Λάβετε καθοδηγούμενες οδηγίες επί της οθόνης για να συνθέσετε μια καλύτερη φωτογραφία


Ο κανόνας των τρίτων είναι ένας αρκετά δημοφιλής κανόνας ότι οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να μάθουν να συνθέτουν καλύτερες φωτογραφίες. Υπάρχουν φυσικά και άλλοι κανόνες διάταξης και επιλογές που μπορείτε να δοκιμάσετε, αλλά το να γνωρίζετε συχνά έναν κανόνα δεν αρκεί για να συνθέσετε μια καλή φωτογραφία. Πρέπει να έχετε κάποια κατανόηση για το πώς να τοποθετήσετε το κύριο αντικείμενο. Η Camera51 είναι μια δωρεάν εφαρμογή για iOS και Android που έρχεται στη διάσωση. Παρέχει έναν οδηγό στην οθόνη για να σας βοηθήσει να πλαισιώσετε όλα τα αντικείμενα που θέλετε σε μια φωτογραφία, έτσι ώστε να έχετε μια ωραία σύνθεση στο τέλος. Είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση και μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα καλό εργαλείο εκμάθησης.

  Πώς να ταξινομήσετε δεδομένα σε σειρές στο Excel

Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android εδώ και ένα χρόνο και η έκδοση iOS μόλις κυκλοφόρησε. Η εφαρμογή λειτουργεί τόσο με την μπροστινή όσο και με την πίσω κάμερα. Ένα ορθογώνιο εμφανίζεται στην οθόνη μόλις η εφαρμογή αναλύσει τα αντικείμενα στο πρόγραμμα εύρεσης προβολής. Η δουλειά σας είναι να τοποθετήσετε το εικονίδιο του τηλεφώνου στην οθόνη μέσα σε αυτό το ορθογώνιο. Η εφαρμογή θα επιλέξει αυτόματα ένα αντικείμενο ως την κύρια εστίαση της φωτογραφίας, αλλά μπορείτε να το επιλέξετε χειροκίνητα πατώντας οπουδήποτε στην οθόνη και το ορθογώνιο τοποθετείται ανάλογα.

Όταν χρησιμοποιείται με την μπροστινή κάμερα, η εφαρμογή ενεργοποιεί μια αυτόματη «Λειτουργία Selfie» που θα σας βοηθήσει να τραβήξετε μια καλύτερη selfie και θα τραβήξει αυτόματα τη φωτογραφία όταν έχετε τοποθετήσει σωστά το τηλέφωνο μέσα στο ορθογώνιο. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης εγγραφή βίντεο, αλλά διαπιστώσαμε ότι το βίντεο που κατέγραψε είναι στο ίδιο επίπεδο με τις περισσότερες άλλες εφαρμογές εγγραφής βίντεο.

  Δημιουργήστε άλμπουμ από την εφαρμογή κάμερας και αποθηκεύστε φωτογραφίες σε αυτήν [Jailbreak]

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη λειτουργία selfie από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Πατήστε το κουμπί “Περισσότερα” στο πρόγραμμα εύρεσης προβολής και μετά στον οδοντωτό τροχό. Από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος της εικόνας και του βίντεο και να ενεργοποιήσετε την ειδοποίηση περιφερειακού αντικειμένου που θα σας ενημερώσει εάν ένα αντικείμενο στην περιοχή ή εντός της τρέχουσας προβολής είναι αρκετά μεγάλο ώστε να επηρεάσει τη σύνθεση της φωτογραφίας σας. Η επιλογή Multi Object Select (Επιλογή πολλαπλών αντικειμένων) σάς επιτρέπει να επιλέξετε πολλά αντικείμενα σε μια φωτογραφία για να εστιάσετε.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε κωδικούς QR για λογαριασμούς Twitter

Το Camera51 διαθέτει επίσης μια λειτουργία γρήγορης κοινής χρήσης που θα σας επιτρέψει να μοιράζεστε φωτογραφίες στο Twitter ή στο Facebook ή μέσω email.

Εγκαταστήστε το Camera51 από το App Store

Εγκαταστήστε το Camera51 από το Google Play Store