Κορυφαία 12 λογισμικά πρόσληψης για να κάνετε την πρόσληψη εύκολη και αποτελεσματική

Η επιτυχία και η μακροζωία των επιχειρήσεων έγκειται στο ανθρώπινο δυναμικό τους. Η εύρεση του κατάλληλου ατόμου για την επιθυμητή θέση ήταν πάντα μια από τις κορυφαίες προτεραιότητες όλων των επιτυχημένων εταιρειών.

Οι διαδικασίες πρόσληψης στοχεύουν πλήρως στην εύρεση της σωστής αντιστοιχίας μεταξύ των απαιτήσεων του προφίλ και του συνόλου δεξιοτήτων των υποψηφίων. Όσο ουσιαστικός και στοιχειώδης είναι ο ρόλος ενός HR, είναι επίσης μια από τις πιο εξαντλητικές θέσεις που πρέπει να κατέχεις. Η εύρεση του κατάλληλου υποψηφίου και η μετατροπή του σε περιουσιακό στοιχείο για την εταιρεία δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τακτικά οι υπεύθυνοι προσλήψεων. Το πιο σημαντικό, θα δούμε εν συντομία μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες λύσεις στην αγορά για αυτές τις προκλήσεις.

Προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι προσλήψεων κατά την επιλογή του κατάλληλου υποψηφίου

Οι υπεύθυνοι προσλήψεων αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις κατά την επιλογή του κατάλληλου υποψηφίου για τη δουλειά. Πρώτον, πρέπει να φιλτράρουν υποψηφίους με άσχετη εμπειρία, κάτι που είναι μια κουραστική και χρονοβόρα εργασία όταν γίνεται με το χέρι.

Ο εταιρικός χώρος είναι γρήγορος. Εάν δεν είστε αρκετά γρήγοροι, ο υποψήφιος που φαινόταν κατάλληλος για τον ρόλο μπορεί να υποβληθεί σε λαθροθηρία από τους ανταγωνιστές σας. Αναιρεί όλη την προσπάθεια που καταβάλλεται για τη διεκπεραίωση των αιτήσεων τέτοιων υποψηφίων για τις θέσεις της εταιρείας.

Το συναρπαστικό μέρος του ρόλου ενός recruiter είναι ότι παίζει και για τις δύο ομάδες. Ψάχνουν για υποψήφιους που διαφημίζουν θέσεις που προσφέρει η εταιρεία μέσω πολλών διαδικτυακών και εκτός σύνδεσης καναλιών. Επικοινωνούν με την προοπτική να κατανοήσουν καλύτερα τις προσδοκίες τους, ενώ παράλληλα συντονίζονται με εσωτερικές ομάδες για να δουν εάν οι υποψήφιοι ταιριάζουν στις διαθέσιμες κενές θέσεις.

Μία από τις πιο κρίσιμες πτυχές της διαδικασίας πρόσληψης πρέπει να είναι ενδελεχής αλλά και γρήγορη. Δεν πρέπει να υπάρχει κενό επικοινωνίας μεταξύ των δύο άκρων της γραμμής. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για τον κατάλληλο υποψήφιο στην αγορά, οι υπεύθυνοι προσλήψεων πρέπει να βεβαιωθούν ότι τηρούν τα χρονοδιαγράμματα τους και ολοκληρώνουν αποτελεσματικά τη διαδικασία πρόσληψης.

Με την άνοδο της τεχνολογίας και την αυξημένη επίγνωση της σημασίας της διαδικασίας πρόσληψης, υπάρχουν διάφορες λύσεις πρόσληψης διαθέσιμες στο διαδίκτυο με τη μορφή εργαλείων, λογισμικού και πυλών Ιστού.

Τέτοιες λύσεις απαντούν σε κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι προσλήψεων και διευκολύνουν πρόσθετες δυνατότητες για γρήγορη παρακολούθηση της διαδικασίας πρόσληψης. Ας δούμε μερικές από τις κορυφαίες λύσεις που διατίθενται στην αγορά.

Jobsoid

Το Jobsoid είναι ένας από τους ηγέτες όσον αφορά τις πύλες προσλήψεων. Με τον καιρό έχει μετατραπεί σε εικονικό βοηθό πρόσληψης. Προσφέρει τόνους χαρακτηριστικών που καθιστούν την όλη διαδικασία πρόσληψης πιο ομαλή για υπαλλήλους προσλήψεων και υποψηφίους.

Το Jobsoid προσφέρει αποτελεσματική διαχείριση υποψηφίων, όπου οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν να συλλέγουν και να διαχειρίζονται όλες τις εφαρμογές κάτω από μια ομπρέλα. Εξοπλισμένο με μια κεντρική πλατφόρμα επικοινωνίας, προσαρμοσμένο αγωγό προσλήψεων, αυτοματοποιημένα κείμενα και έξυπνο φίλτρο, το Joibsoid σίγουρα θα βοηθήσει τους υπεύθυνους προσλήψεων στη διαχείριση των υποψηφίων με πολύ πιο προηγμένο τρόπο.

Χαρακτηριστικά που προσφέρονται από το Jobsoid

  • Αποτελεσματική διαχείριση υποψηφίων
  • Δημοσιεύστε θέσεις εργασίας σε πολλές πλατφόρμες
  • Ανάρτηση με ένα κλικ
  • Εξατομικευμένη επικοινωνία
  • Συλλογικός μηχανισμός ανάδρασης

Freshworks HRMS

Freshworks HRMS είναι μεταξύ των κορυφαίων στις λύσεις προσλήψεων. Ο οργανισμός βασίζεται σε ακριβή δεδομένα για τη λήψη αποφάσεων και την παροχή λύσεων στις εταιρείες όταν στρατολογεί τα κατάλληλα άτομα για τους σωστούς ρόλους.

  20 καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων

Τα Freshworks φέρνουν στο τραπέζι προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως σύστημα παρακολούθησης αιτούντων, εικονική ενσωμάτωση, ενσωμάτωση νέων προσλήψεων χωρίς χαρτί και πολλά άλλα. Υποστηριζόμενο από δεδομένα, η Freshworks προσφέρει επίσης βοήθεια στη λήψη αποφάσεων ανθρώπινου δυναμικού με βάση δεδομένα.

Χαρακτηριστικά που προσφέρονται από το Freshworks HRMS

  • Σύστημα παρακολούθησης αιτούντων
  • Εικονική Ενσωμάτωση
  • Βάση δεδομένων εργαζομένων
  • Συντομότερος χρόνος για πρόσληψη
  • Ενσωμάτωση νέας πρόσληψης χωρίς χαρτί
  • Ισχυρός αυτοματισμός προσλήψεων
  • Λήψη αποφάσεων ανθρώπινου δυναμικού με βάση δεδομένα
  • Παρακολούθηση ωραρίου εργαζομένων
  • Βάση δεδομένων εργαζομένων και αυτοεξυπηρέτηση

Τοποθετήστε το στο #3

Manatal

Manatal recruitment Το SaaS έχει μεταμορφώσει τη διαδικασία πρόσληψης για ομάδες στρατολόγησης. Το λογισμικό στρατολόγησης που βασίζεται σε σύννεφο έχει διευκολύνει τους διευθυντές προσλήψεων να διαχειρίζονται τη δεξαμενή ταλέντων, να προσλαμβάνουν κορυφαία ταλέντα, να συνεργάζονται με την ομάδα και να παρακολουθούν την κατάσταση του αιτούντος σε ένα μέρος. Το εργαλείο προσλήψεων που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη είναι εύκολο να ενσωματωθεί με πύλες εργασίας, να λαμβάνει συστάσεις και να οργανώνει συνεντεύξεις στο ελάχιστο χρονικό πλαίσιο.

Χαρακτηριστικά που προσφέρονται από το Manatal –

  • Προσαρμόσιμος αγωγός εργασιών
  • Αυτοματοποιημένη μορφοποίηση βιογραφικού/βιογραφικού
  • Αυτοματοποιημένη σύσταση υποψηφίων
  • Μαζική αποστολή email
  • Zapier Integration

Με το Manatal, η ομάδα στρατολόγησης μπορεί να διαχειριστεί τις καμπάνιες εργασίας της σε οποιαδήποτε πλατφόρμα (από το Linkedin έως το Naukri). Προσφέρει επίσης συστάσεις με βάση την περιγραφή της θέσης εργασίας, δημιουργώντας μια εκτενή κάρτα αποτελεσμάτων για εύκολη πρόσληψη.

GoHire

GoHire, όπως υποδηλώνει το όνομα, σας παρέχει πλήρη έλεγχο του εργαλείου του με εικονικούς βοηθούς πρόσληψης. Μειώνει σημαντικά το κόστος πρόσληψης αλλά και σας βοηθά να προσλάβετε τα καλύτερα άτομα για τη δουλειά.

Η GoHire έχει ήδη εξυπηρετήσει πάνω από 2000 κορυφαίες επωνυμίες σε 50 χώρες με πελάτες όπως το Voucher, το Swapcard, το Sweet berry, το myThings, το Promoter, το Snagajob και άλλα. Η GoHire έχει κάνει δυνατή με τις κεντρικές καμπάνιες προσλήψεων που παρέχουν μια ενιαία πλατφόρμα για την εκτέλεση των δραστηριοτήτων σας και τον έλεγχο της κατάστασης εξαλείφοντας πολύπλοκα στοιχεία από τη σκηνή.

Οι πελάτες της λατρεύουν τα οικονομικά και προσαρμοσμένα σχέδια προσλήψεων, επειδή προσφέρει όλα τα σωστά εργαλεία που θα μπορούσατε να χρειαστείτε για να αξιολογήσετε γρήγορα κάθε υποψήφιο. Η σειρά εργαλείων επιλογής, όπως ερωτήσεις προσυμπτωματικού ελέγχου, ερωτηματολόγια και αξιολογήσεις καθιστούν την όλη διαδικασία πρόσληψης πιο ομαλή, οδηγώντας σε καλύτερες αποφάσεις πρόσληψης.

Χαρακτηριστικά που προσφέρονται από τον Gohire

  • Πλήρης έλεγχος
  • Μειωμένο κόστος πρόσληψης
  • Κεντρικές εκστρατείες προσλήψεων
  • Οικονομικά και εξατομικευμένα σχέδια προσλήψεων
  • Αυξημένη αποτελεσματικότητα άρση των σημείων συμφόρησης στη διαδικασία πρόσληψης

Harver

Harver είναι μια άλλη μοναδική λύση που διατίθεται στον χώρο στρατολόγησης. Προσφέρει καινοτόμες λύσεις με επίκεντρο τα ταλαιπωρημένα σημεία των προσλήψεων όγκου. Παρέχοντας λύσεις που βασίζονται σε δεδομένα σε πελάτες όπως Valvoline, booking.com, McDonald’s, peloton, Teleperformance, KPMG και άλλα, η αυτοματοποιημένη διαδικασία από αίτηση σε πρόσληψη έχει χτυπήσει τη χορδή με κορυφαίους παγκόσμιους εταιρικούς κολοσσούς σε όλο τον κόσμο.

Μπορείτε να εντοπίσετε κορυφαίους επιδόσεις, να μετρήσετε τις κρίσιμες δεξιότητες, τις ικανότητες και να παρέχετε σχετικά επικυρωμένες βαθμολογίες αντιστοίχισης. Εξυπηρετεί το συμφέρον των εταιρειών και παίζει δίκαιο με τους υποψηφίους που αναζητούν δουλειά στην αγορά.

Χαρακτηριστικά που προσφέρει η Harver

  • Όγκος προσλήψεων
  • Λύση στρατολόγησης όγκου
  • Valvoline, booking.com, McDonald’s, peloton, teleperformance
  • Η αυτοματοποιημένη διαδικασία από την αίτηση στην πρόσληψη
  • Αξιοποιήστε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για να παρέχετε κρίσιμες πληροφορίες, ώστε να μπορείτε να πλοηγηθείτε σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά εργασίας.

Πρακτικός

Ας ξεκινήσουμε εξερευνώντας τα τεράστια δεδομένα που είναι διαθέσιμα με Πρακτικός, εξυπηρετώντας όλα προς το συμφέρον των πελατών και των υποψηφίων. Με 85.000.000 υποψηφίους, 20.000 εταιρείες στην πλατφόρμα, εφαρμόσιμες προσφορές ποικιλία, ποικιλομορφία και πολλές επιλογές για να διαλέξετε και για τις δύο ομάδες. Τα πράγματα πρέπει να λειτουργούν εξαιρετικά για την εταιρεία γιατί έχει επίσης 1.300.000 επιτυχημένες προσλήψεις από τις πλατφόρμες.

  Οδηγός για την απεμπλοκή της δραστηριότητάς σας

Με πελάτες όπως το Forbes, το Soho house, το Ryanair, το Moodle, το Sephora, το Joey Restaurants και το Bevi, η Workable δεν διστάζει να κάνει το παραπάνω μίλι για να εξυπηρετήσει τους πελάτες της και σας προσφέρει την πιο εφαρμόσιμη λύση στρατολόγησης.

Θερμοκήπιο

Με Θερμοκήπιομπορείτε να προμηθεύσετε και να καλλιεργήσετε κατάλληλους υποψηφίους, να δημιουργήσετε μια δίκαιη διαδικασία προσλήψεων, να δημιουργήσετε μια εξαιρετική εμπειρία πρόσληψης για όλους, από τους προσλήπτες έως τους προσλαμβάνοντες και να χρησιμοποιήσετε ισχυρά δεδομένα και αναφορές για να αναβαθμίζετε συνεχώς τον εαυτό σας και τις ομάδες που σχετίζονται με εσάς.

Το Greenhouse προσφέρει επίσης ευελιξία με τη στρατολόγηση και την πρόσληψη εφαρμογών για κινητά με δυνατότητες για την κλιμάκωση της απαίτησης στο μέγεθος της επιχείρησής σας, καθιστώντας το σχεδόν κατάλληλο για μικρές, μεσαίες και μεγάλες εταιρείες. Ο εικονικός βοηθός πρόσληψης προσφέρει τη βελτιστοποίηση των καταχωρίσεων θέσεων εργασίας με συστάσεις που βασίζονται στην ιστορική απόδοση και την απόδοση του κλάδου.

Μπορείτε επίσης να συνεργαστείτε εύκολα με εσωτερικές ομάδες προσλήψεων της Greenhouse σχετικά με τις κριτικές των αιτήσεών σας, τις προσφορές εργασίας και τις εγκρίσεις προσφορών. Αυτή η εξατομικευμένη εμπειρία που προσφέρεται στους πελάτες των Λογισμικών προσλήψεων είναι μοναδική για το Greenhouse.

Η Greenhouse παίρνει το τρόπαιο στο σπίτι παρέχοντας στους ενδιαφερόμενους εξατομικευμένη και λεπτομερή πρόσβαση στους ενδιαφερόμενους στις διαδικασίες πρόσληψης μέσω ειδοποιήσεων, εργασιών και ειδοποιήσεων.

στρατολογούμενος

Προσλήψεις εν κινήσει, αυτό είναι το σύνθημα στρατολογούμενος ζει και σίγουρα ανταποκρίνεται. Όχι μόνο προσφέρει ο στρατολογούμενος για την ενίσχυση της προμήθειας, την αυτοματοποίηση προσλήψεων, την αποτελεσματική αξιολόγηση των υποψηφίων, αλλά χαρακτηριστικά όπως εξαιρετικές καμπάνιες, πολλαπλοί πίνακες εργασιών, σύνδεσμος προγραμματιστή και πολλά άλλα παρέχουν μοναδική προσαρμογή που ταιριάζει σε κάθε υπεύθυνο προσλήψεων στην πλατφόρμα.

Η εταιρεία επίσης δεν διστάζει να εμφανίσει την πρόοδό της που έχει σημειώσει μέχρι τώρα. Το φορούν σαν το τιμητικό τους σήμα. Από την ίδρυσή της, η εταιρεία κατέστησε δυνατή μια μείωση κατά 64% στον χρόνο για πρόσληψη, 4 φορές αύξηση εσόδων και εξοικονόμησε 240 χιλιάδες δολάρια από το κόστος πρόσληψης των πελατών της. Και πιστεύουμε ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι αν ψάχνετε για ένα εικονικό πρακτορείο στρατολόγησης, ένας προσλαμβανόμενος είναι ένα από τα ασφαλέστερα στοιχήματα.

Top Echelon

Top Echelon είναι ο κολοσσός της αγοράς στις λύσεις προσλήψεων και δραστηριοποιείται στον κλάδο από το 1988. Με ισχυρό λογισμικό παρακολούθησης αιτούντων και CRM, η Top Echelon σας παρέχει τους πιο κατάλληλους υποψήφιους για το ρόλο.

Επιπλέον, προσφέρει επίσης μια δυνατότητα για την γρηγορότερη πλήρωση παραγγελιών εργασίας με το διαχωρισμένο δίκτυό του. Ο κολοσσός το καθιστά δυνατό κάνοντας χωριστές τοποθετήσεις με κορυφαίες εταιρείες προσλήψεων σε εθνικό επίπεδο.

Χαρακτηριστικά που προσφέρονται από το Top Echelon

  • Ισχυρή παρακολούθηση αιτούντων
  • Λογισμικό CRM

Recruiterflow

Recruiterflow έχει σχεδιαστεί για όλη την επαναλαμβανόμενη, επαναλαμβανόμενη πολυάσχολη εργασία των υπαλλήλων προσλήψεων, προσφέροντας έτσι στους προσλήπτες άφθονο χρόνο και χώρο για να σκεφτούν τις άλλες πτυχές των ρόλων της δουλειάς τους.

Το Recruiterflow είναι δημοφιλές μεταξύ των πελατών του για περισσότερους από έναν λόγους, όπως το να είναι ένα ενιαίο κέντρο εξυπηρέτησης για όλες τις ανάγκες προσλήψεων των υπαλλήλων προσλήψεων, από τις αιτήσεις έως τις προσλήψεις. Με το Recruiterflow, μπορείτε εύκολα να διαχειρίζεστε αγωγούς και ταυτόχρονα να συνεργάζεστε με πελάτες και άλλους ενδιαφερόμενους για να αποκτήσετε μια εικόνα για τις απαιτήσεις τους.

Με ισχυρά δεδομένα και ένα εξαιρετικά εύκολο πλαίσιο, το Recruiterflow διευκολύνει επίσης την ανάλυση όλων των υποψηφίων, τοποθετώντας το προφίλ τους σε σημαντική κλίμακα, βοηθώντας έτσι τους υπεύθυνους προσλήψεων στη λήψη των σωστών αποφάσεων.

Το καλύτερο πράγμα για το Recruiterflow είναι η επιμονή τους να διατηρούν τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο γρήγορη. Σας έχουν δώσει τη δυνατότητα να προσλαμβάνετε απευθείας από τα εισερχόμενά σας με λειτουργίες όπως η στρατολόγηση βοηθών μέσα στα εισερχόμενά σας και μια δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης για τη μετακίνηση των υποψηφίων από θετικό σε επιβεβαίωση. Προσφέρουν επίσης μια δοκιμή 14 ημερών για να ελέγξετε αν είναι το κατάλληλο λογισμικό για εσάς ή όχι.

  Διορθώστε το μη αναμενόμενο σφάλμα στο Netflix

Δυνατότητες προσφοράς Recruiterflow

  • Σύγχρονο λογισμικό παρακολούθησης αιτούντων
  • Σχεδιασμένο για να κάνει την πολυάσχολη εργασία (ισχυρή μηχανή κανόνων,
  • Πηγές 1-κλικ, διαχείριση διοχέτευσης, συνεργασία με πελάτες, ανατροφή υποψηφίων, διαχείριση πελατών, ανάλυση
  • Επιστρατεύστε το starlight από τα εισερχόμενά σας (Drag-and-drop), στρατολόγηση βοηθού μέσα στα εισερχόμενά σας,
  • Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών

Smart Recruiters

Smart Recruiters σας προσφέρει την εμπειρία του Talent Acquisition Suite, με πλήρες CRM και δυνατότητες προμήθειας για να βρείτε και να συνδεθείτε με ταλέντα υψηλής ποιότητας σε όλη την πλατφόρμα.

Δίνουν τη δυνατότητα στους υπεύθυνους προσλήψεων να προσελκύσουν υποψηφίους βοηθώντας τους να ανακαλύψουν κατάλληλους υποψηφίους με άμεση προμήθεια, ενώ παράλληλα τους βοηθούν να καλλιεργήσουν μέσω των καναλιών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό που είναι ακόμα πιο συναρπαστικό σε όλο αυτό το ταξίδι είναι ότι μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τον ιστότοπο σταδιοδρομίας σας βελτιστοποιημένο για κινητά και να ενσωματώσετε τη βασική διαδικασία εφαρμογής με ένα κλικ της ροής προσλήψεων.

Το λογισμικό παρακολούθησης αιτούντων των Smart Recruiters μπορεί να βοηθήσει στην επιλογή υποψηφίων μέσω καρτών βαθμολογίας, σχολίων και συνεντεύξεων. Επιτρέπουν επίσης τη συνεργασία και την επικοινωνία με τις ομάδες προσλήψεων, παρέχουν σχόλια για συνεντεύξεις μέσω της εφαρμογής για κινητά και προγραμματίζουν συνεντεύξεις παρακολούθησης, ενώ ταυτόχρονα αξιολογούν και εξετάζουν τους υποψηφίους.

Λειτουργίες που προσφέρονται από Smart Recruiters

  • Σουίτα απόκτησης ταλέντων
  • Ολοκληρώστε τις δυνατότητες CRM και προμήθειας για να βρείτε και να συνδεθείτε με ταλέντα υψηλής ποιότητας
  • άμεση προμήθεια
  • Δημιουργήστε όμορφους ιστότοπους καριέρας βελτιστοποιημένους για κινητά
  • Διαδικασία εφαρμογής με ένα κλικ
  • Λογισμικό παρακολούθησης αιτούντων
  • Παρακολουθήστε κάρτες αποτελεσμάτων, σχόλια και συνεντεύξεις
  • Συνεργαστείτε και επικοινωνήστε με ομάδες προσλήψεων
  • Παρέχετε σχόλια συνέντευξης μέσω της εφαρμογής για κινητά
  • Προγραμματίστε συνεντεύξεις παρακολούθησης
  • Αξιολογήστε και εξετάστε υποψηφίους
  • Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία για να κάνετε προσφορές προσλήψεων
  • Διαχείριση εγκρίσεων στη διαδικασία προσφοράς
  • Στείλτε το αίτημα και διαχειριστείτε τις υπογραφές
  • Καταγράψτε και συνδέστε όλα τα δεδομένα των υποψηφίων στο HRIS σας
  • Υπολογίστε και διαχειριστείτε όλες τις μετρήσεις επιτυχίας προσλήψεων

Μοχλός

Μοχλός είναι η πιο εξαντλητική πλατφόρμα προσλήψεων στο διαδίκτυο. Με περισσότερους από 4000 πελάτες σε όλο τον κόσμο, διαθέτει μια πλατφόρμα απόκτησης ταλέντων από άκρο σε άκρο.

Η Lever προσφέρει τις υπηρεσίες της σε τέσσερα τμήματα: Source and Nurture, Interview και Hire, ανάλυση αποτελεσμάτων και εκ νέου ανακάλυψη ταλέντων. Μέσω των εξατομικευμένων εκστρατειών τροφής μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τον υποψήφιο, καθιστώντας την εμπειρία πιο εκπαιδευτική και ενημερωτική και για τους δύο ενδιαφερόμενους στη διαδικασία. Οι αυτοματοποιημένες ακολουθίες σταγόνων, η συλλογή παραπομπών, η δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων κειμένου για εφαρμογή, το LinkedIn RSC και η επέκταση Chrome καθιστούν ολόκληρη την καλλιέργεια και την προμήθεια των υποψηφίων πιο εύλογη και βολική για τους υπεύθυνους προσλήψεων.

Η Lever προσφέρει έρευνες ποικιλομορφίας, εσωτερική κινητικότητα, εμπιστευτικές προσλήψεις, αυτοπρογραμματισμό υποψηφίων, κόμβο αυτοματισμού και πύλη πρακτορείου για να κάνει τη διαδικασία πρόσληψης πιο ομαλή.

Λειτουργίες όπως ο προσαρμοσμένος πίνακας εργαλείων, η οπτικοποίηση δεδομένων, τα ποσοστά μετατροπών διοχέτευσης, οι πίνακες εργαλείων διαχειριστή, οι πληροφορίες διαφορετικότητας και οι μοναδικές πλατφόρμες BI αναλύουν τα αποτελέσματα με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια, δίνοντας έτσι το καλύτερο σύνολο ταλέντων για τον ρόλο.

Συμπέρασμα 👩‍💼

Τώρα που συζητήσαμε σχεδόν όλες τις κορυφαίες λύσεις προσλήψεων που είναι διαθέσιμες στην αγορά, πρέπει να διευκρινίσουμε ότι κάθε λύση έχει κάτι μοναδικό να προσφέρει και βασίζεται στις απαιτήσεις σας και στο μέγεθος του οργανισμού. Χρησιμοποιήστε τα δοκιμαστικά σχέδια που είναι διαθέσιμα με τις πλατφόρμες που αναφέρονται παραπάνω και λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Ελέγξτε αυτά τα εργαλεία επαλήθευσης ιστορικού πριν προβείτε σε αυτήν την πρόσληψη.