Λεπτομερής οδηγός για την καμπάνια Drip για Marketers

Οι καμπάνιες drip είναι ένας ισχυρός τρόπος για να καλλιεργήσετε δυνητικούς πελάτες, να αναπτύξετε μια λίστα email, να αυξήσετε τους δυνητικούς πελάτες, να μετατρέψετε περισσότερους και να σημειώσετε υψηλότερες πωλήσεις και έσοδα.

Ένα κανάλι μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι επωφελές για εσάς και τον πελάτη, τόσο για να κερδίσετε περισσότερη επιχειρηματική επιτυχία. Οι πελάτες σας μπορούν να μάθουν περισσότερα για τις προσφορές σας και να λάβουν γρήγορες αποφάσεις υπέρ σας.

Είναι πιο αποτελεσματικό από τα ενημερωτικά δελτία ή την πλήρη αποστολή του μηνύματός σας ταυτόχρονα, επειδή οι καμπάνιες drip είναι προσαρμοσμένες στις πρόσφατες εξελίξεις στον οργανισμό σας και παραδίδονται σε κομμάτια για να κρατούν το κοινό αφοσιωμένο.

Το να προσφέρετε μια λύση που μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες σας να ανταποκριθούν στις ειδικές απαιτήσεις τους είναι το κλειδί και οι καμπάνιες drip μπορούν να σας βοηθήσουν. Σύμφωνα με τις εκθέσειςοι εταιρείες που υιοθετούν το στάγδην μάρκετινγκ μπορούν να δημιουργήσουν 80% περισσότερες πωλήσεις και να απολαύσουν υψηλό ανοιχτό επιτόκιο.

Επομένως, εάν θέλετε να συνδεθείτε καλύτερα με το κοινό σας και να αυξήσετε τα ποσοστά μετατροπών σας, η έναρξη μιας καμπάνιας σταγόνας μπορεί να είναι επωφελής.

Ας συζητήσουμε τι είναι μια καμπάνια drip και τα οφέλη που μπορείτε να περιμένετε από αυτήν.

Τι είναι μια καμπάνια μάρκετινγκ σταγόνας;

Μια καμπάνια μάρκετινγκ σταγόνας είναι το αυτοματοποιημένο μάρκετινγκ όπου μια σειρά από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποστέλλονται αυτόματα σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Αυτές οι μικρές «στάλες» περιεχομένου αποστέλλονται μέσω email περιοδικά στο στοχευμένο κοινό αντί να αποστέλλεται ολόκληρο το περιεχόμενο μάρκετινγκ ταυτόχρονα.

Το στάγδην μάρκετινγκ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μεταδώσετε το μήνυμά σας στο σωστό κοινό. Επικεντρώνεται στην καλλιέργεια δυνητικών πελατών στέλνοντας πολύτιμα μηνύματα που μπορούν να τους εκπαιδεύσουν, να τους ενημερώσουν και να τους βοηθήσουν κατά κάποιο τρόπο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αλληλεπιδράτε τακτικά με το κοινό σας, να τραβάτε την προσοχή του και να παρουσιάζετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μαζί με τα οφέλη που μπορούν να περιμένουν από εσάς. Όλα αυτά συμβάλλουν στην ενίσχυση της αφοσίωσης των πελατών, των ποσοστών μετατροπών και των εσόδων σας.

Συνήθως, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σταγόνας είναι γραμμένα, προ-γραμμένα και εξατομικευμένα για τον παραλήπτη με βάση το όνομά του, τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν, το φύλο, τα ενδιαφέροντα και άλλες κρίσιμες πληροφορίες. Μια καμπάνια μάρκετινγκ σταγόνας μπορεί να ενεργοποιηθεί όταν ένας επισκέπτης:

  • Εγγραφείτε για ένα διαδικτυακό σεμινάριο
  • Δίνει παραγγελία
  • Παρακολουθεί μια εκδήλωση που έχετε οργανώσει
  • Εγγραφείτε για μια λευκή βίβλο
  • Απευθύνεται στην εξυπηρέτηση πελατών σας
  • Εγκαταλείπει ένα καρότσι
  • Παραμένει ανενεργό για λίγο, και ούτω καθεξής…

Παράδειγμα: Ένα παράδειγμα ισχυρής καμπάνιας drip είναι από το Netflix. Αυτή η πλατφόρμα ψυχαγωγίας έχει κοινό από όλο τον κόσμο. Όμως, όπως και άλλοι κλάδοι, το Netflix βλέπει επίσης κάποια ποσοστά ανατροπής επειδή οι συνδρομητές μπορεί να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν για διαφορετικούς λόγους, όπως μια καλύτερη εναλλακτική λύση, απώλεια ενδιαφέροντος κ.λπ.

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να υπάρχουν κάποια που μπορούν να βοηθήσουν το Netflix να κερδίσει ξανά αυτούς τους συνδρομητές. Και μια καμπάνια σταγόνας είναι μια εξαιρετική επιλογή για αυτό. Όταν ένας συνδρομητής ακυρώνει το σχέδιό του, το Netflix του στέλνει ένα email επιβεβαίωσης με ένα δελεαστικό μήνυμα και έναν σύνδεσμο για επανεκκίνηση της συνδρομής σε περίπτωση που αλλάξουν γνώμη.

Επιπλέον, στέλνει πολλά email για τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες προβάλλοντας τις κορυφαίες ταινίες και δείχνει ότι ο πελάτης μπορεί να βρει ενδιαφέρουσες, με βάση την προηγούμενη κατανάλωση περιεχομένου. Στη συνέχεια, μπορεί επίσης να στείλουν πιο στοχευμένα μηνύματα για να τους ωθήσουν να επαναλάβουν τη συνδρομή.

Τύποι καμπανιών στάγδην

Μπορείτε να εφαρμόσετε καμπάνιες drip με διάφορους τρόπους, ο καθένας με βάση τη δράση του επισκέπτη ή του πελάτη. Οι κύριοι τύποι καμπανιών drip είναι:

Email καλωσορίσματος

Όταν ένας επισκέπτης εγγράφεται στο ενημερωτικό δελτίο, τον ιστότοπο ή την υπηρεσία σας, μπορείτε να του στείλετε email καλωσορίσματος, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων της εταιρείας σας και άλλων σημαντικών πληροφοριών. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καλωσορίσματος ενημερώνουν και εκπαιδεύουν τους επισκέπτες και σας βοηθούν να αναπτύξετε μια σύνδεση μαζί τους και να τους καλλιεργήσετε ως πιθανούς πελάτες.

Email αρραβώνων

Τα email αρραβώνων στοχεύουν στο να προσελκύσουν έναν ηγέτη και να τον καλλιεργήσουν. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια σειρά μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπο ή τις υπηρεσίες σας, αλλά δεν ολοκληρώνουν την αγορά ή την ενέργεια που θέλετε να κάνουν. Παρέχοντας βασικές πληροφορίες μέσω email, μπορείτε να τους βοηθήσετε να λάβουν γρήγορες αποφάσεις, ώστε να μπορούν να προχωρήσουν και να αγοράσουν αυτό που πουλάτε.

  Διαχειριστείτε τις συναντήσεις σας με το λογισμικό διαδικτυακών ραντεβού [11 Calendly Alternatives]

Τμηματοποίηση email

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τμηματοποίησης αποστέλλονται για την κατηγοριοποίηση των επισκεπτών με βάση διαφορετικά κριτήρια όπως τοποθεσία, ενδιαφέρον, φύλο κ.λπ. Είναι στοχευμένα και εξαιρετικά σχετικά με σαφείς CTA για την προώθηση ενός σεμιναρίου, την αγορά ενός συγκεκριμένου προϊόντος ή υπηρεσίας κ.λπ.

Email Ascension

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ascension αποστέλλονται για να ενεργοποιήσουν μια προοπτική να αγοράσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας παρέχοντάς τους μια προσφορά. Είναι ιδιαίτερα στοχευμένο και συγκεκριμένο και απευθύνεται σε έναν επισκέπτη εάν μπορεί να επωφεληθεί από την ανοδική πώληση ή εάν είναι κατάλληλος για το προϊόν. Μπορείτε να δώσετε μια ελκυστική προσφορά ή έκπτωση για να λαχταρήσετε τους πελάτες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Email επαναδέσμευσης

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επαναδέσμευσης, όπως υποδηλώνει το όνομα, αποστέλλονται σε ανενεργούς πελάτες για οποιονδήποτε λόγο και δεν έχουν χρησιμοποιήσει τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τον ιστότοπό σας για κάποιο χρονικό διάστημα. Στέλνοντας email με σχετικές, ενθαρρυντικές πληροφορίες με δελεαστικές προσφορές μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε ξανά αυτούς τους πελάτες.

Ποια είναι τα οφέλη από τις καμπάνιες drip;

Εάν εκτελέσετε σωστά την καμπάνια μάρκετινγκ στάγδην, έχοντας κατά νου τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις των πελατών σας, μπορείτε να επιτύχετε μεγαλύτερη επιτυχία στην καμπάνια, τις αγορές και τα έσοδα. Να πώς.

Υψηλότερη δέσμευση

Οι καμπάνιες drip στοχεύουν στο να προσελκύσουν περισσότερο τους υποψήφιους πελάτες σας με την επωνυμία σας, στέλνοντας πολύτιμα email σε σταθερά χρονικά διαστήματα. Δημιουργεί μια σύνδεση μαζί τους και δίνει την εντύπωση ότι νοιάζεστε για αυτούς. Τους κρατά συνδεδεμένους με την επωνυμία σας και αλληλεπιδρά περισσότερο με τα email σας. Και όταν το κάνετε αυτό, η επωνυμία σας θα είναι συνεχώς στο μυαλό τους όταν σκέφτονται ένα προϊόν που προσφέρετε. Ως αποτέλεσμα, ενδέχεται να αγοράσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Ανατροφή οδηγεί

Το στάγδην μάρκετινγκ βοηθά επίσης να καλλιεργήσετε τους πελάτες σας παρέχοντάς τους τις πληροφορίες που θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν να αποφασίσουν. Πρέπει να τους λέτε συνεχώς πόσο καλά μπορείτε να τους εξυπηρετήσετε με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

Για παράδειγμα, εάν έχουν δείξει ενδιαφέρον για ορισμένα από τα προϊόντα σας, μπορείτε να ορίσετε ενεργοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να τους βοηθήσετε να κατανοήσουν περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα, τα οφέλη τους και γιατί το προϊόν σας υπερέχει έναντι άλλων.

Προώθηση περιεχομένου

Μπορείτε να προωθήσετε το περιεχόμενό σας, όπως άρθρα ή ενημερωτικά δελτία, για να βοηθήσετε τους υποψήφιους πελάτες σας μέσω του μάρκετινγκ σταγόνας. Η παρουσίαση των σωστών πληροφοριών στους κατάλληλους υποψήφιους πελάτες που αναζητούν κάτι που προσφέρετε θα λειτουργήσει καλά, όπως ένα προϊόν ή ένας λεπτομερής οδηγός για το πώς να χρησιμοποιήσετε ένα συγκεκριμένο προϊόν. Μπορείτε να συμπεριλάβετε κριτικές προϊόντων, μελέτες περιπτώσεων, να απαντήσετε σε ορισμένες συνήθεις ερωτήσεις, να καταρρίψετε μερικούς μύθους και να κάνετε πολλά πράγματα για να ενημερώσετε και να εκπαιδεύσετε τις προοπτικές σας.

Διατήρηση των πελατών

Οι drip καμπάνιες σας βοηθούν να κερδίσετε ξανά τους πελάτες σας, εάν έχουν σταματήσει να χρησιμοποιούν το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας ή να αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπό σας. Μπορεί να έχουν προσθέσει προϊόντα στα καροτσάκια τους αλλά τα εγκατέλειψαν για κάποιο λόγο. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να στείλετε ένα εξατομικευμένο email υπενθυμίζοντας τους ότι έχουν αφήσει κάτι στο καλάθι τους και επισημαίνοντας κάποιες προσφορές ή εκπτώσεις. Βοηθά να ανακατευθύνουν την προσοχή τους για να ολοκληρώσουν την εκκρεμή αγορά.

Ενισχύει τη μετατροπή

Όταν ασχολείστε συνεχώς με τους υποψήφιους πελάτες σας με πολύτιμες πληροφορίες που αναζητούν, απλοποιεί το ταξίδι αγορών τους. Τους βοηθά να κατανοήσουν καλύτερα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας και να επιλύσουν τυχόν απορίες που μπορεί να έχουν που τους εμποδίζουν να κάνουν την αγορά.

Μπορείτε να στείλετε email με σχετικό περιεχόμενο για να τους βοηθήσετε να προβούν σε αυτήν την ενέργεια. Ως εκ τούτου, τα μετακινείτε αυτόματα πιο κάτω από τη διοχέτευση πωλήσεών σας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μετατρέψετε αυτόν τον δυνητικό πελάτη σε πελάτες σας. Τελικά, συμβάλλει στην ενίσχυση των ποσοστών μετατροπών και των εσόδων σας.

Πότε να ξεκινήσετε την καμπάνια drip;

Μπορείτε να ρυθμίσετε καμπάνιες στάγδην μάρκετινγκ για τις ακόλουθες περιπτώσεις χρήσης:

  • Όταν κάποιος εγγράφεται: Όταν κάποιος εγγράφεται στον ιστότοπο, την υπηρεσία σας ή εγγραφεί στο ενημερωτικό δελτίο, μπορείτε να του στείλετε ένα μήνυμα καλωσορίσματος. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε το περιεχόμενο και τα προϊόντα με την καλύτερη απόδοση για να τραβήξετε την προσοχή τους.
  • Για να καλλιεργήσετε δυνητικούς πελάτες: Ορισμένοι υποψήφιοι χρειάζονται να το κρατούν στο χέρι ή να υποστηρίζουν περισσότερες πληροφορίες πριν κάνουν μια αγορά. μπορείτε να το κάνετε αυτό με καμπάνιες drip. Στείλτε τους χρήσιμο περιεχόμενο για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να πειστούν να αγοράσουν από εσάς.
  • Ενσωμάτωση: Κάντε τη διαδικασία ενσωμάτωσης απλή για τους πελάτες ή τους συνδρομητές σας εξηγώντας όλα όσα χρειάζονται για να ξεκινήσουν. Μπορείτε να εισαγάγετε τις αξίες της επωνυμίας σας και να τους κάνετε να αισθάνονται άνετα με χρήσιμους οδηγούς σχετικά με τη χρήση του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας και να αξιοποιήσετε στο έπακρο.
  • Σύσταση: Αν οι υποψήφιοί σας αναζητούν κάτι, ας πούμε παπούτσια, μπορείτε να προτείνετε τα καλύτερα από το κατάστημά σας που θα ήθελαν με βάση τις προτιμήσεις τους από την προηγούμενη περιήγηση. Μπορεί να τους βοηθήσει να κάνουν γρήγορα μια επιλογή και να ολοκληρώσουν την αγορά.
  • Επιβεβαίωση: Στείλτε ένα email επιβεβαίωσης όταν ένας χρήστης ολοκληρώσει μια αγορά. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ευχαριστήριο μήνυμα μαζί με άλλες πληροφορίες ή συνδέσμους για να δείτε σχετικά προϊόντα, χρήσιμους οδηγούς κ.λπ.
  • Ανανεώσεις: Στείλτε drip email στους πελάτες για να ανανεώσουν τα προγράμματα συνδρομής τους. Θα τους υπενθυμίσει τις προθεσμίες για να κάνουν έγκαιρα την αγορά.
  • Δέσμευση: Η αποστολή μηνυμάτων σε σταθερά χρονικά διαστήματα θα βοηθήσει τους υποψήφιους πελάτες σας να παραμείνουν αφοσιωμένοι μαζί σας πριν και μετά την πραγματοποίηση μιας αγοράς. Θα εξασφαλίσει ότι θα αγοράσουν από εσάς και θα σας εξετάσουν και την επόμενη φορά.
  9 διαδικτυακά μαθήματα για να μάθετε τα βασικά της επενδυτικής τραπεζικής

Πώς να ξεκινήσετε την καμπάνια μάρκετινγκ σταγόνας

Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε την καμπάνια μάρκετινγκ σταγόνας.

#1. Σκεφτείτε τους στόχους σας

Κάθε στρατηγική μάρκετινγκ περιστρέφεται γύρω από έναν στόχο. Μπορεί να είναι στόχοι μικρού χρόνου ή μακροπρόθεσμοι στόχοι. Επομένως, σκεφτείτε πρώτα τους στόχους σας πριν δημιουργήσετε μια καμπάνια σταγόνας. Μπορεί να ενισχύσει τα ποσοστά μετατροπών, να αυξήσει τις πωλήσεις, να προωθήσει το περιεχόμενό σας, να προσελκύσει τους δυνητικούς πελάτες σας, να ανανεώσει τις συνδρομές σας, να αντιμετωπίσει τα εγκαταλελειμμένα καλάθια κ.λπ. Η γνώση του στόχου σας θα διευκολύνει την επιλογή του τύπου drip καμπάνιας που είναι κατάλληλη για εσάς.

#2. Γνωρίστε το κοινό σας

Το επόμενο μεγαλύτερο πράγμα είναι να προσδιορίσετε το κοινό σας και να το γνωρίσετε, τα προβλήματά τους και τις δυσκολίες τους. Δεν μπορείτε να στείλετε email σε κανέναν πελάτη. πρέπει να είναι στοχευμένη, εκπληρώνοντας κάποια ενέργεια. Ως εκ τούτου, όταν έχετε προσδιορίσει το κοινό σας, τμηματοποιήστε το σωστά, όπως ποιος να στείλει ένα email καλωσορίσματος, email επιβεβαίωσης, σύσταση προϊόντος, οδηγούς χρήσης κ.λπ.

#3. Σχεδιάστε και σχεδιάστε

Σχεδιάστε κάθε βήμα εκ των προτέρων, ώστε να μπορείτε να εκτελέσετε σωστά την καμπάνια μάρκετινγκ σταγόνας. Σκέφτομαι για:

  • Πόσες σταγόνες θέλετε να στείλετε, με ποια σειρά και πότε
  • Ανεξάρτητα από το αν το μήνυμά σας ενεργοποιείται για τη δράση, ο υποψήφιος ή ο πελάτης σας έχει λάβει
  • Τα logistics
  • Δημιουργία εξατομικευμένων email για κάθε υποψήφιο
  • Πώς να μετρήσετε την επιτυχία της καμπάνιας

Κι αλλα…

Βρείτε την απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις και ξεκινήστε το ταξίδι σας για να δημιουργήσετε μια καμπάνια σταγόνας.

#4. Ξεκινήστε την καμπάνια σας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λογισμικό drip όπως ActiveCampaign, Zoho κ.λπ., για να ξεκινήσετε με την καμπάνια σας. Στη συνέχεια, δημιουργήστε μια σειρά εξατομικευμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με βάση τις ενεργοποιήσεις χρήστη και στείλτε τα στο καθορισμένο διάστημα.

  • Χρησιμοποιήστε τα ονόματα των πελατών
  • Δημιουργήστε ένα ελκυστικό email με χρήσιμες, ενεργοποιημένες πληροφορίες
  • Δομήστε σωστά το περιεχόμενο, διασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχουν γραμματικά ή ορθογραφικά λάθη
  • Επισημάνετε την πρόταση αξίας σας
  • Προσθέστε συνδέσμους σχετικών προϊόντων
  • Συμπεριλάβετε συναρπαστικό Call to Action (CTA) για να τους βοηθήσετε να αναλάβουν γρήγορη δράση
  • Και προσθέστε άλλες χρήσιμες πληροφορίες

#5. Αξιολογήστε και βελτιστοποιήστε

Αξιολογήστε την απόδοση της καμπάνιας μετρώντας τις πωλήσεις, τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων, τον αριθμό των δυνητικών πελατών, τις ανανεώσεις κ.λπ., με την πάροδο του χρόνου. Αν δείτε ότι κάτι δεν λειτουργεί, βελτιστοποιήστε το ξαναγράφοντας CTA, προσθέτοντας περισσότερα πολύτιμα άρθρα και πολλά άλλα.

Έτσι, αν ψάχνετε για καλό λογισμικό καμπάνιας drip, εδώ είναι μερικές από τις συστάσεις μας.

ActiveCampaign

Αυτοματοποιήστε την εμπειρία των πελατών σας και προωθήστε την ανάπτυξή σας με το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα εργαλεία CRM και την αυτοματοποίηση μάρκετινγκ της ActiveCampaign. Σας βοηθά να αναπτύξετε τη λίστα των πελατών σας και να αιχμαλωτίσετε το κοινό σας με τα προκαθορισμένα μηνύματά σας που ταιριάζουν με την προσωπικότητά τους με τη βοήθεια ακριβούς στόχευσης.

Ενισχύστε τη σύνδεσή σας με τον πελάτη και παρέχετε εξατομικευμένη καθοδήγηση και αυξήστε την εμπιστοσύνη των πελατών σας για να τους υπενθυμίσετε τις περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να λάβουν. Δώστε στον πελάτη σας μια αίσθηση γοητείας παρέχοντας αυτό που θέλει και όποτε θέλει. Θα σας βοηθήσει να παρέχετε μια απίστευτη εμπειρία στους συνδρομητές σας και να αποκτήσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες.

Η ActiveCampaign φροντίζει πάντα να λαμβάνετε όλα όσα χρειάζεστε και έτσι δίνει 22 υποσχέσεις, όπως κλείδωμα τιμής 2 ετών, δωρεάν διαδικτυακή εκπαίδευση, δωρεάν μετεγκατάσταση, δωρεάν υποστήριξη, πληρωμή μόνο για εμπορεύσιμες επαφές και πολλά άλλα. Στείλτε μηνύματα και ενημερωτικά δελτία στο στοχευμένο κοινό σας σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά του για να δημιουργήσετε μια σύνδεση.

  Πώς να φτιάξετε ένα διαφανές φόντο στο MS Paint

Τμηματοποιήστε το κοινό ανάλογα με την τοποθεσία, τα ενδιαφέροντα, την ηλικία κ.λπ. και προσεγγίστε το με δυναμικό περιεχόμενο. Μπορείτε επίσης να αυτοματοποιήσετε την καμπάνια μάρκετινγκ με μια σειρά από σειρές καλωσορίσματος και να διαχειρίζεστε και να ενημερώνετε εύκολα τις συμφωνίες, την παρακολούθηση και τις αγωγές με την τέλεια πλατφόρμα. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο για να το χρησιμοποιήσετε σε άλλα βασικά έργα.

Ενημερώστε τους πελάτες σας για προσφορές, προτεινόμενα προϊόντα, απαντήστε στις ερωτήσεις και σχόλια. Μπορείτε επίσης να οργανώσετε όλα τα δεδομένα σας σε μια ενιαία πλατφόρμα και να κατανοήσετε τι συμβαίνει με το προηγμένο εργαλείο αναφοράς. Επιπλέον, προσφέρει ενσωματωμένες φόρμες, εργαλείο παρακολούθησης ιστότοπου, εκπαίδευση, επέκταση Gmail και ενοποίηση με επιχειρηματικά εργαλεία.

Εγγραφείτε με το πρόγραμμα που ταιριάζει στην επιχείρησή σας από μια αρχική τιμή 9 $/μήνα για 500 επαφές. Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή 14 ημερών με κάθε πρόγραμμα που επιλέγετε.

Σταγόνα

Αυξήστε περισσότερους πελάτες και έσοδα με το εξατομικευμένο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χτίζοντας καλύτερες σχέσεις με τους πελάτες σας και λιγότερο χρόνο κάνοντας email. Επιλέξτε το προτιμώμενο πρότυπο email για την επιχείρησή σας και κάντε την επωνυμία σας να λάμψει με το οπτικό πρόγραμμα επεξεργασίας Drip.

Το Drip σάς δίνει την ευελιξία να σχεδιάζετε δικά σας email με το πρόγραμμα δημιουργίας HTML. Οι διαδικασίες αυτοματισμού σάς βοηθούν να εξοικονομήσετε χρόνο και να αποφέρετε περισσότερα έσοδα στην επιχείρησή σας. Είτε θέλετε να στείλετε μια σειρά καλωσορίσματος είτε email για εγκαταλελειμμένα καροτσάκια, το Drip έχει τα πάντα για να μπορείτε να χαλαρώσετε.

Κάντε μια καλή σύνδεση με τον πελάτη σας παρέχοντας προσφορές, ειδοποιήσεις, εκπτωτικά κουπόνια κ.λπ., την κατάλληλη στιγμή. Μπορείτε να αυξήσετε ακόμη περισσότερο την αφοσίωση με την τμηματοποίηση email που σας βοηθά να βελτιώσετε τις μετατροπές και να τις ενθαρρύνετε να επιστρέψουν για περισσότερα. Το Drip εργάζεται σκληρά για να δημιουργήσει εξατομικευμένο περιεχόμενο που περιέχει προτάσεις προϊόντων, υπενθυμίσεις εγκαταλελειμμένου καλαθιού, προσφορές και πολλά άλλα.

Τι περιμένεις? Κάντε μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών σήμερα και ξεκινήστε με ένα πρόγραμμα 19 $/μήνα για 1500 επαφές, απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλά άλλα.

Zoho Campaigns

Η μετατροπή της επιχείρησής σας σε επωνυμία χρειάζεται καλύτερη δέσμευση πελατών, και ως εκ τούτου Zoho εισάγει το Drip email marketing που σας επιτρέπει να στέλνετε το σωστό email/μηνύματα στο σωστό άτομο την κατάλληλη στιγμή.

Προγραμματίστε μια σειρά από email αφού τμηματοποιήσετε κάθε επισκέπτη σύμφωνα με τις ανάγκες του με εξατομικευμένο περιεχόμενο. Ενημερώστε τους επισκέπτες σας τι ακριβώς αναζητούν, ώστε να είναι εύκολο για εσάς να τους μετατρέψετε σε πελάτες και να κλείσετε περισσότερες προσφορές.

Κατανοήστε τις ανάγκες τους για να ξεκινήσετε τη δημιουργία περιεχομένου και να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία, έτσι ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν ειδοποιήσεις σχετικά με την κυκλοφορία προϊόντων, τις προσφορές, τις προσφορές κ.λπ., την κατάλληλη στιγμή. Δημιουργήστε μια καλύτερη σύνδεση για να αναπτύξετε το δίκτυό σας και να τμηματοποιήσετε μεμονωμένους πελάτες σε ομάδες με βάση την τοποθεσία, την ηλικία, τις ανάγκες κ.λπ.

Το Zoho θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αποτελεσματικές καμπάνιες drip που αποδίδουν μέχρι το τέλος. Μπορείτε να στείλετε αυτοματοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους πελάτες-στόχους σας για να προσδιορίσετε το κοινό σας, να θέσετε κάποιους στόχους, να δημιουργήσετε καμπάνιες email, να εκτελέσετε το σχέδιό σας, να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να δείτε τη διαφορά. Είναι εξαιρετικό για τα ηλεκτρονικά μηνύματα καλωσορίσματος, την καλλιέργεια δυνητικών πελατών, την ενσωμάτωση πελατών, τη μείωση της εγκατάλειψης καλαθιού και την ενίσχυση των συνδρομών και των ανανεώσεων.

Το Zoho Campaigns είναι δωρεάν για έως και τέσσερις χρήστες, 6000 email/μήνα και 2000 επαφές. Επιλέξτε οποιοδήποτε πρόγραμμα επί πληρωμή εάν θέλετε να έχετε προηγμένες λειτουργίες.

EmailOctopus

Το EmailOctopus παρέχει ισχυρά εργαλεία για την απλοποίηση της στρατηγικής μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου drip. Το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης σάς βοηθά να δημιουργήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να προσαρμόσετε τα πρότυπα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας. Χρησιμοποιήστε πληροφορίες και δεδομένα κοινού μέσω φορμών ιστού ή συνδρομών για να τα τμηματοποιήσετε σε ομάδες και να στείλετε εξατομικευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα σωστά άτομα την κατάλληλη στιγμή για περισσότερη αφοσίωση.

Καλωσορίστε τους πελάτες σας στον κόσμο σας και απευθυνθείτε σε νέους συνδρομητές με αυτοματοποιημένες σειρές καλωσορίσματος για να εξοικονομήσετε χρόνο. Επίσης, παρακολουθήστε τα πάντα, από το άνοιγμα του email έως τα ποσοστά εγκατάλειψης με τις αναφορές καμπάνιας του EmailOctopus.

Δείτε τι λειτουργεί και ψάξτε πιο βαθιά για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για να μάθετε τις ιστορικές δραστηριότητες των επαφών σας. Μπορείτε να ενσωματώσετε το EmailOctopus με τις αγαπημένες σας εφαρμογές όπως Gravity Forms, Squarespace, Shopify και άλλα για να συγχρονίσετε νέους συνδρομητές στη λίστα καμπανιών EmailOctopus.

Το δωρεάν πρόγραμμα του ισχύει για έως και 10.000 email και 2.500 συνδρομητές. Λάβετε προηγμένα προγράμματα που ξεκινούν από 24 $/μήνα για 5.000 επαφές και 50.000 email.

συμπέρασμα

Το στάγδην μάρκετινγκ μπορεί να φέρει μεγαλύτερη επιτυχία στην επιχείρησή σας, καλλιεργώντας τους δυνητικούς πελάτες σας, δεσμεύοντάς τους περισσότερο με την επωνυμία σας και ενισχύοντας τις πωλήσεις. Έτσι, φτιάξτε μια αποτελεσματική στρατηγική με βάση τους στόχους και το κοινό σας και ξεκινήστε να δημιουργείτε την καμπάνια σας σταγόνας χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που συζητήσαμε.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει το καλύτερο λογισμικό αυτοματισμού μάρκετινγκ.