Μεταγράψτε βίντεο σε κείμενο με αυτά τα 9 καλύτερα λογισμικά

Η ζήτηση για περιεχόμενο βίντεο αυξάνεται. Αυτό εξηγεί γιατί το λογισμικό βίντεο σε κείμενο μπορεί να είναι τεράστια βοήθεια για οργανισμούς, επιχειρηματίες, ατομικούς επιχειρηματίες και οποιονδήποτε θέλει να μοιραστεί τα βίντεό του σε ολόκληρο τον κόσμο.

Γιατί όμως αυτή η ξαφνική αύξηση της ζήτησης για περιεχόμενο βίντεο;

Ο λόγος είναι όταν οι άνθρωποι μπορούν να σας δουν, να σχετίζονται με εσάς, την επωνυμία σας και τις προσφορές σας περισσότερο. Δημιουργεί μια άμεση σύνδεση μαζί τους για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης σε σύγκριση με άλλα μέσα όπου μπορούν μόνο να διαβάσουν τα πράγματά σας ή να τα ακούσουν. Όχι μόνο σας δίνει περισσότερη έκθεση, δημοτικότητα και αφοσίωση, αλλά σας βοηθά επίσης να ξεχωρίζετε.

Σύμφωνα με Statista, το 85% των χρηστών του Διαδικτύου στις ΗΠΑ παρακολούθησαν βίντεο στο διαδίκτυο το 2018 (κατάταξη 11) και η Σαουδική Αραβία ήταν στην κορυφή της λίστας με το 95% του συνόλου των χρηστών του Διαδικτύου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πλειοψηφία των επιχειρήσεων χρησιμοποιεί επί του παρόντος το βίντεο ως εργαλείο μάρκετινγκ.

Έτσι, εάν σκοπεύετε να εφαρμόσετε βίντεο στη στρατηγική μάρκετινγκ σας, το λογισμικό βίντεο σε κείμενο είναι απαραίτητο. Είναι επειδή θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε ένα παγκόσμιο κοινό. Με την υποστήριξη πολλών γλωσσών, μπορείτε να μοιράζεστε και να προωθείτε το βίντεό σας σε όλο τον κόσμο σε διαφορετικές γλώσσες, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να κατανοήσουν και να προσελκύσουν την επωνυμία σας.

Τώρα, ας συζητήσουμε λίγο περισσότερο τους μετατροπείς βίντεο σε κείμενο και ας καταλάβουμε πώς μπορούν να σας βοηθήσουν.

Τι είναι το λογισμικό βίντεο σε κείμενο;

Το λογισμικό βίντεο σε κείμενο είναι ένα εργαλείο ή μετατροπέας που χρησιμοποιεί τεχνολογία αναγνώρισης ομιλίας για τη μετατροπή των προφορικών λέξεων ενός βίντεο σε κείμενο ή γραπτές λέξεις. Αυτή η μεταγραφή μπορεί να γίνει αυτόματα ή χειροκίνητα.

Στο λογισμικό χειροκίνητου βίντεο σε κείμενο, οι μεταγραφείς αναπαράγουν βίντεο πολλές φορές χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα επεξεργασίας μεταγραφής για να πληκτρολογήσουν και να επεξεργαστούν πράγματα που ακούνε στο βίντεο.

Από την άλλη πλευρά, στο λογισμικό αυτόματης μετατροπής βίντεο σε κείμενο, μπορείτε να μετατρέψετε τις προφορικές λέξεις αυτόματα σε κείμενα. Ωστόσο, η ακρίβεια των αυτοματοποιημένων μεταγραφών εξακολουθεί να είναι χαμηλότερη από τους μη αυτόματους τρόπους μέχρι σήμερα.

Το λογισμικό βίντεο σε κείμενο είναι χρήσιμο για τη μεταγραφή ομιλίας σε:

  • Μουσική βίντεο για στίχους και ζωντανές εμφανίσεις
  • Ζωντανές συνομιλίες όπως εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, συνεδρίες Q&A, συνέδρια κ.λπ.
  • Τηλεόραση για εμπορικές διαφημίσεις και παρουσιάσεις
  • Άλλοι πόροι που βασίζονται σε βίντεο, όπως οδηγοί επεξήγησης, σεμινάρια, βίντεο σελίδας προορισμού, μελέτες περιπτώσεων, μαρτυρίες βίντεο, διαδικτυακά σεμινάρια, συνεντεύξεις, ντοκιμαντέρ, συνεντεύξεις, κριτικές προϊόντων κ.λπ.

Ποια είναι τα οφέλη ενός λογισμικού βίντεο σε κείμενο;

Αφθονία.

Βελτιωμένο SEO

Μια μεταγραφή βίντεο συμβάλλει στην αύξηση του SEO ή της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης των βίντεό σας σε διαφορετικές μηχανές αναζήτησης όπως Google, Bing, Yahoo, YouTube, Vimeo και άλλες. Εκεί θέλετε να λάμψετε και να εξασφαλίσετε ότι το βίντεό σας θα ανέβει στην κατάταξη.

Οι μεταγραφές παρέχουν το απαραίτητο πλαίσιο για την κατανόηση του βίντεο και βοηθούν τους ανιχνευτές των μηχανών αναζήτησης να βρίσκουν και να ορίζουν καλύτερα τα βίντεο. Μπορούν να ευρετηριάσουν καλύτερα το βίντεό σας εάν έχει σωστό τίτλο, σύντομη περιγραφή, μεταδεδομένα κ.λπ.

Βελτιωμένη εμπειρία χρήστη

Η χρήση λογισμικού βίντεο σε κείμενο για μεταγραφή βίντεο βελτιώνει τη συνολική εμπειρία χρήστη. Δίνει στους χρήστες την επιλογή να καταναλώσουν το περιεχόμενο στην επιθυμητή μορφή και να το μοιραστούν με οποιονδήποτε χωρίς γλωσσικά εμπόδια. Τα άτομα μπορούν να διαβάσουν τη μεταγραφή για να βρουν μια ενότητα που τους ενδιαφέρει περισσότερο ή θέλουν να επαναλάβουν.

Επιπλέον, πολλοί χρήστες προτιμούν επίσης να παρακολουθούν βίντεο χωρίς ήχο για οποιονδήποτε λόγο μπορεί να έχουν, όπως ο χρόνος, το περιβάλλον ή η προσωπική τους προτίμηση. Μια μεταγραφή διευκολύνει και διευκολύνει την πρόσβαση στο βίντεό σας οπουδήποτε, ακόμα και όταν έχουν ξεχάσει τα ακουστικά τους.

Προσβασιμότητα για άτομα με προβλήματα ακοής

Θα είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για άτομα με προβλήματα ακοής, καθώς μπορούν να διαβάσουν τη μεταγραφή του βίντεό σας στη γλώσσα που προτιμούν με τη μορφή κειμένου, άρθρου ή υπότιτλων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προσεγγίσετε άτομα σε αυτήν την ενότητα που διαφορετικά δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το βίντεό σας. Τους δίνει το δικαίωμα να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες όπως κάνουν άλλοι άνθρωποι.

  Πώς να αλλάξετε το χρώμα του πλέγματος διαφάνειας του Photoshop

Παγκόσμια προσέγγιση

Η μεταγραφή των βίντεό σας τα βοηθά να προσεγγίσουν τις μάζες σε παγκόσμια κλίμακα. Το σύγχρονο λογισμικό βίντεο σε κείμενο παρέχεται με υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών, ώστε να μπορείτε να μεταφράσετε το βίντεο σε πολλές γλώσσες.

Ως εκ τούτου, ακόμη και αν η γλώσσα που χρησιμοποιείται στο βίντεο δεν είναι εξοικειωμένη, μπορούν να διαβάσουν τους υπότιτλους ή τις μεταγραφές στη γλώσσα που προτιμούν και να τους κατανοήσουν χωρίς δυσκολίες. Είναι βολικό για διαδικτυακά σεμινάρια, διαλέξεις και άλλα σεμινάρια που βασίζονται σε βίντεο.

Λοιπόν, είστε έτοιμοι να επωφεληθείτε από όλα αυτά τα οφέλη;

Ας μάθουμε μερικά από τα καλύτερα λογισμικά βίντεο σε κείμενο για τη μεταγραφή των βίντεό σας.

Amberscript

Μετατρέψτε τον ήχο και τα βίντεό σας σε κείμενο αυτόματα με Amberscript για εξοικονόμηση ωρών στη μεταγραφή με ισχύ AI. Εισαγάγετε το βίντεό σας σε διάφορες μορφές και εξάγετε το ως JSON, αρχείο κειμένου, SRT, VTT, EBU-STL, XML ή Word με προαιρετική διάκριση ηχείων και χρονικές σημάνσεις.

Το Amberscript υποστηρίζει 39 γλώσσες, όπως Αγγλικά, Χίντι, Φινλανδικά, Γαλλικά, Δανικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά, Φαρσί, Καταλανικά, Ρωσικά, Γερμανικά κ.λπ. Θα λάβετε έναν πίνακα ελέγχου διαχειριστή, κεντρική χρέωση, πρόσβαση σε πολλούς χρήστες, εξατομικευμένη ενσωμάτωση και ενοποίηση ροής εργασιών για μεγάλες επιχειρήσεις.

Πρόσβαση στον διαισθητικό επεξεργαστή τους για να επεξεργαστείτε και να βελτιώσετε την ποιότητα του κειμένου μόνοι σας. Μπορείτε εύκολα να πραγματοποιήσετε αναζήτηση μέσω της μεταγραφής και να προσαρμόσετε τα σημεία και το κείμενο επισήμανσης. Μπορείτε επίσης να λάβετε βοήθεια από ειδικούς της γλώσσας για να ελέγξετε το κείμενο κάνοντας κλικ στην υπηρεσία μη αυτόματης μεταγραφής.

Το Amberscript αποθηκεύει όλα τα δεδομένα σε έναν εξαιρετικά ασφαλή διακομιστή με δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Το λογισμικό υποστηρίζει πολλές μορφές βίντεο όπως WMA, M4A, MP3, MP4, AAC και WAV. Ανεβάστε το αρχείο βίντεο και αφήστε τη μηχανή αναγνώρισης ομιλίας να δημιουργήσει το πρώτο προσχέδιο, το οποίο μπορείτε να βελτιώσετε αργότερα με τη βοήθεια ενός διαδικτυακού επεξεργαστή για εξοικονόμηση χρόνου 5 φορές.

Η τιμή για τη μεταγραφή των βίντεό σας σε κείμενο στο Amberscript ξεκινά από 10 $ για ένα βίντεο 1 ώρας.

Τριντ

Το Tint είναι για όσους αναζητούν μεταγραφή παγκόσμιας κλάσης και μια πλατφόρμα που θα τους επιτρέψει να συνεργάζονται, να επεξεργάζονται και να μοιράζονται γρήγορα το περιεχόμενό τους με τον κόσμο.

Με τη δυνατότητα μεταγραφής σε περισσότερες από 30 γλώσσες και μετάφρασης σε περισσότερες από 50, το Trint μετατρέπει το περιεχόμενο βίντεο και ήχου σε μια μεταγραφή με δυνατότητα αναζήτησης και επεξεργασίας, την οποία μπορείτε να εργαστείτε με τους συναδέλφους σας σε πραγματικό χρόνο.

Η συλλογική λειτουργία σάς επιτρέπει να προσκαλέσετε άλλους ενδιαφερόμενους και να ορίσετε το κατάλληλο επίπεδο αδειών για καθέναν, είτε είναι μόνο για ανάγνωση, είτε για σχόλιο είτε για επεξεργασία, ώστε η ομάδα σας να μπορεί να λειτουργεί με ρυθμό.

Με μια πολύ απλή διεπαφή που διευκολύνει την επεξεργασία και τη δημιουργία της ιστορίας σας, επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προσθέτουν υπότιτλους στα βίντεό τους, έτοιμους για εξαγωγή σε .docx, .srt, .vtt, .txt, .stl, .edl, .html, . xml και .csv. μορφές.

Ουσιαστικά, η Trint έχει δώσει προτεραιότητα στην ασφάλεια. Σε μια εποχή που τόσοι πωλητές τρίτου μέρους σε όλες τις βιομηχανίες αντιμετωπίζουν έλεγχο για την ασφάλεια των πλατφορμών τους, η Trint έχει επενδύσει πολλά για να διασφαλίσει ότι βρίσκονται σε επίπεδο στρατιωτικού επιπέδου, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τυχόν εμπιστευτικές πληροφορίες είναι ασφαλείς.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή Tint σήμερα.

Στροφή μηχανής

Στροφή μηχανής σας βοηθά να μετατρέψετε το βίντεό σας σε κείμενο είτε από επαγγελματίες επαγγελματίες είτε από μεταγραφές που δημιουργούνται από μηχανή. Μεταγράφει τα βίντεό σας από έναν επαγγελματία με ακρίβεια 99% ή από μηχανή με ακρίβεια 80%. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε υπότιτλους με ευκολία.

grtechpc.org Αναγνώστες Αποκτήστε έκπτωση 10% στο Rev.

Όλα τα περιεχόμενά σας είναι ασφαλή καθώς η Rev χρησιμοποιεί ασφαλή εργαλεία και σας προσφέρει γρήγορη παράδοση του περιεχομένου σας. Με το Rev, οι επαγγελματίες υπότιτλοι, οι μεταφραστές και οι μεταγραφείς είναι πάντα εκεί για να παρέχουν περιεχόμενο κορυφαίας ποιότητας κάθε φορά.

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο, μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία από τον υπολογιστή ή να επικολλήσετε μια διεύθυνση URL από τον ιστό. Το Rev χρησιμοποιεί AI για να μεταγράψει το αρχείο εύκολα μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε επίσης να εξαγάγετε το αρχείο σας σε διαφορετικές μορφές και να το μοιραστείτε με συνεργάτες ή συμπαίκτες.

Λάβετε την υπηρεσία από επαγγελματίες επαγγελματίες με μόλις 1,25 $/λεπτό ή πληρώστε 25 σεντς ανά λεπτό εάν επιλέξετε σέρβις μηχανών.

  7 Καλύτερες Πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων με bots για πωλήσεις και μάρκετινγκ

Sonix

Χρησιμοποιήστε τον καλύτερο τρόπο για να δημιουργήσετε υπότιτλους μεταγράφοντας το βίντεό σας σε κείμενο μέσα σε λίγα λεπτά Sonix. Παρέχει ακριβή αποτελέσματα σε προσιτή τιμή. Είναι επίσης η πρώτη πλατφόρμα μεταγραφής στην οποία μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτόματα το κείμενο για επεξεργασία βίντεο.

Αφού επεξεργαστείτε το απαιτούμενο υλικό, μπορείτε να προσθέσετε υπότιτλους εξάγοντας μορφοποιημένα αρχεία VTT και SRT σε δευτερόλεπτα. Η πλατφόρμα της Sonix σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε τις επισημάνσεις, τις διαγραμμίσεις και τις επεξεργασίες σας σε μία τοποθεσία, ώστε όλοι να έχουν πρόσβαση σε αυτές ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε.

Με το Sonix, η αναζήτηση λέξεων είναι παιχνιδάκι. Διαθέτει δυνατότητες διαχείρισης ψηφιακών στοιχείων που σας επιτρέπουν να οργανώνετε και να αποθηκεύετε τα αρχεία βίντεο. Μπορείτε να προσθέσετε μερικές σημειώσεις στη μεταγραφή, ώστε να μπορείτε να τις αναζητήσετε εύκολα.

Επωφεληθείτε από την προσαρμογή των υπότιτλων για τα βίντεο. Επιπλέον, μπορείτε να χωρίσετε τους υπότιτλους κατά μήκος χαρακτήρων, αριθμό γραμμών και χρονική διάρκεια σε δευτερόλεπτα. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τους υπότιτλους ώστε να εμφανίζονται σε τέλειο χρονισμό. Επιπλέον, προσαρμόστε την εμφάνιση των λεζάντων όπως το χρώμα γραμματοσειράς, το μέγεθος γραμματοσειράς, η θέση και το φόντο.

Εγγράψτε υπότιτλους στο βίντεο και μοιραστείτε το σε οποιαδήποτε πλατφόρμα. Το Sonix ενσωματώνεται με τα Final Cut Pro, Avid και Adobe Premiere για να σας προσφέρει καλύτερη εμπειρία. Μπορείτε να διατηρήσετε το αρχικό βίντεο κατά την εξαγωγή της μεταγραφής. Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση ευρετηρίου του Final Cut Pro, το πλαίσιο αναζήτησης με δείκτη της Premiere ή την Αναζήτηση διαλόγου για να αναζητήσετε βασικά μέρη και υπότιτλους για την εκπομπή σας.

Αυτό το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης αιχμής υποστηρίζει 40+ γλώσσες, προφορές και διαλέκτους. Κάντε κλικ στη συγκεκριμένη Λέξη που θέλετε να παίξετε και λάβετε μια επιλογή αναπτυσσόμενου ηχείου για να επισημάνετε ποιος είπε τι. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη του μεταγραμμένου αρχείου σας σε TXT, PDF, Microsoft Word ή άλλες μορφές.

Επιλέξτε ένα πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σας σε τιμή εκκίνησης 10 $/ώρα.

VEED

VEED βοηθά στην αποτελεσματική και αυτόματη μεταγραφή βίντεο σε κείμενο, στην προσθήκη υπότιτλων και πολλά άλλα. Με το VEED, είναι εύκολο να μεταφράσετε και να μεταγράψετε το ηχητικό κείμενο του βίντεό σας. Κατεβάστε το κείμενο ως TXT και ανεβάστε το στα έγγραφα Google ή ανοίξτε το με το Microsoft Word.

Το λογισμικό του VEED βοηθά στη μετατροπή κειμένου βίντεο, ώστε ο χρόνος ολοκλήρωσης να είναι γρήγορος και εύκολος. Βοηθά επίσης στην επεξεργασία των μεταγραφών και μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά μεγεθών, γραμματοσειρών, χρωμάτων και πολλά άλλα. Μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε τα αρχεία βίντεο ή να κάνετε μια δοκιμή με τα δείγματα βίντεο, να επιλέξετε υπότιτλους και να κάνετε αυτόματη μεταγραφή για να ξεκινήσετε τη διαδικασία.

Αφού ολοκληρώσετε τη μεταγραφή, ξεκινήστε τη λήψη των υπότιτλων επιλέγοντας TXT ως μορφή. Το VEED χρησιμοποιεί διαφορετικές γλώσσες παγκοσμίως για να μεταφράσει τη μεταγραφή σας, καθιστώντας την προσβάσιμη στο παγκόσμιο κοινό. Εξασφαλίζει την καλύτερη ακρίβεια μετατρέποντας την ομιλία σας σε κείμενο με μηδενικά ή ελάχιστα σφάλματα με τη βοήθεια του λογισμικού αναγνώρισης φωνής.

Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να αφαιρέσετε το φόντο ή το στατικό θόρυβο με ένα μόνο κλικ. Το VEED υποστηρίζει πολλές μορφές όπως Facebook Video, GIF, Instagram Story Video, MOV, MP3, MP4, M4V, Xbox Video, Zoom Video και πολλά άλλα.

Επιλέξτε το πρόγραμμά σας και επωφεληθείτε από το πλεονέκτημα ενός δωρεάν προγράμματος για 10 λεπτά ή επιλέξτε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή που ξεκινά από 12 $/μήνα.

Μετατροπέας 360

Μετατροπέας 360 σας βοηθά στη μετατροπή βίντεο σε κείμενο με ελάχιστα έως καθόλου σφάλματα. Επιλέξτε το αρχείο από το διαδίκτυο, το Dropbox, το Google Drive ή τον τοπικό χώρο αποθήκευσης, καθορίστε μια γλώσσα στο βίντεο και ορίστε το τμήμα βίντεο που θέλετε να μετατρέψετε. Τώρα, ετοιμαστείτε για το αποτέλεσμα με ευκολία.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον μεταγραφέα εκτός σύνδεσης, ο οποίος θα σας ωφελήσει με διάφορους τρόπους. Μπορείτε να μεταγράψετε ολόκληρο το αρχείο σας χωρίς χρονικό περιορισμό και δεν χρειάζεται καν να ανεβάσετε το αρχείο σας οπουδήποτε.

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να περιμένετε τη σειρά σας για να πάρετε τη δουλειά. Ο μετατροπέας 360 μπορεί να υποστηρίξει πολλές μορφές βίντεο όπως MP4, 3GP, MOV, 3GPP, WMV, AVI, ASF, WEBM, DAT, OGV και πολλά άλλα.

Θα χρειαστείτε επεξεργαστή διπλού πυρήνα 2,4 GHz και 4 GB RAM για να εκτελέσετε τον μεταγραφέα εκτός σύνδεσης. Υποστηρίζει επίσης Windows 7 και 10 των 64 bit και Mac OS X για να κάνει τη μεταγραφή. Κατεβάστε το πρόγραμμα μεταγραφής εκτός σύνδεσης και χρησιμοποιήστε το όποτε θέλετε από οπουδήποτε.

  Ενισχύστε το εύρος WiFi του δρομολογητή σας

Τύπος Studio

Αναζητάτε ένα εργαλείο για να μετατρέψετε απρόσκοπτα το βίντεό σας σε κείμενο;

Τύπος Studio μπορεί να το κάνει για εσάς. Μεγάλες ομάδες όπως η Microsoft, η Yamaha, η Ahrefs, η Hootsuite κ.λπ., χρησιμοποιούν αυτό το εργαλείο λόγω των εντυπωσιακών αποτελεσμάτων του. Σας βοηθά να μετατρέψετε αυτόματα τη μορφή βίντεο .mp4 ή .mov σε κείμενο.

Αποθηκεύει όλες τις ολοκληρωμένες εργασίες σας και τα τρέχοντα έργα αυτόματα καθώς το Type Studio είναι ένας πάροχος υπηρεσιών μεταγραφής που βασίζεται στον ιστό. Ξεκινήστε τη μεταφόρτωση του βίντεο ή του ήχου σας και επιτρέψτε στο εργαλείο αναγνώρισης ομιλίας να μεταγράψει αυτόματα την εγγραφή.

Αντιγράψτε τη μεταγραφή σας και επικολλήστε την σε οποιοδήποτε αρχείο ή εξάγετε ως μορφές αρχείων .vtt, .txt, .srt κ.λπ. με προαιρετικές χρονικές σημάνσεις. Στείλτε τα βίντεο με το κείμενο μέσω ταχυδρομείου απλώς κοινοποιώντας τη διεύθυνση URL/σύνδεσμο. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το βίντεο και να το μεταγράψετε στο ιστολόγιο για να λάβετε ένα άρθρο που βασίζεται σε αυτό το βίντεο.

Η συνολική ροή εργασίας αποτελείται από τρία βήματα.:

  • Ανεβάστε το αρχείο βίντεο.
  • Επεξεργαστείτε το μεταγραμμένο κείμενο.
  • Μοιραστείτε το online με όποιον θέλετε.

Ανεξάρτητα από το επάγγελμά σας, το Type Studio σάς επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε το μάρκετινγκ μέσων. Είναι υπέροχο για επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, εκπαιδευτικούς, συμβούλους, προπονητές, για να αναφέρουμε μερικούς.

Το Type Studio μετατρέπει αυτόματα το βίντεο σε περιλήψεις, αναρτήσεις ιστολογίου, σημειώσεις εκπομπής ή μεταγραφές. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε το περιεχόμενο που επιθυμείτε από τις ηχογραφήσεις, τις διαλέξεις ή τα μαθήματα με ζουμ με ευκολία. Επιπλέον, επεξεργαστείτε το κείμενο όπου θεωρείτε απαραίτητο να επεξεργαστείτε το βίντεο.

Αποκτήστε μεταφόρτωση βίντεο 10 λεπτών/μήνα με το δωρεάν πρόγραμμα ή χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή που ξεκινά από 12 $/μήνα για ένα βίντεο πέντε ωρών.

Μετάβαση σε μεταγραφή

Έχετε κάποιο βίντεο που πρέπει να μετατρέψετε σε κείμενο;

Προσπαθήστε Μετάβαση σε μεταγραφή.

Το Go Transcribe μπορεί να σας βοηθήσει στην αυτόματη μεταγραφή βίντεο σε κείμενο με έξοδο μέσα σε λίγα λεπτά. Το κείμενο θα έχει τη μορφή SRT, PDF, Word (.doc) ή πολλές άλλες μορφές. Υποστηρίζει πολλές μορφές βίντεο όπως 3G2, 3GP, AVI, FLV, M2TS, M2V, M4V, MP4, MPEG, MOOV, MOV, MK3D, OGX, MXF, MPG κ.λπ.

Η χρήση του Go Transcribe είναι εύκολη. απλά ακολουθήστε απλά βήματα:

  • Ανεβάστε το βίντεο σε ασφαλείς διακομιστές που βασίζονται σε σύννεφο.
  • Το Let Go Transcribe μετατρέπει το βίντεο σε κείμενο χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη αυτοματοποιημένη τεχνολογία.
  • Επεξεργαστείτε τη μεταγραφή μέσα σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρονικό πρόγραμμα επεξεργασίας.
  • Εξαγωγή και κοινή χρήση της μεταγραφής σε διάφορες μορφές.

Υποστηρίζει δεκάδες γλώσσες. Επιπλέον, μπορείτε να οργανώσετε τις μεταγραφές της συνέντευξης για επεξεργασία, αναζήτηση και κοινή χρήση με οποιονδήποτε. Αποκτήστε ακριβείς και πεντακάθαρους υπότιτλους σε λιγότερο από πέντε λεπτά. Επίσης κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα σας χρησιμοποιώντας TLS για ασφάλεια.

Πληρώστε για το πρόγραμμα που θα επιλέξετε ξεκινώντας από 12 $/ώρα και πληρώστε όσο πηγαίνετε.

Ευτυχισμένος Γραμματέας

Μεταγράψτε αυτόματα τα βίντεό σας σε μορφή κειμένου και εξοικονομήστε χρόνο με Ευτυχισμένος Γραμματέας. Είναι αξιόπιστο από 100.000+ χρήστες παγκοσμίως και υποστηρίζει διάφορες γλώσσες, προφορές και διαλέκτους. Περιλαμβάνει Αγγλικά, Γερμανικά, Αφρικάανς, Αμχαρικά, Αραβικά, Λάο, Ισπανικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά, Ταϊλανδικά, Ολλανδικά και πολλά άλλα.

Μπορείτε επίσης να μεταφράσετε το βίντεο από κάποιες άλλες γλώσσες στη γλώσσα που προτιμάτε για να το κατανοήσετε καλύτερα. Το Happy Scribe υποστηρίζει διάφορες μορφές βίντεο όπως 3GP, AVI, M4V, MPEG, WEBA, MXF, MK3D, MOOV, FLV, MPG, MOV, MP4, QT, για να αναφέρουμε μερικές. Επιλέξτε από διαφορετικούς τύπους αρχείων όπως DOCX, PDF, HTML, TXT και άλλα για να εξαγάγετε το αποτέλεσμα.

Εισαγάγετε το βίντεο που θέλετε να μεταγράψετε από οπουδήποτε, όπως φορητούς υπολογιστές, YouTube, Dropbox ή Google Drive και επωφεληθείτε από τα δωρεάν 10 λεπτά. Επιπλέον, έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε τόσο ανθρωπογενείς υπηρεσίες όσο και υπηρεσίες που παράγονται από μηχανή.

Στην επιλογή αυτόματης μεταγραφής, θα έχετε 85% ακρίβεια με αστραπιαία υπηρεσία. Μπορείτε επίσης να περιμένετε 99% ακρίβεια με την ανθρώπινη υπηρεσία, καθώς τα μεταγραφέντα αρχεία ελέγχονται και διορθώνονται από φυσικούς ομιλητές και ειδικούς. Το Happy Scribe είναι χρήσιμο για ερευνητές, podcasters, δημοσιογράφους και φοιτητές.

Η τιμή υπολογίζεται ανά λεπτό και ποικίλλει ανάλογα με το αν θέλετε αυτόματη μεταγραφή ή ανθρωπογενή.

Εάν θέλετε να μεταφράσετε τα βίντεό σας, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε μια άλλη εξαιρετική υπηρεσία που προσφέρουν – Μετάφραση βίντεο.

συμπέρασμα

Η μεταγραφή των βίντεό σας συμβάλλει στην αύξηση της παγκόσμιας απήχησής τους, στη βελτίωση του SEO και στη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη. Επίσης ωφελεί άτομα με προβλήματα ακοής. Επομένως, χρησιμοποιήστε το λογισμικό βίντεο σε κείμενο που αναφέρεται παραπάνω για να μεταγράψετε τα βίντεό σας και να επωφεληθείτε από αυτά τα πλεονεκτήματα.

Ελέγξτε αυτό εάν θέλετε να μετατρέψετε τον ήχο σε κείμενο.

Τα καλύτερα εργαλεία ανάλυσης κειμένου και εξόρυξης που πρέπει να δοκιμάσουν οι επιχειρήσεις.