Μάθετε περισσότερα για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν αυτά τα 9 εργαλεία

Είτε θέλετε να κάνετε έλεγχο ιστορικού εργαζομένων είτε να εντοπίσετε δεδομένα κάποιου, όπως αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση κ.λπ., η εύρεση ατόμων στο διαδίκτυο έχει γίνει εύκολη.

Εάν διαθέτετε το κατάλληλο εργαλείο, μπορείτε εύκολα να βρείτε πληροφορίες για ένα άτομο για προσωπική ή επαγγελματική χρήση. Ίσως χάσατε την επαφή με τον παλιό σας φίλο και θέλετε να επανασυνδεθείτε μαζί του ή να βρείτε έναν συγγενή. Υπάρχουν διαθέσιμα εργαλεία αναζήτησης που θα σας βοηθήσουν να λάβετε σχετικές πληροφορίες.

Οι επιχειρήσεις και οι ιδιοκτήτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα εργαλεία για να κάνουν ελέγχους ιστορικού σε ένα άτομο για να ελέγξουν εάν το άτομο είναι αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι ή αν έχει ποινικό μητρώο κ.λπ.

Τι είναι τα Εργαλεία αναζήτησης προσώπων και τι κάνουν;

Οι άνθρωποι αναζητούν εργαλεία και μηχανές αναζήτησης για να λάβουν όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με το άτομο σε ένα μέρος. Αυτές οι εφαρμογές είναι προσιτές και παρέχουν γρήγορα αποτελέσματα όταν χρειάζεστε επειγόντως πληροφορίες. Οι περισσότερες εφαρμογές είναι δωρεάν για χρήση, τουλάχιστον για βασικές αναζητήσεις. Ίσως χρειαστεί να πληρώσετε κάποιο τέλος ή να αγοράσετε τις συνδρομές επί πληρωμή για πρόσθετες λεπτομερείς πληροφορίες.

Το εργαλείο αναζήτησης προσώπων παρέχει τους ακόλουθους τύπους πληροφοριών:

  • Τοποθεσία και στοιχεία επικοινωνίας: Όνομα, Αριθμός τηλεφώνου, Τοποθεσία, Διεύθυνση κ.λπ.
  • Προσωπικά Στοιχεία: Λογαριασμοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συγγενείς, συνεργάτες, κατάσταση γάμου κ.λπ.
  • Δημόσια Μητρώα: Ποινικά και Δικαστικά Μητρώα, Πιστοποιητικά Γέννησης και Θανάτου.
  • Αρχεία εργασίας και περιουσίας: Εισόδημα, τόκοι, προηγούμενες και τρέχουσες θέσεις εργασίας κ.λπ.

Πλεονεκτήματα του εργαλείου αναζήτησης προσώπων

Ακολουθούν ορισμένα οφέλη από τη χρήση ενός εργαλείου αναζήτησης ατόμων:

  • Αυτά τα εργαλεία θα σας βοηθήσουν να βρείτε και να επικοινωνήσετε με τον από καιρό χαμένο συγγενή και φίλο σας. Μπορείτε να μάθετε πού βρίσκονται, τι κάνουν, ακόμα και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.
  • Αυτές οι εφαρμογές μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να προστατεύσετε την ταυτότητά σας κάνοντας αναζήτηση στον εαυτό σας και βρίσκοντας εάν τα δεδομένα σας που είναι διαθέσιμα για να τα δουν όλοι είναι σωστά ή όχι.
  • Μπορείτε να αναγνωρίσετε γρήγορα άγνωστα άτομα που καλούν εσάς ή μια επιχείρηση πριν αγοράσετε για να ελέγξετε ποιοι είναι.
  • Οι εφαρμογές επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν ελέγχους ιστορικού σε πιθανούς υποψηφίους προτού τους προσλάβουν για να ενημερωθούν για το ποινικό τους μητρώο, τα οικονομικά, τις επιχειρήσεις κ.λπ.
  • Οι ιδιοκτήτες χρησιμοποιούν αυτές τις εφαρμογές για να νοικιάσουν την ιδιοκτησία τους σε κατάλληλο άτομο.

Εργαλεία αναζήτησης προσώπων έναντι μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για ένα άτομο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες που παρέχουν τα εργαλεία αναζήτησης ατόμων. Οι λογαριασμοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί επίσης να είναι ψεύτικοι και σήμερα, οι περισσότεροι άνθρωποι διατηρούν τους λογαριασμούς τους ιδιωτικούς και έτσι περιορίζουν την πρόσβαση στις πληροφορίες τους.

  Θυμάστε τα BBS; Δείτε πώς μπορείτε να επισκεφτείτε ένα σήμερα

Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα διαθέσιμα εργαλεία αναζήτησης ατόμων:

Κοινωνικό Γατόψαρο

Το Social Catfish είναι ένα εργαλείο για να ανακαλύψετε την ταυτότητα κάποιου στο διαδίκτυο. Το λογισμικό σάς βοηθά να μάθετε εάν το άτομο πίσω από το διαδίκτυο είναι αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι και σας βοηθά στην αναζήτηση ονομάτων, διεύθυνσης, email κ.λπ.

Το Social Catfish προσφέρει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Αναζήτηση ονόματος: Η πλατφόρμα χρησιμοποιείται από τους περισσότερους για αναζήτηση Tinder. Οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν εισάγοντας το όνομα και τη χώρα καταγωγής ενός ατόμου. Στη συνέχεια εμφανίζει σχετικές πληροφορίες μέσω δημόσιων βάσεων δεδομένων, κοινωνικών δικτύων, κρατικών δεδομένων κ.λπ.
  • Αντίστροφη αναζήτηση εικόνων: Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση εικόνων μεταφορτώνοντας την ίδια. Στη συνέχεια, το εργαλείο ξεκινά την αναζήτηση της εικόνας και τη διέλευση από τη βάση δεδομένων για να βρει το τέλειο ταίρι.
  • Αναζήτηση τηλεφώνου: Αυτή η δυνατότητα δίνει το πιο σχετικό αποτέλεσμα, καθώς μπορεί να είναι μόνο ένα άτομο με τον αριθμό τηλεφώνου.
  • Αναζήτηση διεύθυνσης: Αυτή η λειτουργία επιτρέπει την εύρεση πληροφοριών ιδιοκτησίας όπως τίτλους ιδιοκτησίας, πολύτιμες οικονομικές πληροφορίες κ.λπ.
  • Αναζήτηση email: Χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να αποφύγετε απάτες επιβεβαιώνοντας την αυθεντικότητα των αγοραστών και των πωλητών.
  • Αναζήτηση ονόματος χρήστη: Αυτή η δυνατότητα χρησιμοποιείται κυρίως από οργανισμούς για τον έλεγχο ταυτότητας των πελατών πριν από την πραγματοποίηση οποιασδήποτε συμφωνίας ή πώλησης μαζί τους
  • Εξαίρεση: Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να αφαιρέσετε τις πληροφορίες σας και να σταματήσετε την πρόσβαση των πιθανών stalkers στα δεδομένα τους.

Το Social Catfish είναι μια πολύ εύχρηστη πλατφόρμα. το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε τις πληροφορίες και να λάβετε σχετικά αποτελέσματα.

Spokeo

Το Spokeo, το οποίο ξεκίνησε για πρώτη φορά ως aggregator κοινωνικών δικτύων, ιδρύθηκε το 2006 και αυτή τη στιγμή έχει πάνω από 20 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες.

Το Spokeo προσφέρει τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • Spokeo People Finder: Σας επιτρέπει να εισάγετε το όνομά σας και να λαμβάνετε λεπτομερή αποτελέσματα. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον πληροφορίες, όπως αριθμό τηλεφώνου, ηλικία, οικογενειακή κατάσταση κ.λπ., για να περιορίσετε την αναζήτηση.
  • Αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου Spokeo: Εάν έχετε έναν αριθμό τηλεφώνου και θέλετε να μάθετε ποιος είναι, μπορείτε να εισαγάγετε τον αριθμό στην εφαρμογή, δίνοντάς σας το όνομά του, τη διεύθυνση και άλλα διαθέσιμα δεδομένα.
  • Spokeo Reverse Email Lookup: Εισάγοντας το email, το εργαλείο θα σας δώσει τα προφίλ ενός ατόμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις δημόσιες εικόνες, τις καταχωρίσεις ιστολογίου, τα βίντεο κ.λπ.
  • Μητρώα δικαστηρίου και ποινικά μητρώα του Spokeo: Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να βρείτε πληροφορίες για ένα άτομο εάν γνωρίζετε το δικαστικό ή ποινικό του μητρώο.
  • Spokeo Sex Offenders and Records: Αυτή η δυνατότητα ελέγχει ένα άτομο εάν έχει καταδικαστεί για σεξουαλικό έγκλημα.
  • Ρεκόρ γάμου και διαζυγίου Spokeo: Εάν ξεχνάτε πάντα τις επετείους των φίλων ή της οικογένειάς σας, αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για εσάς.
  • Spokeo Family History Lookup: Σας επιτρέπει να βρείτε τον συγγενή σας με τον οποίο έχετε χάσει την επαφή.
  • Spokeo Work and Health Data: Αυτή η δυνατότητα παρέχει αποτελέσματα αναζήτησης όπως προτιμήσεις τρόπου ζωής, τρέχουσα και προηγούμενη απασχόληση, επενδύσεις και ιδιοκτησία ιδιοκτησίας.
  • Αναφορά Spokeo Enhanced: Αυτή η δυνατότητα παρέχει μια λεπτομερή αναφορά για τις χρεώσεις, όπως επαγγελματικές άδειες, καταθέσεις UCC, εταιρικές συνεργασίες, δηλώσεις πτώχευσης κ.λπ.
  • Λειτουργία εξαίρεσης του Spokeo: Εάν δεν θέλετε τα δημόσια δεδομένα σας, όπως γάμος, διαζύγιο κ.λπ., να εμφανίζονται στην εφαρμογή, μπορείτε να ζητήσετε κατάργηση πληροφοριών.
  Πώς να αρχειοθετήσετε παραγγελίες στην εφαρμογή Amazon

Το Spokeo είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο για χρήστες Android.

Λευκές σελίδες

Το Whitepages είναι ένας από τους δημοφιλείς ιστότοπους εύρεσης ατόμων στο διαδίκτυο για να αναζητήσετε έναν παλιό φίλο ή να διερευνήσετε το ιστορικό κάποιου.

Το Whitepages προσφέρει τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • Το Whitepages διαθέτει διάφορες λειτουργίες για εργασίες όπως η εύρεση ενός ατόμου, η έρευνα ενός μισθωτή, η αναζήτηση ενός email ή διεύθυνσης και ο έλεγχος/εύρεση μιας επιχείρησης.
  • Η πλατφόρμα έχει δύο σχέδια: Το premium πρόγραμμά της προσφέρει τις καλύτερες δυνατότητες για ιδιώτες ή ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, ενώ ο έλεγχος ενοικίασης Whitepages είναι για ιδιοκτήτες.
  • Το Whitepages premium βοηθά τις επιχειρήσεις να επαληθεύσουν την αυθεντικότητα ενός ατόμου, τον έλεγχο ιστορικού, το ποινικό μητρώο κ.λπ.
  • Whitepages Tenant Check Οι ιδιοκτήτες hep λαμβάνουν πληροφορίες ιστορικού συμβατές με FCRA.

Η πλατφόρμα παρέχει καλή υποστήριξη πελατών μέσω συχνών ερωτήσεων, βοήθειας με επίκεντρο το premium και βοήθειας.

Ο Intelius

Η Intelius παρέχει διάφορα δημόσια αρχεία και πληροφορίες ελέγχου ιστορικού πολιτών των ΗΠΑ.

Η Intelius προσφέρει τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κάνετε έναν έλεγχο ιστορικού στον εαυτό σας. Εισάγοντας το όνομά σας, μπορείτε να δείτε ποιες πληροφορίες είναι διαθέσιμες σε άλλους.
  • Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε πιθανές ημερομηνίες για να μάθετε ποιες δημόσιες εγγραφές είναι διαθέσιμες εκείνη την ημερομηνία.
  • Σας επιτρέπει να κάνετε έναν έλεγχο ιστορικού σε ένα άτομο για να δείτε αν είναι αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι ή όχι.
  • Με την εφαρμογή, μπορείτε να βρείτε ποινικά αρχεία ή μητρώα κυκλοφορίας κάποιου, εάν είναι διαθέσιμα.
  • Η δυνατότητα αναζήτησης χάρτη της πλατφόρμας σάς επιτρέπει να ερευνήσετε τη γειτονιά ή το μέρος στο οποίο μετακομίζετε. Μπορείτε να αναζητήσετε τη διεύθυνσή σας και να βρείτε στατιστικά στοιχεία εγκληματικότητας στην περιοχή σας, δημοφιλή καταστήματα κ.λπ.

Είναι κάτι περισσότερο από απλώς ένας έλεγχος ιστορικού, παρέχοντάς σας διάφορες δυνατότητες και αποτελέσματα αναζήτησης.

411

Το 411 είναι ένα δημοφιλές εργαλείο που παρέχει ηλεκτρονική βοήθεια καταλόγου και άλλες υπηρεσίες πηγής πληροφοριών.

Το 411 προσφέρει τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • Ο κατάλογος του εργαλείου περιλαμβάνει αριθμούς τηλεφώνου, πρόσωπα, διευθύνσεις και άλλες λεπτομέρειες.
  • Προσφέρει μια πλατφόρμα έρευνας για να ανακαλύψετε δημοφιλή εστιατόρια, καταστήματα ή άλλα μέρη σε μια περιοχή.
  • Ο συσσωρευτής δεδομένων της πλατφόρμας αντλεί δεδομένα από πολλούς τηλεπικοινωνιακούς φορείς.

Σας επιτρέπει να βρείτε πληροφορίες για τον εαυτό σας ή για άλλους χρησιμοποιώντας Αναζήτηση ατόμων, Αντίστροφη τηλέφωνο, Αντίστροφη διεύθυνση και Αναζήτηση επιχειρήσεων.

  Διορθώστε το C Drive συνεχίζει να γεμίζει χωρίς λόγο

PeopleFinder

Η PeopleFinder, που ιδρύθηκε στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια, το 1998, είναι πάροχος δεδομένων ως υπηρεσίας. Η πλατφόρμα μπορεί να κάνει διάφορους ελέγχους ιστορικού μόνο με όνομα, αριθμό τηλεφώνου ή διεύθυνση.

Το PeopleFinder προσφέρει τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • Προσφέρει μια δυνατότητα αντίστροφης αναζήτησης τηλεφώνου για να ελέγξετε ποιος σας καλεί από έναν αριθμό αγνώστου ταυτότητας.
  • Διαθέτει δυνατότητα Opt-Out για την αφαίρεση των πληροφοριών από τον ιστότοπο, ώστε να μην μπορεί κανείς να λάβει πολύτιμες πληροφορίες για εσάς.
  • Οι πληροφορίες που παρέχονται από το PeopleFinder είναι περίπου 95% ακριβείς.
  • Εισάγοντας το όνομα και την πόλη διαμονής, μπορείτε να μάθετε το ποινικό μητρώο ενός ατόμου.

Αυτή η πλατφόρμα σάς βοηθά να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες από περίπου 43 εκατομμύρια δημόσια έγγραφα.

TruthFinder

Το TruthFinder εκτελεί έναν έλεγχο ιστορικού σε ένα άτομο μέσω εκατοντάδων εκατομμυρίων εγγραφών, όπως δίκτυα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δημόσια αρχεία κ.λπ.

Το TruthFinder προσφέρει τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • Το TruthFinder διαθέτει καταλόγους για ελέγχους ιστορικού, ποινικά μητρώα, οικογενειακά δέντρα, δημόσια αρχεία κ.λπ.
  • Η εφαρμογή προσφέρει μια σάρωση σκοτεινού ιστού για να κάνετε έρευνα για τον εαυτό σας και να διαπιστώσετε εάν τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν παραβιαστεί.
  • Παρέχει διαφανείς πληροφορίες σχετικά με τον νόμο περί δίκαιης αναφοράς πιστώσεων.

Η πλατφόρμα προσφέρει καλή εξυπηρέτηση πελατών διαθέσιμη τις καθημερινές από τις 7 π.μ. έως τις 7 μ.μ.

InfoTracer

Το InfoTracer χρησιμοποιείται ευρέως για την υπηρεσία ελέγχου του εγκληματικού ιστορικού. Σε πολύ προσιτή τιμή, παρέχει πρόσβαση σε διάφορες δημόσιες πληροφορίες.

Το InfoTracer προσφέρει τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • Μοναδική επιλογή αναζήτησης: Με τα εργαλεία αναζήτησης της πλατφόρμας, μπορείτε να λάβετε δημόσια δεδομένα όπως όνομα, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση κ.λπ.
  • Αναζήτηση με αναγνώριση προσώπου: Αυτή η μοναδική δυνατότητα επιτρέπει την αναζήτηση με βάση τη φωτογραφία ενός ατόμου.
  • Στοχευμένη αναζήτηση: Εάν θέλετε συγκεκριμένες πληροφορίες για ένα άτομο, όπως το ποινικό του μητρώο, μπορείτε να αναζητήσετε με δικαστική απόφαση, περιουσιακό στοιχείο, ένταλμα κ.λπ.
  • Σάρωση Dark Web: Αυτή η δυνατότητα ψάχνει βαθιά για να βρει κρυφές εικόνες, βίντεο, αρχεία σύλληψης και παραβιασμένα έγγραφα ενός ατόμου στον σκοτεινό ιστό.

Μπορείτε να λάβετε βοήθεια από την εξυπηρέτηση πελατών 24/7 μέσω κλήσης, συνομιλίας ή email.

Όνομα χρήστη Instant

Το Instant Username είναι μια εφαρμογή web ανοιχτού κώδικα για να προσδιορίσει εάν το όνομα χρήστη είναι διαθέσιμο σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram, το Facebook, το Reddit κ.λπ.

Το Instant Username προσφέρει τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το πιο κατάλληλο και σχετικό όνομα χρήστη.
  • Η πλατφόρμα πραγματοποιεί αναζητήσεις ονομάτων χρήστη σε περισσότερες από 100 πλατφόρμες.
  • Σας βοηθά να καταχωρήσετε το όνομα χρήστη σας σε κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το Instant Username είναι μια δωρεάν και πολύ εύχρηστη πλατφόρμα.

συμπέρασμα

Οι άνθρωποι αναζητούν πολύ βολικά εργαλεία για να βρουν πληροφορίες για ένα άτομο. Αυτές οι λεπτομέρειες μπορεί να είναι πολύ σημαντικές πριν νοικιάσετε το ακίνητό σας σε κάποιον, προσλάβετε έναν νέο υπάλληλο ή μετακομίσετε σε μια νέα γειτονιά. Το άρθρο σας έδωσε μια λίστα με δημοφιλή και καλύτερα εργαλεία. Μπορείτε να διαβάσετε το καθένα πριν επιλέξετε το καλύτερο για εσάς.