Κατεβάστε φωτογραφίες και βίντεο Instagram στον υπολογιστή σας

Στη συνεχιζόμενη προσπάθεια του Instagram να παραμείνει αποκλειστική για κινητά, αρκετοί χρήστες υπολογιστών ένιωθαν πάντα να μένουν στη σκόνη. Ναι, ξέρω ότι το Instagram, στο σύνολό του, είναι το καταλληλότερο για κινητά, αλλά δεν θα με πείραζε να έχω έναν τρόπο πρόσβασης (ή λήψης) περιεχομένου Instagram από υπολογιστή. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι λήψης φωτογραφιών και βίντεο Instagram σε υπολογιστή, και εδώ στο wdzwdz, έχουμε καλύψει αυτές τις λύσεις κατά καιρούς, από το Torch Browser έως το Free Instagram Downloader και οτιδήποτε άλλο. Σήμερα, θα ήθελα να μοιραστώ το Save-o-gram, μια παρόμοια εφαρμογή των Windows που σας επιτρέπει να κατεβάζετε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο του Instagram οποιουδήποτε χρήστη, υπό την προϋπόθεση ότι είναι δημόσια αρχικά. Το εργαλείο διαθέτει ένα νεκρό απλό περιβάλλον χρήστη και προσφέρει μερικές πρόσθετες χρήσιμες λειτουργίες.

  Πώς να αφαιρέσετε την τοποθεσία από το Instagram και να διατηρήσετε το πού βρίσκεστε απόρρητο

Το άθλιο αρχείο εγκατάστασης 1MB του Save-o-gram δεν απαιτεί πολύ χρόνο για τη λήψη και την εγκατάσταση. Μόλις ανοίξει, θα εμφανιστεί με το barebones UI που είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη και αυτοματοποιεί μεγάλο μέρος της διαδικασίας.

Το να ξεκινήσετε είναι πολύ εύκολο. Το μόνο που χρειάζεστε βασικά είναι το όνομα χρήστη ή η διεύθυνση URL του προφίλ τους στο Instagram και να το εισαγάγετε στο πλαίσιο κειμένου στο επάνω μέρος του παραθύρου της εφαρμογής. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί με το μικρό βέλος προς τα δεξιά για να επιτρέψετε στο Save-o-gram να ανακτήσει όλα τα μέσα.

Η εφαρμογή εμφανίζει μικρογραφίες κάθε φωτογραφίας και βίντεο που ανέβασε ο συγκεκριμένος χρήστης. Και μπορείτε ακόμη και να δείτε αυτό που βρίσκετε ενδιαφέρον κάνοντας απλά κλικ σε αυτό. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση τόσο των εικόνων όσο και των βίντεο στη διεπαφή της και σας επιτρέπει επίσης να τα αναπαράγετε όλα ως προβολή διαφανειών. Όταν ολοκληρώσετε την εξερεύνηση όλων των εικόνων, μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη τους μεμονωμένα ή επιλέγοντας ολόκληρες τις εικόνες και τα βίντεο μία φορά και κατεβάζοντάς τα ως αρχείο zip. Όλα αποθηκεύονται ως αντίγραφο στον καθορισμένο φάκελο.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τα likes στο Instagram

Εκτός από τη δυνατότητα προεπισκόπησης και λήψης αρχείων, το Save-o-gram έχει μερικές επιπλέον δυνατότητες. Για παράδειγμα, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε φωτογραφίες ή βίντεο στο Instagram χρησιμοποιώντας ετικέτες στο πλαίσιο Αναζήτηση ετικετών. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος της μικρογραφίας χρησιμοποιώντας το ρυθμιστικό ζουμ επάνω δεξιά. Και τρίτον, υπάρχει επίσης ένα κουμπί για τη λήψη εκτυπώσεων της επιθυμητής εικόνας χωρίς να βγείτε από την εφαρμογή.

Τέλος, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε μερικές ρυθμίσεις κάνοντας κλικ στο κουμπί πληροφοριών με ένα λογότυπο Instagram στην κάτω δεξιά γωνία. Εδώ, μπορείτε να αλλάξετε πράγματα όπως να επιλέξετε τις φωτογραφίες όταν κάνετε κλικ στη μικρογραφία, να προσαρμόσετε την ταχύτητα της προβολής διαφανειών καθώς και να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται οι ετικέτες για την αναζήτηση εικόνων και εάν οι ετικέτες θα πρέπει να εμφανίζονται ή όχι όταν τοποθετείτε το ποντίκι πάνω από μια μικρογραφία.

  Πώς να στείλετε DM GIF στο Instagram

Συνολικά, το Save-o-gram είναι ένα απλό μικρό εργαλείο. Είναι μια τέλεια λύση εάν πρέπει να κατεβάσετε γρήγορα μερικές ή όλες τις φωτογραφίες σε οποιονδήποτε λογαριασμό Instagram. Λειτουργεί σε Windows XP, Windows Vista, Windows 7 και Windows 8.

Κατεβάστε το Save-o-gram