Λήψη και αναπαραγωγή Classic Chess Titans στα Windows 10 (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ)

Η Microsoft είχε μερικά πραγματικά αξέχαστα παιχνίδια στα Windows 7. Ήταν συνήθως παιχνίδια όπως Πασιέντζα, FreeCell, Mahjong και Chess. Οι άνθρωποι στα περισσότερα μέρη του κόσμου είτε είναι εξοικειωμένοι με αυτά είτε μπορούν να τα μάθουν αρκετά εύκολα. Αυτά τα παιχνίδια όχι μόνο καταργήθηκαν στις επόμενες εκδόσεις των Windows 10, αλλά καταργήθηκαν και αντικαταστάθηκαν από παιχνίδια που κανείς δεν ήθελε.

Chess Titans στα Windows 10

Chess Titans στα Windows 10

Δεν υπάρχει έλλειψη διαδικτυακών παιχνιδιών σκακιού, παιχνιδιών σκακιού για κινητά (δοκιμάστε το Tall Chess) ή παιχνιδιών σκακιού εκτός σύνδεσης που επιτρέπουν στους χρήστες να παίξουν ενάντια σε έναν υπολογιστή, αλλά το Chess Titans εξακολουθεί να χάνεται πολύ.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή και τα βίντεο στο παρασκήνιο στο Disney+

Το Chess Titans ήταν ένα από τα πολλά παιχνίδια που η Micorosft ανέπτυξε και κυκλοφόρησε ως stock app στα Windows 10. Προσέφερε στους χρήστες την επιλογή να παίξουν ενάντια στον υπολογιστή ή ως άλλος άνθρωπος, υπό την προϋπόθεση ότι ο άνθρωπος είναι φυσικά παρόν και μπορείτε να παίξετε είτε λευκός ή μαύρο.

Κατεβάστε το Chess Titans στα Windows 10 και εγκαταστήστε το

Δεδομένου ότι η Microsoft διέκοψε το Chess Titans και όλα τα άλλα παιχνίδια που ήταν ομαδοποιημένα στα Windows 7, ο μόνος τρόπος λήψης τους είναι από αποθετήρια τρίτων. Πολλά αποθετήρια λογισμικού τρίτων φέρουν τα παιχνίδια, αλλά θα πρέπει πάντα να σαρώνετε το αρχείο πριν το εκτελέσετε, σε περίπτωση που είναι κακόβουλο.

Επισκεφτείτε το Σελίδα Arvhice.org για παιχνίδια Windows 7.
Στη στήλη στα δεξιά, κάντε κλικ στο εκτελέσιμο αρχείο των Windows.
Επιτρέψτε τη λήψη του αρχείου.
Μετά τη λήψη, εκτελέστε το EXE.
Επιλέξτε την γλώσσα σας.
Επιλέξτε ποια παιχνίδια θέλετε να εγκαταστήσετε. Το Chess Titans ονομάζεται «Σκάκι» στη λίστα επιλογής παιχνιδιών.
Κάντε κλικ στο Επόμενο και αφήστε το παιχνίδι να εγκατασταθεί.

  Πώς να φορτίσετε τις Εφαρμογές Google σας με τον Επεξεργαστή Σεναρίων

Παίξτε Chess Titans στα Windows 10

Για να παίξετε Chess Titans στα Windows 10, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

Ανοίξτε το Chess Titans από τη λίστα Εφαρμογών στο μενού Έναρξη.
Από προεπιλογή, ένας χρήστης παίζει ως Λευκός και ενάντια στον υπολογιστή.
Μεταβείτε στο Παιχνίδι στη γραμμή μενού και επιλέξτε διαφορετικό τύπο παίκτη ή/και τύπο αντιπάλου για να παίξετε.
Μεταβείτε στο Παιχνίδι>Επιλογές για να αλλάξετε τη συμπεριφορά στο παιχνίδι, π.χ. επίπεδο δυσκολίας, ποιότητα γραφικών, κινούμενα σχέδια, ήχοι κ.λπ.
Μεταβείτε στο Παιχνίδι>Αλλαγή εμφάνισης και επιλέξτε διαφορετικό στυλ για τον πίνακα και τα κομμάτια.

Σημείωση: Μπορείτε να σταματήσετε ένα παιχνίδι ανά πάσα στιγμή. Το παιχνίδι μπορεί να αποθηκευτεί και να συνεχιστεί την επόμενη φορά που θα έχετε χρόνο να παίξετε ή μπορείτε να το απορρίψετε και να ξεκινήσετε ένα νέο όποτε θέλετε.

  Δημιουργήστε σχέδια γευμάτων και βρείτε συνταγές που ταιριάζουν με αυτά

συμπέρασμα

Το Chess Titans είναι απλό στο παιχνίδι. Μπορεί να μην έχει την καλύτερη σχεδίαση σανίδων και κομματιών παιχνιδιού, αλλά συνήθως είναι δύσκολο να βρεις παιχνίδια που δεν είναι ενοχλητικά. Τα παιχνίδια τείνουν να συνοδεύονται από περίπλοκα μενού, μια μακρά λίστα χαρακτηριστικών που έχουν ελάχιστη σχέση με το παιχνίδι και περισσότερα κουδούνια και σφυρίχτρες από όσα είναι απαραίτητα για το Σκάκι. Ο σχεδιασμός είναι πραγματικά το μόνο μειονέκτημα που έχει το Chess Titans και δεν είναι πιθανό να εξαφανιστεί, καθώς δεν πρόκειται να αναπτυχθούν νέα skins για αυτό, αλλά παραμένει ένα εξαιρετικό παιχνίδι για να παίξετε σε μια ήσυχη μέρα,