Μεταμορφώστε την εξυπηρέτηση πελατών σας με το Salesforce: Προσιτό και αποτελεσματικό

Εάν αντιμετωπίζετε μια αγχωμένη λειτουργία εξυπηρέτησης πελατών, πωλήσεων και μάρκετινγκ, μπορείτε να δείτε πώς το Salesforce Service Cloud επιλύει αυτά τα ζητήματα παρακάτω!

Η Salesforce είναι από καιρό γνωστό ότι προσφέρει εξαιρετικές επιχειρηματικές εφαρμογές λογισμικού ως υπηρεσία (SaaS), όπως CRM, ERP, λογισμικό διαχείρισης παραγγελιών κ.λπ.

Τώρα, για να κάνει την εξυπηρέτηση πελατών και τις λειτουργίες πρώτης γραμμής της επιχείρησής σας πιο αποτελεσματικές και προσιτές, ανέπτυξε και δημοσίευσε την εφαρμογή Salesforce Service Cloud για μικρές, μεσαίες, startup και μεγάλες επιχειρήσεις.

Εάν δεν είστε σίγουροι ποιο σύγχρονο CRM εξυπηρέτησης πελατών θα είναι κατάλληλο για την επιχείρησή σας, συνεχίστε να διαβάζετε μέχρι το τέλος για να εξερευνήσετε το Salesforce από την αρχή. Η λήψη της απόφασης θα είναι ένα cakewalk.

Πίνακας περιεχομένων

Γιατί η επιχείρησή σας χρειάζεται καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών;

Πρέπει να δημιουργήσετε αποτελεσματικές, προληπτικές και πελατοκεντρικές λειτουργίες εξυπηρέτησης πελατών για να προστατεύσετε την εικόνα της επωνυμίας, να βελτιώσετε την εικόνα της επωνυμίας και να αυξήσετε τα επιχειρηματικά έσοδα. Βρείτε παρακάτω τους κύριους λόγους για να έχετε μια εξαιρετική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών:

  • Μπορείτε να διατηρήσετε τους πελάτες σας εύκολα προσφέροντας προληπτική, ευγενική και επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών. Είναι εύκολο να κρατήσετε έναν πελάτη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να κερδίσετε έσοδα παρά να αποκτήσετε νέους πελάτες.
  • Ο οργανισμός σας μπορεί να περιέχει οποιαδήποτε σοβαρή εμπειρία πελάτη, επιδεικνύοντας ενσυναίσθηση και προορατικότητα για να βοηθήσει πριν ο πελάτης μπορέσει να απευθυνθεί σε οποιοδήποτε δικαστήριο προστασίας καταναλωτών.
  • Εάν η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών σας είναι προσεκτική και προσεκτική, οι πελάτες θα επενδύσουν εύκολα περισσότερο στην επωνυμία σας αγοράζοντας νέα προϊόντα ή υπηρεσίες. Οι περισσότεροι πελάτες δεν θέλουν την ταλαιπωρία της αλλαγής επωνυμίας για να αποφύγουν την έρευνα αγοράς και τους πονοκεφάλους. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτήν την ψυχολογία πελατών για να τους διατηρήσει.
  • Μια λειτουργία εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να δημιουργήσει χρήσιμα δεδομένα σχετικά με τις τάσεις της δημόσιας κατανάλωσης, την ανατροφοδότηση των προσδοκιών τιμολόγησης και τα αιτήματα βελτίωσης χαρακτηριστικών. Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων μπορεί να επωφεληθεί από τέτοιες πληροφορίες για να κάνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας πιο χρήσιμα.
  • Ένας εκπρόσωπος που εργάζεται ως αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να εντοπίσει πρόσθετες υπηρεσίες ή ανάγκες προϊόντων του πελάτη κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής αλληλεπίδρασης και να προτείνει στον χρήστη να αγοράσει πρόσθετα από την εταιρεία.

Για να ικανοποιήσετε όλους τους λόγους που αναφέρθηκαν μέχρι τώρα, δεν χρειάζεται να ψάξετε περισσότερο από την ταχέως αναπτυσσόμενη, διαισθητική καμπύλη χαμηλής μάθησης και το προσιτό CRM Salesforce Service Cloud.

Τι είναι το Salesforce Service Cloud;

Το Salesforce Service Cloud είναι το εργαλείο διαχείρισης πελατειακών σχέσεων επόμενης γενιάς, γνωστό ως cloud CRM.

Είναι μια πλήρους υπηρεσίας, βασισμένη στον ιστό, οικονομικά αποδοτική λύση CRM που χειρίζεται την έκδοση εισιτηρίων πελατών, τη διαχείριση εγγράφων, την κοινή χρήση αρχείων, τη διαχείριση πελατών, τη ροή εργασίας από πελάτες σε πελάτες, τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης σε πράκτορες και πολλά άλλα.

  10 καλύτερα κλασικά παιχνίδια 2D που θα σας κάνουν να νοσταλγείτε [2023]

Το Service Cloud λειτουργεί ως η ενιαία και κεντρική πηγή αλήθειας για πολλές λειτουργίες στην επιχείρησή σας, όπως πωλήσεις, πωλήσεις, παρακολούθηση δυνητικών πελατών, διαπραγμάτευση συμφωνιών, μάρκετινγκ προϊόντων, εταιρική επικοινωνία, ανάπτυξη επιχειρηματικών εφαρμογών και πολλά άλλα.

Είναι μια πραγματικά απροβλημάτιστη λύση CRM με πολλές ενσωματωμένες περιπτώσεις επαγγελματικής χρήσης, έτσι ώστε οι υπάλληλοί σας να μην χρειάζεται να κάνουν εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών και να σπαταλούν παραγωγικές ώρες.

Αντίθετα, μπορείτε να τα αναπτύξετε σε περισσότερα σημεία επαφής πελατών για να μετατρέψετε δυνητικούς πελάτες, υποψήφιους πελάτες και παρευρισκόμενους σε πελάτες και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα για τα βιβλία της επιχείρησής σας.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη ως εφαρμογή ιστού, επομένως μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε συσκευή υπολογιστή όπως Windows PC, MacBook, iMac κ.λπ. Επιπλέον, υπάρχουν εγγενείς εφαρμογές για κινητά για συσκευές Android και iOS, ώστε οι διαχειριστές της επιχείρησής σας να μπορούν να εκτελούν λειτουργίες εξυπηρέτησης πελατών από smartphone ή tablet.

Για να μην αναφέρουμε, οι περισσότερες από τις πραγματικές εργασίες εξυπηρέτησης πελατών που κάνει ο πράκτορας πρώτης γραμμής σε ένα CRM επιτραπέζιου υπολογιστή είναι επίσης διαθέσιμες στην εφαρμογή Salesforce Service Cloud για κινητά.

Γιατί το Salesforce Service Cloud;

Βρείτε παρακάτω πώς μπορείτε να επιτύχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών, καθώς και λειτουργίες πωλήσεων και μάρκετινγκ, υιοθετώντας την εφαρμογή Salesforce Service Cloud σε μια διαφοροποιημένη ή εξειδικευμένη επιχειρηματική οντότητα:

#1. Ένα σύγχρονο εργαλείο CRM με ενσωματωμένο αυτοματισμό

Ως έμπειρος επόπτης λειτουργιών εξυπηρέτησης πελατών, έχω βιώσει ότι οι πράκτορες παραπονιούνται πολύ για τη διεπαφή χρήστη των περισσότερων εργαλείων διαχείρισης σχέσεων πελατών με ημερομηνία.

Τα χαρακτηριστικά σε ένα συμβατικό CRM δεν είναι πάντα όπως υποδηλώνει το όνομα. Ως εκ τούτου, οι πράκτορες πρέπει να περάσουν τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες εκπαίδευσης προτού μπορέσετε να τους στείλετε στο πάτωμα επιχειρήσεων για να λάβουν κλήσεις, να συνομιλήσουν ή να επεξεργαστούν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αντίθετα, το Service Cloud CRM είναι μια σύγχρονη και μινιμαλιστική εφαρμογή. Τα περισσότερα στοιχεία διεπαφής χρήστη είναι γνωστά σε πράκτορες που έχουν ήδη χρησιμοποιήσει εφαρμογές ιστού όπως το Microsoft 365 ή το Google Workspace.

Η μοντέρνα και ακατάστατη εμφάνιση βοηθά τους πράκτορες να εστιάζουν στα εισιτήρια και τα email αντί να πλοηγούνται στο CRM.

Επιπλέον, συνοδεύεται από ρομποτική αυτοματοποίηση διεργασιών και μακροεντολές για την αυτοματοποίηση διαφόρων εγκόσμιων και επαναλαμβανόμενων εργασιών.

#2. Εύχρηστες ροές εργασίας

Η βιβλιοθήκη Salesforce Flow αποτελείται από πολλές ροές εργασίας που μπορείτε απλά να εισαγάγετε, να προσαρμόσετε και να χρησιμοποιήσετε για να εξοικονομήσετε χρόνο στον προγραμματισμό και να δοκιμάσετε μια επιχειρηματική ροή εργασίας.

Οι πλήρως αυτοματοποιημένες ροές εργασίας που μπορείτε να λάβετε στο Salesforce είναι:

  • Πρότυπα υπηρεσιών
  • Εμπορικές ροές
  • Πρότυπα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών
  • Επιστήμες ζωής και υγειονομική περίθαλψη
  • Δημόσιος τομέας και διακυβέρνηση
  • Μέσα και Επικοινωνίες
  • Μεταποιητικές ροές

#3. Λειτουργίες βασισμένες σε AI

Ο ενσωματωμένος βοηθός τεχνητής νοημοσύνης θα βοηθήσει τους πράκτορες και τους επόπτες να παρέχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών λαμβάνοντας προτάσεις στις ροές εργασιών και αποφεύγοντας κρίσιμα σφάλματα.

#4. Αποτελεσματικότητα στις Υπηρεσίες

Οι πράκτορες και τα στελέχη επιχειρήσεων πρώτης γραμμής μπορούν πλέον να ασχολούνται περισσότερο με τους πελάτες όταν η εφαρμογή Service Cloud είναι εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη, διαθέτει τη δική της τεχνητή νοημοσύνη και προσφέρει προηγμένες επιλογές αναζήτησης.

#5. Οικονομικά αποδοτικό και προσιτό

Οι συνδρομές υψηλής τεχνολογίας στο Service Cloud είναι οικονομικά αποδοτικές, καθώς επιλύουν πολύπλοκα ζητήματα που δεν μπορούν τα χρονολογημένα CRM. Αντίθετα, η βασική συνδρομή είναι πολύ προσιτή για μικρές και νεοσύστατες επιχειρήσεις.

  Πέρα από τους Εικονικούς Βοηθούς – Γιατί το AI είναι τόσο πολύ περισσότερο από τα Chatbots;

#6. Salesforce Einstein

Το Einstein είναι ένα ολοκληρωμένο CRM AI κατάλληλο για κάθε επιχειρηματικό μοντέλο. Μπορεί να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε ένα εισιτήριο μέχρι την ολοκλήρωση, να προτείνετε πόρους βάσης γνώσεων, να ενημερώσετε εισιτήρια και να κάνετε περισσότερα από αυτά.

Είναι μια τεχνητή νοημοσύνη έτοιμη για μοντελοποίηση, έτοιμη για δεδομένα και έτοιμη για παραγωγή, η οποία στήνει έργα και ξεκινά τη διαδικασία των υπηρεσιών πελάτη ή μάρκετινγκ σε λίγα λεπτά. Επιπλέον, η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί επίσης να χειριστεί αποτελεσματικά διαδικασίες όπως υπηρεσίες πληροφορικής, πωλήσεις, υπηρεσίες πελατών και μάρκετινγκ.

#7. Πηγαίνετε εκεί που μένουν οι πελάτες

Τα χρονολογημένα CRM ήταν σε θέση να προσελκύουν χρήστες μόνο μέσω τηλεφώνου. Αλλά με το Service Cloud από την Salesforce, οι πράκτορες εξυπηρέτησης πελατών και μάρκετινγκ μπορούν να επικοινωνούν με τους πελάτες σας στην εφαρμογή τους για κινητά, μέσω SMS, μέσω WhatsApp, στο Messenger και για να μην αναφέρουμε όλα τα δημοφιλή κανάλια κοινωνικών μέσων.

Επίσης, το CRM σάς επιτρέπει να δημιουργείτε βασικές σελίδες προορισμού βημάτων αντιμετώπισης προβλημάτων που μπορούν να στείλουν οι αντιπρόσωποί σας στους πελάτες σας μέσω συνδέσμων σε βάθος.

#8. Ταχύτερη ολοκλήρωση υπόθεσης

Οι πράκτορες μπορούν να κλείνουν παρόμοιες υποθέσεις γρηγορότερα χρησιμοποιώντας μακροεντολές. Αυτές είναι οι ίδιες οι μακροεντολές που βλέπετε στα Φύλλα Google ή στο Microsoft Excel. Μπορείτε να επιτρέψετε στους αντιπροσώπους ή τους επόπτες σας να δημιουργούν μακροεντολές όταν χρειάζονται.

#9. Salesforce Lightning

Η λειτουργία Lightning του προσφέρει μια έξυπνη αξιολόγηση των δυνητικών πελατών, έτσι ώστε ο αντιπρόσωπος μάρκετινγκ και πωλήσεων να μην χάνει χρόνο σε ανεπιτυχείς περιπτώσεις μετατροπής δυνητικών πελατών. Επίσης, ο μηχανικός ανάπτυξης Salesforce μπορεί να δημιουργήσει χρήσιμες εφαρμογές με μερικά κλικ χρησιμοποιώντας το εργαλείο δημιουργίας εφαρμογών στο Lightning.

Χαρακτηριστικά του Salesforce Service Cloud

Ακολουθούν τα δημοφιλή χαρακτηριστικά του Salesforce Service Cloud:

#1. Διαχείριση υπόθεσης

Η ενότητα Διαχείριση υποθέσεων σάς βοηθά να δημιουργήσετε εισιτήρια για νέα θέματα πελατών και να οργανώσετε υποθέσεις κατά αριθμό, θέμα, κατάσταση, ημερομηνία/ώρα ανοίγματος, κάτοχος υπόθεσης κ.λπ.

Μια υπόθεση αποτελείται από σημεία δεδομένων όπως Λεπτομέρειες υπόθεσης, Στοιχεία επικοινωνίας, Υποθέσεις επαφής/λογαριασμού γονέα, τροφοδοσία υπόθεσης, λεπτομέρειες υπόθεσης, αρχεία καταγραφής επικοινωνίας, εσωτερικές επικοινωνίες και άλλα.

#2. Πύλες αυτοεξυπηρέτησης

Αυτή η δυνατότητα δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να κάνουν πολλά πράγματα, όπως να κάνουν κράτηση εισιτηρίου, να πληρώνουν λογαριασμούς, να μεταφέρουν στοιχεία, να επιλύουν ζητήματα εφαρμογών και πολλά άλλα.

Όταν οι χρήστες κολλάνε, το έξυπνο API αυτοεξυπηρέτησης μεταφέρει αυτόματα τον χρήστη σε έναν ζωντανό αντιπρόσωπο υποστήριξης.

Όλα αυτά συμβαίνουν μέσω μιας εφαρμογής: Salesforce Service Cloud!

#3. Λογισμικό διαχείρισης υπηρεσιών πεδίου

Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στην ομάδα υπηρεσιών πρώτης γραμμής να γίνει πιο ευέλικτη και επομένως κερδοφόρα χρησιμοποιώντας αυτές τις λειτουργίες:

  • Προγραμματισμός ειδικών
  • Τεχνική υποστήριξη επιτόπου μέσω σύνδεσης με το πίσω μέρος
  • Αυξήθηκε ο χρόνος επιδιόρθωσης και το ποσοστό σταθεροποίησης με το Einstein AI
  • Διαχείριση παραγγελιών εργασίας
  • Διαχειριστείτε υπηρεσίες πρώτης γραμμής χρησιμοποιώντας CRM για κινητά

#4. Ψηφιακό κανάλι

Μπορείτε να δημιουργήσετε chatbot με τεχνητή νοημοσύνη για αλληλεπιδράσεις ψηφιακών καναλιών, να δημοσιεύετε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να απαντάτε σε μηνύματα Twitter και ούτω καθεξής.

#5. Οπτική Υποστήριξη

Μπορείτε να προσφέρετε ασφαλή υποστήριξη πρόσωπο με πρόσωπο μέσω συνομιλιών μέσω βίντεο και να μειώσετε το κόστος των τεχνικών επισκέψεων. Αυτή η ενότητα περιλαμβάνει εικόνα, έγγραφο, σχολιασμό βίντεο, ζωντανό δείκτη κ.λπ.

#6. Αναλύσεις Εξυπηρέτησης Πελατών

Αντί να δημιουργείτε αναφορές τηλεφωνικών κέντρων με μη αυτόματο τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Einstein AI για να λαμβάνετε αναφορές σχετικά με τον μέσο χρόνο διαχείρισης κλήσεων, τον χρόνο απόκρισης μέσω email, τη βαθμολογία ικανοποίησης πελατών, το επίπεδο εξυπηρέτησης και πολλά άλλα.

  Πώς να αποκτήσετε συνταγές για DIY γοργόνες από τον Pascal στο "Animal Crossing: New Horizons"

Το Einstein AI είναι επίσης σε θέση να απαντήσει σε περίπλοκες επιχειρηματικές ερωτήσεις, όπως οι ακόλουθες:

  • Τι έγινε λάθος;
  • Τι πήγε στραβά η υπόθεση;
  • Τι θα μπορούσε να έχει συμβεί;
  • Τι να κάνουμε τώρα?

#7. Δρομολόγηση όλων των καναλιών

Αυτή η δυνατότητα χρησιμοποιεί AI και προηγούμενα ιστορικά επαφών για να συνδέσει τους χρήστες με τους σωστούς πράκτορες που χειρίστηκαν επιτυχώς παρόμοιες υποθέσεις στο παρελθόν πιο γρήγορα από άλλους πράκτορες.

Επίσης, οι πράκτορες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ενότητα για να συζητήσουν με υψηλότερα επίπεδα ή να μεταφέρουν πελάτες σε επόπτες ή ειδικούς της δεύτερης βαθμίδας.

#8. Ενοποίηση Τηλεφωνίας

Μπορείτε να ενσωματώσετε το τηλεφωνικό σας σύστημα τηλεφωνικού κέντρου με την εφαρμογή Salesforce Service Cloud. Η εφαρμογή θα παρακολουθεί και θα βοηθά τους πράκτορες να καταγράφουν τις κλήσεις άψογα.

Οι πράκτορες μπορούν να λαμβάνουν κλήσεις απευθείας στην εφαρμογή Service Cloud και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν οποιεσδήποτε τηλεφωνικές συσκευές με ημερομηνία.

Προσφορές Cloud Service Salesforce

Βρείτε παρακάτω μια σειρά από λύσεις που προσφέρει το Service Cloud για οποιεσδήποτε ομάδες πελατών, μάρκετινγκ και υπηρεσιών πωλήσεων:

Διαχείριση Κέντρων Επαφής

Διαχειριστείτε αποτελεσματικά τα τηλεφωνικά κέντρα με θέα 360° του ορόφου λειτουργίας. Το Service Cloud μετατρέπει ένα τηλεφωνικό κέντρο σε κέντρο αφοσίωσης πελατών.

Πύλες αυτοεξυπηρέτησης

Δημιουργήστε πύλες αντιμετώπισης προβλημάτων ρομπότ, σύγκριση προϊόντων, τροποποίηση προϊόντων και βάσης γνώσεων για προγράμματα περιήγησης ιστού και κινητές συσκευές. Έτσι, οι περισσότεροι πελάτες με γνώσεις τεχνολογίας θα βρουν αυτόματα αυτό που χρειάζονται μέσω αυτών των πυλών αυτοεξυπηρέτησης.

Πιο έξυπνες υπηρεσίες

Κάντε τους πελάτες χαρούμενους και πιστούς εξερευνώντας και επιλύοντας αναδυόμενα ζητήματα προτού αυτά τα ζητήματα απειλήσουν τη φήμη της εταιρείας σας σε δημόσια φόρουμ, κοινωνικούς τομείς και μέσα ενημέρωσης.

Ξεκινήστε τις πύλες υπηρεσιών

Ξεκινήστε νέες πύλες εξυπηρέτησης πελατών για νέα προϊόντα πιο γρήγορα από τους ανταγωνιστές σας.

Κάντε τους πράκτορες ευτυχισμένους

Το Service Cloud CRM καθιστά εύχρηστα εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων, οδηγίες, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σενάρια τηλεφωνικών κέντρων, ώστε οι εργαζόμενοι να κάνουν λιγότερα λάθη και να κάνουν τους πελάτες πιο χαρούμενους.

Αντιμετώπιση προβλημάτων και υπηρεσίες εντός εφαρμογής

Μπορείτε επίσης να παρέχετε υπηρεσίες εντός εφαρμογής σε εκατομμύρια πελάτες χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα Snap-ins του Service Cloud. Αυτό το πρόγραμμα που βασίζεται σε κινητά ενσωματώνει αποτελεσματικά τις περισσότερες δυνατότητες του Service Cloud μέσω μιας διεπαφής προγραμματισμού εφαρμογών (API).

Λειτουργεί σε πλατφόρμες όπως iOS, Android, προγράμματα περιήγησης ιστού κ.λπ. Οι πράκτορες μπορούν να συνδέονται με χρήστες από απομακρυσμένα μέρη μέσω βιντεοκλήσεων, ηχητικών κλήσεων και ζωντανών συνομιλιών. Μπορούν επίσης να αντιμετωπίσουν προβλήματα απευθείας στη συσκευή με ασφάλεια με πελάτες.

Salesforce Service Cloud Pricing

Το Salesforce CRM Service Cloud είναι διαθέσιμο σε τέσσερα επίπεδα τιμών, όπως αναφέρονται παρακάτω:

  • Essentials, η εφαρμογή υποστήριξης και πωλήσεων all-in-one, κοστίζει 25 $ /χρήστης/μήνα με ετήσια χρέωση
  • Το επαγγελματικό ή το πλήρες CRM για οποιοδήποτε μέγεθος ομάδας θα σας κοστίσει 75 $ /χρήστης/μήνα και θα χρεωθεί ετησίως
  • Το Enterprise ή το προσαρμόσιμο CRM που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κοστίζει 150 $ /χρήστης/μήνας/χρεώνεται ετησίως
  • Απεριόριστη, για ισχύ CRM χωρίς περιορισμούς, πρέπει να πληρώνετε 300 $/χρήστη/μήνα και να πληρώνετε ετησίως

Μπορείτε περαιτέρω να κάνετε το Service Cloud CRM πιο ισχυρό και ικανό να αντιμετωπίζει πολύπλοκα ζητήματα λαμβάνοντας αυτά τα πρόσθετα:

  • Field Service Lightning για $50 /χρήστης/μήνα/χρεώνεται ετησίως, κατάλληλο για κινητές λειτουργίες CRM σε αστικές ή αγροτικές περιοχές.
  • Το Digital Engagement σάς δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσετε τον πελάτη σας οπουδήποτε, όπως εφαρμογές για κινητά, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, YouTube και ιστότοπους, με 75 $ /χρήστη/μήνα με ετήσια χρέωση.
  • Το Service Cloud Einstein είναι ένας βοηθός εξυπηρέτησης πελατών με βάση την τεχνητή νοημοσύνη και ειδικός αναλυτικών στοιχείων που διατίθεται με 50 $ /χρήστη/μήνα με ετήσια δέσμευση χρέωσης.

Τελικές Λέξεις

Μέχρι στιγμής, έχετε περάσει από την απόλυτη κάλυψη για τις επιχειρηματικές εφαρμογές CRM Salesforce Service Cloud. Θα έπρεπε να έχετε ανακαλύψει όλα τα κύρια χαρακτηριστικά του που ευθυγραμμίζονται με τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για κάθε επιτυχημένη και πελατοκεντρική λειτουργία εξυπηρέτησης πελατών.

Δοκιμάστε το λογισμικό Salesforce Service Cloud στον ιστό από την πύλη επίδειξης Salesforce. Θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση στην εφαρμογή Salesforce Service Cloud Essentials για 14 ημέρες χωρίς να υποβάλετε στοιχεία πιστωτικής κάρτας.

Δείτε το λογισμικό προσθέτοντας ένα μικρό έργο, δημιουργώντας ορισμένες περιπτώσεις πελατών και πουλώντας προϊόντα ή υπηρεσίες σε πραγματικούς πελάτες για να μάθετε πόσο ισχυρό είναι αυτό το cloud CRM.