Μεταφέρετε μουσική και βίντεο στο iPhone σας χωρίς iTunes [Giveaway]

Για όσο καιρό αγαπούσα το iPhone, μισούσα το iTunes με εκδίκηση. Έχω ψάξει για πολλές λύσεις, οποιονδήποτε τρόπο για να παρακάμψω το iTunes και να μεταφέρω ανώδυνα μουσική από τον υπολογιστή μου στο iPhone μου, αλλά οι περισσότερες λύσεις που έχω συναντήσει ήταν τόσο περίπλοκες που ήταν καλύτερα να παραμείνω στο iTunes. Γνωρίστε τον WALTR. μια εφαρμογή τόσο για Windows όσο και για Mac που σας επιτρέπει να στέλνετε αρχεία μουσικής και βίντεο στο iPhone (ή το iPad) σας χωρίς να χρειάζεστε iTunes και χωρίς να χρειάζεται να κάνετε jailbreak στο iPhone σας. Τα αρχεία πηγαίνουν στις εγγενείς εφαρμογές μουσικής και βίντεο στη συσκευή σας και αναπαράγονται κανονικά σαν να τα είχατε στείλει χρησιμοποιώντας το iTunes. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη μορφή αρχείου, επειδή το WALTR υποστηρίζει πολλά από αυτά και φροντίζει για οποιαδήποτε μετατροπή μπορεί να χρειαστεί. Χρειάζεται μόνο να συνδέσετε τη συσκευή σας στο σύστημά σας με το καλώδιο φόρτισης, να σύρετε και να αποθέσετε τα αρχεία και σε λίγα δευτερόλεπτα θα σταλούν στη συσκευή σας. Το WALTR είναι μια εφαρμογή $30 με δοκιμαστική περίοδο δεκατεσσάρων ημερών και οι προγραμματιστές έχουν μοιραστεί γενναιόδωρα 3 άδειες για να τις χαρίσουν στους αναγνώστες μας.

  Πώς να μεταφέρετε στιγμιότυπα οθόνης από ένα Nintendo Switch σε έναν υπολογιστή

Ενημέρωση: Το giveaway έχει κλείσει. Οι νικητές θα ανακοινωθούν σύντομα.

Εγκαταστήστε το WALTR και ξεκινήστε την εφαρμογή. Συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο φόρτισης.

Το iTunes θα ανοίξει αναμενόμενα όταν το κάνετε αυτό και το WALTR σας προειδοποιεί να το κλείσετε ή να προχωρήσετε με δική σας ευθύνη. Επέλεξα να το κλείσω. Σύρετε και αποθέστε τα αρχεία που θέλετε να μεταφέρετε στο iPhone σας. Την πρώτη φορά που θα το κάνετε, το WALTR θα σας ζητήσει να καταχωρίσετε την περίοδο διαδρομής σας. Αυτό περιλαμβάνει την παροχή της διεύθυνσης email σας και, στη συνέχεια, την εισαγωγή του κωδικού ενεργοποίησης που σας έχει αποσταλεί. Ο κωδικός ενεργοποίησης φτάνει σε ένα λεπτό. Για να εισαγάγετε τον κωδικό, κάντε κλικ στο εικονίδιο του χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία του WALTR και επιλέξτε «Εγγραφή». Μόλις τελειώσετε, σύρετε και αποθέστε ξανά το αρχείο σας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη βιβλιοθήκη εφαρμογών στο iPhone

Το αρχείο σας θα σταλεί μέσα σε δευτερόλεπτα (αν και ο χρόνος μεταφοράς μπορεί να είναι μεγαλύτερος ανάλογα με τον αριθμό και το μέγεθος των αρχείων) και το WALTR θα σας ενημερώσει όταν ολοκληρωθεί η μεταφορά. Μπορείτε να κάνετε tweet το επίτευγμά σας ή να στείλετε περισσότερα αρχεία.

Τώρα που διαπιστώσαμε πόσο τέλεια λειτουργεί το WALTR, ας δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της εφαρμογής. Η μία σημαντική διαφορά είναι ότι το WALTR έχει μια τιμή ενώ το iTunes είναι δωρεάν. Το WALTR είναι εκπληκτικά γρήγορο. Δεν χρειάζεται γελοίος χρόνος για να ξεκινήσει, δεν χρειάζεται πάντα για να ξεκινήσει η διαδικασία συγχρονισμού και δεν χρειάζεται πάντα για να συγχρονίσετε τη μουσική σας με τη συσκευή σας. Επίσης, κάθε φορά που χρειάζεται να μεταφέρετε μουσική στο iPhone σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να μεταφέρετε μόνο τα νέα κομμάτια αντί να κάνετε νέο συγχρονισμό. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, μπορείτε να μεταφέρετε σχεδόν οποιαδήποτε μορφή μουσικής έχετε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την αναπαραγωγή, επειδή το WALTR φροντίζει για αυτό.

  Πώς να εξαγάγετε έναν μεμονωμένο φάκελο σελιδοδεικτών από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης

Κατεβάστε το WALTR

Το Giveaway:

Έχουμε τρεις άδειες για να δώσουμε στους χρήστες μας (Mac και Windows). Το giveaway είναι ανοιχτό από τη δημοσίευση αυτής της ανάρτησης και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τη Δευτέρα 7:00 μ.μ. GMT
Για να συμμετάσχετε, αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω και πείτε μας γιατί θέλετε να χρησιμοποιήσετε το WALTR ή τι δεν σας αρέσει στο iTunes και ενημερώστε μας εάν θέλετε άδεια για Mac ή υπολογιστή
Οι νικητές θα ανακοινωθούν εντός 24 ωρών και θα ειδοποιηθούν σε αυτήν ακριβώς τη σελίδα (θα απαντήσουμε στο σχόλιό σας και θα σας ζητήσουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας). Οι νικητές θα επιλεγούν τυχαία.
Θα έχετε τρεις ημέρες για να διεκδικήσετε την άδειά σας. Εάν δεν το κάνετε, θα επιλέξουμε έναν νέο νικητή