Στα εφηβικά μου χρόνια, ήμουν τόσο πρόθυμος να μελετήσω την ιαπωνική κουλτούρα με την αγάπη μου με τα Manga και τα βιντεοπαιχνίδια, και συχνά περνούσα πολύ χρόνο ψάχνοντας για διαδικτυακούς πόρους όπως μεταφραστές και λεξικά για να μάθω ακόμη και τη γλώσσα. Ευτυχώς, τώρα έχω πολλές εφαρμογές για κινητά στη διάθεσή μου για να μεταφράσω εύκολα τη μια γλώσσα στην άλλη. Δοκίμασα πολλές δημοφιλείς εφαρμογές μετάφρασης στο Google Play Store και η αγαπημένη μου μέχρι στιγμής είναι το Google Translator, το οποίο διαθέτει ένα σωρό λειτουργίες όπως υποστήριξη για ένα ευρύ φάσμα γλωσσών και δυνατότητα μετάφρασης κειμένου, ομιλίας, γραφής κ.λπ. Το Floating Translator είναι άλλο ένα τέτοιο εργαλείο που σας επιτρέπει να μετατρέπετε κείμενο αμέσως, έχοντας πρόσβαση σε όλες τις άλλες εφαρμογές που ενδέχεται να χρησιμοποιείτε, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών πλήρους οθόνης. Φέρει επίσης ένα ενσωματωμένο λεξικό, ώστε να μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε έννοιες λέξεων που δεν γνωρίζετε μέσα και έξω χωρίς να εγκαταλείψετε την τρέχουσα δραστηριότητά σας.

  Θυμόμαστε τα Windows 2000, το ξεχασμένο αριστούργημα της Microsoft

Η φιλική προς τον χρήστη διεπαφή του Floating Translator είναι ίσως το καλύτερο πράγμα σε αυτό. Όταν ενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις του, ρίχνει ένα αιωρούμενο εικονίδιο στην οθόνη σας επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση όποτε και όπου θέλετε. Απλώς πατήστε στο εικονίδιο με το συννεφάκι του και θα εμφανιστεί ένα πλήρες παράθυρο μεταφραστή. Μπορείτε να μετακινήσετε τη φούσκα οπουδήποτε στην οθόνη πατώντας πάνω της και μετακινώντας το δάχτυλό σας στην επιθυμητή περιοχή. Πατώντας σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της οθόνης κλείνει αυτό το παράθυρο.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, το Floating Translator υποστηρίζει επί του παρόντος όλες τις κύριες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των Ισπανικών, Αγγλικών, Καταλανικών, Πολωνικών, Αραβικών, Κινέζων, Ουγγρικών, Ρωσικών, Γερμανικών, Γαλλικών, Ιταλικών και Πορτογαλικών. Και σας επιτρέπει να μεταφράζετε κείμενο μεταξύ των υποστηριζόμενων σε σύντομο χρονικό διάστημα.

  Το Moo0 File Monitor εμφανίζει τις αλλαγές αρχείων σε πραγματικό χρόνο και το καταγράφει [Windows]

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το μέγεθος και τη συμπεριφορά της αιωρούμενης φυσαλίδας εάν το χρειάζεστε. Για παράδειγμα, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το μέγεθός του σε διαφορετικά μεγέθη που κυμαίνονται από πολύ μικρό έως γιγάντιο. Από την άλλη πλευρά, η συμπεριφορά σάς επιτρέπει να καθορίσετε εάν θα παραμένει ορατή ή όχι όταν ο μεταφραστής δεν φαίνεται.

Μιλώντας για το ίδιο το παράθυρο του μεταφραστή, μπορείτε να το μετακινήσετε οπουδήποτε θέλετε και να προβάλετε και να αλλάξετε τις επιλεγμένες γλώσσες εισόδου και εξόδου αμέσως. Στο επάνω μέρος του αναπτυσσόμενου μενού γλώσσας υπάρχει μια επιλογή dict (λεξικό) που σας επιτρέπει να βρείτε το νόημα της καθορισμένης λέξης. Για να μεταφράσετε λέξεις ή φράσεις, απλώς πληκτρολογήστε το απαιτούμενο κείμενο και πατήστε το πλήκτρο Enter στο πληκτρολόγιο για να λάβετε το αποτέλεσμα.

  Πώς να διορθώσετε τα Windows 10 Wiping Out All Settings on Login Bug

Το Floating Translator είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Google Play Store.

Εγκαταστήστε το Floating Translator από το Play Store