Λάβετε ειδοποίηση όταν κυκλοφορήσει ένα νέο Windows Insider Build

Το πρόγραμμα Windows Insider κυκλοφορεί νέες εκδόσεις σε δύο διαφορετικά κανάλια ή rings. Ο δακτύλιος Fast είναι ο πρώτος που αποκτά νέα κατασκευή, ενώ ο δακτύλιος Slow θα πρέπει συχνά να περιμένει μέρες, ακόμη και εβδομάδες για να αποκτήσει την ίδια κατασκευή. Οι νέες εκδόσεις, όταν είναι διαθέσιμες, υποτίθεται ότι γίνονται αυτόματα λήψη. Εκτός από τις ενημερώσεις, ο μόνος τρόπος για να μάθετε εάν μια νέα έκδοση είναι διαθέσιμη είναι να επισκεφτείτε το ιστολόγιο της Microsoft για Windows 10 ή να ακολουθήσετε το σωστό άτομο στο Twitter. Εάν καμία από αυτές τις επιλογές δεν σας ταιριάζει, μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε μια συνταγή IFTTT για να διαμορφώσετε τις ειδοποιήσεις στο τηλέφωνό σας. Έχουμε μόνο τη συνταγή για αυτό και θα σας δείξουμε πώς να φτιάξετε τη δική σας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Manjaro στο Raspberry Pi 4

Αν ψάχνετε για μια συνταγή για να προσθέσετε απλώς στον λογαριασμό σας IFTTT, είναι σωστό εδώ. Κάθε φορά που ο χρήστης του Twitter @@donasarkar, ο επικεφαλής του προγράμματος Windows Insider, κάνει tweet σχετικά με μια νέα έκδοση χρησιμοποιώντας το hashtag #WindowsInsider, θα λαμβάνετε μια ειδοποίηση στο τηλέφωνό σας. Πρέπει να έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή IFTTT στο τηλέφωνό σας για να λάβετε την ειδοποίηση.

Υπάρχουν δύο ακόμη συνταγές που δημιουργήθηκαν από το χρήστη bazilion του Reddit που σας ειδοποιούν στο Skype πότε Ο @Donasarkar τιτιβίζει για μια νέα κατασκευή, και πότε το ιστολόγιο των Windows ενημερώνεται με μια νέα ανάρτηση που περιέχει τις λέξεις Windows Insider Build στον τίτλο. Μπορείτε να προσθέσετε ένα από αυτά τα δύο για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο Skype.

  Πώς να δημιουργήσετε κινούμενα γραφήματα πίτας στο PowerPoint

Εάν αυτές οι ειδοποιήσεις δεν είναι το είδος που αναζητάτε, δηλαδή προτιμάτε τις ειδοποιήσεις μέσω email αντί για τις ειδοποιήσεις Skype ή IFTTT, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας συνταγή IFTTT.

Για να το κάνετε αυτό, συνδεθείτε στο IFTTT και ξεκινήστε να δημιουργείτε μια νέα συνταγή. Επιλέξτε το Twitter ως κανάλι ενεργοποίησης. Από τη λίστα ενεργειών ενεργοποίησης, επιλέξτε «Νέο tweet από την αναζήτηση». Εισαγάγετε την ακόλουθη παράμετρο ενεργοποίησης.

#windowsinsiders build from:donasarkar

Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα κανάλι δράσης. Μπορείτε να επιλέξετε ό,τι θέλετε εδώ. Android SMS, Gmail και Slack είναι μερικές μόνο από τις διαθέσιμες επιλογές. Αποθηκεύστε τη συνταγή σας και ενεργοποιήστε την για να αρχίσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την αναζήτηση Ιστού στην ενημέρωση Απριλίου 10 των Windows