Μεταδώστε το παιχνίδι σας σε αυτές τις 13 πλατφόρμες ζωντανής ροής και κερδίστε χρήματα

Γίνετε παίκτης με επιρροή και κερδίστε χρήματα μέσω streaming δημοφιλή παιχνίδια. Είναι εύκολο με μια πλατφόρμα ζωντανής ροής βιντεοπαιχνιδιών.

Η ζωντανή ροή παιχνιδιού γίνεται μια ακμάζουσα παράπλευρη φασαρία ή επιλογή καριέρας πλήρους απασχόλησης. Ένα πρόσφατο στατιστικό από το Twitch λέει ότι εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 2,7 εκατομμύρια ταυτόχρονους θεατές και 0,1 εκατομμύρια ταυτόχρονους streamers.

Όταν λαμβάνετε υπόψη άλλες πλατφόρμες, τα νούμερα είναι αστρονομικά. Επομένως, εάν θέλετε να γίνετε νωρίς εισερχόμενος σε αυτήν την επιχείρηση, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Διαβάστε το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε για τις καλύτερες πλατφόρμες ζωντανής ροής παιχνιδιού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Τι είναι οι υπηρεσίες ροής ζωντανών βιντεοπαιχνιδιών;

Οι υπηρεσίες ζωντανής ροής παιχνιδιών είναι πλατφόρμες που σας επιτρέπουν να μεταδώσετε το παιχνίδι σας στις μάζες. Η έναρξη ροής βιντεοπαιχνιδιών δεν είναι μεγάλη υπόθεση εάν χρησιμοποιείτε κάποια από τις διαθέσιμες υπηρεσίες μετάδοσης στο διαδίκτυο.

Αυτές οι πλατφόρμες λειτουργούν παρόμοια με τη ζωντανή ροή του Facebook ή του YouTube. Στην πραγματικότητα, μπορείτε επίσης να κάνετε streaming του παιχνιδιού σας χρησιμοποιώντας το YouTube ή το Facebook. Υπάρχουν εξειδικευμένες πλατφόρμες που προσφέρουν φωνητική μετάδοση, προβολή εικόνας σε εικόνα κ.λπ.

Τι χρειάζεστε για τη ζωντανή ροή παιχνιδιών;

Ίσως πιστεύετε ότι η ζωντανή ροή του παιχνιδιού είναι μια απλή διαδικασία και μόνο για διασκέδαση. Ωστόσο, ορισμένα από τα συστήματα παιχνιδιών των παικτών με επιρροή μπορούν να σας εκπλήξουν. Διαθέτουν προηγμένους υπολογιστές παιχνιδιών, εκπληκτικό γρήγορο Διαδίκτυο, αξεσουάρ, εργαλεία μετάδοσης, κάμερες και μικρόφωνα.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι η πλατφόρμα ζωντανής ροής όπου το περιεχόμενό σας θα μεταδοθεί ζωντανά. Βρείτε παρακάτω μια λίστα με τα απαραίτητα για να ξεκινήσετε την καριέρα σας στον κλάδο των υπηρεσιών ροής παιχνιδιών:

1. Οθόνες παιχνιδιών

Οι οθόνες παιχνιδιών είναι εξαιρετικά σημαντικές όταν ξεκινάτε επαγγελματικά παιχνίδια. Εκτός από το να επιδεικνύουν το γούστο και την ικανότητά σας για τις πιο πρόσφατες συσκευές, αυτές οι οθόνες σας βοηθούν με μια μεγάλη οθόνη και καλύτερα γραφικά από τις συνηθισμένες οθόνες VGA.

2. Πληκτρολόγια παιχνιδιών

Τα συμβατικά πληκτρολόγια δεν επαρκούν για gaming απόδοσης. Επειδή μια καθυστέρηση χιλιοστού του δευτερολέπτου σε ένα συγκεκριμένο πάτημα πλήκτρων θα μπορούσε να κάνει ή να σπάσει τη θέση σας στον πίνακα κατάταξης. Επομένως, χρειάζεστε πληκτρολόγια παιχνιδιών για βαριά χρήση.

3. Καρέκλες τυχερών παιχνιδιών

Οι περισσότερες από τις συνεδρίες ζωντανής ροής παιχνιδιού θα διαρκούν για ώρες. Επομένως, χρειάζεστε εργονομικά καθίσματα για να αποφύγετε την κούραση ή την απώλεια της εστίασης από το παιχνίδι. Εκτός από την άνεση στο κάθισμα, οι καρέκλες παιχνιδιών ενισχύουν την εμφάνισή σας στις συνεδρίες ζωντανής μετάδοσης και σας κάνουν να φαίνεστε επαγγελματίας.

Υπάρχουν πολλά άλλα αξεσουάρ που χρησιμοποιούν οι streamers του Twitch ή του Esports, όπως ακουστικά παιχνιδιών και ποντίκια παιχνιδιών, για να αναφέρουμε μερικά. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε τα ενισχυτικά παιχνιδιών για καλύτερο FPS και χρόνο αντίδρασης.

Πώς μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από τη ροή του παιχνιδιού σας;

Η επιλογή της σωστής πλατφόρμας ζωντανής ροής είναι απαραίτητη, καθώς η πλατφόρμα θα αποφασίσει τις δυνατότητές σας να κερδίσετε χρήματα μέσω ροής παιχνιδιού. Αν και κάθε πλατφόρμα έχει τον δικό της τρόπο υποστήριξης των δημιουργών περιεχομένου, τα ακόλουθα είναι ο γενικός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα:

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Πιστοποιητικό ανταμοιβής GameStop Online

1. Συνδρομές θεατών

Η συνδρομή είναι ένα δημοφιλές μοντέλο εσόδων για τους streamers του παιχνιδιού. Το ποσό της συνδρομής ανά θεατή ανά μήνα είναι σημαντικά μικρότερο. Ωστόσο, εάν μπορείτε να δημιουργήσετε μια μεγάλη βάση συνδρομητών, μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα με μεγάλη προσπάθεια.

2. Δωρεές

Οι εφάπαξ δωρεές είναι επίσης καλές πηγές για να κερδίσετε χρήματα. Μπορείτε επίσης να αλληλεπιδράσετε προληπτικά με τους θεατές κατά τη διάρκεια ζωντανών συνεδριών για να ενθαρρύνετε περισσότερες δωρεές. Μπορείτε να φωνάξετε στους δωρητές για να εμπνεύσετε άλλους.

3. Λήψη χορηγίας από επωνυμίες

Οι επωνυμίες συνήθως απευθύνονται σε εσάς εάν γίνετε ένας σημαντικός streamer παιχνιδιού. Θα σας χορηγούν για τη φιλοξενία διαφημίσεων, banner και περιεχομένου επωνυμίας. Μπορείτε να κερδίσετε πολλά μέσω της έγκρισης της επωνυμίας.

4. Affiliate Marketing

Μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα μέσω ροής βιντεοπαιχνιδιών μέσω προγραμμάτων συνεργατών. Πρέπει να προωθήσετε ορισμένα προϊόντα ή υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και να μοιράζεστε εξατομικευμένες διευθύνσεις URL με τη βάση των θαυμαστών σας. Εάν κάποιος αγοράσει αυτήν την υπηρεσία ή το προϊόν χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμό σας, κερδίζετε μια προμήθεια.

Μέχρι στιγμής, έχετε μάθει για τα βασικά της ζωντανής μετάδοσης του παιχνιδιού. Μάθετε ποια πλατφόρμα ζωντανής ροής πρέπει να χρησιμοποιείτε παρακάτω:

YouTube

YouTube θα πρέπει να είναι η επιλογή σας για τη ζωντανή ροή παιχνιδιού, εάν θέλετε μια εύχρηστη διεπαφή. Η πλατφόρμα είναι δωρεάν και, επιπλέον, προσφέρει πολλές επιλογές δημιουργίας εσόδων. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα ποιότητας μετάδοσης όπως 480p, 720p, 1080p και ούτω καθεξής.

Το YouTube Live υποστηρίζει τις πιο δημοφιλείς λύσεις μετάδοσης όπως το OBS Studio, το Twitch Studio, το Streamlabs OBS κ.λπ. Επιπλέον, είναι η καλύτερη επιλογή εάν έχετε ήδη κανάλι στο YouTube.

Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μέσω ροής ή μεταφόρτωσης βίντεο παιχνιδιού στο YouTube με τους εξής τρόπους:

  • Συνδρομές καναλιού
  • Ράφι εμπορευμάτων
  • Έσοδα YouTube Premium
  • Έσοδα από διαφημίσεις
  • Σούπερ συνομιλία
  • Σούπερ αυτοκόλλητα

Facebook Gaming

Facebook είναι μια άλλη δωρεάν επιλογή για ζωντανή μετάδοση παιχνιδιού στους φίλους, τους θαυμαστές και τους οπαδούς σας. Μπορείτε να μετατρέψετε το πάθος σας για τα παιχνίδια σε μια καριέρα με υψηλές αποδοχές σε τρία απλά βήματα:

  • Δημιουργήστε μια σελίδα δημιουργού βίντεο παιχνιδιών. Οι υπάρχοντες δημιουργοί μπορούν επίσης να ενημερώνουν τις σελίδες τους όποτε θέλουν.
  • Συνδέστε τον κωδικοποιητή εκπομπής με τη σελίδα περιεχομένου παιχνιδιών στο Facebook. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα StreamElements, XSplit, OBS ή Streamlabs. Όλα προσφέρουν διαφορετικές λειτουργίες ζωντανής ροής, επομένως επιλέξτε τον κωδικοποιητή σας με σύνεση.
  • Ξεκινήστε τη ροή ονομάζοντας τη ζωντανή εκδήλωση. Θα απευθυνθείτε σε περισσότερους χρήστες του Facebook εάν προσδιορίσετε σωστά το παιχνίδι και βάλετε μια σύντομη περιγραφή σχετικά με τις προσδοκίες από τη ζωντανή εκδήλωση.

Το Facebook προσφέρει δημιουργία εσόδων με τις ακόλουθες μορφές:

  • Συνδρομή για υποστηρικτές παιχνιδιών στο Facebook
  • Facebook Gaming Stars που ισοδυναμεί με $,01
  • Συλλογή δωρεών μέσω Patreon ή Streamlabs.
  • Διαφήμιση και πώληση προσαρμοσμένων εμπορευμάτων.
  • Εκτελέστε διαφημίσεις κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης περιεχομένου
  • Affiliate marketing

Μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα μέσω ροής των παιχνιδιών σας για πολλούς παίκτες ή για έναν παίκτη στο Facebook.

Τράβηγμα

Σε αντίθεση με το YouTube ή το Facebook, Τράβηγμα ξεκίνησε αποκλειστικά για να δώσει στους δημιουργούς περιεχομένου gaming χώρο για να επιδείξουν το πάθος και τη δημιουργικότητά τους μέσω ζωντανής ροής.

Είτε παίζετε ένα παιχνίδι σε PS4, XBOX, smartphone ή επιτραπέζιο υπολογιστή, το Twitch υποστηρίζει όλες τις συσκευές. Μπορείτε επίσης να μεταδώσετε ζωντανή ροή παιχνιδιών από διαχειριζόμενες υπηρεσίες ροής παιχνιδιών όπως το Stadia ή το GeForce Now.

Το Twitch προσφέρει επίσης μια σειρά από συστήματα κερδών εσόδων στην πλατφόρμα του και αυτά είναι:

  • Οι θεατές μπορούν να σας υποστηρίξουν στέλνοντας Twitch Bits (1 bit Twitch = 0,01 $)
  • Λάβετε δωρεές μέσω PayPal
  • Δημιουργήστε έσοδα από το κανάλι Twitch μέσω διαφημίσεων βίντεο
  • Προωθήστε ή εγκρίνετε προϊόντα στο κανάλι σας για να λαμβάνετε έσοδα από χορηγίες
  • Συνδεθείτε με το Amazon ή το Play Asia για προμήθειες που συνδέονται με αγορές
  • Μπορείτε επίσης να πουλήσετε εμπορεύματα στο Twitch
  Είναι το Mixpanel η εναλλακτική λύση του Google Analytics που ψάχνετε;

Ιδιοκατεστημένο

Ιδιοκατεστημένο είναι μια πλατφόρμα ζωντανής ροής ανοιχτού κώδικα και πρόσφατα προσέλκυσε πολλούς παίκτες με επιρροή για ζωντανή ροή παιχνιδιού. Πολλοί επαγγελματίες streamers επιλέγουν αυτήν την πλατφόρμα, καθώς η προσαρμογή του περιεχομένου είναι εύκολη.

Θα μάθετε επίσης πολλά για την αυτο-φιλοξενία ροών παιχνιδιών και καναλιών περιεχομένου βίντεο, καθώς πρέπει να δημιουργήσετε τον χώρο σας από την αρχή. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες διευθύνσεις URL για αυξημένη προσέγγιση θεατών από τις συμβατικές πλατφόρμες μετάδοσης.

Είναι μια πλατφόρμα χωρίς διαφημίσεις. Ως εκ τούτου, δεν μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από τις διαφημίσεις. Ωστόσο, μπορείτε να εφαρμόσετε τις ακόλουθες στρατηγικές δημιουργίας εσόδων:

  • Προώθηση περιεχομένου, προϊόντων ή υπηρεσιών που χορηγείται
  • Προωθήστε συνδεδεμένα προϊόντα και κερδίστε χρήματα μέσω προμηθειών
  • Λάβετε δωρεές ή πληρωμές συνδρομής μέσω του Patreon
  • Πουλήστε προσαρμοσμένα εμπορεύματα μέσω ιστοτόπων τρίτων

Διχόνοια

Διχόνοια ξεκίνησε ως μια πλατφόρμα επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο για μανιώδεις παίκτες. Σύντομα έγινε μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες εικονικής επικοινωνίας για όλους. Ωστόσο, εξακολουθεί να παραμένει το ιδανικό μέρος για παίκτες και θαυμαστές για διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Το Discord συνοδεύεται από ενσωματωμένα προγράμματα για κοινή χρήση οθόνης, φωνητικές κλήσεις και ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου. Επομένως, δεν χρειάζεστε καν OBS για ροή παιχνιδιού. Μπορείτε να στείλετε μια πρόσκληση διακομιστή Discord στη βάση θαυμαστών σας και να ξεκινήσετε τη ροή του περιεχομένου σας.

Το Discord δεν επιτρέπει διαφημίσεις και, ως εκ τούτου, πρέπει να ακολουθήσετε στρατηγικές τρίτων για να δημιουργήσετε έσοδα από τη δημιουργικότητα ή το περιεχόμενό σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Donate Bot on Discord για να δεχτείτε δωρεές από τη βάση θαυμαστών σας.

Ατμός

Ατμός είναι μια παγκοσμίου φήμης πλατφόρμα για την ψηφιακή διανομή βιντεοπαιχνιδιών. Διαθέτει ένα τεράστιο αποθετήριο 34.000 τίτλων παιχνιδιών και ένα ειδικό κέντρο κοινότητας για κάθε παιχνίδι. Επιπλέον, το Steam έχει επίσης αναφέρει 95 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα.

Επομένως, το Steam είναι μια άλλη ζωτικής σημασίας πλατφόρμα για την επιχείρηση ροής παιχνιδιών.

Οι ζωντανοί ροές παιχνιδιού επιλέγουν το Steam για τους ακόλουθους λόγους:

  • Ο τίτλος του παιχνιδιού είναι από το Steam
  • Θέλετε να προσεγγίσετε μια τεράστια βάση θεατών χωρίς μεγάλη προσπάθεια προώθησης
  • Γίνετε ορατοί στις ομάδες κοινότητας του παιχνιδιού που παίζετε

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Steam Broadcasting για να μεταδώσετε το περιεχόμενό σας στη βάση των θαυμαστών σας. Έτσι, δεν χρειάζεται να επενδύσετε χρόνο ή χρήματα σε εργαλεία τρίτων.

Theta.tv

Theta.tv προσφέρει εξαιρετικά οφέλη τόσο για τον streamer όσο και για τον θεατή. Ως εκ τούτου, ορισμένοι επαγγελματίες ραδιοτηλεοπτικοί φορείς παιχνιδιού προτιμούν επίσης αυτήν την πλατφόρμα για τη δημιουργία εσόδων από περιεχόμενο.

Προσφέρει ευκαιρίες δημιουργίας χρημάτων στους δημιουργούς περιεχομένου και τους streamers μέσω των ακόλουθων επιλογών:

  • Κερδίστε 25% TFuel όταν οι θεατές σας κερδίζουν κρυπτονόμισμα TFuel.
  • Λάβετε δωρεές
  • Πουλήστε εξοπλισμό παιχνιδιών και εμπορεύματα

Μερικές φορές, μπορείτε επίσης να επιλέξετε το Theta.tv για ταυτόχρονη μετάδοση. Έτσι, αυξάνετε τα έσοδά σας μεταδίδοντας το ίδιο περιεχόμενο σε πολλά μέσα όπως το YouTube, το Theta.tv και το Twitch. Η πλατφόρμα υποστηρίζει ταυτόχρονη μετάδοση μέσω AirCast και μετάδοση μέσω OBS.

Mobcrush

Mobcrush είναι η ιδανική επιλογή εάν κάνετε συχνή ροή παιχνιδιού από το smartphone σας. Εάν είστε φανατικός παίκτης PUBG Mobile, Call of Duty: Mobile ή Garena Free Fire, πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το εργαλείο μετάδοσης.

Θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το Mobcrush και μια άλλη εφαρμογή ροής όπως το OBS ή το XSplit. Λαμβάνει το περιεχόμενό σας καθώς το μεταδίδετε μέσω OBS και το διανέμει σε πολλές πλατφόρμες όπως το YouTube και το Facebook.

  8 Καλύτερος βραχίονας υποστήριξης GPU

Η πλατφόρμα προσφέρει ευκαιρίες δημιουργίας εσόδων μέσω πολλών πρωτοβουλιών όπως το Go Live Get Paid και οι δωρεές ακολούθων μέσω του Patreon.

Βίντεο VK

Το VK είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που μοιάζει με το Facebook. Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης έχει διαφορετικές εκδόσεις για 86 γλώσσες. Ως εκ τούτου, μπορείτε να αυξήσετε την προσέγγισή σας σε μια τεράστια δεξαμενή θεατών και θαυμαστών που δεν μιλάνε αγγλικά. Η πλατφόρμα ανέφερε 97 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως.

Βίντεο VK είναι η υπηρεσία ροής και αποθήκευσης βίντεο από τη VK. Προσφέρει την επιλογή να ρυθμίσετε έναν μόνιμο σύνδεσμο μετάδοσης, ώστε οι θεατές σας να μπορούν εύκολα να προσεγγίσουν τις κανονικές ζωντανές εκπομπές σας.

Μπορείτε να ρυθμίσετε προσαρμοσμένα μεταδεδομένα ροής όπως μικρογραφίες, τίτλος, περιγραφή, τίτλος παιχνιδιού κ.λπ. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο μετάδοσης όπως το OBS για να μεταδώσετε ζωντανά παιχνίδια στο προφίλ σας VK.

TikTok Live

TikTok Live είναι μια καλή επιλογή εκτός από το YouTube και το Facebook, αν θέλετε να κάνετε ταυτόχρονη μετάδοση παιχνιδιών. Μπορείτε επίσης να κάνετε ροή από smartphone, tablet και υπολογιστές. Ωστόσο, χρειάζεστε έναν κωδικοποιητή εκπομπής όπως το Streamlabs ή το OBS για να μεταβείτε ζωντανά στο TikTok.

Δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ζωντανή ροή TikTok εάν έχετε λιγότερους από 1000 ακόλουθους. Έτσι, το TikTok live δεν είναι κατάλληλο για αρχάριους παίκτες.

Ωστόσο, εάν είστε ήδη επιτυχημένος TikToker και θέλετε να δοκιμάσετε διαφορετικές ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την πλατφόρμα.

GeForce Τώρα

Αν και η επιχείρηση ροής παιχνιδιών είναι προσοδοφόρα και κερδοφόρα μακροπρόθεσμα, πρέπει να επενδύσετε πολλά για να ρυθμίσετε τον υπολογιστή παιχνιδιών σας. Ωστόσο, μπορείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ροής με προσιτό κόστος με την εγγραφή σας GeForce Τώρα.

Μπορείτε είτε να αγοράσετε τίτλους παιχνιδιών premium στο GeForce Now για ροή παιχνιδιών. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε με δωρεάν παιχνίδια. Το GeForce Now είναι μια διαχειριζόμενη υπηρεσία ροής παιχνιδιών, προσβάσιμη μέσω smartphone, φορητού υπολογιστή ή επιτραπέζιου υπολογιστή.

Δεν χρειάζεστε συσκευές προηγμένης τεχνολογίας εάν χρησιμοποιείτε αυτήν την υπηρεσία. Μπορείτε να κάνετε streaming του παιχνιδιού σας στο YouTube, το Facebook ή το Twitch χρησιμοποιώντας το εργαλείο GeForce Experience.

EA Play

Στην καριέρα σας στη ροή παιχνιδιών, θα χρειαστεί να καλύψετε μια μεγάλη ποικιλία από θαυμαστές. Έτσι, θα χρειαστεί να αγοράσετε διάφορους τίτλους παιχνιδιών που είναι ακριβοί. Μια εναλλακτική είναι η EA Play συνδρομή.

Μπορείτε να λάβετε αποκλειστικές συνδρομές για PC, XBOX, PlayStation, Steam και Origin. Η συνδρομή σάς δίνει πρόσβαση σε κορυφαίους τίτλους και αγαπημένα παιχνίδια των θαυμαστών από την EA. Θα βρείτε επίσης αειθαλείς και διαχρονικούς τίτλους παιχνιδιών όπως το Battlefield, το Need For Speed, το Crysis και πολλά άλλα.

Οι συνδρομητές πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή EA Play για να παίξουν τίτλους παιχνιδιών EA σε μια συμβατή συσκευή. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το OBS ή το Streamlabs για μετάδοση παιχνιδιού στο YouTube ή στο Twitch.

Antstream

Εάν η βάση των θαυμαστών σας απαιτεί κάτι νέο, μπορείτε να δοκιμάσετε Antstream για δωρεάν ρετρό παιχνίδια. Είναι μια πλατφόρμα ροής παιχνιδιών που βασίζεται σε σύννεφο που σας δίνει πρόσβαση σε περισσότερα από 1000 ρετρό παιχνίδια.

Μπορείτε να παίξετε αυτά τα παιχνίδια σε διάφορες συσκευές όπως επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, smartphone, κονσόλες παιχνιδιών και αποκωδικοποιητές. Για να κάνετε streaming του παιχνιδιού σας, χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε δωρεάν εργαλείο μετάδοσης μαζί με το Twitch ή το Youtube.

Τελικές σκέψεις

Η επιλογή των σωστών διαδικτυακών υπηρεσιών ροής παιχνιδιών απαιτεί εις βάθος έρευνα. Ωστόσο, εξοικονομούμε χρόνο παρουσιάζοντας τις καλύτερες πλατφόρμες ζωντανής ροής, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στη στρατηγική σας.

Επιπλέον, μαθαίνετε επίσης σχετικές σημαντικές πληροφορίες για την επιχείρησή σας ζωντανής ροής παιχνιδιού. Εκτός από τη ζωντανή ροή, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε περιεχόμενο βίντεο από περιηγήσεις παιχνιδιών και να δημιουργήσετε έσοδα. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το λογισμικό εγγραφής παιχνιδιών για την εγγραφή του παιχνιδιού.