Λειτουργεί το NordVPN με το Netflix; 2024 (Απρίλιος)

Ναι, το NordVPN λειτουργεί καλά με το Netflix. Αν και είναι λιγότερο αξιόπιστο από πριν, μεταδίδει το Netflix των ΗΠΑ και 10 άλλες περιοχές. Οι ταχύτητες ροής είναι μεγάλες σε μια σειρά συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των Firestick και Smart TV. Συνολικά, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το NordVPN για το Netflix.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το NordVPN με την έκπτωση μας (η έκπτωση εφαρμόζεται αυτόματα αφού κάνετε κλικ στον σύνδεσμο)

*Η έκπτωση ισχύει μόνο εάν αγοράσετε συνδρομή για 2 χρόνια

Οι βιβλιοθήκες περιεχομένου του Netflix διαφέρουν ανάλογα με τη φυσική τοποθεσία σας. Εάν αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία ροής από τις ΗΠΑ, θα λάβετε τη βιβλιοθήκη του Netflix στις ΗΠΑ. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα δείτε το Netflix UK.
Αυτοί οι περιφερειακοί περιορισμοί μπορεί να είναι απογοητευτικοί αν θέλετε να παρακολουθήσετε μια ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή που δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα σας.
Η λύση είναι ένα VPN. Ένα καλό εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) σάς επιτρέπει να παραπλανήσετε την τοποθεσία σας και να ξεμπλοκάρετε περιεχόμενο από άλλη χώρα.
Δυστυχώς, το 2016, το Netflix άρχισε να αποκλείει την κυκλοφορία VPN. Εξαιτίας αυτού, είναι πλέον όλο και πιο δύσκολο να βρείτε VPN που να λειτουργούν αξιόπιστα με το Netflix.
Δοκιμάζουμε τακτικά 68 VPN με διεθνείς βιβλιοθήκες Netflix. Επί του παρόντος, μόνο μια χούφτα ξεμπλοκάρει με συνέπεια την πλατφόρμα ροής. Μία από αυτές τις υπηρεσίες είναι το NordVPN.
Σε αυτόν τον οδηγό, εξηγούμε τα αποτελέσματα από τις δοκιμές ροής μας και αποκαλύπτουμε πόσο καλό είναι πραγματικά ένα VPN για το Netflix NordVPN.
Επίσης, θα σας καθοδηγήσουμε πώς να ρυθμίσετε το NordVPN για να παρακολουθείτε το Netflix και θα παρέχουμε μερικές συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων εάν αντιμετωπίσετε μπλοκ ροής.

Το NordVPN δεν λειτουργεί με το Netflix;

Το NordVPN είναι ένα από τα λίγα VPN που λειτουργούν καλά με το Netflix. Ωστόσο, η πλατφόρμα περιεχομένου βρίσκει συνεχώς νέους τρόπους για να μπλοκάρει τους χρήστες VPN.
Ακολουθούν απλές λύσεις που θα σας βοηθήσουν εάν το VPN σας δεν λειτουργεί με το Netflix. Θα σας βοηθήσουν να παρακάμψετε το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης m7111-5059 Netflix και να μεταδώσετε περιεχόμενο με γεωγραφικό αποκλεισμό.

  Τα καλύτερα VPN για torrents 2024 (Απρίλιος)

«Ωχ, κάτι πήγε στραβά… Σφάλμα ροής. Φαίνεται ότι χρησιμοποιείτε πρόγραμμα κατάργησης αποκλεισμού ή διακομιστή μεσολάβησης. Απενεργοποιήστε οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες και δοκιμάστε ξανά.”

Χρησιμοποιήστε ένα VPN που θα έχει πρόσβαση στο Netflix.

Από την απαγόρευση του Netflix VPN τον Αύγουστο του 2021, τα περισσότερα VPN δεν λειτουργούν πλέον με το Netflix. Δεν υπάρχει γρήγορη λύση για αυτό και θα πρέπει να αποκτήσετε ένα άλλο VPN που να μεταδίδει το Netflix.
Οι τελευταίες δοκιμές μας διαπίστωσαν ότι το ExpressVPN είναι προς το παρόν το μόνο VPN που μπορεί πάντα να κάνει ροή στο Netflix των ΗΠΑ. Ξεμπλοκάρει επίσης τις βιβλιοθήκες του Ηνωμένου Βασιλείου και του Καναδά.

Δοκιμάστε να συνδεθείτε σε διαφορετικό διακομιστή.

Η απαγόρευση του Netflix λειτουργεί με τον εντοπισμό διευθύνσεων IP που ανήκουν σε διακομιστές VPN και τη μαύρη λίστα. Το NordVPN το ξεπερνά αυτό λειτουργώντας ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών που είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκλειστεί στο σύνολό του.
Ωστόσο, είναι ακόμα δυνατό για μεμονωμένους διακομιστές να μπουν στη μαύρη λίστα. Εάν συνέβη αυτό, η αποσύνδεση από το VPN και στη συνέχεια η επανασύνδεση σε διαφορετικό διακομιστή θα πρέπει να λύσει το πρόβλημα, επειδή θα σας εκχωρηθεί μια νέα διεύθυνση IP. Ίσως χρειαστεί να το δοκιμάσετε μερικές φορές για να βρείτε έναν διακομιστή που λειτουργεί.
Ευτυχώς, το δίκτυο διακομιστών του NordVPN είναι τόσο μεγάλο που δεν θα χρειαστεί καν να αλλάξετε τοποθεσία για να το κάνετε αυτό. Η υπηρεσία προσφέρει πολλούς διακομιστές VPN σε κάθε χώρα.

Αλλάξτε τους διακομιστές DNS της συσκευής σας.

Μια άλλη χρήσιμη τακτική είναι να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τους διακομιστές DNS του NordVPN. Για να γινει αυτο:
Κλείστε την εφαρμογή Netflix εάν χρησιμοποιείτε κινητά ή εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης εάν βρίσκεστε σε επιτραπέζιο υπολογιστή.
Επανεκκινήστε την εφαρμογή NordVPN.
Διαμορφώστε με μη αυτόματο τρόπο τη συσκευή σας ώστε να χρησιμοποιεί τις ακόλουθες διευθύνσεις διακομιστή DNS: 103.86.96.100 και 103.86.99.100. Ο ιστότοπος NordVPN εξηγεί πώς να το κάνετε αυτό σε διάφορες πλατφόρμες.
Επανεκκινήστε τη συσκευή σας.
Ανοίξτε την εφαρμογή NordVPN και συνδεθείτε σε έναν διακομιστή.
Μεταβείτε στο Netflix και ξεκινήστε τη ροή.

Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης πελατών του NordVPN.

Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης πελατών του NordVPN.
Η υπηρεσία ζωντανής συνομιλίας του NordVPN είναι μία από τις καλύτερες που έχουμε δοκιμάσει. Είναι διαθέσιμο 24/7 και οι πράκτορες είναι συχνά εξυπηρετικοί και γρήγοροι στις απαντήσεις τους.

  Τα καλύτερα gaming VPN 2024 (Απρίλιος)

Είναι το NordVPN καλό για το Netflix;

Το NordVPN είναι ένα από τα καλύτερα VPN που έχουμε αναθεωρήσει, ιδιαίτερα για ροή Netflix.
Εξετάσαμε διεξοδικά το NordVPN, χρησιμοποιώντας την προσαρμοσμένη διαδικασία δοκιμών VPN και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα Netflix VPN.

  • Ξεμπλοκάρει εντυπωσιακές 11 περιοχές Netflix
  • Μπορείτε να κάνετε streaming US Netflix χρησιμοποιώντας τοπικούς διακομιστές
  • Ιδανικό για ροή στην τηλεόρασή σας
  • Χρησιμοποιεί μια πλήρως ενσωματωμένη λειτουργία Smart DNS
  • Διαθέτει εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης
  • Χρησιμοποιεί κορυφαία χαρακτηριστικά ασφαλείας στον κλάδο
  • Η εταιρεία δεσμεύεται ανοιχτά να ξεμπλοκάρει το Netflix

Το NordVPN λειτουργεί με 11 περιοχές Netflix

Δοκιμάσαμε το NordVPN σε κάθε περιοχή του Netflix σε όλο τον κόσμο και διαπιστώσαμε ότι ξεμπλοκάρει βιβλιοθήκες περιεχομένου σε 11 χώρες, συμπεριλαμβανομένων:

  • Αυστραλία
  • Βραζιλία
  • Γαλλία
  • Γερμανία
  • Ιταλία
  • Ιαπωνία
  • Ολλανδία
  • Νότια Κορέα
  • Ηνωμένο Βασίλειο (Ηνωμένο Βασίλειο)
  • Ηνωμένες Πολιτείες (ΗΠΑ)

Μεταδώστε το Netflix των ΗΠΑ σε τοπικούς διακομιστές

Ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα της χρήσης του NordVPN με το Netflix είναι ότι σας επιτρέπει να ξεμπλοκάρετε το αμερικανικό Netflix από οπουδήποτε στον κόσμο.
Συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN που βρίσκεται εκτός των χωρών που αναφέρονται παραπάνω και θα έχετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη των ΗΠΑ όταν συνδεθείτε στο Netflix.
Αυτό είναι ένα τεράστιο μπόνους για χρήστες που δεν ζουν κοντά στις ΗΠΑ, επειδή μπορείτε να περιηγηθείτε στον μεγαλύτερο κατάλογο περιεχομένου χωρίς να υποφέρετε από χαμηλότερες ταχύτητες.
Γενικά, όσο πιο κοντά βρίσκεστε στον διακομιστή VPN, τόσο πιο γρήγορες θα είναι οι ταχύτητες σας. Με αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό, το NordVPN σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε ταχύτητες τοπικής σύνδεσης κατά τη ροή αποκλειστικών βίντεο των ΗΠΑ.

Λειτουργία SmartPlay του NordVPN

Το SmartPlay είναι ένα υβρίδιο τεχνολογιών VPN και Smart DNS, το οποίο ενσωματώνεται αυτόματα στην υπηρεσία NordVPN.
Παρόμοια με ένα VPN, ένα Smart DNS ξεγελά τους ιστότοπους ώστε να πιστεύουν ότι η φυσική σας τοποθεσία βρίσκεται αλλού για να κρύψει την πραγματική σας τοποθεσία και να ξεμπλοκάρει περιεχόμενο περιορισμένης περιοχής.
Για να γίνει αυτό, ένα εργαλείο Smart DNS αλλάζει τον διακομιστή DNS μέσω του οποίου δρομολογείται η επισκεψιμότητά σας.
Συνήθως, τα κύρια μειονεκτήματα των εργαλείων Smart DNS είναι ότι δεν κρυπτογραφούν την κυκλοφορία ιστού και μπορεί να απαιτούν κάποια τεχνική τεχνογνωσία για τη ρύθμιση.
Ωστόσο, συνδυάζοντας το Smart DNS με λογισμικό VPN και ενσωματώνοντάς το αυτόματα, η λειτουργία SmartPlay του NordVPN φαίνεται να αποφεύγει αυτά τα μειονεκτήματα.

  Γιατί δεν πρέπει να εμπιστεύεστε τα δωρεάν VPN

Πολύ γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης

Το να ξεπερνάτε τους αποκλεισμούς του Netflix είναι εντυπωσιακό, αλλά μια υπηρεσία VPN πρέπει επίσης να έχει αρκετά καλές ταχύτητες σύνδεσης για αποτελεσματική ροή.
Με κακές ταχύτητες σύνδεσης, θα αναγκαστείτε να παρακολουθήσετε βίντεο χαμηλής ποιότητας και να υπομείνετε πολύ buffer.

Οι προτεινόμενες ελάχιστες ταχύτητες του Netflix είναι:

3 Mbps για ποιότητα τυπικής ευκρίνειας (480p)
5 Mbps για ποιότητα υψηλής ευκρίνειας (1080p)
25 Mbps για ποιότητα εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας (4K)
Το NordVPN είναι ένα από τα ταχύτερα VPN που έχουμε δοκιμάσει ποτέ.

Κάθε VPN επιβραδύνει την ταχύτητα του διαδικτύου σας σε κάποιο βαθμό, αλλά η απώλεια ταχύτητας είναι ελάχιστα αισθητή όταν χρησιμοποιείτε το NordVPN.

Τεράστιο δίκτυο διακομιστών

Το NordVPN διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διακομιστών στην αγορά. Εκτελεί 5.155 διακομιστές VPN σε 60 χώρες.
Τα μεγαλύτερα δίκτυα διακομιστών είναι πολύ πιο δύσκολο για το Netflix να απαγορεύσει εντελώς.
Οι αποκλειστές Netflix λειτουργούν εντοπίζοντας και βάζοντας στη μαύρη λίστα διευθύνσεις IP που ανήκουν σε διακομιστές VPN. Επομένως, όσο περισσότεροι διακομιστές VPN, τόσο πιο πιθανό είναι να βρείτε έναν που να λειτουργεί.
Ορισμένοι από τους διακομιστές του NordVPN χρησιμοποιούν επίσης τεχνολογία συσκότισης. Συχνά, υπηρεσίες όπως το Netflix μπορούν να δουν ότι η επισκεψιμότητα έχει κρυπτογραφηθεί και να συναγάγουν την επισκεψιμότητα VPN.
Η συσκότιση καλύπτει την κρυπτογράφηση VPN και κάνει την επισκεψιμότητά σας να μοιάζει με την κανονική κίνηση HTTPS. Αυτό εμποδίζει τα συστήματα λογοκρισίας να εντοπίσουν τη σύνδεσή σας VPN.
Για να χρησιμοποιήσετε τη συσκότιση, επιλέξτε Συσκοτισμένη στην περιοχή Εξειδικευμένοι διακομιστές και επιλέξτε τη θέση που θέλετε από εκεί.

Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix με το NordVPN

  • Για να χρησιμοποιήσετε το NordVPN για να παρακολουθήσετε το Netflix:
  • Εγγραφείτε στο NordVPN και επιλέξτε ένα πακέτο συνδρομής.
  • Κατεβάστε την προσαρμοσμένη εφαρμογή για τη συσκευή σας. Το NordVPN είναι προς το παρόν συμβατό με Windows, macOS, iOS, Android, Linux ή μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε επίπεδο δρομολογητή.
  • Αποφασίστε ποια βιβλιοθήκη περιεχομένου θέλετε να ξεμπλοκάρετε.
  • Συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN σε αυτήν την τοποθεσία. Επιβεβαιώστε ότι το VPN λειτουργεί σωστά χρησιμοποιώντας το εργαλείο ελέγχου Τι είναι το IP μου.
  • Μεταβείτε στο Netflix και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Θα πρέπει να εμφανιστεί η επιθυμητή βιβλιοθήκη Netflix.
  • Επιλέξτε ένα βίντεο και ξεκινήστε τη ροή.