Κείμενο, καρέ και κολάζ. 3 πράγματα που δεν κάνει το Instagram & εφαρμογές για να τα κάνει

Με την τελευταία ενημέρωση του Instagram, η εφαρμογή έχει σίγουρα αναβαθμίσει τις δυνατότητες που προσφέρει. Προστέθηκε εικόνα περικοπής και ευθυγράμμισης σε μια παλαιότερη ενημέρωση και φαίνεται ότι έχει καλυμμένες τις βάσεις. Δεν πρέπει πραγματικά να χρειάζεστε άλλες εφαρμογές για να κάνετε μια φωτογραφία που να αξίζει το Instagram, σωστά; Δυστυχώς όχι. Παρόλο που το Instagram διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών, οι χρήστες του Instagram εξακολουθούν να χρειάζονται εφαρμογές για την προσθήκη πλαισίων, επειδή δεν έχουν όλα τα φίλτρα Instagram ένα πλαίσιο και αυτά που έχουν, δεν έχουν την επιλογή να αλλάξουν το χρώμα του πλαισίου. Μετά υπάρχει κείμενο. Το Instagram δεν σας επιτρέπει να προσθέτετε κείμενο στις φωτογραφίες σας. Τέλος, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να παρουσιάσουν προϊόντα που πωλούν και συνδυάζουν πολλές φωτογραφίες σε πραγματικά εντυπωσιακά κολάζ που το Instagram δεν υποστηρίζει. Αυτοί είναι τρεις πολύ καλοί λόγοι που στέλνουν τους Instagramers σε εφαρμογές τρίτων.

Προσθέστε ένα μονόχρωμο πλαίσιο

Πλαίσιο Swagg

Όσο απεχθής κι αν είναι η ανάγνωση της λέξης swag, αυτή η εφαρμογή είναι απολύτως εκπληκτική και είναι ένα εντυπωσιακό πόνυ με δύο κόλπα. Όχι μόνο σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα πλαίσιο στις φωτογραφίες σας, αλλά σας επιτρέπει επίσης να τις τακτοποιήσετε σε ένα κολάζ. Οι κορνίζες μπορεί να είναι απλές μονόχρωμες κορνίζες ή μπορείτε να προσθέσετε ένα διαφορετικό χρώμα σε αυτές. Το πάχος των πλαισίων μπορεί επίσης να ρυθμιστεί και το πλαίσιο μπορεί να έχει στρογγυλεμένες ή τετράγωνες άκρες. Έρχεται με πολλά δωρεάν χρώματα για να διαλέξετε και επιπλέον σετ χρωμάτων που μπορείτε να αγοράσετε.

  Πώς να αποκτήσετε (κάπως) το παλιό λογότυπο του Instagram στο iPhone σας

Εγκαταστήστε το Frame Swagg από το App Store

Δημιουργία Κολάζ

Πλαίσιο Swagg

Οι εφαρμογές δημιουργίας κολάζ είναι άφθονες στο App Store, αλλά περιορίζονται κυρίως σε ορισμένες πολύ κοινές διατάξεις. Το Frame Swagg προσφέρει πολλές υπέροχες διατάξεις δωρεάν. Έχει διατάξεις κολάζ που πρέπει να αγοράσετε για να μπορέσετε να τις χρησιμοποιήσετε, αλλά η δωρεάν επιλογή είναι αρκετά μεγάλη και ποικίλη για να καλύψει τις περισσότερες ανάγκες.

Εγκαταστήστε το Frame Swagg από το App Store

Κάμερα LINE

Το LINE έχει μη συμβατικές διατάξεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Δεν προσφέρει τις ίδιες επιλογές επεξεργασίας καρέ που προσφέρει το Frame Swagg, αλλά οι διατάξεις είναι ο λόγος που θα θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Προσφέρει πολλές διατάξεις δωρεάν με αρκετές άλλες διαθέσιμες εάν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε το τίμημα.

  Πώς να αφαιρέσετε εξουσιοδοτημένες εφαρμογές από το Instagram

Εγκαταστήστε την κάμερα LINE από το App Store

Προσθέστε κείμενο

Φωτογράμματα

Το όνομα της εφαρμογής από μόνο του είναι ακριβές στον καθορισμό της πράξης προσθήκης κειμένου στις φωτογραφίες. Αυτή η εφαρμογή είναι καταπληκτική για τις δωρεάν, αλλά περιορισμένες γραμματοσειρές που προσφέρει και την εκπληκτική διεπαφή που διαθέτει. Μπορούν να ξεκλειδωθούν πρόσθετες γραμματοσειρές για μια τιμή. Μπορείτε να διαχειριστείτε το μέγεθος και το χρώμα της γραμματοσειράς και να σύρετε για να την επανατοποθετήσετε όπου θέλετε.

Εγκαταστήστε το Photolettering από το App Store

Φωντο

Το Phonto, (font-o, το καταλαβαίνετε;) προσφέρει περισσότερες γραμματοσειρές από το Photolettering και προσφέρει επίσης περισσότερες επιλογές προσαρμογής γραμματοσειράς. μπορείτε να επιλέξετε χρώμα, μέγεθος και γραμματοσειρά. Μπορείτε να προσθέσετε σύμβολα και να εισαγάγετε την τρέχουσα ημερομηνία από τις προεπιλογές της, να επιλέξετε τον τρόπο στοίχισης του κειμένου, να προσθέσετε πινελιές στο κείμενο και ακόμη και να δημιουργήσετε χρωματικά μοτίβα. Είναι χρονοβόρο να το χρησιμοποιήσετε γιατί δεν έχετε καμία επιλογή και έχετε μεγάλη ελευθερία να παίξετε με το κείμενο.

  Πώς να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας στο Instagram

Εγκαταστήστε το Phonto από το App Store

Πάνω από

Το Over είναι μια εφαρμογή επί πληρωμή, η μόνη σε αυτήν τη λίστα, αλλά πιστεύουμε ότι αξίζει να την αναφέρουμε για τις πολύ ωραίες γραμματοσειρές που διαθέτει. Η εφαρμογή δεν είναι ακριβή στα 1,99 $ και οι γραμματοσειρές είναι εκπληκτικές. Μπορείτε να διαχειριστείτε το μέγεθος και το χρώμα της γραμματοσειράς και να αγοράσετε επιπλέον από τη συλλογή της. Οι γραμματοσειρές είναι αυτό που ξεχωρίζει αυτή την εφαρμογή, επειδή η διαθέσιμη επιλογή είναι εκπληκτική και οι χρήστες που αντιμετωπίζουν αισθητικά προβλήματα (ή απλώς βιάζονται) μπορούν να δημιουργήσουν μια καλή εικόνα μέσα σε λίγα λεπτά.

Εγκαταστήστε το Over από το App Store