Κωδικοί Roblox Tatakai V.2: Εξαργυρώστε τώρα

Δημιουργήθηκε από την Tatakai Association, το Tatakai V2 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στην πλατφόρμα Roblox. Το παιχνίδι έχει περισσότερες από 27 εκατομμύρια επισκέψεις στην επίσημη σελίδα του Roblox και είναι δημοφιλές στο είδος μάχης. Οι παίκτες ανταγωνίζονται με τους προσαρμοσμένους χαρακτήρες τους για να αποκτήσουν δύναμη και να ανέβουν επίπεδο στο παιχνίδι. Τελικά, ο πιο ισχυρός παίκτης κερδίζει το παιχνίδι. Η εμπειρία παιχνιδιού βοηθείται περαιτέρω από διάφορους κωδικούς Roblox Tatakai V.2. Αυτοί οι κωδικοί είναι απίστευτα χρήσιμοι για τη λήψη διαφόρων μυστικών ανταμοιβών και είναι ισχυροί. Αυτές οι μυστικές ανταμοιβές μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε το παιχνίδι. Διάφοροι κωδικοί χρησιμοποιούνται για διάφορους λόγους και μια συγκεκριμένη ανταμοιβή μπορεί να έχει έναν συγκεκριμένο κωδικό όπως οι κωδικοί Tatakai Reborn. Στον παρακάτω οδηγό, θα συζητήσουμε τις λίστες όλων των λειτουργικών και ληγμένων κωδικών εξαργύρωσης Roblox Tatakai. Στη συνέχεια, θα εξετάσουμε επίσης τη μέθοδο για τον τρόπο εξαργύρωσης κωδικών στο Tatakai V2. Έτσι, αν ψάχνετε για όλους τους κωδικούς εργασίας για το Tatakai V2, αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς.

Κωδικοί Roblox Tatakai V.2: Εξαργυρώστε τώρα

Σε αυτό το άρθρο έχουμε παραθέσει τους κωδικούς Roblox Tatakai V.2 και πώς να τους εξαργυρώσετε λεπτομερώς.

Τι είναι το Roblox Tatakai V2;

Το Roblox Tatakai V2 είναι ένα παιχνίδι μάχης που βασίζεται σε anime στην πλατφόρμα Roblox. Το παιχνίδι απαιτεί από τους παίκτες να αποκτήσουν δύναμη τελειώνοντας αποστολές και προκλήσεις. Ο προσαρμοσμένος χαρακτήρας σας αποκτά επίσης νέες δεξιότητες και δυνάμεις καθώς προχωρά το παιχνίδι. Καθώς η δύναμη ενός παίκτη αυξάνεται, η δυσκολία των νέων προκλήσεων αυξάνεται επίσης. Ο απώτερος στόχος είναι να γίνετε ο πιο ισχυρός παίκτης στο παιχνίδι. Το Tatakai V2 παίζεται από εκατομμύρια χρήστες και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στο Roblox.

Τι είναι το Roblox Tatakai Reborn V2 Codes;

Όπως και τα περισσότερα από τα άλλα παιχνίδια Roblox, το Tatakai V2 έχει επίσης διάφορους μυστικούς κωδικούς που μπορούν να βοηθήσουν τους παίκτες στο παιχνίδι. Αυτοί οι κωδικοί μπορούν να εξαργυρωθούν στο παιχνίδι για να λάβετε μυστικές ανταμοιβές παιχνιδιού και power-ups. Οι προγραμματιστές ενημερώνουν συνεχώς τους νέους κωδικούς και λήγουν τους παλιούς. Αυτοί οι κωδικοί μπορούν να κάνουν την εμπειρία παιχνιδιού σας πιο συναρπαστική και μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για να κερδίσετε πολλά στο παιχνίδι.

  Πώς να συμπληρώσετε αυτόματα γράμματα από το AZ στο Excel

Λίστα λειτουργικών κωδικών Roblox Tatakai V.2

Ακολουθεί η λίστα με όλους τους διαθέσιμους και λειτουργικούς κωδικούς για τους κωδικούς Roblox Tatakai Reborn.

  • !code MEGAROLL: Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε X 100 Rolls (Προστέθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 2022)

  • !code BacktoSchool: Χρησιμοποιήστε αυτόν τον Roblox Tatakai όλους τους κωδικούς εξαργύρωσης για να λάβετε X Rolls/Spins & Cash (Προστέθηκε στις 24 Αυγούστου 2022)

  • !code MiniUpdate! : Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε ανανέωση φυλών X10, X 150 μετρητά (Προστέθηκε στις 17 Αυγούστου 2022). Επίσης, συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να εξαργυρώνετε κωδικούς στο Tatakai V2.

  • !code FixedYuh: Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε X Rolls/Spins & Cash (Προστέθηκε στις 11 Αυγούστου 2022)

  • !code UPDATE_OUT: Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε X 10 Clan Rerolls + 150 CashAdded στις 11 Αυγούστου 2022 (Προστέθηκε στις 11 Αυγούστου 2022)

  • !code lightfeaTher: Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε X 5 Clan Rerolls + 150 Cash (ΝΕΟ)

  • !code Sub2Data: Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε X Rolls/Spins & Cash (Προστέθηκε στις 11 Αυγούστου 2022)

  • !code SUNDAYFUNDAY: Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε X Rolls/Spins/Cash (Προστέθηκε στις 8 Αυγούστου 2022)

  • !code UPDATE1SOON: Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε X Rolls/Spins/Cash (Προστέθηκε στις 7 Αυγούστου 2022)

  • !code GODLY_OHMA: Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε X 10 CLAN ROLLS + 150 CASH (Προστέθηκε στις 29 Ιουλίου 2022)

  • !code FullAdvanceSoon: Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε X 5 CLAN ROLLS + 150 CASH (Προστέθηκε στις 28 Ιουλίου 2022)

  • !code BackOpen! : Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε X 10 Spins + 150 μετρητά (Προστέθηκε στις 26 Ιουλίου 2022)

  • !code TTKV2: Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε X 10 SPINS + 150 CASH (Προστέθηκε στις 25 Ιουλίου 2022)

  • !code Sub2ZenokeiForMoreCodes: Χρησιμοποιήστε τους κωδικούς Tatakai Reborn για να λάβετε X 10 SPINS + 150 CASH (Προστέθηκε στις 25 Ιουλίου 2022)

  • !code Sub2DataForMoreCodes: Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε X 10 SPINS + 150 CASH (Προστέθηκε στις 25 Ιουλίου 2022)

  • !code GetReady! : Χρησιμοποιήστε όλους τους κωδικούς εξαργύρωσης Roblox Tatakai για να λάβετε X 10 SPINS + 150 CASH (Προστέθηκε στις 25 Ιουλίου 2022)

  • !code UPDATE1SOON: Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε X 5 SPINS + 150 CASH (Προστέθηκε στις 24 Ιουλίου 2022). Ακολουθήστε για να μάθετε πώς να εξαργυρώνετε κωδικούς στο Tatakai V2.

  • !code LASTSHUTDOWN: Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε X περιστροφές και μετρητά (Προστέθηκε στις 24 Ιουλίου 2022)

  • !code UPDATE1SOON: Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε X 5 περιστροφές και 150 μετρητά (Προστέθηκε στις 24 Ιουλίου 2022)

  • !code LastShutDown: Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε X 15 περιστροφές και 150 μετρητά (Προστέθηκε στις 23 Ιουλίου 2022)

  • !code VaneIsLame: Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε X Spins (Προστέθηκε στις 23 Ιουλίου 2022)

  • !code SorryForShutdown: Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε X 15 περιστροφές (Προστέθηκε στις 23 Ιουλίου 2022)

Λίστα ληγμένων κωδικών Roblox Tatkai V.2

Ακολουθεί η λίστα με όλους τους ληγμένους και επί του παρόντος μη λειτουργικούς κωδικούς Roblox Tatkai V2

  • !code 20M: Αυτός ο κωδικός χρησιμοποιήθηκε για την εξαργύρωση για τη λήψη περιστροφών

  • !code 2022: Αυτός ο κωδικός χρησιμοποιήθηκε για την εξαργύρωση για 22 περιστροφές

  • !code MerryChristmas: Αυτός ο κωδικός χρησιμοποιήθηκε για εξαργύρωση για 50 περιστροφές

  • !code Ryu: Αυτός ο κωδικός χρησιμοποιήθηκε για εξαργύρωση για να λάβετε 25 περιστροφές

  • !code 15M: Αυτός ο κωδικός χρησιμοποιήθηκε για εξαργύρωση για τη λήψη 25 περιστροφών

  • !code 14M: Αυτοί οι κωδικοί Tatakai Reborn χρησιμοποιήθηκαν για εξαργύρωση και λήψη 25 περιστροφών

  • !code 12M: Αυτός ο κωδικός χρησιμοποιήθηκε για εξαργύρωση για τη λήψη 50 περιστροφών

  • !code AncientBooks: Αυτός ο κωδικός χρησιμοποιήθηκε για την εξαργύρωση για τη λήψη 50 περιστροφών

  • !code 10M: Αυτό το Roblox Tatakai όλοι οι κωδικοί εξαργύρωσης χρησιμοποιήθηκαν για εξαργύρωση για να λάβετε 50 περιστροφές

  • !code 10MVisits: Αυτός ο κωδικός χρησιμοποιήθηκε για την εξαργύρωση για τη λήψη 50 περιστροφών

  • !code RankedMatches: Αυτός ο κωδικός χρησιμοποιήθηκε για την εξαργύρωση για να λάβετε Δωρεάν Περιστροφές

  • !code SasakiKojiro: Αυτός ο κωδικός χρησιμοποιήθηκε για εξαργύρωση για λήψη 2 περιστροφών. Διαβάστε την επόμενη ενότητα για να μάθετε πώς να εξαργυρώνετε κωδικούς στο Tatakai V2.

  • !code Released: Αυτός ο κωδικός χρησιμοποιήθηκε για την εξαργύρωση για τη λήψη 3 περιστροφών

  • !code M3rryChristmas: Αυτός ο κωδικός χρησιμοποιήθηκε για εξαργύρωση για να λάβετε 2 περιστροφές

  • !code R3Ta3kw0ndo: Αυτός ο κωδικός χρησιμοποιήθηκε για την εξαργύρωση για να λάβετε Δωρεάν Περιστροφές

  • !code Sub2Bapelxrd: Αυτός ο κωδικός χρησιμοποιήθηκε για την εξαργύρωση για να λάβετε ένα Spin

Πώς να εξαργυρώσετε κωδικούς στο Tatakai V2

Οι νέοι παίκτες μπορεί να θεωρήσουν δύσκολο να καταλάβουν πώς να εξαργυρώσουν κωδικούς στο Tatakai V2 στο Roblox. Ωστόσο, η εξαργύρωση των κωδικών Roblox Tatakai V.2 είναι εξαιρετικά εύκολη και μπορεί να γίνει ακολουθώντας μερικά απλά βήματα. Μπορείτε επίσης να εξαργυρώσετε μυστικούς κωδικούς στο Tatakai V2 ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα.

1. Ανοίξτε και ξεκινήστε το παιχνίδι Tatakai V2 Roblox.

2. Αφού ανοίξετε το παιχνίδι, πατήστε το πλήκτρο ‘/’ ή μπορείτε επίσης να εντοπίσετε και να κάνετε κλικ στο Chat Bubble από την επάνω αριστερή πλευρά της οθόνης του παιχνιδιού.

3. Τώρα, πληκτρολογήστε τον κωδικό στο πλαίσιο κειμένου.

4. Τέλος, πατήστε το πλήκτρο Enter από το πληκτρολόγιό σας για να εξαργυρώσετε τους κωδικούς Tatakai Reborn και να λάβετε ανταμοιβές.

Πώς να αποκτήσετε νέους κωδικούς Roblox Tatakai V2

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να λαμβάνετε ειδοποίηση για όλους τους κωδικούς εξαργύρωσης Roblox Tatakai είναι να εγγραφείτε στην επίσημη ομάδα Discord του προγραμματιστή. Εδώ, μπορείτε να λάβετε όλες τις σημαντικές ενημερώσεις που σχετίζονται με το Roblox Tatakai V2, συμπεριλαμβανομένων νέων κωδικών και κωδικών που λήγουν. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με άλλους παίκτες στην κοινότητα για να λαμβάνετε περισσότερες ενημερώσεις. Η συμμετοχή στις λαβές μέσων κοινωνικής δικτύωσης των προγραμματιστών είναι επίσης καλή ιδέα για να λαμβάνετε ενημερώσεις για νέους κωδικούς. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να ελέγχετε με διάφορα διαδικτυακά ιστολόγια και ιστότοπους που σας κρατούν ενήμερους για τα πιο πρόσφατα νέα του παιχνιδιού.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Τι είναι το Tatakai στο Roblox;

Απ. Το Tatakai είναι ένα διάσημο παιχνίδι ύφους μάχης anime στην πλατφόρμα Roblox. Είναι εξαιρετικά δημοφιλές στην κοινότητα του Roblox και παίζεται από εκατομμύρια παίκτες κάθε μέρα.

Ε2. Μπορώ να εξαργυρώσω κωδικούς για το Tatakai V2;

Απ. Ναι, οι παίκτες μπορούν να εξαργυρώσουν διάφορους κωδικούς για το Tatakai V2 στο παιχνίδι. Αυτοί οι κωδικοί μπορούν να σας προσφέρουν διάφορες ανταμοιβές και τροφοδοσίες εντός του παιχνιδιού.

Ε3. Πού μπορώ να βρω νέους κωδικούς για το Tatakai V2;

Απ. Ορισμένοι πολλοί ιστότοποι και ιστολόγια σας ενημερώνουν τακτικά με την κυκλοφορία νέων κωδικών καθώς και με τη λήξη τυχόν υπαρχόντων κωδικών.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος για εσάς και μπορέσατε να λάβετε μια λίστα με κωδικούς Roblox Tatakai V.2. Πείτε μας ποιος κωδικός σας βοήθησε περισσότερο και ποιος σας έδωσε την καλύτερη ανταμοιβή. Εάν έχετε ερωτήσεις ή προτάσεις για εμάς, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.