Μετακινήστε ένα μήνυμα στα εστιασμένα εισερχόμενα στην αλληλογραφία στα Windows 10







Η εφαρμογή Mail διαθέτει ένα ειδικό φάκελο εισερχομένων που ονομάζεται “Εστιασμένο”. Μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί από τους χρήστες, αλλά η εφαρμογή αποφασίζει ποια μηνύματα θα εμφανίζονται στα εστιασμένα εισερχόμενα. Όλα τα άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ταξινομούνται σε ένα φάκελο εισερχομένων που ονομάζεται “Άλλα”. Κανονικά, αυτά είναι μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δημιουργούνται αυτόματα, όπως αυτά που λαμβάνετε από ιστότοπους κοινωνικών μέσων όταν υπάρχει νέα δραστηριότητα. Η εφαρμογή είναι σωστό να τα διαχωρίζει, ωστόσο, το κάνει λάθος κατά καιρούς ή ίσως θα θέλατε να δείτε ορισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα εστιασμένα εισερχόμενά σας, ακόμα κι αν προέρχονται από ιστότοπο κοινωνικών μέσων. Δείτε πώς μπορείτε να μετακινήσετε ένα μήνυμα στα Εστιασμένα Εισερχόμενα στο Mail.

  Πώς να διορθώσετε την υψηλή χρήση CPU του OneDrive στα Windows 10

Μετακινήστε ένα μήνυμα στα εστιασμένα εισερχόμενα

Ανοίξτε το Mail και μεταβείτε στην καρτέλα Άλλα. Αναζητήστε το email που θέλετε να μετακινήσετε στα Εστιασμένα εισερχόμενα. Κάντε δεξί κλικ σε αυτό και επιλέξτε την επιλογή “Μετακίνηση σε εστίαση” από το μενού περιβάλλοντος.

Αυτό θα μετακινήσει μόνο αυτό το μήνυμα στα Εισερχόμενα Focused. Όλα τα άλλα μηνύματα που προέρχονται από τον ίδιο αποστολέα θα εξακολουθούν να αποστέλλονται στα Εισερχόμενα Άλλα.

Εάν θέλετε να μετακινήσετε όλα τα μηνύματα από έναν συγκεκριμένο αποστολέα στα Εστιασμένα εισερχόμενα, κάντε δεξί κλικ σε αυτά στα Εισερχόμενα Άλλα και επιλέξτε την επιλογή “Πάντα να μετακινείται σε εστιασμένη” από το μενού περιβάλλοντος.

Μετακίνηση μηνύματος σε άλλα Εισερχόμενα

Αυτό λειτουργεί και με τους δύο τρόπους, π.χ. μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε ένα μήνυμα από τα Εστιασμένα εισερχόμενα και να το στείλετε στα Εισερχόμενα Άλλα αν θέλετε. Η διαδικασία είναι παρόμοια. μεταβείτε στα Εστιασμένα εισερχόμενα και κάντε δεξί κλικ στο μήνυμα που θέλετε να μετακινήσετε. Επιλέξτε «Μετακίνηση σε άλλους» από το μενού περιβάλλοντος για να στείλετε το συγκεκριμένο μήνυμα στα Εισερχόμενα Άλλα. Όλα τα μελλοντικά μηνύματα από τον ίδιο αποστολέα θα συνεχίσουν να εμφανίζονται στα Εστιασμένα εισερχόμενα. Εάν θέλετε όλα τα μηνύματα από έναν συγκεκριμένο αποστολέα να μεταβαίνουν στα Εισερχόμενα Άλλοι αντί στα Εστιασμένα εισερχόμενα, κάντε δεξί κλικ σε αυτό και επιλέξτε «Να μεταφέρεται πάντα σε άλλα».

  Πώς να διορθώσετε την υψηλή χρήση RAM από τον διακομιστή DVR παιχνιδιών στα Windows 10

Είναι αυτονόητο ότι μπορείτε να το αντιστρέψετε όποτε θέλετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε δεξί κλικ σε ένα μήνυμα και να το στείλετε σε διαφορετικό φάκελο εισερχομένων ανά μήνυμα ή αποστολέα.

Η εφαρμογή Mail είναι λίγο πολύ βασική. Τα εστιασμένα εισερχόμενα είναι μια από τις πιο έξυπνες λειτουργίες της εφαρμογής Mail. Τα εστιασμένα εισερχόμενα είναι μια δυνατότητα που η Microsoft αντιγράφηκε από το Outlook. Η Microsoft έχει μια πολύ πιο ικανή εφαρμογή email για Windows με τη μορφή του Outlook. Δεδομένου ότι το Mail συνοδεύεται από τα Windows 10, δηλαδή είναι δωρεάν, η εταιρεία δεν είναι πιθανό να αναπτύξει ανταγωνισμό για την κύρια εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της. Διατηρεί την εφαρμογή Mail σχετική και, αν κρίνει σκόπιμο, θα προσθέσει μερικά καλά χαρακτηριστικά σε αυτήν.

  Πώς να απεγκαταστήσετε έναν εκτυπωτή στα Windows 10