Μήπως το Best Buy Fix Κονσόλες Wii;

Η Nintendo είναι ο δημιουργός και ο διανομέας του Wii, μιας οικιακής συσκευής βιντεοπαιχνιδιών. Στις 19 Νοεμβρίου 2006, έγινε διαθέσιμο για αγορά. Είναι το έκτο αξιόλογο σύστημα οικιακών βιντεοπαιχνιδιών της Nintendo. Το Wii ήταν η πρώτη οικιακή κονσόλα της Nintendo που επέτρεψε εγγενώς την πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Υποστήριξε επίσης ψηφιακά παιχνίδια και διανομή πολυμέσων μέσω του Wii Shop Channel και διαδικτυακών παιχνιδιών. Το Wii επιτρέπει επίσης ασύρματη δικτύωση με τη φορητή πλατφόρμα Nintendo DS για μερικούς τίτλους. Η συμβατότητα προς τα πίσω του GameCube υποστηρίχθηκε πλήρως από τα πρώτα μοντέλα Wii. Δύο λιγότερο ακριβές παραλλαγές Wii δημιουργήθηκαν αργότερα στη διάρκεια ζωής της κονσόλας. Η Best Buy εγγυάται την εγκατάσταση ή την επισκευή εκατοντάδων προϊόντων, ανεξάρτητα από το πού αγοράσατε τα αντικείμενα. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για το ίδιο, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει αν αγοράζει καλύτερα κονσόλες Wii και πόσο κοστίζει η επισκευή μιας κονσόλας Wii. Επίσης, θα μάθετε πόσο είναι το Best Buy Geek Squad Charge και αν το uBreakiFix διορθώνει το Wiis.

Μήπως το Best Buy Fix Κονσόλες Wii;

Θα μάθετε εάν το Best Buy διορθώνει τις κονσόλες Wii περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Μήπως το Best Buy Fix Κονσόλες Wii;

Ναι, το Best Buy διορθώνει τις κονσόλες Wii. Το Best Buy πουλά και επισκευάζει χιλιάδες ηλεκτρονικά.

  Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή My Tinder Gold

Τι μπορείτε να κάνετε με την παλιά σας κονσόλα Wii;

Μπορείτε να κάνετε διάφορα πράγματα με την παλιά σας κονσόλα Wii, όπως:

  • Εγκατάσταση λογισμικού και παιχνιδιών Wii Homebrew: Η εγκατάσταση επιπλέον λογισμικού είναι μία από τις κύριες λειτουργίες του Homebrew. Μια ποικιλία παιχνιδιών περιλαμβάνονται στη λίστα των διαθέσιμων τίτλων. Μερικά από αυτά είναι εντελώς νέα έργα, ενώ άλλα είναι προσαρμογές παιχνιδιών ανοιχτού κώδικα άλλων πλατφορμών.

  • Δημιουργήστε τα δικά σας πρωτότυπα διαδικτυακά παιχνίδια: Μπορείτε να αναπτύξετε το λογισμικό σας. δεν χρειάζεται να βασιστείτε σε αυτό που έχει ήδη παράγει η κοινότητα. Στο Homebrew (HBC), υπάρχει μια σημαντική επιλογή προγραμματιστών και οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει τους δικούς του για κοινή χρήση.

  • Μετατρέψτε την παλιά σας κονσόλα Wii σε Κέντρο πολυμέσων για παιδιά: Σε αντίθεση με τον υπολογιστή σας, ο οποίος πιθανότατα δεν είναι μόνιμα συνδεδεμένος στην τηλεόρασή σας, το Wii σας είναι. Το WiiMC μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση του, καθώς δεν υπάρχουν πλέον εφαρμογές κέντρου πολυμέσων για το Wii.

  • Χρησιμοποιήστε το Wii σας για αναπαραγωγή DVD: Μπορείτε επίσης να κάνετε ροή DVD στο Nintendo Wii σας εάν είναι εγκατεστημένο το WiiMC. Σε νεότερα Wiis, αυτό δεν θα λειτουργήσει, αλλά εάν αγοράσατε ένα παλαιότερο μοντέλο, έχετε ήδη μια συσκευή αναπαραγωγής DVD.

  • Το WiiVNC σας επιτρέπει να ελέγχετε τον υπολογιστή σας: Μία από τις απλούστερες μεθόδους χειρισμού ενός υπολογιστή από άλλον είναι η χρήση του VNC. Εάν έχετε φορτώσει το Homebrew Channel στο Wii σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και εκεί. Δεν περιορίζεται μόνο σε υπολογιστές.

  • Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία συναγερμού στο Wii σας: Μπορείτε ακόμη και να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα παλιό Nintendo Wii. Χάρη στο έργο homebrew Strobe Alarm Clock, μπορείτε να εκτελέσετε ένα ρολόι σε λειτουργία πλήρους οθόνης. Απλώς έχετε κατά νου να διατηρείτε το Wii και την οθόνη σας αναμμένα ενώ πηγαίνετε για ύπνο.

  • Χρησιμοποιήστε το Wii-Linux για να μετατρέψετε το Wii σας σε υπολογιστή: Το Wii σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπολογιστής, που είναι μια εξαιρετική πρόσθετη μέθοδος για να επωφεληθείτε από τη δυνατότητα HBC. Για την εκτέλεση προγραμμάτων Linux συμβατά με PowerPC, το Wii-Linux μπορεί να εγκατασταθεί μέσω του Homebrew Channel.

  • Εγκαταστήστε έναν διακομιστή Minecraft σε παλαιότερο Wii: Το παλιό σας Wii μπορεί να τρέχει Linux και να λειτουργεί ως διακομιστής Minecraft.

Τι κάνετε εάν το Wii σας δεν διαβάζει δίσκους;

Τα παιχνίδια που δημιουργούνται για το σύστημα Wii μπορούν να παιχτούν στις μίνι κονσόλες Wii και Wii. Το Wii δεν μπορεί να αναπαράγει δίσκους που έχουν δημιουργηθεί για άλλες κονσόλες παιχνιδιών ή άλλες μορφές πολυμέσων (DVD, Blu-ray). Η κωδικοποίηση περιοχής χρησιμοποιείται σε δίσκους παιχνιδιών. Ο δίσκος παιχνιδιού που χρησιμοποιείτε δεν θα λειτουργεί στο Wii σας, εάν είναι κατασκευασμένος για διαφορετική περιοχή από την κονσόλα σας.

Εδώ είναι τι μπορείτε να κάνετε εάν το Wii σας δεν διαβάζει δίσκους:

  • Εάν ο δίσκος με το πρόβλημα εξακολουθεί να βρίσκεται στη μονάδα δίσκου, αφαιρέστε τον.
  • Απενεργοποιήστε το σύστημα και ελέγξτε ότι έχει εγκατασταθεί σωστά.

  • Κλείστε το Wii για 30 δευτερόλεπτα και μετά ενεργοποιήστε το ξανά.

  • Τοποθετήστε το δίσκο μέσα. Βεβαιωθείτε ότι τον εισάγετε με ακρίβεια.

Εάν αυτό δεν λειτουργεί, εξετάστε το δίσκο οπτικά. Καθαρίστε τους δίσκους εάν φαίνονται λερωμένοι ή κατεστραμμένοι. Μερικές φορές ένας δίσκος που φαίνεται κατεστραμμένος αλλά είναι μόνο βρώμικος πρέπει να καθαρίζεται. Επιλέξτε αντικατάσταση δίσκου παιχνιδιού εάν αυτό δεν λειτουργεί.

Μπορούν να επισκευαστούν οι κονσόλες Wii;

Ναι, οι κονσόλες Wii μπορούν να επισκευαστούν. Εάν η αντιμετώπιση προβλημάτων δεν επιλύσει το πρόβλημά σας, η Nintendo προσφέρει γρήγορες και πρακτικές επιλογές επισκευής.

Πόσο κοστίζει η επισκευή μιας κονσόλας Wii;

Τώρα, που ξέρετε ότι οι κονσόλες Wii μπορούν να επισκευαστούν, ας δούμε πόσο κοστίζει η επισκευή μιας κονσόλας Wii. Ανάλογα με το πρόβλημα με την κονσόλα, το κόστος επισκευής της κονσόλας Wii μπορεί να διαφέρει. Το κόστος για κοινές επισκευές, όπως Αντιμετώπιση προβλημάτων συστήματος Nintendo Wii, Αντικατάσταση λέιζερ Nintendo Wii, Καθαρισμός συστήματος Wii και Μαύρη οθόνη ενδέχεται να ποικίλλει μεταξύ 19-69 USD.

Μήπως το Best Buy Fix Κονσόλες Wii;

Ναι, το Best Buy διορθώνει τις κονσόλες Wii μαζί με χιλιάδες άλλα ηλεκτρονικά.

Είναι το Geek Squad μόνο για προϊόντα καλύτερης αγοράς;

Ναι, το Best Buy είναι το σημείο όπου πρέπει να κάνετε την αγορά σας εάν θέλετε το συγκεκριμένο Geek Squad Protection Σχέδιο.

Πόσο χρεώνει το Best Buy Geek Squad;

Για εμπορικούς ιστότοπους, το Geek Squad χρεώνει 300 $ για κάθε προσωπική κλήση υπηρεσίας. Ενδέχεται να μπορείτε να αγοράσετε ορισμένες υπηρεσίες Geek Squad από το μενού ιδιοκτήτη σπιτιού ή να φέρετε τη συσκευή σας στο κατάστημα, εάν απαιτείται μία φορά. Ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγετε, τα μηνιαία προγράμματα έχουν κόστος ρύθμισης 99,99 $ και 24,99 $ ή 49,99 $ ανά χρήστη κάθε μήνα. Επειδή πρόκειται για συνδρομή, πρέπει να πληρώσετε τη χρέωση ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία εκείνο το μήνα. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε συχνά βοήθεια πληροφορικής ή αντιμετωπίζετε ένα σημαντικό πρόβλημα, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα κάνοντάς το αυτό.

Το uBreakiFix διορθώνει το Wiis;

Ναι, το uBreakiFix επιδιορθώνει το Wiis. Επισκεφθείτε το Επισκευή δίσκου Nintendo Wii σελίδα για να ελέγξετε το uBreakiFix σχεδιάζει να επιδιορθώσει το Wiis.

Η Gamestop επισκευάζει τις κονσόλες;

Ναι, η Gamestop επισκευάζει κονσόλες. Ελέγξτε το Service επισκευής κονσόλας & χειριστηρίου Gamestop σελίδα για να ελέγξουμε τα σχέδια επισκευής τους σύμφωνα με τις ανάγκες μας.

Επισκευάζει η Nintendo παλιά συστήματα;

Όχι, η Nintendo δεν επισκευάζει παλιά συστήματα. Παρόλο που οι επισκευές του κατασκευαστή δεν είναι πλέον δυνατές, η εύρεση αντικαταστάτη για το παλαιότερο προϊόν σας μπορεί να εξακολουθεί να είναι δυνατή καθώς ορισμένα καταστήματα και ιστότοποι δημοπρασιών πωλούν μεταχειρισμένα προϊόντα. Μπορείτε να ελέγξετε τις επιλογές αντικατάστασής τους στο Υποστήριξη Nintendo σελίδα.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε εάν το Best Buy διορθώνει τις κονσόλες Wii και το uBreakiFix διορθώνει το Wiis. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.