Λίστα προϊόντων Google που σχετίζονται με την επιχείρησή σας

Κάθε φορά που χρειάζεται να αναζητήσουμε μια πληροφορία για την επιμέλεια των εργασιών ή των εικόνων μας για ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικοινωνούμε με την Google.

Η ύπαρξη της Google είναι σημαντική για τη ζωή μας και ως εκ τούτου έχει γίνει αναπόσπαστο και αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας. Με ένα μόνο κλικ του πλήκτρου enter, όλες οι πληροφορίες φτάνουν σε εμάς σε ελάχιστο χρόνο. Η ύπαρξη της Google έχει κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και χωρίς προβλήματα.

Απλά φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς την ύπαρξη της Google! Πώς θα επηρεάζονταν οι εταιρείες, οι επιχειρήσεις και τα έργα μας αν δεν υπήρχε η Google! Αυτό το άρθρο εκτιμά την παρουσία της Google στη ζωή μας και φωτίζει όλες τις βασικές υπηρεσίες που μας παρέχει η Google.

Γιατί οι Υπηρεσίες Google αποτελούν ουσιαστικό μέρος της ζωής μας;

Η Google έχει αναπτυχθεί και επεκταθεί τόσο πολύ που δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς την ύπαρξή της. Από την ανάλυση δεδομένων έως τη δημιουργία τρισδιάστατων εικόνων, η Google είναι χρήσιμη σε κάθε τομέα. Οι μεγάλες επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες Google και να αυξάνουν την προσέγγιση χρηστών και τα κέρδη τους.

Χωρίς την Google, κάθε καθημερινή εργασία θα γινόταν περίπλοκη. Η διαχείριση δεδομένων, η παροχή της επιχείρησής σας σε μια ευρύτερη βάση κοινού και η προσβάσιμη συλλογή απαιτούμενων δεδομένων μέσω ερευνών της Google είναι μερικές από τις δυνατότητες που προσφέρουν οι υπηρεσίες Google.

Σημασία των υπηρεσιών Google

Βοηθήστε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας

Οι υπηρεσίες Google σάς βοηθούν να προσεγγίσετε μια πιο εκτεταμένη βάση κοινού. Μπορείτε να επικοινωνήσετε και να προσεγγίσετε ένα μεγαλύτερο κοινό μέσω του Google Ads. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένα άτομο που δεν χρησιμοποιεί τα social media και τις πλατφόρμες Google αυτές τις μέρες. Επομένως, με την Google, προσεγγίζετε ένα μεγαλύτερο κοινό και η προώθηση της επιχείρησής σας γίνεται εύκολη υπόθεση.

Διαχείριση της δουλειάς σας

Η Google έχει την απόλυτη λύση για όλες τις εργασιακές σας ανάγκες. Το Google Workspace διαθέτει πολλές δυνατότητες, όπως σημειώσεις, email, Google Drive κ.λπ. Αυτό κάνει τη διαχείριση της εργασίας πιο προσιτή. Κάθε φορά που έχετε μια εργασία να ολοκληρώσετε, μπορείτε πάντα να απευθυνθείτε στις υπηρεσίες της Google για βοήθεια και η εργασία σας θα ολοκληρωθεί σε ελάχιστο χρόνο.

Βοηθά στη δημιουργία διαδραστικών εικόνων

Δημιουργία διαδραστικών εικόνων 3D χρησιμοποιώντας Google Tilt Brush είναι πολύ εύκολο. Έτσι, με τις Υπηρεσίες Google, μπορείτε πάντα να είστε σίγουροι για το είδος του σχεδίου που αναζητάτε και να το κάνετε με ένα κλικ του ποντικιού.

Συλλογή δεδομένων και ανάλυσή τους

Φανταστείτε πόσο εκτεταμένη θα ήταν η συλλογή δεδομένων εάν η Google δεν ήταν εκεί για να κάνει τα πάντα πιο εύκολα. Η Google σας βοηθά στην προσιτή συλλογή δεδομένων και ανάλυση των ίδιων. Με το Google, μπορείτε να δημιουργήσετε έρευνες και να συλλέξετε πληροφορίες πολύ γρήγορα.

Εδώ είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα που προσφέρει η Google.

Google Ads

Όταν επισκέπτεστε οποιονδήποτε ιστότοπο, οι διαφημίσεις εμφανίζονται πάντα ενδιάμεσα. Είτε παίζοντας παιχνίδια είτε ψάχνοντας στο διαδίκτυο, μπορεί κανείς να βρει Google Ads παντού. Με το Google Ads, μπορείτε εύκολα να προωθήσετε την επιχείρησή σας και επίσης να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό. Οι διαφημιζόμενοι μπορούν να τοποθετήσουν τις διαφημίσεις των προϊόντων τους, τα βίντεο και τις καταχωρίσεις προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω του Google Ads.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να διασφαλίσουν ότι οι υπηρεσίες τους προσεγγίζουν μια ευρύτερη βάση κοινού. Αυτή η υπηρεσία που παρέχεται από το Google Ads βασίζεται στο μοντέλο Pay Per Click (PPC). Η Google εμφανίζει τις διαφημίσεις σας ανάμεσα σε αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης, ιστότοπους, εφαρμογές, παιχνίδια και άλλα μέρη.

Google Adsense

Google AdSense είναι ένας φανταστικός τρόπος για να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπο/το κανάλι σας στο YouTube. Οι εκδότες που δημοσιεύουν το περιεχόμενό τους στο διαδίκτυο μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την υπηρεσία που προσφέρει η Google. Το AdSense εντοπίζει την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και, στη συνέχεια, εμφανίζει διαφημίσεις που ταιριάζουν στο είδος και το θέμα. Οι διαφημιστές που προωθούν το περιεχόμενο ή το προϊόν τους πληρώνουν για αυτές τις διαφημίσεις.

  Όλα για την Αναγνώριση Προσώπου για Επιχειρήσεις

Διαφορετικοί διαφημιστές πληρώνουν ανάλογα με τον προϋπολογισμό τους. Ως εκ τούτου, τα κέρδη σας από κάθε πηγή μπορεί να διαφέρουν. Το Google Adsense λειτουργεί ως αθροιστής μεταξύ διαφημιζόμενων και κατόχων ιστότοπων. Όταν μια διαφήμιση εμφανίζεται στον ιστότοπό σας, ο διαφημιζόμενος πληρώνει ανάλογα με την αφοσίωση στη διαφήμιση.

Google Business

Επιχειρήσεις και οργανισμοί διαχειρίζονται την παρουσία τους στο διαδίκτυο μέσω του Google Business. Είναι ένα εύχρηστο εργαλείο και ελέγχει επίσης την ορατότητά σας στις μηχανές αναζήτησης και στους χάρτες. Μπορείτε να επαληθεύσετε την επιχείρησή σας μέσω του Google Business. Με αυτόν τον τρόπο, προσεγγίζει ευρύτερο κοινό. Το Google Business σάς δίνει επίσης το δικαίωμα να μοιραστείτε την ιστορία της επιχείρησής σας με τους ανθρώπους και να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες που μοιράζεστε μέσω του Διαδικτύου.

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, πρέπει να κατανοήσετε τους πελάτες σας. Θα πρέπει να γνωρίζετε τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες του κοινού και τι ακριβώς μπορεί να το προσελκύσει. Ο ιστότοπός σας θα έχει περισσότερη επισκεψιμότητα εάν το κοινό σας πάρει την ιδέα πίσω από τον ιστότοπό σας και ελκύεται από αυτόν.

Ένα Επιχειρηματικό προφίλ Google έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

  • Εύκολη διαχείριση πληροφοριών
  • Καλύτερη αλληλεπίδραση με τους πελάτες
  • Κατανόηση και διεύρυνση της παρουσίας σας.

Ως εκ τούτου, η διατήρηση ενός καλού επιχειρηματικού προφίλ είναι απαραίτητη.

Google Workspace

Παλαιότερα γνωστές ως εφαρμογές Google, μπορείτε να βρείτε εργαλεία συνεργασίας, υπολογιστικό νέφος και εργαλεία που σχετίζονται με την παραγωγικότητα στο Google Workspace. Το Google Chats, το Google Gmail, το Ημερολόγιο Google, οι Επαφές Google και το Google Meet συνδυάζονται για να σχηματίσουν το Google Workspace. Το Google Drive προσφέρει αποθήκευση στο cloud και τα Έγγραφα Google παρέχουν δυνατότητες δημιουργίας περιεχομένου.

Το Google Workspace διαθέτει επίσης το Google Voice και το Google Classroom, τις πιο πρόσφατες προσθήκες σε αυτήν τη λίστα. Μπορείτε να επιλέξετε να αποκτήσετε έναν εξατομικευμένο τομέα εάν σκοπεύετε να πληρώσετε κάποια επιπλέον χρήματα. Το Google Workspace στοχεύει να διευκολύνει την εργασία σας παρέχοντας καλύτερες εγκαταστάσεις.

Διαχειριστής ετικετών Google

ο Διαχειριστής ετικετών Google βοηθά στη διαχείριση των ετικετών. Λειτουργεί παρόμοια με τις καθολικές ετικέτες ιστότοπου. Ο Διαχειριστής ετικετών Google διασφαλίζει την εύκολη διαμόρφωση και ανάπτυξη ετικετών στον ιστότοπό σας.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να προσθέσετε κώδικα Google Analytics, κώδικες παρακολούθησης μάρκετινγκ συνεργατών και άλλους κώδικες παρακολούθησης στον ιστότοπό σας. Η προσθήκη και η αφαίρεση ετικετών από τον ιστότοπο μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν δεν είστε προγραμματιστής. Αντίθετα, μπορείτε να προσθέσετε έναν μόνο κώδικα του Διαχειριστή ετικετών Google στον ιστότοπό σας και να διαχειριστείτε οποιονδήποτε αριθμό ετικετών από τον πίνακα ελέγχου του Διαχειριστή ετικετών Google. Η διεπαφή ιστού του διαχειριστή ετικετών είναι εύκολη στη χρήση και καθιστά επίσης εφικτή την εργασία σας.

Εκτός από τις αναφερόμενες υπηρεσίες, σας παρέχει επίσης πρότυπα ετικετών, έλεγχο έκδοσης, ετικέτες τρίτου μέρους και λειτουργίες ασφαλείας. Με τα σφάλματα ετικετών Google, μπορείτε να είστε χωρίς ένταση, καθώς μειώνει τα σφάλματα διαμόρφωσης ετικετών. Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε τις προϋπάρχουσες ετικέτες μέσω της διαδικτυακής διεπαφής τους.

Google Search Console

Google Search Console σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την κατάσταση της ευρετηρίασης των ιστότοπων στη μηχανή αναζήτησης Google. Οι διαχειριστές Ιστού μπορούν επίσης να ελέγχουν και να βελτιστοποιούν την ορατότητα του ιστότοπού τους. Παλαιότερα ήταν γνωστό ως το εργαλείο webmaster της Google. Οι υπηρεσίες που προσφέρει το Google Search Console περιλαμβάνουν:

  • Υποβολή και έλεγχος χάρτη ιστότοπου
  • Παρακολουθήστε τον ρυθμό ανίχνευσης.
  • Ελέγξτε τα στατιστικά στοιχεία όταν το Googlebot αποκτά πρόσβαση σε έναν ιστότοπο.
  • Δηλώστε όλες τις εξωτερικές και εσωτερικές σελίδες που συνδέονται με τον ιστότοπό σας.
  • Δείτε τις λέξεις-κλειδιά που οδήγησαν στην καταχώριση του ιστότοπού σας.

Google Keep

Google Keep είναι ακριβώς όπως το σημειωματάριο στο τηλέφωνό σας, αλλά μια καλύτερη και τροποποιημένη έκδοση. Είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εγγράφων Google που βασίζεται στον ιστό που προσφέρει η Google. Το Google Keep περιλαμβάνει Παρουσιάσεις Google, Έγγραφα Google, Φύλλα Google, Φόρμες Google, Σχέδια Google και ιστότοπους Google.

Μπορείτε να σημειώσετε τις σημειώσεις σας ενώ εξερευνάτε διάφορα κείμενα, χρώματα, στυλ γραμματοσειράς και υφές φόντου. Μπορείτε να επιλέξετε σημειώσεις με χρωματική κωδικοποίηση και επίσης να τις ταξινομήσετε κατά προτεραιότητα. Είναι διαθέσιμο για χρήση τόσο σε Android όσο και σε iOS.

  Πώς να ανοίξετε ένα έγγραφο MS Word σε προβολή περίγραμμα από προεπιλογή

Google Tilt Brush

Google Tilt Brush σε ταξιδεύει σε έναν διαφορετικό κόσμο. Είναι μια εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας όπου δημιουργείτε τρισδιάστατους πίνακες. Η βάση αυτής της εφαρμογής είναι γύρω από τη διεπαφή 6DoF.

Αν και είναι συμβατή με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, αυτή η έκδοση είναι διαθέσιμη μόνο για σκοπούς ανάπτυξης. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε μια εικονική παλέτα από την οποία επιλέγουν χρώματα και επιλέγουν γραμματοσειρές της αρεσκείας τους.

Google Analytics

Google Analytics βοηθά στην παρακολούθηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου. Είναι ένα αναλυτικό λογισμικό που λειτουργεί μέσα στο Google Marketing Platform. Βοηθά στη συλλογή δεδομένων από Android καθώς και iOS.

Επομένως, είναι το προτιμώμενο λογισμικό ανάλυσης που είναι διαθέσιμο μέχρι σήμερα. Τα προγράμματα περιήγησης και τα τείχη προστασίας μπορούν να αποκλείσουν το Google Analytics. Το Google Analytics παίζει τον πιο κρίσιμο ρόλο στις μέρες μας. Η ανάλυση των συμπαθειών και των αντιπαθειών των επισκεπτών στον ιστότοπό σας είναι πολύ σημαντική και μπορείτε να συγκεντρώσετε κριτικές και να βελτιώσετε ανάλογα την εμπειρία χρήστη.

Google Trends

Η παραμονή στην τάση είναι πολύ σημαντική. Εάν θέλετε να πουλήσετε ένα προϊόν ή θέλετε να επισκεφτούν οι χρήστες τον ιστότοπό σας, μπορεί να έχετε πάντα μια ιδέα για τις τρέχουσες τάσεις. Εάν γνωρίζετε την τρέχουσα τάση, μπορείτε να δημοσιεύσετε περιεχόμενο ανάλογα και να κερδίσετε ένα σημαντικό κέρδος.

Google Trends να σας βοηθήσει στην ανάλυση των ερωτημάτων αναζήτησης μέσω του Google. Ερευνά σε διάφορες περιοχές και γλώσσες και επίσης παρουσιάζει μια ακριβή αναφορά. Το Google Trends επικεντρώνεται στη χρήση γραφημάτων για τη σύγκριση του όγκου αναζήτησης για διαφορετικά ερωτήματα για λίγο.

Μια προσθήκη στο Google Trends είναι οι καυτές τάσεις της Google. Μπορείτε να εντοπίσετε τις 20 κορυφαίες δημοφιλείς αναζητήσεις τον τελευταίο καιρό σε αυτόν τον ιστότοπο. Αυτό βοηθά στην ανάλυση των λόγων που οδήγησαν σε μια ξαφνική αύξηση της δημοτικότητας διαφόρων ιστότοπων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προσδιορίσετε τα μοντέρνα θέματα και επίσης να δημιουργήσετε περιεχόμενο με βάση αυτά.

Ειδοποιήσεις Google

Ειδοποιήσεις Google είναι μια υπηρεσία ειδοποιήσεων. Χρησιμεύει στον εντοπισμό και τον εντοπισμό μιας αλλαγής στο περιεχόμενο. Ο χρήστης λαμβάνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν το Google Alert εντοπίζει νέα αποτελέσματα που ταιριάζουν με τον όρο αναζήτησης του χρήστη. Αυτά τα νέα αποτελέσματα μπορεί να είναι άρθρα εφημερίδων, ερευνητικές εργασίες ή vlog.

Το Google Alerts αντιμετώπισε προβλήματα απόδοσης. Ωστόσο, η Google εργάζεται συνεχώς για να επιλύσει τα παράπονα των χρηστών. Ως εκ τούτου, παρά τα πολλά προβλήματα, ο ιστότοπος είναι προσβάσιμος και λειτουργικός σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Google Firebase

Google Firebase χρησιμοποιείται για τη δημιουργία εφαρμογών που βασίζονται σε κινητά καθώς και σε διαδικτυακές εφαρμογές. Παλαιότερα ήταν μια εταιρεία που λειτουργούσε ελεύθερα. Αργότερα, η Google το ανέλαβε και τώρα λειτουργεί υπό τις υπηρεσίες Google. Η Firebase δημιούργησε ένα cloud firestore.

Επιπλέον, είναι μια βάση δεδομένων εγγράφων σε πραγματικό χρόνο. Οι άνθρωποι έχουν συχνά υποβάλει αξιώσεις ότι το Firebase λειτουργεί για την παρακολούθηση των δεδομένων τους. Ωστόσο, παραμένει λειτουργικό και χρησιμοποιείται παγκοσμίως παρά αυτούς τους ισχυρισμούς.

Google Optimize

Google Optimize είναι ένα εργαλείο βελτιστοποίησης. Οι διαχειριστές ιστού και οι διαδικτυακοί έμποροι χρησιμοποιούν το Google Optimize για να αυξήσουν το ποσοστό μετατροπής των επισκεπτών και την ικανοποίηση των επισκεπτών. Δοκιμάζει διαφορετικούς συνδυασμούς που μπορεί να είναι διαθέσιμοι για το περιεχόμενο ενός ιστότοπου.

Το Google Optimize μπορεί επίσης να βοηθήσει στη δοκιμή οποιουδήποτε στοιχείου υπάρχει ως κώδικας HTML. Αυτό επέτρεψε στους διαχειριστές ιστού να δοκιμάσουν μια εναλλακτική έκδοση της ιστοσελίδας τους και να ελέγξουν τα ποσοστά επιτυχίας της. Η πλατφόρμα μάρκετινγκ της Google περιέχει το Google Optimize ως υποτμήμα.

Τομείς Google

Τομείς Google είναι καταχωρητής ονομάτων τομέα. Προσφέρει προώθηση τομέα, φιλοξενία DNS, προώθηση email, δυναμικό DNS κ.λπ. Παρέχει επίσης υποστήριξη για την ενοποίηση του Google Workspace και του Google Cloud DNS.

Οι Τομείς Google προσφέρουν διαμορφώσεις DNS με ένα κλικ που βοηθούν στη σύνδεση τομέων μεταξύ τους. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα Firebase, Bluehost, Squarespace, Ιστότοποι Google, Shopify, Blogger, Wix κ.λπ. Η φάση beta των Τομέων Google έληξε τον Μάρτιο του 2022.

Google για Startups

Η Google ξεκίνησε Google για Startups το 2011. Παλαιότερα ονομαζόταν Google για επιχειρηματίες. Το Google for Startups εργάζεται για να συνεργάζεται με τις τοπικές κοινότητες. Βοηθά επίσης στη δημιουργία χώρων συνεργασίας γνωστών ως Google Campus. Είναι επωφελές για επιχειρηματίες νεοφυών τεχνολογιών.

  10 πλατφόρμες Blockchain Naming Service (BNS) για να αποκτήσετε το όνομα τομέα σας Blockchain

Μέσω αυτού, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις συσκευές, τα εργαστήρια και τα εργαλεία που σχετίζονται με τις τοπικές τεχνολογικές κοινότητες.

Google Web.dev

ο Google Web dev βοηθά στη δοκιμή των πληροφοριών ταχύτητας σελίδας. Θα σας παρέχει επίσης συμβουλές και κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την εμπειρία χρήστη σας. Μπορείτε να λάβετε τα αποτελέσματα απόδοσης του ιστότοπού σας με το Google Web.dev. Μπορεί επίσης να μπορείτε να αναλύσετε την απόδοση του ιστότοπού σας σε πολλούς τομείς.

Όχι μόνο αυτό, το Google Web.dev θα σας δώσει επίσης το δικαίωμα σε κόλπα που θα βελτιώσουν την απόδοση του ιστότοπού σας. Το Google Web.dev χρησιμοποιεί το Lighthouse για να βελτιώσει την υπάρχουσα ποιότητα των ιστοσελίδων.

Google Marketing Platform

Πλατφόρμα μάρκετινγκ της Google σας παρέχει καλύτερα αποτελέσματα. Η πλατφόρμα μάρκετινγκ της Google διασφαλίζει καλύτερη ανάλυση και διαφήμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Στο Google Marketing Platform, ενδέχεται να αποκτήσετε πρόσβαση σε εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την επιχείρησή σας. Προσφέρει επίσης διαισθητικές δοκιμές και ανάλυση ιστότοπου.

Η πλατφόρμα μάρκετινγκ της Google έχει επίσης πιο βαθιές και καλύτερες λύσεις για τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Βοηθούν στην ενίσχυση της σύνδεσης των πελατών και παρουσιάζουν καλύτερα αποτελέσματα μάρκετινγκ. Προσφέρει αναλυτικές λύσεις και ένα πλήρες σύνολο διαφημιστικών ιδεών. Αυτό βοηθά στην παροχή καλύτερων συνδέσεων πελατών καθώς οι κριτικές πελατών αναλύονται κατάλληλα.

Google Data Studio

ο Data Studio for Google Marketing Platform σάς παρέχει διαδραστικούς πίνακες ελέγχου που βοηθούν στην καλύτερη αφοσίωση του κοινού. Εξασφαλίζουν επίσης ότι θα σας παρέχουν ελκυστικές αναφορές που σας βοηθούν στη λήψη γρήγορων επιχειρηματικών αποφάσεων.

  • Ο πίνακας ελέγχου των δεδομένων θα βοηθήσει στην παροχή των δεδομένων σε ένα μέρος.
  • Βοηθά επίσης στη δημιουργία αναφορών που είναι εύκολα κατανοητές.
  • Το Data Studio σάς βοηθά να μοιράζεστε εντυπωσιακές ιστορίες μέσω της ανάλυσης των δεδομένων σας.
  • Το Data Studio ενδυναμώνει την ομάδα σας παρέχοντάς της γνώση βασικών μετρήσεων. Η τακτική κοινή χρήση δεδομένων διασφαλίζει ότι η ομάδα σας λειτουργεί με εστίαση.

Google Optimize

Αυτό βοηθά στη δημιουργία μιας εξατομικευμένης εμπειρίας ιστότοπου. Εδώ μπορείτε να εκτελέσετε δωρεάν δοκιμές ιστότοπου.

Βελτιστοποίηση της μπορεί να σας βοηθήσει με:

  • Το Optimize λειτουργεί μαζί με το Google Analytics. Έτσι, σας βοηθά να κατανοήσετε τρόπους βελτίωσης της απόδοσης του ιστότοπού σας.
  • Το Optimize σάς βοηθά να εκτελείτε δοκιμές στον ιστότοπό σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αναλύσετε τη λειτουργία του ιστότοπού σας. Μπορείτε επίσης να κατανοήσετε την συμπάθεια και την αντιπάθεια του κοινού σας. Διατίθενται δοκιμές ανακατεύθυνσης και δοκιμές πολλαπλών μεταβλητών.
  • Η βελτιστοποίηση βοηθά στην ανάπτυξη ενός ιστότοπου που είναι τέλειος για όλους. Ο καθένας έχει διαφορετική προτίμηση και γούστο. Αυτό έχει στο μυαλό του το Optimize. Βοηθά στη δημιουργία μιας εμπειρίας που ταιριάζει σε διαφορετικούς τύπους κοινού.
  • Το Optimize σάς δίνει τη δύναμη να οδηγείτε καλύτερα αποτελέσματα από την οθόνη σας. Δεν χρειάζεται πλέον να βασίζεστε σε κανέναν άλλον. Είστε αυτός που αποφασίζει ποιο θα είναι το καλύτερο πράγμα για τον ιστότοπό σας και όλες τις λειτουργίες που θέλετε να συμπεριλάβετε ή να αφαιρέσετε.
  • Χρησιμοποιώντας το Google Ads μαζί με το Optimize, μπορείτε να βελτιώσετε την αφοσίωση των πελατών.

Έρευνες Google

Έρευνες Google σας βοηθά να λαμβάνετε πολύτιμες κριτικές από το κοινό σας. Είναι ένας γρήγορος και οικονομικά αποδοτικός τρόπος συλλογής πληροφοριών. Βοηθά στη συλλογή δεδομένων και σας βοηθά να λαμβάνετε ταχύτερες και καλύτερες αποφάσεις. Η έρευνα αγοράς με τη χρήση ερευνών είναι απλή.

Οι έρευνες μπορεί να είναι χρήσιμες για τη χρήση μας με τον ακόλουθο τρόπο:

  • Μπορείτε να σχεδιάσετε τις έρευνες σας χωρίς καμία πολυπλοκότητα. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, θα έχετε διαθέσιμα τεράστια δεδομένα.
  • Μπορείτε να συγκεντρώσετε απαντήσεις ερωτηματολογίων σε πραγματικό χρόνο από το κοινό σας. Έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες καταναλωτών και το κοινό σας έχει πρόσβαση σε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Βοηθά στη δημιουργία μιας win-win κατάστασης για όλους.
  • Θα χρειαστούν λιγότερο από τρεις ημέρες για να λάβετε τα αποτελέσματα της έρευνάς σας.
  • Μπορείτε να αναλύσετε τα δεδομένα υπηρεσίας που σας παρέχονται και να τα χρησιμοποιήσετε για να προετοιμάσετε πολύτιμα αποτελέσματα. Αυτό θα σας δώσει μια καλύτερη κατανόηση του κοινού σας και θα μπορείτε να το εξυπηρετήσετε ανάλογα.

συμπέρασμα

Η Google είναι η βασική μας πλατφόρμα. Είτε πρόκειται για αναθέσεις είτε για διαχείριση ιστότοπου, επικοινωνούμε πάντα με την Google. Η Google έχει λάβει υπόψη τις ανάγκες κάθε ατόμου και σχεδίασε και ανέπτυξε τα προϊόντα του ανάλογα.

Από το Firebase για τη δημιουργία εφαρμογών έως το Google για Startups, από το Google Tilt Brush έως το Google Trends, η Google πάντα προσπαθούσε να διευκολύνει τη ζωή μας. Ίσως να μην μπορούμε να φανταστούμε μια μέρα χωρίς την Google και τα προϊόντα της.