Μετατρέψτε τις ζώνες ώρας για έως και πέντε τοποθεσίες από οπουδήποτε στο iPhone σας


Οι χώροι εργασίας έχουν αλλάξει πολύ και γίνεται όλο και πιο συνηθισμένο για τους εργαζόμενους να βρίσκονται σε διαφορετικές πόλεις, ακόμη και σε διαφορετικές ζώνες ώρας. Όπου αυτό καθιστά εξαιρετικά εύκολο για ταλαντούχους ανθρώπους να συνεργάζονται χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, είναι λίγο δύσκολο για όποιον χρειάζεται να κάνει ένα τηλεφώνημα ή να προγραμματίσει μια συνάντηση. Το Klok είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο που έχει δημιουργηθεί για να σας βοηθά να διαχειρίζεστε την επικοινωνία μεταξύ διαφορετικών ζωνών ώρας. Εκτός από το ότι είναι όμορφα σχεδιασμένη, η εφαρμογή προσφέρει ευκολία πρόσβασης δουλεύοντας μέσω ενός γραφικού στοιχείου. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν έως και πέντε διαφορετικές ζώνες ώρας και να σχεδιάσουν τη διαφορά ώρας μεταξύ και των πέντε.

  Χρησιμοποιήστε μια εντολή Ok Google για να διαβάζετε όλες τις ειδοποιήσεις σας δυνατά

Εγκαταστήστε το Klok και ανοίξτε το. Έρχεται με τέσσερις δημοφιλείς ζώνες ώρας που έχουν ήδη προστεθεί. Σύρετε προς τα αριστερά για να αφαιρέσετε μια ζώνη ώρας και πατήστε το μικρό κουμπί συν επάνω δεξιά για να προσθέσετε μια νέα. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο διάταξης των ρολογιών στο widget κατά κατεύθυνση, π.χ. Δύση προς Ανατολή ή Ανατολή προς Δύση. Για όσους από εσάς αναρωτιέστε γιατί αυτό είναι σημαντικό, σκεφτείτε τι λένε ότι η Ιαπωνία είναι η χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, δηλαδή είναι μια μέρα μπροστά από την Ευρώπη και την Αμερική. Μπορείτε να επιλέξετε να βλέπετε την ώρα σε αναλογικό ρολόι ή ψηφιακό ρολόι στο widget.

  Πώς να μετατρέψετε το OpenSUSE Leap σε Tumbleweed

Αφού ρυθμίσετε όλες τις ζώνες ώρας, τραβήξτε προς τα κάτω το Κέντρο ειδοποιήσεων και μεταβείτε στην καρτέλα Σήμερα για να προσθέσετε το γραφικό στοιχείο. Πατήστε το widget και ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε. Οι επισημασμένες λευκές όψεις του ρολογιού υποδεικνύουν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιήσετε μια κλήση στη συγκεκριμένη ζώνη ώρας. Αν θέλετε να δείτε τι ώρα θα είναι, ας πούμε, στο Λονδίνο όταν είναι Έξι η ώρα στο Σαν Φρανσίσκο, απλώς αγγίξτε την πρόσοψη του ρολογιού για το Σαν Φρανσίσκο και χρησιμοποιήστε την αριθμητική σειρά (υποδεικνύει την ώρα) για να αλλάξετε την ώρα. Όλες οι όψεις του ρολογιού θα ενημερωθούν δεόντως ώστε να αντικατοπτρίζουν την αλλαγή στην ώρα. Οι δείκτες συν ένα και μείον ένα σάς ενημερώνουν εάν αυτή η ζώνη ώρας εξακολουθεί να είναι την ίδια ημέρα/ημερομηνία ή την προηγούμενη.

  Πώς να συγχρονίσετε το Ημερολόγιο Google με την εφαρμογή Ημερολόγιο του iPhone σας

Αν αυτό δεν είναι ένα εντυπωσιακό εργαλείο διατήρησης χρόνου, δεν ξέρω τι είναι.

Εγκαταστήστε το Klok από το App Store