Λειτουργούν οι βρύσες Bitcoin/Crypto; – Geekflare

Οι βρύσες κρυπτογράφησης φαίνεται να είναι ο ευκολότερος τρόπος για να κερδίσετε δωρεάν κρυπτογράφηση. Ας ρίξουμε μια ματιά στα οφέλη και τους κινδύνους που συνδέονται με αυτό.

Οι βρύσες κρυπτογράφησης αποτελούνται από έναν ιστότοπο ή μια εφαρμογή που ανταμείβει τους χρήστες με μια ελάχιστη αξία κρυπτονομισμάτων. Για να λάβει την ανταμοιβή, ο χρήστης πρέπει να ολοκληρώσει εύκολες εργασίες. Επιπλέον, αυτές οι βρύσες διδάσκουν στους αρχάριους την έννοια των στοιχείων κρυπτογράφησης.

Οι ανταμοιβές κρυπτογράφησης που κερδίζονται εξαρτώνται από την πλατφόρμα και την εργασία. Η εργασία που απαιτείται για τη λήψη των ανταμοιβών κρυπτογράφησης περιλαμβάνει την ολοκλήρωση captcha, την παρακολούθηση βίντεο, την επίλυση παζλ και κουίζ κ.λπ. Οι ανταμοιβές ονομάζονται “βρύσες” επειδή η αξία των ανταμοιβών που κερδίζονται είναι ελάχιστη, όπως σταγονίδια από μια βρύση που έχει διαρροή.

Ο προγραμματιστής του Bitcoin Gavin Andresen ξεκίνησε την ιδέα των κρυπτονομισμάτων το 2010. Επιβράβευσε τους χρήστες με 5 Bitcoins ο καθένας για την επίλυση ενός απλού captcha. Τέλος, το Bitcoin Faucet του Andersen επιβράβευσε 19.700 Bitcoins συνολικά.

Συντελεστές: coingeek.com

Ο σκοπός του Anderson πίσω από το Bitcoin Faucet ήταν να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους σχετικά με το Bitcoin και να διαδώσει την ευαισθητοποίηση. Κοιτάζοντας πίσω, το δώρο του Bitcoin έπαιξε κρίσιμο ρόλο στην υιοθέτηση του Bitcoin στα αρχικά του στάδια. Μαζί με την αποδοχή των κρυπτονομισμάτων, η δημοτικότητα των κρυπτονομισμάτων έχει επίσης αυξηθεί.

Πώς λειτουργεί μια βρύση κρυπτογράφησης;

Η ζήτηση για πλατφόρμες που παρέχουν δωρεάν κρυπτογράφηση αυξήθηκε επίσης με την πάροδο του χρόνου. Ο κύριος στόχος των προγραμματιστών κρυπτονομισμάτων είναι να φέρουν περισσότερους χρήστες στην πλατφόρμα τους για να ολοκληρώσουν τις εργασίες. Με αυτή την πρόθεση, οι πλατφόρμες σχεδιάζονται και αναπτύσσονται με απλό και φιλικό προς το χρήστη τρόπο.

Ίσως σκέφτεστε πώς οι προγραμματιστές κρυπτονομισμάτων επωφελούνται από την επιβράβευση των δωρεάν κρυπτογράφησης. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει δωρεάν γεύμα. οι προγραμματιστές κερδίζουν από την εξόρυξη που λαμβάνει χώρα ενώ ολοκληρώνετε τις εργασίες τους. Εκτός από αυτό, παράγουν επίσης έσοδα από τις διαφημίσεις που αναφέρονται στον ιστότοπό τους και τα διαφημιστικά βίντεο που παρακολουθείτε σε μια εργασία.

Ας ρίξουμε μια ματιά στην απλή διαδικασία πίσω από τις βρύσες κρυπτογράφησης:

#1. Εγγραφή Λογαριασμού

Πρέπει να εγγραφείτε στον ιστότοπο ή την εφαρμογή που παρέχει κρυπτογράφηση κρυπτογράφησης. Μόλις δημιουργηθεί ένας λογαριασμός, ο χρήστης μπορεί να λάβει μέρος σε διάφορες εργασίες που παρέχονται από την πλατφόρμα.

  Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε το νησί «Animal Crossing: New Horizons».

Ένας λογαριασμός είναι απαραίτητος καθώς δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παρακολουθούν την πρόοδό τους και τις ανταμοιβές τους. Εκτός από αυτό, ο χρήστης μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό για να αξιολογήσει την κατάσταση των ανταμοιβών του.

#2. Ολοκληρώστε τις εργασίες

Μόλις δημιουργηθεί ένας λογαριασμός, μπορείτε να επιλέξετε τις εργασίες που αναφέρονται στην πλατφόρμα και να τις ολοκληρώσετε ανάλογα. Ο χρόνος που απαιτείται για την εργασία ποικίλλει ανάλογα με τις βρύσες κρυπτογράφησης. Συνήθως, οι μεγαλύτερες θέσεις εργασίας ανταμείβονται περισσότερο.

Αναρωτιέστε για τους τύπους εργασιών που εμπλέκονται; Μην ανησυχείτε. Οι περισσότερες πλατφόρμες κρυπτογράφησης παρέχουν απλές εργασίες που μπορούν να επιλυθούν ακόμη και από παιδιά. Η πιο κοινή μικρο-εργασία περιλαμβάνει τη λήψη ερευνών, την παρακολούθηση διαφημιστικών βίντεο, το παιχνίδι, τη συμπλήρωση αλιευμάτων κ.λπ.

Για να κερδίσετε περισσότερα οφέλη από τον χρόνο που επενδύσατε, συγκρίνετε τη δυσκολία των εργασιών και τις ανταμοιβές που αναφέρονται στη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Η αναπαραγωγή παιχνιδιών και η διεξαγωγή ερευνών απαιτεί πολύ περισσότερο χρόνο και προσπάθεια από τη συμπλήρωση προσωρινής μνήμης και την παρακολούθηση βίντεο.

#3. Ανταμείβονται

Τέλος, αφού ολοκληρώσετε τις εργασίες, ανταμείβεστε με cryptos. Οι ανταμοιβές αποστέλλονται στο μίνι πορτοφόλι της πλατφόρμας σας, ένα πορτοφόλι που σας παρέχεται κατά τη δημιουργία του λογαριασμού.

Τα μίνι πορτοφόλια βοηθούν στην αποφυγή χρεώσεων συναλλαγών. Χρειάζεται μόνο να πληρώσετε τέλη συναλλαγών όταν μεταφέρετε τα κρυπτογραφικά σας από το μίνι πορτοφόλι στο κύριο πορτοφόλι σας, όπως το Metamask, το Trust Wallet κ.λπ. Επιπλέον, τα μίνι πορτοφόλια σας ειδοποιούν για κάθε επιτυχημένη συναλλαγή.

Τα κρυπτονομίσματα που ανταμείβονται είναι ελάχιστα σε αριθμό, καθώς γνωρίζετε ότι η αξία των μεγάλων κρυπτονομισμάτων είναι υψηλή. Οι ευρέως διαδεδομένες ανταμοιβές κρυπτογράφησης συνδέονται με το Bitcoin (BTC), τον Ether (ETH) και το Litecoin (LTC). Εκτός από αυτά τα κρυπτονομίσματα, υπάρχουν επίσης βρύσες Binance Coin, βρύσες Monero και βρύσες Bitcoin Cash, για να αναφέρουμε μερικές.

Ένα ελαφρύ μειονέκτημα αυτού του συστήματος μίνι πορτοφολιού είναι ότι οι περισσότερες βρύσες κρυπτογράφησης επιτρέπουν τη μεταφορά κρυπτονομισμάτων όταν το πορτοφόλι έχει μια ελάχιστη αξία (όπως κρυπτονομίσματα αξίας 10 $). Επίσης, ορισμένες πλατφόρμες θέτουν ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο πριν από τη μεταφορά των κρυπτογραφήσεων από το μίνι πορτοφόλι. Διαβάστε τις πολιτικές ανάληψης και μεταφοράς της πλατφόρμας πριν ξεκινήσετε.

Κίνδυνοι που σχετίζονται με κρυπτονομικές βρύσες ⚠️

Μαζί με τα δωρεάν κέρδη από κρυπτογράφηση, ενέχονται και κίνδυνοι με τέτοιους λογαριασμούς κρυπτογράφησης. Ας εξετάσουμε τους κινδύνους που ενέχουν τέτοιες πλατφόρμες:

Προσοχή στους απατεώνες

Οι απατεώνες αναζητούν πάντα νέες ευκαιρίες για να παγιδεύσουν τους χρήστες παρέχοντας δωρεάν. Οι ψεύτικοι ιστότοποι ή οι εφαρμογές που λειτουργούν ως κρυπτοστάτες έχουν τη δυνατότητα να μολύνουν τη συσκευή σας με ιούς και κακόβουλο λογισμικό. Έχοντας αυτό υπόψη, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε προστασία από ιούς στον υπολογιστή και τις κινητές συσκευές σας.

  Πώς να εκτελέσετε εφαρμογές iPhone και iPad σε Mac

Πάντα να κάνετε την εργασία σας πριν εγγραφείτε σε μια βρύση κρυπτογράφησης. Περάστε από αξιόπιστες ομάδες κοινότητας και αναζητήστε τις κριτικές τους. Τέλος, αναλύστε τον κίνδυνο και την ανταμοιβή για καλύτερη λήψη αποφάσεων. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε για μερικές από τις απάτες στον κόσμο των κρυπτογράφησης.

Δεν αξίζει ο χρόνος και η προσπάθεια

Ναι καλά ακούσατε. Ο χρόνος είναι ένας από τους πιο πολύτιμους πόρους και πολλές βρύσες κρυπτογράφησης δεν αξίζουν τον χρόνο που αφιερώσατε για την ολοκλήρωση των εργασιών.

Όπως έχουμε συζητήσει νωρίτερα, ο προγραμματιστής της πλατφόρμας παρέχει στους χρήστες ένα μικρό μέρος των κρυπτονομισμάτων που κερδίζουν. Έτσι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πολλές κρυπτονομειακές κρύπτες να μην αξίζουν τον κόπο και τον χρόνο που απαιτείται.

Πάντα να συγκρίνετε την αξία της ανταμοιβής με τον χρόνο και την προσπάθεια που απαιτείται για να αποφύγετε την υποτίμηση του πολύτιμου χρόνου σας. Με λίγα λόγια, βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε εργασίες που εκτιμούν τον χρόνο και την προσπάθειά σας.

Εκτός αυτού, οι περισσότερες βρύσες κρυπτογράφησης παρέχουν κουραστικές, επαναλαμβανόμενες εργασίες για τους χρήστες τους. Αυτή η επαναλαμβανόμενη φύση καταναλώνει επίσης πολύ χρόνο από τον χρήστη. Για παράδειγμα, ορισμένες βρύσες κρυπτογράφησης μπορεί απλώς να επικεντρωθούν στην ολοκλήρωση της κρυφής μνήμης και κυρίως να προσφέρουν χιλιάδες μικροεργασίες που βασίζονται σε κρυφή μνήμη για τους χρήστες τους.

Θετικές όψεις των κρυπτονομισμάτων 👍

Καθώς έχουμε συζητήσει τον κίνδυνο, ας ελέγξουμε επίσης τις θετικές πλευρές των κρυπτονομισμάτων:

Ευκολία στη χρήση

Οποιοσδήποτε είναι ικανός να κάνει μικρές εργασίες στο διαδίκτυο μπορεί να συμμετάσχει για να κερδίσει κρυπτονομίσματα. Η πλατφόρμα δεν ζητά συγκεκριμένα προσόντα ή δεξιότητες. Εκτός από αυτό, οι πτυχές κρυπτογράφησης είναι εύκολο να κατανοηθούν και να χρησιμοποιηθούν για αρχάριους.

Η απλότητα των πλατφορμών κρυπτογράφησης επιτρέπει στους μαθητές κρυπτογράφησης να κατανοήσουν τις θεμελιώδεις διαδικασίες που εμπλέκονται στις συναλλαγές κρυπτογράφησης. Επιπλέον, οι νέοι χρήστες αποκτούν επίσης πρακτική εμπειρία με κρυπτογραφικά πορτοφόλια.

Δωρεάν κρυπτονομίσματα

Παρόλο που οι ανταμοιβές που λαμβάνονται για την ολοκλήρωση κάθε εργασίας είναι ελάχιστες, ο χρήστης δεν χρειάζεται να πληρώσει τίποτα. Ο χρήστης επίσης δεν χρειάζεται να αναπτύξει κανένα κεφάλαιο, όπως στην περίπτωση συναλλαγών κρυπτογράφησης ή δραστηριοτήτων πονταρίσματος. Εκτός από αυτό, οι πτυχές κρυπτογράφησης δεν θέτουν τον χρήστη σε οικονομικό κίνδυνο.

Η εύρεση αξιόπιστων και αξιόπιστων πτυχών κρυπτογράφησης μπορεί να οδηγήσει στη λήψη κρυπτονομισμάτων με λογική αξία με την πάροδο του χρόνου. Εάν βρίσκετε κάποιες συναρπαστικές εργασίες ή παιχνίδια διασκεδαστικά, μπορείτε να τα δοκιμάσετε για να κερδίσετε κρυπτογράφηση.

  Πώς να αναζητήσετε τα δικά σας tweet

Χωρίς περιορισμούς εργασιών

Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν υπάρχουν περιορισμοί σε συγκεκριμένες πτυχές κρυπτογράφησης. Μπορείτε να ολοκληρώσετε όσες εργασίες στην ίδια πτυχή και να κερδίσετε. Ομοίως, τα κέρδη πιστώνονται στο μίνι πορτοφόλι σας με βάση τον αριθμό των εργασιών που έχουν ολοκληρωθεί.

Εξάλλου, εάν οι πτυχές παρέχουν μια ποικιλία εργασιών, μπορείτε επίσης να τις ολοκληρώσετε τυχαία και να κερδίσετε από αυτές. Η πλατφόρμα υπολογίζει αυτόματα και σας ανταμείβει με κρυπτονομίσματα.

Τύποι κρυπτοβρύσεων

Οι βρύσες κρυπτογράφησης κατηγοριοποιούνται γενικά με βάση τα ανταμοιβή κρυπτονομίσματα. Οι δημοφιλείς τύποι κρυπτονομισμάτων που διατίθενται είναι:

#1. Βρύσες Bitcoin

Οι βρύσες Bitcoin βρίσκονται στην κορυφή της λίστας μεταξύ άλλων κρυπτονομισμάτων. Όπως αναφέραμε προηγουμένως, ο Gavin Anderson εισήγαγε βρύσες που ανταμείβουν τα Bitcoin.

Η αύξηση της τιμής και η ζήτηση για Bitcoin οδήγησαν σε μικρότερες ανταμοιβές από τις αρχικές μαζικές ανταμοιβές. Οι περισσότερες βρύσες Bitcoin πληρώνονται στη μικρότερη μονάδα του Bitcoin, το Satoshi (0,00000001 BTC). Ο αριθμός των Satoshis που ανταμείβονται ποικίλλει ανάλογα με τις βρύσες Bitcoin και τον χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση της εργασίας.

Οι πιο δημοφιλείς διαθέσιμες βρύσες Bitcoin είναι οι Firefaucet, Cointiply και Freebitcoin. Αυτές οι βρύσες ανταμείβουν τους χρήστες για παιχνίδια, εξόρυξη ή επίλυση captchas. Ο χρήστης πρέπει να αποκτήσει τουλάχιστον 0,0002 έως 0,002 BTC για ανάληψη στο κύριο πορτοφόλι του.

#2. Βρύσες Ethereum

Οι λειτουργίες μιας βρύσης Ethereum είναι παρόμοιες με αυτές μιας βρύσης Bitcoin. Η μόνη σημαντική διαφορά είναι ότι η βρύση Ethereum ανταμείβει τους χρήστες της με Ether (ETH) αντί για Bitcoin.

Μερικές δημοφιλείς βρύσες Ethereum είναι οι Dutchy CORP, Cointiply και Fire Faucet. Οι ανταμοιβές και το όριο ανάληψης για αυτές τις βρύσες ενημερώνονται με την πάροδο του χρόνου.

#3. Βρύσες Litecoin

Όπως οι βρύσες Bitcoin και Ethereum, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις βρύσες Litecoin για να κερδίσετε δωρεάν Litecoin (LTC). Οι βρύσες Litecoin είναι επίσης διάσημες καθώς η τιμή του Litecoin είναι πολύ χαμηλή σε σύγκριση με αυτή του Bitcoin και του Ethereum.

Οι κύριες βρύσες Litecoin είναι οι Free Litecoin, Fire Faucet, Moon Litecoin και Free LTC. Τα προγράμματα παραπομπής διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην προσέλκυση περισσότερων χρηστών σε αυτές τις πλατφόρμες. Ορισμένες από αυτές τις βρύσες προσφέρουν επίσης προγράμματα παραπομπής στους χρήστες τους.

συμπέρασμα

Οι βρύσες κρυπτογράφησης παρέχουν μια ελάχιστη ανταμοιβή στους χρήστες τους και δεν μπορείτε να βασιστείτε σε τέτοιες βρύσες ως πηγή παθητικού εισοδήματος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, πρέπει να είστε πρόθυμοι να αφιερώσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ο χρόνος που ξοδεύετε αξίζει τις ανταμοιβές κρυπτογράφησης.

Με άλλα λόγια, εάν είστε αρχάριος που θέλετε να μάθετε βασικές συναλλαγές κρυπτογράφησης και να κερδίσετε κάποια κρυπτογράφηση, μπορείτε να δοκιμάσετε αξιόπιστες κρυπτονομικές κρυπτογράφησης. Επίσης, αποφύγετε ύποπτους ιστότοπους που υπόσχονται τεράστιες ανταμοιβές κρυπτογράφησης για την ολοκλήρωση μικρών εργασιών.

Ως ενημερωμένος χρήστης, πάντα να λαμβάνετε υπόψη τους κινδύνους που συζητήσαμε σχετικά με τις κρυπτονομικές βρύσες και το DYOR!

Ενδιαφέρεστε για ποντάρισμα κρυπτονομισμάτων; Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στις καλύτερες πλατφόρμες πονταρίσματος κρυπτονομισμάτων.