Μετατρέποντας το Android TV Box σας σε Kodi Streamer

Αποποίηση ευθύνης: Ορισμένες σελίδες σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν σύνδεσμο συνεργατών. Αυτό δεν επηρεάζει το editorial μας με κανέναν τρόπο.

Το Kodi είναι ένας φανταστικός τρόπος για να μεταδώσετε περιεχόμενο στην τηλεόρασή σας από υπολογιστή ή τηλέφωνο και η χρήση του Android TV της Google είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μετατρέψετε τη βασική τηλεόρασή σας σε «έξυπνη».

Ενώ η ροή του Kodi στο Chromecast είναι λίγο δύσκολη, η μεταφορά του Kodi στο Android TV σας είναι μια εύκολη δουλειά. Δείτε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε το Kodi στο Android TV σας και να ξεκινήσετε τη ροή του αποθηκευμένου περιεχομένου σας στη μεγάλη οθόνη.

Σημείωση: Πολλά πρόσθετα περιέχουν περιεχόμενο που δεν έχει επίσημη άδεια και η πρόσβαση σε τέτοιο υλικό μπορεί να είναι παράνομη. Εάν το περιεχόμενο είναι δωρεάν αλλά φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, τότε μάλλον είναι. Χρησιμοποιήστε μία από τις καλύτερες επιλογές VPN κατά τη ροή στο διαδίκτυο όπως το ExpressVPN.

Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

Επιλογή 1: Εγκατάσταση του Kodi από το Play Store

Για να ξεκινήσετε, θα δείξουμε την ευκολότερη μέθοδο εγκατάστασης του Kodi στο Android TV σας. Υποθέτοντας ότι έχετε πρόσβαση στο Play Store, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  Ρυθμίστε χρονοδιακόπτες για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα σε οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία με DownCount [Android]
  • Ανοίξτε το Google Play Store στο Android TV σας και συνδεθείτε εάν σας ζητηθεί.
  • Κατεβάστε την εφαρμογή Kodi στο Android TV σας χρησιμοποιώντας το Google Play.
  • Διαμορφώστε την εφαρμογή Kodi για να δείτε το περιεχόμενο που έχετε αποθηκεύσει στο δίκτυο. Εάν η εγκατάσταση είναι επιτυχής, είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το Kodi στο Chromecast σας.
  • Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εγκατάσταση του Kodi, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε Android 5.0 ή νεότερη έκδοση. Εάν δεν το κάνετε, θα πρέπει να ενημερώσετε το λειτουργικό σας σύστημα και να προσπαθήσετε ξανά.

    Επιλογή 2: Εγκατάσταση του Kodi από τον Επίσημο Ιστότοπο

    Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Play Store για κάποιο λόγο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον επίσημο ιστότοπο Kodi για να ολοκληρώσετε τη λήψη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

    Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

  • Εάν το Kodi δεν είναι διαθέσιμο στο Play Store, μεταβείτε στον πίνακα ρυθμίσεων του Android TV και πραγματοποιήστε κύλιση στην ενότητα Ασφάλεια και περιορισμοί.
  • Ενεργοποιήστε τις Άγνωστες πηγές για να επιτρέψετε την εγκατάσταση εφαρμογών εκτός του Google Play Store.
  • Σε υπολογιστή, κατεβάστε το Kodi για Android από τη σελίδα λήψης του Kodi. Ανάλογα με το υλικό σας, πρέπει να επιλέξετε τη σωστή έκδοση.
  • Αντιγράψτε το ληφθέν αρχείο .apk στο Google Drive ή σε μια μονάδα USB και συνδέστε το στο Android TV σας.
  • Χρησιμοποιώντας την τηλεόραση, περιηγηθείτε και αποκτήστε πρόσβαση στο αρχείο .apk χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Files by Google ή άλλο διαχειριστή αρχείων της επιλογής σας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε ένα πρόγραμμα περιήγησης αρχείων, καθώς οι εφαρμογές αντιγραφής με λογισμικό υποκλοπής spyware και λογισμικό διαφημίσεων φόντου είναι άφθονες!
  • Ανοίξτε το αρχείο .apk για να εγκαταστήσετε το Kodi και ακολουθήστε τις οδηγίες. Το Kodi θα λειτουργεί το ίδιο με τη λήψη από το Google Play Store, εκτός από το ότι θα σας ζητήσει εξουσιοδότηση ασφαλείας.
  • Διαμορφώστε το Kodi ώστε να μπορείτε να βλέπετε το περιεχόμενο που έχετε αποθηκεύσει στο δίκτυο.
  •   Το Call Planner είναι μια εφαρμογή που προγραμματίζει τηλεφωνικές κλήσεις με υπενθυμίσεις [Android]

    Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, πολλά πρόσθετα περιέχουν περιεχόμενο που δεν έχει επίσημη άδεια. Η πρόσβαση σε τέτοιο περιεχόμενο θα μπορούσε να παραβιάσει τα πνευματικά δικαιώματα ή να οδηγήσει σε παράνομη χρήση. Ευθύνη του χρήστη είναι να συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες νόμους στη χώρα του σχετικά με τα δεδομένα και το περιεχόμενο.

    Συχνές Ερωτήσεις

    Ακολουθούν μερικές ακόμη απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να εγκαταστήσετε το Kodi στο Android TV σας.

    Τι κάνω εάν δεν μπορώ να εκτελέσω την πιο πρόσφατη έκδοση του Android;

    Περιορισμένη προσφορά: 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ!

    Εάν δεν μπορείτε να λάβετε τις παραπάνω οδηγίες για να λειτουργήσουν λόγω προβλημάτων ασυμβατότητας του λειτουργικού συστήματος, μπορείτε να δοκιμάσετε το Aptoide TV. Σε αντίθεση με το Google Play Store, μπορείτε να αναζητήσετε παλαιότερες εκδόσεις του Kodi που μπορεί να είναι συμβατές με την έκδοση Android TV σας.

      Τώρα το πρόγραμμα περιήγησης προσφέρει καθαρή περιήγηση στο Web σε Android με υποστήριξη Flash

    Μπορώ να ενημερώσω το Kodi σε Android TV;

    Ναί! Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Kodi ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση, μπορείτε να ενημερώσετε το Kodi μέσω του Google Play Store. Ανοίξτε το Play Store και κάντε κλικ στο προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Διαχείριση εφαρμογών και συσκευών». Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Ενημερώσεις». Κάντε κλικ στην «Προβολή λεπτομερειών». Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Kodi και κάντε κλικ στην «Ενημέρωση» εάν εμφανίζεται η επιλογή (αν δεν εμφανίζεται, τότε η έκδοσή σας είναι ήδη ενημερωμένη).

    Μπορείτε επίσης να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε το Kodi εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εγκατάσταση της πιο πρόσφατης έκδοσης του Kodi.

    Τηλεοράσεις Kodi και Android

    Τώρα που έχετε εγκαταστήσει το Kodi στην HDTV σας, μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι με αυτό και να εξερευνήσετε τις δυνατότητες και τις επιλογές για να το κάνετε δικό σας! Επιτρέπει επίσης προφίλ ώστε άλλοι χρήστες να μπορούν να το προσαρμόσουν ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες τους. Μη διστάσετε να αφήσετε τα σχόλιά σας παρακάτω σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το Kodi στο Android TV σας.