Λογισμικό καταγραφής αλλαγών και σημειώσεων έκδοσης για ενημερώσεις προϊόντων στους χρήστες σας

Η ενημέρωση των χρηστών σχετικά με τις αλλαγές που κυκλοφορούν στη νέα ενημέρωση είναι ένα βασικό καθήκον στον κύκλο ζωής της ανάπτυξης, καθώς προσφέρει διαφάνεια στην όλη διαδικασία.

Ωστόσο, η δημιουργία και η διατήρηση της λίστας αλλαγών για να παραμείνουν οι πελάτες στην ίδια σελίδα με την ομάδα προγραμματιστών είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο και απαιτεί εργασία. Απαιτούνται μέρες προγραμματισμού και αναζήτησης στα εισιτήρια με μη αυτόματο τρόπο για τη δημιουργία των σημειώσεων έκδοσης.

Έτσι, αυτή η διαδικασία προσανατολισμένη στις λεπτομέρειες καθυστερεί συχνά την έγκαιρη κυκλοφορία των ενημερώσεων και, τις περισσότερες φορές, οδηγεί σε εσφαλμένη επικοινωνία. Οι καθυστερημένες εκδόσεις και οι δυσαρεστημένοι πελάτες είναι οι συνέπειες αυτής της απρογραμμάτιστης διαδικασίας.

Για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκύπτουν σε αυτή τη γεμάτη τρέλα διαδικασία και να ενθαρρύνουν τους πελάτες ώστε να ασχοληθούν και να δώσουν τα σχόλιά τους σχετικά με τις νέες εκδόσεις, οι εταιρείες υιοθετούν τα εργαλεία καταγραφής αλλαγών. Αυτή η συστηματική και απροβλημάτιστη προσέγγιση της ενημέρωσης των πελατών για τα πιο πρόσφατα προϊόντα και ενημερώσεις με χρήση των Changelogs και των ReleaseNotes προκαλεί τη διατήρηση των πελατών μακροπρόθεσμα.

Τι είναι το changelog; 📃

Το αρχείο καταγραφής αλλαγών είναι μια διαδοχική εγγραφή όλων των αλλαγών και ενημερώσεων που πραγματοποιούνται από την ομάδα προγραμματιστών σε ένα προϊόν λογισμικού. Οι εταιρείες βρίσκουν τη δημοσίευση αρχείων καταγραφής αλλαγών έναν πιο βολικό και δομημένο τρόπο ενημέρωσης των πελατών τους σχετικά με τις εκδόσεις που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Εκτός από τους πελάτες, τα changelogs ωφελούν και τις ομάδες ανάπτυξης και μάρκετινγκ των εταιρειών καθώς γνωρίζουν τις νέες δυνατότητες που εισάγονται στις νέες ενημερώσεις στις οποίες δεν συμμετείχαν.

Τα Changelogs είναι λύσεις λογισμικού που προσφέρουν μια πλατφόρμα για τη δημιουργία και τη δημοσίευση των αλλαγών σας, εξαλείφοντας την ανάγκη να προσθέσετε τις σημειώσεις έκδοσης με μη αυτόματο τρόπο. Η δημιουργία και η δημοσίευση των αρχείων καταγραφής αλλαγών για κάθε έκδοση προϊόντος λογισμικού είναι απαραίτητη για τους ακόλουθους λόγους:

  • Ενημερώστε τους πελάτες σας ότι ενημερώνετε περιοδικά τα προϊόντα σας για να τα βελτιώνετε και η εγγραφή στο προϊόν σας θα τους προσφέρει μεγάλη αξία.
  • Κερδίστε την εμπιστοσύνη των πελατών σας και βελτιώστε τη διατήρηση των χρηστών ενημερώνοντάς τους για τις νέες λειτουργίες που εισήχθησαν και γιατί απαιτούνται.
  • Μοιραστείτε τις ενημερώσεις με τους πελάτες σας προληπτικά, ώστε οι χρήστες να μπορούν να δοκιμάσουν τις νέες δυνατότητες και να βελτιώσουν το ποσοστό υιοθέτησης λειτουργιών.

Παρακάτω παραθέτουμε μερικά εργαλεία καταγραφής αλλαγών. Συνεχίστε να κάνετε κύλιση για να τα ελέγξετε και, στη συνέχεια, θα είστε ελεύθεροι να αποφασίσετε το καλύτερο από όλα τα εργαλεία που αναφέρονται εδώ.

Αλλαγή τροφοδοσίας

Αλλαγή τροφοδοσίας είναι ένα δημοφιλές εργαλείο που είναι χρήσιμο για να δημιουργήσετε μαγευτικά αρχεία καταγραφής αλλαγών των προϊόντων του πελάτη σας εξαιρετικά γρήγορα και χωρίς καμία ταλαιπωρία. Το λογισμικό έχει κατασκευαστεί με μόνη πρόθεση να διατηρεί τους πελάτες ενημερωμένους για τις πιο πρόσφατες εκδόσεις και τις αλλαγές που έγιναν από την ομάδα ανάπτυξης στο προϊόν που πρόκειται να παραδοθεί.

Τα αρχεία καταγραφής αλλαγών που δημιουργούνται μέσω του Changefeed είναι αρκετά ελκυστικά ώστε να κρατούν τους πελάτες που συμμετέχουν στην επιχείρηση. Το Changefeed είναι διαισθητικό και ο προηγμένος επεξεργαστής έκδοσης είναι χρήσιμος για την προσθήκη, την παραγγελία και την επεξεργασία των αλλαγών. Το εργαλείο περιέχει μια ενσωματωμένη λίστα με δοκιμασμένες συμβουλές και κόλπα που σας εκπαιδεύουν να κάνετε την καλύτερη χρήση της πλατφόρμας.

Το Changefeed υποστηρίζει επίσης τη σήμανση, που χρησιμοποιείται για τη συγκέντρωση όλων των ενημερώσεων και τον προγραμματισμό της κυκλοφορίας τους σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Οι χρήστες μπορούν να ενσωματώσουν το αρχείο καταγραφής αλλαγών με πολλές εφαρμογές και εργαλεία τρίτων όπως το Twitter, το Facebook, το Mailchimp και το GitHub. Προτρέπει επίσης τους πελάτες σας να εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο καταγραφής αλλαγών και να λαμβάνουν ενημερώσεις απευθείας στα εισερχόμενα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Unity Desktop Environment στο Ubuntu 18.04

Το Changefeed προσφέρει τρία προγράμματα τιμολόγησης που ξεκινούν από 49 USD ανά μήνα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Beamer

Κρατήστε τους πελάτες σας αφοσιωμένους και ενημερωμένους χωρίς κόπο Beamer, ένα άλλο εργαλείο καταγραφής αλλαγών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Beamer για να ανακοινώσετε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις και να καταγράψετε τα σχόλια των πελατών χάρη στο εξελιγμένο κέντρο ειδοποιήσεων και τα ενσωματωμένα γραφικά στοιχεία που επιδεικνύει.

Το Beamer είναι διαθέσιμο ως ένα ενσωματωμένο γραφικό στοιχείο που μπορεί να εγκατασταθεί σε μια εφαρμογή ή στον ιστότοπό σας μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν ανακοινώσεις με βάση τα συμφραζόμενα. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια αυτόνομη ιστοσελίδα με το Beamer που θα αποτελείται από έναν προσαρμοσμένο τομέα και μπορείτε επίσης να τη βελτιστοποιήσετε σύμφωνα με τα πρότυπα SEO.

Το Beamer αποτελείται από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά που το καθιστούν ένα τέλειο εργαλείο καταγραφής αλλαγών:

  • Το Changelog σάς επιτρέπει να δημοσιεύετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις προϊόντων με τους πελάτες σας μέσω κειμένου, εικόνων, βίντεο, ακόμη και gif, αυξάνοντας έτσι την αφοσίωση των πελατών.
  • Θέλετε να κάνετε ανακοινώσεις σε μια συγκεκριμένη στιγμή για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα; Το Beamer σάς επιτρέπει να προγραμματίσετε τις αναρτήσεις για μια συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.
  • Το Beamer σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τις ανακοινώσεις μόνο σε μια ομάδα χρηστών και να τους στοχεύσετε με βάση τη συμπεριφορά, την τοποθεσία και τα δημογραφικά στοιχεία.
  • Η λειτουργία ειδοποίησης push είναι μια εξαιρετική επιλογή για να κατευθύνετε την προσοχή του πελάτη προς την εφαρμογή ή τον ιστότοπό σας. Το Beamer δημιουργεί αυτόματα ειδοποιήσεις για τυχόν νέες αναρτήσεις.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Beamer δωρεάν εάν πρέπει να το χρησιμοποιήσετε προσωπικά. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση σε οποιοδήποτε από τα τρία προγράμματα επί πληρωμή που ξεκινούν από 49 USD.

Όλβι

Στη συνέχεια, έχουμε Όλβι, ένα ισχυρό εργαλείο καταγραφής αλλαγών που σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε σημειώσεις έκδοσης και να ανακοινώνετε τις νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στο λογισμικό μέσω των όμορφων και εύχρηστων γραφικών στοιχείων και σελίδων εντός εφαρμογής. Μπορείτε να λάβετε σχόλια από τους πελάτες σας και η Olvy θα τα μετατρέψει σε χρήσιμες πληροφορίες για εσάς.

Τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του Olvy είναι τα εξής:

  • Γραφικά στοιχεία εντός εφαρμογής: Περιλαμβάνει πολλά γραφικά στοιχεία σημειώσεων έκδοσης, όπως modal, sidebar και ενσωματωμένο στυλ.
  • Αυτόνομη Σελίδα: Το Olvy περιέχει έναν ειδικό χώρο για να ανακοινώνει νέες δυνατότητες, ενημερώσεις, διορθώσεις σφαλμάτων, ειδήσεις που σχετίζονται με λογισμικό και πολλά άλλα.
  • Elegant Release Editor: Μπορείτε να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε τις σημειώσεις έκδοσης χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες που βρίσκονται στο Release Editor.
  • Πίνακας εργαλείων: Περιέχει επίσης έναν πίνακα ελέγχου που σας επιτρέπει να αναλύσετε την απόδοση των εκδόσεων.
  • Σχόλια για τις εκδόσεις: Η ενότητα αντιδράσεων και σχολίων επιτρέπει στους χρήστες σας να εκφράσουν τις απόψεις τους σχετικά με τις εκδόσεις.
  • Ανάλυση συναισθήματος: Το Olvy διαθέτει επίσης μια λειτουργία ανάλυσης συναισθήματος για την ανάλυση των σχολίων και των συναισθημάτων.
  • Υποστήριξη ενοποίησης API: Υποστηρίζει επίσης ενσωμάτωση API που καθιστά δυνατή την ενσωμάτωση του Olvy με άλλα εργαλεία.
  • Η Olvy έχει εξαιρετική υποστήριξη πελατών μέσω λεπτομερών οδηγών και οδηγών.
  • Χάρη στην υποστήριξη πολλών χρηστών, είναι δυνατό να προσκαλέσετε συμπαίκτες να συνεργαστούν και να γιορτάσουν τις νέες κυκλοφορίες.

Το Olvy προσφέρει μια δωρεάν για πάντα έκδοση για έναν μόνο χρήστη, αλλά μπορεί πάντα να κάνει αναβάθμιση στην έκδοση premium που κοστίζει 24 USD ανά μήνα.

Σημειώσεις έκδοσης

Χρησιμοποιήστε το Σημειώσεις έκδοσης εργαλείο για τη δημιουργία ελκυστικών σημειώσεων έκδοσης για να διατηρείτε τους πελάτες σας ενήμερους σχετικά με τις αλλαγές που έγιναν στα προϊόντα και, ως εκ τούτου, να πραγματοποιείτε καλύτερες μετατροπές καθώς η δημοσίευση των ενημερώσεων κάνει την επωνυμία σας πιο αξιόπιστη και αξιόπιστη.

Μπορεί να είναι ένα τέλειο εργαλείο για να κρατάτε ενήμερες τις απομακρυσμένες ομάδες, τις ομάδες υποστήριξης πελατών και τις ομάδες μάρκετινγκ σχετικά με τις αλλαγές που γίνονται στα προϊόντα. Το ReleaseNotes προσφέρει τόνους έξυπνων χαρακτηριστικών που το καθιστούν ένα διάσημο εργαλείο καταγραφής αλλαγών. Μερικές από αυτές είναι οι εξής:

  • Χρησιμοποιώντας το ReleaseNotes, μπορείτε να ενσωματώσετε ένα αποκριτικό και προσαρμόσιμο banner έκδοσης στον ιστότοπό σας που απεικονίζει τις αλλαγές που περιλαμβάνονται στην κυκλοφορία. Μόλις προστεθεί, ενημερώνεται αυτόματα όταν κυκλοφορούν νέες εκδόσεις.
  • Το ReleaseNotes επισημαίνει τις νέες εκδόσεις ως μη αναγνωσμένες και ένας μετρητής αναφέρει τον αριθμό των μη αναγνωσμένων εκδόσεων. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες γνωρίζουν ότι χάνουν πολλά.
  • Υποστηρίζει ένα ενσωματωμένο widget που μπορεί να ενσωματώσει τις σημειώσεις έκδοσης στον ιστότοπο. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες δεν θα αποστέλλονται σε άλλη τοποθεσία για να ελέγξουν τις νέες εκδόσεις.
  • Περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία Private Release Notes όπου οι χρήστες πρέπει να ελέγχουν την ταυτότητα τους πριν αποκτήσουν πρόσβαση στις ιδιωτικές ή εσωτερικές σημειώσεις έκδοσης.
  Πώς να διαγράψετε προφίλ στο Hulu

Το ReleaseNotes προσφέρει δύο σχέδια τιμολόγησης που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν με οποιοδήποτε μέγεθος έργου.

AnnounceKit

AnnounceKit είναι μια πλατφόρμα επικοινωνίας χρηστών που σας δίνει τη δυνατότητα να δημοσιεύετε ενημερώσεις νέων προϊόντων για να επιταχύνετε το ποσοστό υιοθέτησης λειτουργιών, να βελτιώσετε την ικανοποίηση των χρηστών και να αυξήσετε τα έσοδα.

Όντας μια πολυκαναλική πλατφόρμα ανακοινώσεων προϊόντων, το Announcekit σάς επιτρέπει να ανακοινώνετε ενημερώσεις στην εφαρμογή σας με μια συναρπαστική ειδοποίηση. Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε ένα ιστορικό αρχείο όλων των αρχείων καταγραφής αλλαγών σε μια ιστοσελίδα όπου οι χρήστες μπορούν να βρουν όλες τις ενημερώσεις σε ένα μέρος. Το εργαλείο καταγραφής αλλαγών σάς επιτρέπει επίσης να στοχεύσετε πελάτες που δεν βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στον τομέα σας, ώστε να κερδίσετε ξανά την προσοχή τους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους πελάτες απευθείας στο γραμματοκιβώτιό τους ή στον χαλαρό χώρο εργασίας τους.

Το AnnounceKit υποστηρίζει τις ακόλουθες ισχυρές δυνατότητες, ώστε να μπορείτε να κάνετε ανακοινώσεις κυκλοφορίας με υψηλή προσαρμογή:

  • Κυκλοφορείτε μια ενημέρωση που δεν θέλετε να χάσουν οι χρήστες; Με τη λειτουργία ενισχυτών, κερδίστε την προσοχή του κοινού σας σε κρίσιμες ανακοινώσεις.
  • Αντί να στέλνετε όλες τις ενημερώσεις κυκλοφορίας σε όλους τους χρήστες, είστε ελεύθεροι να στοχεύσετε τους χρήστες σχετικά με τον ρόλο της εργασίας τους, την τοποθεσία, τα προηγούμενα συμβάντα ή οποιονδήποτε άλλο παράγοντα.
  • Εάν έχετε διεθνή παρουσία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AnnounceKit για να δημιουργήσετε ενημερώσεις σε πολλές γλώσσες και ακόμη και να δημοσιεύσετε μετάφραση για να προσφέρετε μια τοπική εμπειρία που σίγουρα αγαπούν οι χρήστες.
  • Μπορείτε επίσης να μάθετε τη γνώμη του χρήστη σχετικά με την ενημέρωση από την ενότητα σχολίων ή τα emojis που αντέδρασαν.

Το AnnounceKit προσφέρει τέσσερα σχέδια τιμολόγησης για διαφορετικά μεγέθη ομάδων. Το μικρότερο ξεκινά από 49 USD ανά μήνα.

Νάζια

Νάζια είναι μια πλατφόρμα all-in-one που προσφέρει έναν συστηματικό τρόπο συλλογής σχολίων από τους πελάτες και την πραγματοποίηση ανακοινώσεων σχετικά με το προϊόν σε αυτούς.

Η δυνατότητα ανακοίνωσής του είναι μια παραλλαγή του εργαλείου καταγραφής αλλαγών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενημερώσει τους πελάτες σχετικά με τις λειτουργίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Το γραφικό στοιχείο ανακοινώσεων του Frill έχει μια εκπληκτική διεπαφή χρήστη που το καθιστά πολύ μαγευτικό. Είναι δυνατή η ενσωμάτωση της δυνατότητας ανακοίνωσης σε οποιαδήποτε πλατφόρμα ή τον ιστότοπό σας με λίγες μόνο γραμμές κώδικα.

Ως προϊόν SaaS, μπορείτε να ενσωματώσετε το γραφικό στοιχείο απευθείας στον ιστότοπό σας ή να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα μας ως εργαλείο καταγραφής αλλαγών – ό,τι σας αρέσει. Το widget του προσφέρει μεγάλη ταχύτητα χάρη στην ευκολία χρήσης. Οι ανακοινώσεις σάς επιτρέπουν επίσης να επισυνάψετε φωτογραφίες, βίντεο και ιδέες στις νέες σημειώσεις κυκλοφορίας. Τα άλλα χαρακτηριστικά του παρατίθενται παρακάτω:

  • Η ενσωμάτωση SSO σάς επιτρέπει να ενσωματώσετε το Frill απευθείας στον ιστότοπό σας για να προσφέρετε μια απαράμιλλη εμπειρία χρήστη.
  • Υποστηρίζει επίσης μετάφραση, καθιστώντας δυνατή τη μετάφραση των ενημερώσεων στην τοπική γλώσσα.
  • Μπορείτε να προσαρμόσετε το Frill προσθέτοντας τα χρώματα της επωνυμίας σας για να φαίνεται πιο περίπλοκο.
  • Το Frill υποστηρίζει έναν ενσωματωμένο πίνακα ελέγχου διαχειριστή, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε όλες τις ανακοινώσεις από ένα μέρος.
  • Αυξήστε το ποσοστό αφοσίωσης στις νέες ενημερώσεις στέλνοντας αυτόματα email στους πελάτες σας.
  25 καλύτερες δωρεάν εναλλακτικές λύσεις Adobe Premiere Pro

Το Frill είναι δωρεάν για μικρές εταιρείες, αλλά μπορούν πάντα να κάνουν αναβάθμιση στις εκδόσεις επί πληρωμή ξεκινώντας από 25 USD για να απολαμβάνουν πρόσθετες λειτουργίες.

LaunchNotes

LaunchNotes είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα καταγραφής αλλαγών που προσφέρει έναν αυτοματοποιημένο και εξατομικευμένο τρόπο παροχής ενημερώσεων στους πελάτες και τους συμπαίκτες και τη διατήρησή τους στη συμμετοχή στον κύκλο ζωής της ανάπτυξης.

Η δημόσια σελίδα ενημέρωσης του LaunchNotes φιλοξενεί το αρχείο καταγραφής αλλαγών και τις σημειώσεις έκδοσης, καθιστώντας δυνατή τη δημιουργία όμορφων και ελκυστικών ανακοινώσεων που μπορούν εύκολα να τραβήξουν την προσοχή των χρηστών. Εκτός από την κυκλοφορία των ενημερώσεων, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το LaunchNotes για να δοκιμάσετε τις επερχόμενες λειτουργίες, να ξεκινήσετε τα προγράμματα beta και να μοιραστείτε τον μελλοντικό οδικό χάρτη με τους πελάτες σας για να κερδίσετε την πίστη και την εμπιστοσύνη τους.

https://www.youtube.com/watch?v=SrfXWPPWDT8

Τα χαρακτηριστικά αυτού του εξελιγμένου καταλόγου αλλαγής είναι τα εξής:

  • Θέλετε να μοιραστείτε τη νέα έκδοση μόνο με λίγους πελάτες; Χάρη στην ιδιωτική σελίδα LaunchNotes, μπορείτε να στείλετε ευαίσθητες ενημερώσεις μόνο σε λίγους ενδιαφερόμενους.
  • Χρησιμοποιήστε τον Ιδιωτικό οδικό χάρτη για να διατηρήσετε τους σημαντικούς πελάτες σας να συμμετέχουν στον κύκλο ζωής της ανάπτυξης από το αρχικό στάδιο.
  • Σχεδιάστε την κυκλοφορία των προϊόντων για να προσφέρετε βελτιωμένη ροή εργασίας και να εξοικονομήσετε χρόνο, αποφεύγοντας έτσι το χάος.
  • Ταξινομήστε τις ενημερώσεις προϊόντων έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να γνωρίζουν τις ενημερώσεις που τους ενδιαφέρουν και να αγνοούν αυτές που δεν τους αφορούν.
  • Αποδεχτείτε τα σχόλια των πελατών για κάθε φάση έκδοσης και ανάπτυξης για να λάβετε πιο ενημερωμένες αποφάσεις.
  • Το widget μπορεί να προστεθεί σε μια εφαρμογή ή στον ιστότοπο για τη μετάδοση των ανακοινώσεων που μόλις έγιναν.

Το LaunchNotes προσφέρει τρία προγράμματα τιμολόγησης που ταιριάζουν στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Το βασικό πρόγραμμα που προσφέρει περιορισμένες δυνατότητες κοστίζει 24 USD ανά μήνα.

ReleaseNotesHub

ReleaseNotesHub είναι μια κορυφαία λύση SaaS που διαχειρίζεται σημειώσεις έκδοσης του λογισμικού και των προϊόντων σας. Σε αντίθεση με τα άλλα εργαλεία καταγραφής αλλαγών που έχουμε παραθέσει εδώ, το RnHub είναι ένα είδος κοινότητας που χειρίζεται τις σημειώσεις έκδοσης των αγαπημένων σας προϊόντων.

Λειτουργεί ως μια κεντρική πλατφόρμα στην οποία μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τους πελάτες σας στην πλατφόρμα που προτιμούν, όπως το Slack, το Twitter, το Facebook και άλλα. Λόγω του τεράστιου αριθμού χαρακτηριστικών που έχει να προσφέρει, εταιρείες όλων των μεγεθών και βιομηχανιών υιοθετούν γρήγορα το RnHub.

Το ReleaseNotesHub σάς δίνει τη δυνατότητα να αυτοματοποιήσετε πλήρως την κυκλοφορία των ενημερώσεων καθώς μπορεί να τραβήξει ή να αποτυπώσει επιδέξια τις λεπτομέρειες από ένα σύστημα διαχείρισης εργασιών. Μπορείτε να του επιτρέψετε να λαμβάνει αυτόματα περιεχόμενο από τα TFS, Azure DevOps, GitHub, Jira και Asana.

Οι πελάτες και τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να ακολουθήσουν το προϊόν που τους ενδιαφέρει και θα λάβουν μια ειδοποίηση όταν κυκλοφορήσει μια νέα κυκλοφορία ή κάθε φορά που προστίθεται μια νέα δυνατότητα στο προϊόν. Σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο εργαλείο καταγραφής αλλαγών που παρατίθεται εδώ, έχετε την επιλογή να σας αρέσει ή να μην σας αρέσει η κυκλοφορία για να εκφράσετε τη γνώμη σας. Οι πελάτες μπορούν επίσης να δουν τις προηγούμενες εκδόσεις και να τις συγκρίνουν ή να φιλτράρουν τις σημειώσεις έκδοσης.

Παρά τις εκπληκτικές δυνατότητες που έχει να προσφέρει, από τώρα, το ReleaseNotesHub είναι δωρεάν για χρήση.

Τελειώνοντας 🗒️

Τα Changelogs έχουν γίνει ουσιαστικό μέρος των εταιρειών επειδή προσφέρουν μια γρήγορη και ασφαλή μέθοδο μετάδοσης των κυκλοφοριών στα ενδιαφερόμενα μέρη. Διατηρούν τους πελάτες συνεχώς εμπλεκόμενους στον κύκλο ανάπτυξης, ενισχύοντας έτσι την εμπιστοσύνη. Επιλέξτε λοιπόν ένα κατάλληλο για εσάς από αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω και κρατήστε τους πελάτες σας ενήμερους!