Λάβετε ειδοποίηση στιγμιότυπου οθόνης για εικόνες που αποστέλλονται μέσω iMessage

Το Snapchat σάς ενημερώνει πότε κάποιος έχει τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης των φωτογραφιών σας. Είναι μια μακροχρόνια λειτουργία της εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης και προσθέτει ένα επιπλέον κομμάτι ασφάλειας για τους χρήστες. Δεδομένου ότι τα στιγμιότυπα εξαφανίζονται αμέσως μετά την προβολή τους, οι άνθρωποι προσπαθούν να τραβήξουν στιγμιότυπα οθόνης. Με το iMessage, αν στείλετε φωτογραφίες, δεν θα το πάρετε πίσω και δεν λήγουν. Το Blur είναι μια δωρεάν εφαρμογή iMessage που ουσιαστικά φέρνει τις καλύτερες δυνατότητες κοινής χρήσης φωτογραφιών από το Snapchat στο iMessages. Μπορείτε να στείλετε θολές φωτογραφίες που λήγουν μετά από λίγα δευτερόλεπτα και μπορείτε να λάβετε μια ειδοποίηση στιγμιότυπου οθόνης για φωτογραφίες που αποστέλλονται μέσω iMessages.

  Τι σημαίνει "NVM" και πώς το χρησιμοποιείτε;

Ειδοποίηση στιγμιότυπου οθόνης για φωτογραφίες που αποστέλλονται μέσω iMessage

Θολούρα είναι βασικά ένας ασφαλής τρόπος αποστολής φωτογραφιών μέσω iMessage. Ομολογουμένως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Snapchat για να το κάνετε αυτό, αλλά αν δεν θέλετε να εγγραφείτε σε άλλη εφαρμογή κοινωνικών μέσων, αυτή είναι μια λογική επιλογή. Εγκαταστήστε το Blur και επιτρέψτε του πρόσβαση στην κάμερα και τις φωτογραφίες σας.

Για να στείλετε φωτογραφίες που αυτοκαταστρέφονται, να τις θολώσετε και να λάβετε ειδοποίηση στιγμιότυπου οθόνης για φωτογραφίες που αποστέλλονται μέσω iMessage, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Blur για να στείλετε τις φωτογραφίες. Δεν μπορείτε να τα στείλετε πατώντας το εικονίδιο της κάμερας δίπλα στο πεδίο εισαγωγής κειμένου στην εφαρμογή Μηνύματα. Ανοίξτε ένα νήμα μηνυμάτων και πατήστε το εικονίδιο του App Store και, στη συνέχεια, το εικονίδιο της εφαρμογής Θάμπωμα από το συρτάρι της εφαρμογής στο κάτω μέρος.

  Πώς να διορθώσετε το μήνυμα της μπαταρίας υπηρεσίας σε MacBook

Επιλέξτε μια φωτογραφία από το ρολό της κάμερας. Εάν θέλετε η φωτογραφία να λήξει μετά από λίγα δευτερόλεπτα, πατήστε το εικονίδιο της βόμβας. Μπορείτε να ορίσετε μια περίοδο λήξης 3, 5 και 10 δευτερολέπτων. Οι φωτογραφίες θα θολώσουν ανεξάρτητα αν ορίσετε περίοδο λήξης. Πατήστε το κουμπί επιλογής και, στη συνέχεια, στείλτε τη φωτογραφία.

Ο παραλήπτης σας θα λάβει μια θολή φωτογραφία. Θα πρέπει να το πατήσουν για να δουν την μη θολή έκδοση. Η φωτογραφία παραμένει στο κοντέινερ της και εάν ο παραλήπτης σας τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης, θα λάβει μια ειδοποίηση που θα λέει “δεν είναι ωραίο να τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης”. Στο τέλος σας, έχετε μια ροή που σας ενημερώνει πότε τραβήχτηκε ένα στιγμιότυπο οθόνης. Πατήστε τη μικρή γραμμή Θαμπώματος για να δείτε ποιος έχει τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα διάγραμμα Venn στο Microsoft PowerPoint

Μια πολύ μεγάλη προειδοποίηση

Ο παραλήπτης σας δεν μπορεί να δει τη φωτογραφία που στείλατε αν δεν εγκαταστήσει και αυτός την εφαρμογή Blur. Και πάλι, η εφαρμογή είναι δωρεάν, επομένως δεν ζητάτε ακριβώς από κανέναν να διασκεδάσει σε μια εφαρμογή, αλλά είναι καλή ιδέα να ενημερώσετε έναν παραλήπτη εκ των προτέρων ότι πρέπει να εγκαταστήσει την εφαρμογή. Είναι πιθανό να πιστεύουν ότι η φωτογραφία είναι κακόβουλη ή ότι η εφαρμογή που τους ζητείται να εγκαταστήσουν είναι επισφαλής.