Κερδίστε περισσότερους πελάτες με λογισμικό μάρκετινγκ και πωλήσεων

Η απόκτηση και η διατήρηση πελατών έχει γίνει πιο δύσκολη από ποτέ. Με το Freshsales CRM, η διαχείριση του αγωγού πωλήσεων και μάρκετινγκ γίνεται μια αβίαστη διαδικασία.

Σε έναν κόσμο όπου χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να κερδίσετε έναν νέο πελάτη, τα CRM πωλήσεων γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλους τους δυνητικούς πελάτες πωλήσεων από μια πλατφόρμα και να εφαρμόζετε προσαρμοσμένα σχέδια μάρκετινγκ για αυτούς.

Το CRM σάς προσφέρει επίσης λεπτομερή δεδομένα αναλυτικών στοιχείων για να σας δείξει ποια στρατηγική λειτουργεί και ποια χρειάζεται μια προσαρμογή για καλύτερα αποτελέσματα. Με πολλά CRM στην αγορά για σκοπούς πωλήσεων, το Freshsales είναι ένα δημοφιλές όνομα.

Αυτή η ανασκόπηση Freshsales θα δείξει πώς αποδίδει το CRM όσον αφορά τις δυνατότητες, τη διεπαφή και την τιμολόγηση.

Τι είναι το Sales CRM;

Ενώ το CRM αναφέρεται στην πλατφόρμα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων, το Sales CRM σάς επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε τη γραμμή πωλήσεών σας και να διαχειριστείτε ολόκληρη τη διαδικασία από μία σουίτα. Αυτό το λογισμικό αποθηκεύει επίσης τα δεδομένα πελατών με ασφάλεια και υποστηρίζει τα στελέχη πωλήσεων και μάρκετινγκ, ώστε να μπορούν να οδηγήσουν σε περισσότερες πωλήσεις.

Ένα CRM πωλήσεων σάς βοηθά να διαχειρίζεστε όλα τα σημεία επαφής (άμεσα και έμμεσα) σε όλη τη διαδικασία πωλήσεων. Επιπλέον, παρακολουθεί όλη την επικοινωνία που κάνετε με τους υποψήφιους πελάτες, οργανώνει τα δεδομένα πελατών και σας υπενθυμίζει να παρακολουθείτε τους υποψήφιους πελάτες.

Ουσιαστικά, το σύστημα CRM απλοποιεί την καλλιέργεια δυνάμεων αυτοματοποιώντας τις διοικητικές εργασίες. Επίσης, κατηγοριοποιεί και ταξινομεί τα δεδομένα πελατών, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην ανάπτυξη σχέσεων με τους πελάτες αντί να κάνετε μη αυτόματη εισαγωγή δεδομένων.

Πώς σας βοηθά το Sales CRM;

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και τα στελέχη πωλήσεων θα επωφεληθούν από αυτή τη λύση. Δείτε πώς μια λύση CRM βοηθά τους οργανισμούς σε διάφορα στάδια του αγωγού πωλήσεων:

#1. Συγκεντροποίηση δεδομένων

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενός CRM πωλήσεων είναι η αποθήκευση όλων των δεδομένων πελατών και δυνητικών πελατών σε ένα μέρος στο οποίο μπορεί εύκολα να έχει πρόσβαση κάθε μέλος της ομάδας. Εξοικονομεί χρόνο και διευκολύνει τη ροή εργασίας.

#2. Προσδιορισμός Προοπτικών Ποιότητας

Διατηρεί αρχείο επικοινωνίας μεταξύ της εταιρείας σας και των δυνητικών πελατών. Αυτό σας βοηθά να εντοπίσετε καλές προοπτικές με βάση τις προτιμήσεις τους.

#3. Κατηγοριοποίηση συμφωνιών

Το CRM πωλήσεών σας μπορεί αυτόματα να κατηγοριοποιήσει και να ιεραρχήσει τις προσφορές σας. Έτσι, ξέρετε πότε να εστιάσετε σε ποιο.

#4. Βελτιωμένη Επικοινωνία

Τα CRM πωλήσεων σάς επιτρέπουν να επικοινωνείτε με έναν υποψήφιο πελάτη μέσω τηλεφωνικής κλήσης, κειμένου ή email. Επιταχύνει επίσης τη διαδικασία αναζήτησης με μια ενσωματωμένη λειτουργία κλήσης.

#5. Ανεβάστε πωλήσεις με το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το Sales CRM είναι επίσης χρήσιμο για την επαναστόχευση των υπαρχόντων πελατών σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αυτοματοποίησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να στοχεύσετε τους πελάτες σας για upselling και cross-selling.

#6. Αναφορές Analytics

Μπορείτε να λάβετε προσαρμοσμένες αναφορές για την απόδοση της ομάδας πωλήσεών σας από ένα CRM πωλήσεων. Αυτή η αυτοματοποιημένη και διαφανής διαδικασία σάς ενημερώνει για ολοκληρωμένες και επικείμενες πωλήσεις.

  Πώς να αποκρύψετε το εικονίδιο των ηχητικών εφέ στην προβολή παρουσίασης του PowerPoint

#7. Κατανόηση των Πελατών

Οι εταιρείες μπορούν να αναλύσουν δεδομένα πελατών στο CRM για να κατανοήσουν καλύτερα αυτούς και τα προβλήματά τους. Βοηθά στη διασφάλιση της αφοσίωσης και της ικανοποίησης των πελατών.

#8. Αυτοματοποίηση Διοικητικών Καθηκόντων

Αυτή η σουίτα CRM αυτοματοποιεί τις περισσότερες από τις εργασίες διαχειριστή και έτσι αυξάνει την κερδοφορία της εταιρείας. Απαλλάσσει επίσης τους υπαλλήλους από την εκτέλεση επαναλαμβανόμενων χειρωνακτικών εργασιών και ενισχύει την παραγωγικότητά τους.

Τι είναι το Freshsales CRM;

Το Freshsales είναι μια λύση CRM πωλήσεων που βασίζεται σε σύννεφο από τον οίκο Freshworks. Μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των επιχειρήσεων που ανήκουν σε διαφορετικούς κλάδους. Οι εταιρείες μπορούν εύκολα να διαχειρίζονται τις επικοινωνίες τους με υπάρχοντες πελάτες και πιθανούς δυνητικούς πελάτες χρησιμοποιώντας το.

Αυτό το CRM περιλαμβάνει πολλά ισχυρά χαρακτηριστικά που βοηθούν τους εμπόρους και τα στελέχη πωλήσεών σας πιο αποτελεσματικά. Σας βοηθά με την παρακολούθηση δυνητικών πελατών πωλήσεων και συμβάντων. Το CRM έχει μια απλοϊκή διεπαφή που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Χαρακτηριστικά του Freshsales CRM

#1. Αυτοματοποίηση

Το CRM ενισχύει την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα της ομάδας αυτοματοποιώντας τις εργασίες. Κατηγοριοποιεί τις επαφές και εκχωρεί δυνητικούς πελάτες στους πωλητές με βάση τους κανόνες σας. Άλλα χαρακτηριστικά αυτοματισμού περιλαμβάνουν:

  • Δημιουργήστε εξατομικευμένες εξερχόμενες καμπάνιες και παρακολουθήστε τις
  • Φόρμες ιστού χωρίς κώδικα για τη δημιουργία ποιοτικών δυνητικών πελατών
  • Επεξεργάσιμα πρότυπα για email marketing
  • Συμφραζόμενα εντός εφαρμογής και μηνύματα push για καμπάνιες συνομιλίας
  • Αυτόματος εμπλουτισμός του προφίλ επαφής με κοινωνικά και δημόσια δεδομένα
  • Ενεργοποιητές υπό όρους για την αυτοματοποίηση επαναλαμβανόμενων εργασιών
  • Αυτόματη αντιστοίχιση συνομιλιών συνομιλίας σε κατάλληλους πράκτορες

#2. Επικοινωνία

Τώρα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους δυνητικούς πελάτες και τους πελάτες σας από αυτό το CRM. Σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις με ένα κλικ από τη διεπαφή. Μπορείτε επίσης να καταγράψετε, να μεταφέρετε και να καταγράψετε τις κλήσεις για μελλοντική αναφορά. Άλλα σχετικά χαρακτηριστικά είναι:

  • Ενσωματώστε τα εισερχόμενά σας για να δημιουργείτε, να προγραμματίζετε και να παρακολουθείτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Προγραμματίστε και λάβετε μέρος σε συσκέψεις Zoom απευθείας από το CRM.
  • Υποστήριξη για το Apple Business Chat για χρήση του iMessage.
  • Παρέχετε υποστήριξη πελατών σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας λογισμικό συνομιλίας.
  • Ενσωμάτωση WhatsApp για επικοινωνία χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή.
  • Ενσωμάτωση με τον πάροχο SMS για άμεση επικοινωνία.

#3. Προσαρμογή

Οι χρήστες έχουν την ελευθερία να εξατομικεύουν το Freshsales CRM τους. Κάποιος μπορεί να προσαρμόσει τις δραστηριότητες πωλήσεων, τα πεδία δεδομένων, τις λειτουργικές μονάδες επιχειρηματικής διαδικασίας και τα δικαιώματα σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρείας. Σας επιτρέπει επίσης να σχεδιάσετε τη διαδικασία πωλήσεων με μοναδικά στάδια κύκλου ζωής επαφής.

Για τοπικές πωλήσεις, μπορείτε να επιλέξετε από πολλά νομίσματα και να ορίσετε τη γλώσσα CRM από διάφορες επιλογές.

#4. Διαχείριση αγωγών

Με το Freshsales, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλαπλούς αγωγούς πωλήσεων κατάλληλους για την επιχείρησή σας και να τους διαχειριστείτε σε ομάδες, διαδικασίες και περιοχές. Οι εταιρείες μπορούν να δημιουργήσουν και να διαμορφώσουν τον κατάλογο προϊόντων τους απευθείας από το CRM.

Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει επίσης επεξεργάσιμα πρότυπα για συμβόλαια, προσφορές, NDA και MSA για τη δημιουργία και τη διαχείριση αυτών των εγγράφων. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ορίσετε στόχους πωλήσεων και να τους παρακολουθήσετε. Διαθέτει επίσης ειδικά ιδιωτικά κανάλια Slack που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επικοινωνήσετε με την ομάδα σας.

#5. Δεδομένα πελατών και πλαίσιο

Αυτό το CRM πωλήσεων προσφέρει μια ενοποιημένη προβολή των δεδομένων πελατών. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα σας μπορεί να συνεργαστεί για να προσφέρει στους πελάτες μας την καλύτερη εμπειρία. Το CRM παρέχει μια σύνοψη επαφών, ώστε ο καθένας να μπορεί να κατανοήσει γρήγορα το περιεχόμενο.

  Πώς να εκτελέσετε εφαρμογές iPhone και iPad σε Mac

Ωστόσο, αναλυτικά δεδομένα σχετικά με τους δυνητικούς πελάτες σε σημεία επαφής και μονάδες είναι διαθέσιμα εδώ. Το Χρονολόγιο Δραστηριότητάς του παρέχει χρονολογικά αρχεία αλληλεπίδρασης επαφών. Για χρήσιμες πληροφορίες, τα στελέχη πωλήσεων μπορούν επίσης να λάβουν πληροφορίες για δραστηριότητες, ακολουθίες πωλήσεων, ενότητες και τελευταίες επαφές.

#6. FREDDY AI

Αυτό είναι το Freshsales AI που λειτουργεί για να βελτιώσει την παραγωγικότητά σας και σας βοηθά στη λήψη καλύτερων αποφάσεων. Μαθαίνει από τα ιστορικά και τα τρέχοντα δεδομένα CRM για να σας δώσει τις καλύτερες προτάσεις για το κλείσιμο της συμφωνίας και να προβλέψει την επιτυχία της συμφωνίας. Αυτό το bot βαθμολογεί επίσης τις επαφές, ώστε να μπορείτε να βάλετε προτεραιότητες.

Εντοπίζει αυτόματα διπλά δεδομένα για να διατηρεί καθαρή τη λίστα επαφών σας. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως ρομπότ παραγωγής δυνητικών πελατών. Το FREDDY AI είναι επίσης ικανό για προτάσεις συμβάντων ημερολογίου, πρόβλεψη πωλήσεων και ανίχνευση εκτός γραφείου.

#7. Διακυβέρνηση

Το Freshsales δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να έχουν πρόσβαση βάσει ρόλων για να διασφαλίσουν την ασφάλεια των δεδομένων. Μπορούν επίσης να διαμορφώσουν δικαιώματα σε επίπεδο πεδίου και να ελέγχουν την πρόσβαση σε κρίσιμα για την αποστολή δεδομένα.

Η λειτουργία καταγραφής ελέγχου παρακολουθεί τυχόν αλλαγές (προσθήκη, επεξεργασία, διαγραφή) στο CRM. Επιπλέον, μπορείτε να διαμορφώσετε το εύρος και τον τύπο οποιασδήποτε εγγραφής αυτής της πλατφόρμας.

#8. Analytics

Το CRM δημιουργεί επίσης αναλυτικές αναφορές για δεδομένα πωλήσεων για τη λήψη αποφάσεων βάσει δεδομένων. Μπορείτε να επιλέξετε από τα ενσωματωμένα πρότυπα αναφορών για να ελέγξετε την υγεία και τις μετρήσεις των πωλήσεων. Ή, μπορεί κανείς να επιλέξει προσαρμοσμένες αναφορές για αναλυτικές πληροφορίες.

Επιπλέον, μπορείτε να λάβετε μια αναφορά δραστηριότητας πωλήσεων για να αξιολογήσετε τις πωλήσεις. Οι αναφορές κύκλου πωλήσεων και ταχύτητας μπορούν επίσης να σας δώσουν δεδομένα για κάθε συμφωνία.

#9. Υποστήριξη για κινητά

Το Freshsales είναι επίσης διαθέσιμο σε εφαρμογές Android και iOS. Σας επιτρέπει να εκτελέσετε τις ακόλουθες εργασίες για να κλείσετε περισσότερες προσφορές εν κινήσει.

  • Ηχογραφήστε φωνητικές σημειώσεις
  • Καταγράψτε το check-in και το check-out στο χώρο του πελάτη
  • Παρακολούθηση KPI για πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο
  • Προγραμματίστε και λάβετε μέρος σε συσκέψεις Zoom
  • Στείλτε και προγραμματίστε μαζικά email
  • Αυτόματο αρχείο καταγραφής κλήσεων
  • Ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο και γρήγοροι σύνδεσμοι
  • Στείλτε μαζικά και μεμονωμένα SMS
  • Εργαστείτε σε λειτουργία εκτός σύνδεσης και συγχρονίστε δεδομένα όταν είστε συνδεδεμένοι

#10. Ενσωματώσεις

Οι χρήστες μπορούν να επεκτείνουν τις βασικές δυνατότητες του Freshsales ενσωματώνοντας δημοφιλή εργαλεία. Η πρόσβαση στο API σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με διάφορες πηγές δεδομένων. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε αξιόπιστες εφαρμογές από την αγορά Freshworks. Επιπλέον, οι εταιρείες μπορούν να ενσωματώσουν τα Outlook, Zapier, DocuSign, PandaDoc, Xero και QuickBooks.

Πίνακας ελέγχου Freshsales

Αφού συνδεθείτε στο Freshlsales, το CRM θα ανοίξει μπροστά σας. Ένα δείγμα αναφοράς θα είναι ορατό στην ενότητα Πίνακας ελέγχου πωλήσεων για να σας δώσει μια ιδέα για το πώς θα φαίνεται μόλις αρχίσει να συλλέγει τα δεδομένα της εταιρείας σας. Ο πίνακας ελέγχου CRM περιέχει επίσης ενότητες για τον πίνακα ελέγχου δραστηριοτήτων και το Analytics.

Στην αριστερή γραμμή πλοήγησης, λαμβάνετε κουμπιά για να μετακινηθείτε στις ακόλουθες ενότητες:

  • Επαφές και Λογαριασμός: Η ενότητα περιέχει τα ονόματα όλων των επαφών σας και τη διεύθυνση email τους, τους αριθμούς τηλεφώνου, την τελευταία ώρα επικοινωνίας, το ποσό των ανοιχτών προσφορών και τη βαθμολογία τους. Μπορείτε πάντα να εισάγετε λογαριασμούς και ιστορικό σε αυτήν την ενότητα.
  • Διαχείριση συμφωνιών: Περιέχει δεδομένα για συμφωνίες, στόχους δραστηριότητας και προβλέψεις.
  • Προϊόντα: Σε αυτήν την ενότητα, οι εταιρείες μπορούν να προσθέτουν και να εισάγουν δεδομένα προϊόντων.
  • Έγγραφα: Χρησιμοποιείται για την προσθήκη, επεξεργασία και φιλτράρισμα εγγράφων.
  • Συζητήσεις πωλήσεων: Αυτό το τμήμα αποθηκεύει όλες τις αλληλεπιδράσεις σας που σχετίζονται με τις πωλήσεις, συμπεριλαμβανομένων τηλεφώνου, SMS, τηλεφωνητή, εισερχομένων, μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προτύπων email και ακολουθιών πωλήσεων.
  • Web Analytics και διαχείριση: Σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να επεξεργάζεστε και να αποθηκεύετε μη αυτόματες και αυτόματες φόρμες ιστού.
  • Αναφορές Analytics και συνομιλίας: Εδώ, λαμβάνετε όλες τις αναφορές που δημιουργήσατε και δεδομένα αναλυτικών στοιχείων σχετικά με την κατανάλωση συνομιλίας, bot και περιόδου σύνδεσης bot.
  Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε επεκτάσεις στο νέο Microsoft Edge

Διαθέτει επίσης ειδικά κουμπιά για τηλεφωνικές κλήσεις, συνομιλίες, εκκίνηση, εναλλαγή εφαρμογών Freshworks και ρυθμίσεις. Το κουμπί ρυθμίσεων σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε χρήστες, δραστηριότητες, ροές εργασίας, λειτουργικές μονάδες, στάδια κύκλου ζωής επαφών και να αλλάζετε ρυθμίσεις διαχειριστή.

Στην επάνω γραμμή, λαμβάνετε κουμπιά για ειδοποιήσεις, νέες δυνατότητες και email. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κουμπί Email για να ενσωματώσουν το Gmail και άλλους λογαριασμούς email σε αυτό το CRM. Κάνοντας κλικ στο κουμπί +, οι χρήστες μπορούν να έχουν γρήγορη πρόσβαση σε άλλες δημοφιλείς λειτουργίες.

Τιμολόγηση φρέσκων πωλήσεων

Ελεύθερος

Αυτό το δωρεάν πρόγραμμα περιλαμβάνει περιορισμένες δυνατότητες, όπως διαχείριση επαφών και λογαριασμού, ενσωματωμένες λειτουργίες επικοινωνίας όπως συνομιλία, email, τηλεφωνικές κλήσεις, στάδια κύκλου ζωής επαφών και υποστήριξη 24×5.

Ανάπτυξη

Αυτό το πρόγραμμα Freshsales επιτρέπει στην ομάδα πωλήσεών σας να παραλείπει επαναλαμβανόμενες εργασίες με ισχυρό αυτοματισμό CRM. Τα επισημασμένα χαρακτηριστικά αυτού του πακέτου περιλαμβάνουν μια οπτική γραμμή πωλήσεων, ακολουθίες πωλήσεων, βαθμολόγηση επαφών με τεχνητή νοημοσύνη και επιχειρηματικές δραστηριότητες WhatsApp. Ξεκινά από 15 $/χρήστης/μήνα.

Pro

Εάν η εταιρεία σας αποτελείται από πολλές ομάδες πωλήσεων, αυτό το σχέδιο θα σας επιτρέψει να τις διαχειριστείτε απρόσκοπτα. Αυτό το πρόγραμμα θα σας κοστίσει 39 $/χρήστη/μήνα και θα σας επιτρέψει να απολαύσετε λειτουργίες όπως πολλαπλές αγωγές πωλήσεων, ροές εργασιών βάσει χρόνου και ομάδες πωλήσεων και διαχείριση περιοχής.

Επιχείρηση

Οι επιχειρήσεις που αναζητούν προηγμένη προσαρμογή και μέγιστο έλεγχο θα πρέπει να επιλέξουν αυτό το πρόγραμμα Freshsales. Εκτός από προσαρμοσμένες μονάδες, αρχεία καταγραφής ελέγχου και προβλέψεις βάσει τεχνητής νοημοσύνης, συνοδεύεται από έναν αποκλειστικό διαχειριστή λογαριασμού. Θα σας κοστίσει 69 $/χρήστη/μήνα.

Εναλλακτικές λύσεις φρέσκων πωλήσεων

Αν θέλετε να συγκρίνετε το Freshsales με παρόμοιες πλατφόρμες, ακολουθούν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις για εσάς:

Zoho CRM

Το Zoho CRM είναι μια λύση CRM που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις για τον εξορθολογισμό των κρίσιμων λειτουργιών πωλήσεών τους, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης πελατών, των δραστηριοτήτων πωλήσεων και των προβλέψεων εσόδων. Μπορείτε να δημιουργήσετε απρόσκοπτα ροές εργασίας για να εκτελείτε εργασίες με μεγαλύτερη ακρίβεια και ταχύτητα εδώ.

Καταγράφει κάθε στάδιο της διαδικασίας πωλήσεων και προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία στα στελέχη πωλήσεων. Χρησιμοποιώντας το Zoho CRM, οι εταιρείες μπορούν να βρουν απόδοση πωλήσεων με βάση την τοποθεσία, προβλέψεις εσόδων, προβλέψεις δυνητικού πελάτη και πληροφορίες σχετικά με τα συμφραζόμενα.

Pipedrive

Το Pipedrive είναι ένα αποκλειστικό CRM για πωλητές που σας βοηθά να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Επιτρέπει την οπτικοποίηση πωλήσεων για να παρουσιάσει ολόκληρη τη διαδικασία ενώπιόν σας. Αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει επίσης να κατηγοριοποιείτε και να ταξινομείτε δυνητικούς πελάτες για εξατομικευμένη επικοινωνία.

Το Pipedrive αποθηκεύει το πλήρες ιστορικό επαφών κάθε συμφωνίας και επαφής. Σας υπενθυμίζει ακόμη και διαφορετικές δραστηριότητες πωλήσεων και υποστηρίζει τη συνεργασία της ομάδας σε συμφωνίες. Η δημιουργία ενός προσαρμόσιμου αγωγού και η λήψη προβλέψεων εσόδων είναι εξαιρετικά επωφελής για τους χρήστες.

Τσόφλι καρυδιού

Το Nutshell είναι το τέλειο CRM για εταιρείες B2B που αναζητούν μια διαδικασία πωλήσεων χωρίς άγχος. Λειτουργεί ως πηγή αλήθειας για τον οργανισμό σας, επιτρέποντας στα μέλη της ομάδας να έχουν πρόσβαση στις επαφές και τις πλήρεις συνομιλίες. Η πλατφόρμα αυτοματοποιεί επίσης εργασίες όπως η ανάθεση δυνητικού πελάτη και η προώθηση δυνητικών πελατών.

Η διαχείριση αγωγών, η αλληλουχία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι φόρμες ιστού είναι άλλα χαρακτηριστικά του Nutshell. Πάνω απ ‘όλα, δημιουργεί αναφορές και δεδομένα αναλυτικών στοιχείων για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη διαδικασία πωλήσεων.

Τυλίγοντας

Σύμφωνα με την παραπάνω συζήτηση, το Freshsales είναι ένα εργαλείο εταιρικής ποιότητας αρκετά ισχυρό για να εκτελεί όλες τις εργασίες σας που σχετίζονται με τις πωλήσεις. Εκτός από την υποστήριξη της αυτοματοποίησης, σας επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας.

Δεδομένου ότι διαθέτει μια συλλογή από χρήσιμα χαρακτηριστικά σε προσιτή τιμή, δεν θα πρέπει να έχετε καμία αμφιβολία για την επιλογή αυτής της λύσης CRM πωλήσεων.

Μπορείτε επίσης να δείτε τις κριτικές μας για το Freshworks και το Freshteam.