Κορυφαίοι 9 ιστότοποι που φέρνουν μια επαναστατική αλλαγή στις συσκευές ελέγχου υγείας

Οι τεράστιες τεχνικές εξελίξεις στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης μετατοπίζονται γρήγορα προς τα φορητά είδη υγείας και τις συσκευές ελέγχου υγείας.

Πολλοί άνθρωποι κατηγορούν τις τεχνολογικές εξελίξεις για τον καθιστικό τρόπο ζωής που οδηγεί ένα άπληστο άτομο στη σύγχρονη εποχή. Η ιδέα δεν είναι εντελώς λανθασμένη καθώς η καλύτερη μεταφορά, η πιο προσβάσιμη πρόσβαση σε είδη παντοπωλείου και τα προϊόντα της επανάστασης της πληροφορικής αποσκοπούν αποκλειστικά στο να κάνουν τη ζωή ευκολότερη και λιγότερο ταραχώδη. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο φαγητό, στο χώρο εργασίας και να μιλήσετε με τους αγαπημένους σας ενώ κάθεστε σε έναν καναπέ όλη την ημέρα. Ενώ αυτές οι εξελίξεις κάνουν τη ζωή εκθετικά πιο διαχειρίσιμη, αυτές οδηγούν πολλούς από τους δικαιούχους τους να ακολουθήσουν έναν τεμπέλικο τρόπο ζωής.

Οι τεχνικές εξελίξεις στον τομέα της υγείας οδήγησαν στη δημιουργία έξυπνων φορητών συσκευών υγείας και συσκευών ελέγχου υγείας. Αυτές οι συσκευές δίνουν αξία στη ζωή σας, ενημερώνοντάς σας για την κατάσταση της υγείας σας σε πραγματικό χρόνο και ενημερώνοντάς σας εάν κάνετε καθιστική ζωή.

Πώς σας ταιριάζουν τα Health Wearables;

Θυμάστε πόσο συνειδητοποιείτε την υγεία σας όταν κάποιος επισημαίνει ότι είστε εκτός φόρμας; Ξαφνικά αρχίζετε να σκέφτεστε τρόπους για να αποκτήσετε φόρμα και τελικά να ενεργήσετε σύμφωνα με αυτό. Τα φορέματα υγείας και οι συσκευές ελέγχου υγείας φροντίζουν να δείχνουν συνεχώς βασικές παραμέτρους υγείας του σώματός σας και να σας βοηθούν να κάνετε μια κίνηση.

Πέρασαν οι μέρες που έπρεπε να προγραμματίσετε μια επίσκεψη σε γιατρό για να μετρήσετε το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα, τον καρδιακό ρυθμό ή τον αριθμό των θερμίδων σας. Μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά και πολλά άλλα χρησιμοποιώντας καινοτόμες συσκευές ελέγχου υγείας και φορητές συσκευές υγείας μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία. Ας δούμε μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους που φέρνουν μια επαναστατική αλλαγή στα φορητά είδη υγείας και στις συσκευές ελέγχου υγείας που διασφαλίζουν ότι είστε πάντα ο καλύτερος σας.

Μπροστινά

Η Withings διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που φοριούνται για την υγεία και προϊόντων ελέγχου υγείας που περιλαμβάνουν έξυπνα ρολόγια, ζυγαριές, οθόνες BP, αναλυτές ύπνου και έξυπνα θερμόμετρα. Όλα αυτά τα προϊόντα φροντίζουν να παρέχουν εξαιρετική λειτουργικότητα ενώ δείχνουν υπέροχα. Μερικά από τα προϊόντα τους περιλαμβάνουν:

Χάλυβας ΥΕ

Η Withings διαθέτει μια ευρεία γκάμα φορητών συσκευών υγείας που περιλαμβάνει smartwatches και smart bands. Το Steel HR είναι ένα υβριδικό smartwatch από τον οίκο Withings που διαθέτει έξυπνη τεχνολογία αφύπνισης και ζωντανή οθόνη OLED. Το έξυπνο wearable υγιεινής συνδυάζεται με το smartphone σας και εμφανίζει έξυπνες ειδοποιήσεις μαζί με τον καρδιακό ρυθμό σε πραγματικό χρόνο και την εκτίμηση VO2. Η υποστήριξη GPS σάς επιτρέπει να μετράτε με ακρίβεια τα βήματά σας παρακολουθώντας την τοποθεσία της συσκευής. Η συσκευή διαθέτει αντοχή στο νερό έως και 50 μέτρα, αυξάνοντας τον παράγοντα αντοχής της.

Ρολόι σάρωσης

Το ρολόι σάρωσης από την Withings διαθέτει έξυπνο ιχνηλάτη δραστηριότητας και παρακολούθηση ύπνου ενσωματωμένο στο υγιεινό wearable. Το ρολόι διαθέτει κορυφαία οθόνη PMOLED που δείχνει έξυπνες ειδοποιήσεις, παρακολούθηση καρδιακών παλμών, εκτίμηση VO2 και βαθμολογία φυσικής κατάστασης. Το ρολόι σάρωσης διαθέτει μια εκπληκτική εφεδρική μπαταρία 30 ημερών που σας επιτρέπει να ξεχάσετε να έχετε φορτιστή όλη μέρα.

Η βαθμολογία Fitness λαμβάνει υπόψη μια πληθώρα παραμέτρων για να συνοψίσει ποσοτικά την υγεία σας. Εκτός από αυτά τα χαρακτηριστικά, το ρολόι διαθέτει οθόνη ΗΚΓ και οξύμετρο για να γνωρίζετε καλύτερα τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα και τον καρδιακό σας ρυθμό. Το Sapphire Glass στο επάνω μέρος φροντίζει να διατηρεί το ρολόι χωρίς γρατσουνιές για παρατεταμένη χρήση.

Σώμα+

Πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με τη ζυγαριά που σας δείχνει το βάρος σας όταν στέκεστε πάνω της. Το βάρος σας είναι μια ασαφής παράμετρος, εκτός εάν συνδυαστεί με άλλες πολύτιμες παραμέτρους όπως ο ΔΜΣ, η οστική μάζα, η μάζα λίπους, το ποσοστό νερού και άλλα. Όταν λαμβάνετε όλες αυτές τις συνδυασμένες πληροφορίες, λαμβάνετε μια ολοκληρωμένη αναφορά της κατάστασης της υγείας σας και εργάζεστε προς έναν πιο υγιή εαυτό.

ο Έξυπνη ζυγαριά Body+ παρακολουθεί το σώμα σας και δίνει μια ολόκληρη σύνθεση σώματος, συμπεριλαμβανομένου του σωματικού λίπους, του ποσοστού νερού, της μυϊκής μάζας και της οστικής μάζας σε πραγματικό χρόνο. Η ζυγαριά σάς επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε τη διατροφική σας πρόσληψη με το χαρακτηριστικό στόχου βάρους και θερμίδων. Το καλύτερο μέρος της κλίμακας Body+ είναι η ικανότητά της να συγχρονίζει ολόκληρη την αναφορά υγείας σας με την εφαρμογή Health Mate για κινητά μέσω Wi-Fi. Μπορείτε να δείτε τις τελευταίες αναφορές υγείας σας και να παρακολουθήσετε τη συνολική πρόοδό σας στην ίδια την εφαρμογή. Το Body+ είναι τέλειο για οικογένειες με πολλά μέλη, καθώς η έξυπνη ζυγαριά αναγνωρίζει αυτόματα τον χρήστη και δημιουργεί τη μοναδική του αναφορά στην εφαρμογή Health Mate.

Καρδιο Σώματος

ο Καρδιο Σώματος Η κλίμακα από την Withings στοχεύει στην παροχή πλήρους καρδιαγγειακού ελέγχου χωρίς να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία. Η ζυγαριά σάς δείχνει μια ολοκληρωμένη αναφορά της καρδιάς μέσω της παραμέτρου αγγειακής ηλικίας στην εφαρμογή Health Mate. Μπορείτε επίσης να δείτε τις τάσεις της αγγειακής ηλικίας με παρατεταμένη χρήση με διαισθητικό γραφικό τρόπο.

  Πώς να αντιγράψετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify

Μπορείτε να συγχρονίσετε τη σύσταση του σώματός σας, τις τάσεις βάρους, το σωματικό λίπος και το ποσοστό νερού με την εφαρμογή Health Mate μόλις ανεβείτε στην κλίμακα Body Cardio. Έρχεται επίσης με ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για εγκύους που ονομάζεται παρακολούθηση εγκυμοσύνης. Η λειτουργία σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε το βάρος του μωρού σας ενώ είναι στη μήτρα.

Το Athlete Mode είναι ένα ακόμη εξαιρετικό χαρακτηριστικό που καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας ανάλογα με το σώμα σας.

Fit Track

Fit Track κατασκευάζει έξυπνες ζυγαριές που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε την υγεία σας μέσω διαφόρων ζωτικών παραμέτρων. Προσφέρουν δύο έξυπνες ζυγαριές που ονομάζονται Dara και Beebo, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε το οικογενειακό πακέτο για οποιαδήποτε από τις δύο ζυγαριές. Ας δούμε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά και των δύο κατατάξεων.

Ντάρα

Η ζυγαριά Dara από το Fit Track σαρώνει το σώμα σας με 17 ζωτικά στοιχεία του σώματος για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα το σώμα σας. Η ζυγαριά στέλνει ένα χαμηλό ηλεκτρικό σήμα μέσω των ποδιών σας από τις μεταλλικές πλάκες της ζυγαριάς για να μετρήσει όλες τις κρίσιμες παραμέτρους υγείας όπως το ποσοστό σωματικού λίπους, ο ρυθμός πρωτεΐνης, το ποσοστό νερού σώματος, η μυϊκή μάζα, ο ρυθμός μυών, ο βασικός μεταβολικός ρυθμός και πολλά άλλα. Μπορείτε αργότερα να δείτε αυτά τα ζωτικά στοιχεία του σώματος μέσω της εφαρμογής Fit Track για κινητά με διαισθητικό τρόπο.

Η εφαρμογή συνοδεύεται από τη δυνατότητα να ορίσετε τους δικούς σας στόχους φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια να παρακολουθείτε την πρόοδό σας σε σύγκριση με τους στόχους σας. Η εξατομικευμένη λειτουργία καθοδήγησης σάς βοηθά να βρείτε επιστημονικά τεκμηριωμένες πληροφορίες σχετικά με το πώς να χάσετε βάρος, να τρώτε σωστά, να ασκείστε και να βελτιστοποιήσετε τον ύπνο σας ανάλογα με την κατάσταση της υγείας σας. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε την πρόοδό σας μέσω εβδομαδιαίων και μηνιαίων γραφημάτων και τάσεων. Αργότερα, μπορείτε να μοιραστείτε αυτές τις αναφορές με τους γιατρούς και τον εκπαιδευτή σας απευθείας μέσω της εφαρμογής Fit Track.

Beebo

Το Beebo είναι η τέλεια ζυγαριά για εσάς εάν θέλετε να παρακολουθείτε στενά την υγεία σας και του μωρού σας καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η εξαιρετικά ευρεία έξυπνη ζυγαριά παρακολουθεί την υγεία και το βάρος σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και σας δείχνει λεπτομερείς πληροφορίες για την υγεία σας. Οι αποκλειστικές λειτουργίες εγκυμοσύνης στο Beebo φροντίζουν να παρακολουθούν την εβδομαδιαία πρόοδό σας σε κάθε τρίμηνο με ασφάλεια. Στη συνέχεια, η ζυγαριά εμφανίζει μια λεπτομερή ανάλυση της υγείας του βρέφους σας μέσω των παραμέτρων ανάπτυξης και βάρους. Μπορείτε να δείτε αυτήν την ανάλυση στην εφαρμογή Fit Track και να μοιραστείτε τις λεπτομέρειες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απευθείας μέσω της εφαρμογής.

Η μητέρα μπορεί επίσης να δει μια λεπτομερή ανάλυση της συνολικής υγείας της μέσω σημαντικών ζωτικών στοιχείων του σώματος, όπως η σύνθεση του νερού και ο δείκτης μάζας σώματος. Η ζυγαριά μπορεί να αναγνωρίσει έως και 8 άτομα που τη χρησιμοποιούν, καθιστώντας την τέλειο σύντροφο για μια μεγάλη οικογένεια. Μπορείτε να δείτε διαφορετικά προφίλ για κάθε άτομο που χρησιμοποιεί τη ζυγαριά για να παρακολουθεί την υγεία του στην εφαρμογή Fit Track.

Qardio

Qardio σχεδιάζει καινοτόμα ρούχα για την υγεία και συσκευές ελέγχου υγείας που ταιριάζουν στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Όλες οι συσκευές Qardio είναι κλινικά επικυρωμένες και διαθέτουν βραβευμένη αριστεία. Οι καινοτόμες λύσεις υγείας τους περιλαμβάνουν έξυπνα πιεσόμετρα, ασύρματες έξυπνες ζυγαριές και οθόνες ΗΚΓ ιατρικής ποιότητας. Ας μάθουμε περισσότερα για τα προϊόντα τους.

Qardio Arm

Το Qardio Arm είναι ένα έξυπνο πιεσόμετρο που καταγράφει την αρτηριακή σας πίεση χωρίς να χρειάζεται ιατρικό προσωπικό και στέλνει απευθείας τις αναφορές στο κινητό σας τηλέφωνο. Το κλινικά επικυρωμένο προϊόν φροντίζει να σας παρέχει τις πιο ακριβείς αναφορές αρτηριακής πίεσης λαμβάνοντας κατά μέσο όρο τρεις μετρήσεις αρτηριακής πίεσης. Επιπλέον, η συσκευή ενσωματώνεται καλά με τα Apple Health και S Health για να διαχειρίζεστε εύκολα τις αναφορές υγείας σας.

Το Qardio Arm ανιχνεύει αυτόματα τον ακανόνιστο καρδιακό παλμό και σας προειδοποιεί για πιθανά προβλήματα υγείας μετά από επιτυχή ανίχνευση. Αυτές οι εξελιγμένες ανιχνεύσεις είναι αδύνατες με τα συμβατικά πιεσόμετρα χωρίς τη βοήθεια ιατρικού προσωπικού. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε τις τάσεις του καρδιακού σας παλμού με γραφήματα και γραφήματα και να τις μοιραστείτε εύκολα με τον γιατρό σας μέσω της εφαρμογής.

Qardio Core

Το Qardio Core είναι η τέλεια αντικατάσταση για ένα πλήρες μηχάνημα ΗΚΓ. Το έξυπνο wearable υγιεινής σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε την υγεία της καρδιάς σας μέσω του ίχνους ηλεκτροκαρδιογράφου για βαθύτερες πληροφορίες για την υγεία. Το καλύτερο μέρος του Qardio Core βρίσκεται στον συμπαγή και απλό σχεδιασμό του. το υγιεινό wearable έρχεται χωρίς καλώδια ή μπαλώματα και περνά εντελώς απαρατήρητο ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης.

Η συσκευή καταγράφει περισσότερα από 20 εκατομμύρια σημεία δεδομένων κάθε μέρα για να σας δώσει μια ισχυρή εικόνα για τη διαχείριση της καρδιακής σας κατάστασης και τη βελτίωση της καρδιοπροπόνησής σας. Το Qardio Core μπορεί να παρέχει ακριβείς αναφορές ΗΚΓ σε όλο τον πολυάσχολο τρόπο ζωής σας χωρίς τραυλισμό ή εμπόδιο.

Η έξυπνη συσκευή παρακολουθεί το συνεχές Ασύρματο ΗΚΓ, τον καρδιακό ρυθμό, τον αναπνευστικό ρυθμό, τη θερμοκρασία δέρματος, τη μεταβλητότητα του καρδιακού ρυθμού, την παρακολούθηση δραστηριότητας και πολλά άλλα και στέλνει απευθείας τις αναφορές στην εφαρμογή για κινητά σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης ή κολύμβησης χωρίς να ανησυχείτε για ζημιές από το νερό, καθώς το Qardio Core διαθέτει πιστοποίηση αδιάβροχο IP65.

Τανίτα

Τανίτα παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα ζυγαριών παρακολούθησης σώματος και άλλου εξοπλισμού ελέγχου υγείας με ποικίλη χρήση. Μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα από ζυγαριές επαγγελματικής ποιότητας, ζυγαριές καταναλωτικής ποιότητας και μίνι ζυγαριές από την Tanita που βρίσκουν χρήση σε διάφορους τομείς της ζωής. Οι κλίμακες της Tanita είναι γνωστές για τα υψηλότερα επίπεδα κλινικής ακρίβειας και την πρωτοποριακή έρευνα πίσω από αυτές. Ας μάθουμε για μερικές από τις καλύτερες ζυγαριές ελέγχου της υγείας τους.

  Ο Ιστός πριν από τον Ιστό: Μια ματιά πίσω στο Gopher

BC-1500 Inner Scan Pro

Η Tanita κατασκευάζει τη μοναδική στον κόσμο σειρά καταναλωτικών κλιμάκων που συνοδεύεται από αισθητήρες πολλαπλών συχνοτήτων για καλύτερη ακρίβεια και το BC-1500 Inner Scan Pro είναι ένα από αυτήν την αποκλειστική σειρά. Η έξυπνη ζυγαριά παρακολουθεί τα ζωτικά στοιχεία του σώματός σας μέσω 30 μετρήσεων ολόκληρου του σώματος και κατά τμήματα παράλληλα με τον καρδιακό σας ρυθμό. Η ζυγαριά που έχει εκκαθαριστεί από το FDA συνοδεύεται από BIA (Bioelectric Impedance Analysis), η οποία χρησιμοποιεί ασύρματη τεχνολογία ραδιοφώνου ANT+ για καλύτερη ακρίβεια στις αναφορές σας.

Η τεχνολογία BIA σας δίνει μια ολοκληρωμένη ανάλυση της μυϊκής μάζας, του σωματικού νερού, του βασικού μεταβολικού ρυθμού (BMR), της μεταβολικής ηλικίας, της οστικής μάζας, του σπλαχνικού λίπους και της σωματικής διάπλασης. Μπορείτε περαιτέρω να συνδέσετε το BC-1500 στον υπολογιστή σας με Windows και να παρακολουθείτε τις πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο μέσω της εφαρμογής Healthy Edge Lite χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο ANT+.

AM-121E Handheld Activity Monitor

Το AM-121E είναι το έξυπνο φορετό εξοπλισμό υγείας της Tanita που σας δείχνει μια λεπτομερή ανάλυση υγείας για την καθημερινή σας ρουτίνα. Η έξυπνη συσκευή χρησιμοποιεί οθόνες δραστηριότητας 3 αξόνων για να παρακολουθεί τις παραμικρές κινήσεις που κάνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εκτός από το γράφημα δραστηριότητας 24 ωρών, το AM-121E δείχνει άλλες πολύτιμες πληροφορίες, όπως μέτρηση βημάτων, μέτρηση θερμίδων, παρακολούθηση απόστασης, παρακολούθηση χρόνου βαδίσματος και ρολόι με μνήμη 14 ημερών.

Το ελαφρύ έξυπνο gadget λειτουργεί ως εργαλείο παρακίνησης που σας ενθαρρύνει να αυξήσετε τα επίπεδα δραστηριότητάς σας. Δείχνει ξεκάθαρα το MET (μεταβολικό ισοδύναμο της εργασίας), τα βήματα που περπατήσατε κατά τη διάρκεια της ημέρας και τον αριθμό των θερμίδων που κάψατε με βάση το BMR (Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός). Τα αποτελέσματα από το AM-121E έρχονται μετά από εξαιρετικά εξελιγμένους υπολογισμούς λαμβάνοντας υπόψη τις μετρήσεις VO2 και VCO2. Μπορείτε να φορέσετε το έξυπνο φορητό εξοπλισμό υγείας γύρω από το χέρι σας ή μπορείτε να το κρατήσετε στις τσέπες σας. το προϊόν φροντίζει να δίνει ακριβείς μετρήσεις σε κάθε περίπτωση.

Γυμναστική

Η κατανόηση του σώματός σας και η εξέταση για ζωτικά στοιχεία του σώματος είναι ζωτικής σημασίας, ειδικά πριν σχεδιάσετε μια πλήρη διατροφική αναθεώρηση ή στοχεύσετε έναν μεγαλύτερο στόχο υγείας. Γυμναστική φροντίζει να παρέχει την πιο εις βάθος ανάλυση των ζωτικών στοιχείων του σώματός σας μέσω των επαγγελματικά προσαρμοσμένων τεστ ευεξίας. Αυτά τα τεστ σάς δίνουν πληροφορίες για τη σύνθεση του σώματός σας και τους μεταβολικούς ρυθμούς. Ας δούμε μερικά από τα τεστ από το Fitnescity.

Σάρωση DEXA για σύνθεση σώματος

Η DEXA (Dual Energy Ray Absorptiometry) σας δίνει μια λεπτομερή ανάλυση της σύστασης του σώματός σας, του λίπους και της άλιπης μάζας σας. Αργότερα το τεστ δείχνει την πλήρη κατανομή του λίπους και τα διάφορα μέρη του σώματος όπως τα χέρια, τα πόδια, το ανδροειδές και το γυναικείο. Το τεστ είναι εξαιρετικό για τον εντοπισμό πολλών πιθανών κινδύνων για την υγεία στα αρχικά στάδια και τον εντοπισμό προβλημάτων στο σώμα πριν γίνουν αντιληπτά.

Έλεγχος Μεταβολισμού (RMR).

Η γνώση του μεταβολισμού σας είναι το κρίσιμο βήμα πριν προγραμματίσετε οποιονδήποτε σημαντικό στόχο υγείας. Η γνώση της ποσότητας ενέργειας που καταναλώνετε σε ηρεμία σας βοηθά να προγραμματίσετε καλύτερα τη διατροφή σας, είτε στοχεύετε να χάσετε, να κερδίσετε ή να διατηρήσετε το βάρος σας. Το τεστ RMR (Μεταβολικός ρυθμός ανάπαυσης) σάς δίνει μια εικόνα για την ποσότητα ενέργειας που χρησιμοποιεί το σώμα σας ενώ είστε σε ηρεμία. Το τεστ εξαρτάται από ζωτικά στοιχεία του σώματος όπως το σωματικό λίπος, τους μυς, την ηλικία, το φύλο, την ποσότητα άσκησης που κάνετε και άλλους εξωτερικούς παράγοντες όπως το κάπνισμα ή το ποτό.

Αργότερα, το τεστ δείχνει επίσης την αναλογία καύσης λίπους προς υδατάνθρακες αναλύοντας τα επίπεδα VO2 και VCO2. Η λήψη του τεστ RMR καθιστά πολύ εύκολο για τους διατροφολόγους να σχεδιάσουν ένα πρόγραμμα διατροφής και προπόνησης για εσάς.

Omron Healthcare

Omron Healthcare κατασκευάζει πολλά φορητά είδη υγείας και συμπαγείς συσκευές ελέγχου υγείας για την παρακολούθηση των ζωτικών στοιχείων του σώματος. Οι συσκευές παρακολούθησης σύστασης σώματος και οι ασύρματες συσκευές παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης παρέχουν εξαιρετική λειτουργικότητα ενώ είναι εύχρηστες. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ολόκληρο οικοσύστημα προϊόντων Omron, καθώς καθένα από αυτά μπορεί να συνδυαστεί με το smartphone σας και να προσθέσει περισσότερα σημεία δεδομένων σχετικά με την υγεία σας. Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα φορετά είδη υγείας της Omron.

Οδηγός Καρδιάς

Το κομψό έξυπνο φορετό υγιεινό από την Omron, γνωστό και ως Οδηγός Καρδιάς, είναι ένα τέλειο εργαλείο για να διατηρείτε το σώμα σας υπό έλεγχο εν κινήσει. Το Heart Guide παρέχει κλινικά ακριβή μέτρηση της αρτηριακής πίεσης χρησιμοποιώντας την κορυφαία τεχνολογία δοκιμών ακριβείας OMRON και την εμφανίζει στην πρόσοψη του ρολογιού. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις μετρήσεις της αρτηριακής πίεσης ενώ κάνετε καθημερινές εργασίες και να ειδοποιηθείτε εάν εντοπίσετε τυχόν ανωμαλίες.

Επιπλέον, το Health wearable παρακολουθεί τον αριθμό των βημάτων σας και δείχνει τις θερμίδες που καίτε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η παρακολούθηση ύπνου είναι μια ακόμη εξαιρετική δυνατότητα που σας δείχνει την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου που είχατε χθες το βράδυ στην εφαρμογή Omron Connect. Το smartwatch λειτουργεί επίσης ως δεύτερη οθόνη για ειδοποιήσεις, μηνύματα κειμένου, email και υπενθυμίσεις smartphone.

  Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τον προεπιλεγμένο διακομιστή DNS του ISP σας

Πιεσόμετρο 5 σειράς

Το πιεσόμετρο 5 της σειράς της Omron Healthcare είναι ένα από τα πιο προηγμένα ψηφιακά πιεσόμετρα για χρήση από τους καταναλωτές. Η οθόνη μετρά πέντε φορές τα σημεία δεδομένων για καλύτερη ακρίβεια στις μετρήσεις της αρτηριακής πίεσης. Μειώνει επίσης τους κινδύνους σφαλμάτων με την αναπνοή ή την κίνηση κατά τη διάρκεια της δοκιμής. Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε την έξυπνη συσκευή στην εφαρμογή Omron Connect για να παρακολουθείτε τις τάσεις της αρτηριακής σας πίεσης για παρατεταμένη χρήση. Η συσκευή ανιχνεύει επίσης ακανόνιστους καρδιακούς παλμούς και υπέρταση κατά τη δοκιμή της αρτηριακής σας πίεσης και σας προειδοποιεί για πιθανά προβλήματα υγείας.

Fitbit

Fitbit είναι το κορυφαίο όνομα στη βιομηχανία έξυπνων φορητών συσκευών υγείας, κατασκευάζοντας πολλά smartwatches και trackers. Το να είσαι κομψός, παρέχοντας κορυφαία απόδοση στον κλάδο είναι το χαρακτηριστικό κάθε προϊόντος Fitbit. Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα προϊόντα τους που προσφέρουν την καλύτερη αξία.

Fitbit Sense

Το Fitbit Sense είναι η πιο προηγμένη προσφορά της Fitbit που περιέχει όλες τις προηγμένες λειτουργίες ενώ φαίνεται υπέροχη στον καρπό σας. Έρχεται με μια επιβλητική διάρκεια ζωής μπαταρίας έξι ημερών κατά τη συνεχή χρήση και συνοδεύεται από εξαμηνιαία συνδρομή Premium Calm και Fitbit από το κουτί. Το Calm είναι η νούμερο ένα εφαρμογή για ύπνο, διαλογισμό και χαλάρωση. Το έξυπνο wearable για την υγεία έρχεται με εξαιρετικές δυνατότητες όπως το Stress Management Score και το Daily Readiness Score, που σας δίνουν μια εικόνα για την ικανότητά σας να χειρίζεστε το άγχος και την κόπωση κατά την προπόνηση.

Επιπλέον, η σάρωση EDA στον καρπό δείχνει την ηλεκτροδερμική δραστηριότητα του σώματός σας στο ίδιο το ρολόι. Το ρολόι διαθέτει 20 τρόπους άσκησης με βάση τους στόχους, όπως κολύμπι, περπάτημα, τρέξιμο και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ρολόι ως γρήγορο θερμόμετρο με τον αισθητήρα θερμοκρασίας δέρματος στον καρπό που είναι ενσωματωμένος με το ρολόι.

Φόρτιση Fitbit 5

Το Fitbit Charge 5 είναι ο πιο προηγμένος έξυπνος ιχνηλάτης της Fitbit που επιλέγει κάθε πλαίσιο ελέγχου που μπορείτε να φανταστείτε για έναν έξυπνο ιχνηλάτη. Έρχεται με εξαιρετική σύζευξη ειδοποιήσεων με το smartphone σας και χρησιμοποιεί το Google Fast Pair για να ρυθμίσει γρήγορα τη συσκευή τους. Η ζωντανή έγχρωμη οθόνη γίνεται ακόμα καλύτερη με τη δυνατότητα προβολής πάντα σε λειτουργία με το Fitbit Charge 5. Λαμβάνετε μια εντυπωσιακή διάρκεια ζωής μπαταρίας επτά ημερών με το ρολόι κατά τη συνεχή χρήση.

Επιπλέον, το ρολόι φέρνει μια μακρά λίστα χαρακτηριστικών, όπως παρακολούθηση εμμηνορροϊκού κύκλου, επίπεδο φυσικής κατάστασης, υπενθυμίσεις υγείας και ευεξίας, παρακολούθηση θερμοκρασίας δέρματος, μεταβλητότητα καρδιακών παλμών, παρακολούθηση SpO2 και πολλά άλλα. Το ενσωματωμένο GPS αυξάνει την ακρίβεια του μετρητή βημάτων και εντοπίζει καλύτερα τις κινήσεις. Διαθέτει επίσης τη βαθμολογία Ημερήσιας ετοιμότητας και την ενσωματωμένη εφαρμογή EDA (Electrodermal Activity) για μετρήσεις αντιμετώπισης του στρες.

Ευφυ

Ευφυ είναι μια διάσημη μάρκα που κατασκευάζει ένα ευρύ φάσμα έξυπνων συσκευών για καταναλωτική χρήση. Η λαμπρή σειρά υγείας τους αποτελείται από κομψές έξυπνες ζυγαριές που σας βοηθούν να παρακολουθείτε καλύτερα την υγεία σας. Το καλύτερο μέρος αυτών των ζυγαριών είναι ότι μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε με όλες τις σημαντικές εφαρμογές υγείας και δεν χρειάζεστε μια συγκεκριμένη εφαρμογή για να παρακολουθείτε την υγεία σας. Ας δούμε την καλύτερη έξυπνη ζυγαριά τους και τα χαρακτηριστικά της.

Έξυπνη ζυγαριά P1

Η Έξυπνη Ζυγαριά P1 μετρά δεκατέσσερις πολύτιμες γνώσεις όπως το βάρος, το ποσοστό σωματικού λίπους, ο ΔΜΣ, η μάζα λίπους σώματος, η άλιπη μάζα σώματος, η πρωτεΐνη, ο βασικός μεταβολικός ρυθμός, το σπλαχνικό λίπος, οι μύες, τα οστά, η ηλικία του σώματος, η σύσταση νερού και άλλα. Μπορείτε να λάβετε τις αναφορές υγείας σας σε οποιαδήποτε από τις αγαπημένες σας εφαρμογές υγείας όπως το Apple Health, το Google Fit και το Fitbit. Οι αισθητήρες στο Smart Scale P1 έχουν καλύτερη ακρίβεια λόγω δύο ζευγών υπερευαίσθητων αισθητήρων σχήματος G που προστέθηκαν στην έξυπνη ζυγαριά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έξυπνη συσκευή υγείας για να μετρήσετε τις αναφορές υγείας για 16 άτομα, καθιστώντας την ιδανική για μια μεγάλη οικογένεια.

Ρένφο

Ρένφο κατασκευάζει τις πιο δημιουργικές έξυπνες συσκευές ενσωματώνοντας το IoT (Internet of Things) σε καθημερινά είδη οικιακής χρήσης. Το Smart Jump Rope, το Smart AI Bike και το Smart Body Massager είναι εξαιρετικά παραδείγματα της δημιουργικής σειράς προϊόντων τους. Ας δούμε μερικές από τις καλύτερες συσκευές ελέγχου της υγείας τους.

Έξυπνο ποδήλατο AI

Το AI Smart Bike από τη Renpho είναι ένας κομψός και κομψός τρόπος γυμναστικής. Μπορείτε να ορίσετε το δικό σας επίπεδο δυσκολίας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερα από 70 μαθήματα γυμναστικής με το έξυπνο ποδήλατο. Το ποδήλατο συνοδεύεται επίσης από μια εφαρμογή AI Gym χωρίς συνδρομή που σας δείχνει τις πρόσφατες τάσεις και τα προγράμματα προπόνησής σας.

Η τεχνολογία Smart μοτέρ απόσβεσης εξασφαλίζει μια ομαλή εμπειρία οδήγησης και προσθέτει αυτόματα αντίσταση ανάλογα με τη δυσκολία που επιλέγετε. Επιπλέον, το FTP (Functional Threshold Power) βαθμολογεί την ατομική σας ποδηλατική ισχύ και στη συνέχεια προσαρμόζει ανάλογα τα μαθήματα προπόνησής σας.

Φορητό παλμικό οξύμετρο

Το παλμικό οξύμετρο είναι μια απαραίτητη συσκευή για τη μέτρηση των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα σας εν κινήσει. Το φορητό παλμικό οξύμετρο της Renpho δείχνει μια στιγμιαία ένδειξη του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα μέσα σε 5 δευτερόλεπτα από τη σύνδεση του δακτύλου σας. Η συσκευή διαθέτει επίσης εξοικονόμηση μπαταρίας και προσαρτώμενο κορδόνι για μια μακροχρόνια εμπειρία συσκευής. Επιπλέον, λαμβάνετε επίσης προειδοποιήσεις SpO2/Pulse εάν ο χρήστης έχει εξαιρετικά χαμηλούς παλμούς.

Τελική Σημείωση 👨‍🏫

Η τεχνολογία φέρνει μια τεράστια επανάσταση σε φορητές συσκευές υγείας και συσκευές ελέγχου υγείας. Υπάρχει μια αυξανόμενη στροφή προς τις συμπαγείς συσκευές ελέγχου υγείας που δεν απαιτούν τον χειρισμό τους από επαγγελματία ιατρό. Το παραπάνω άρθρο παραθέτει πολλές έξυπνες συσκευές υγείας, όπως έξυπνες ζυγαριές, έξυπνα ρολόγια, συσκευές παρακολούθησης οξυγόνου αίματος και πολλά άλλα. Φροντίστε να τα ελέγξετε και να ελέγξετε την υγεία σας.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τους Top Smart Health Trackers για καλύτερη ζωή.