Κατεβάστε αρχεία και αντιγράψτε το περιεχόμενο αρχείων από ένα αποθετήριο Github με ένα κλικ [Chrome]







Το Github είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος με τον οποίο οι προγραμματιστές μοιράζονται κώδικα και συνεργάζονται στα έργα τους. Πολλές εφαρμογές που γίνονται ανοιχτού κώδικα από προγραμματιστές ώστε να είναι διαθέσιμες σε όλους φιλοξενούνται στο Github. Οι τελικοί χρήστες μπορούν απλώς να κατεβάσουν την έκδοση κυκλοφορίας μιας εφαρμογής και οι περίεργοι προγραμματιστές μπορούν να ρίξουν μια ματιά στον κώδικα. Το Github σάς επιτρέπει να βλέπετε αρχεία κώδικα χωρίς να χρειάζεται να τα κατεβάσετε και σας επιτρέπει επίσης να κάνετε λήψη μεμονωμένων αρχείων καθώς και ολόκληρων αποθετηρίων. Εάν θέλετε έναν πιο γρήγορο τρόπο λήψης ενός μεμονωμένου αρχείου ή των περιεχομένων ενός μεμονωμένου αρχείου, το Github Plus είναι μια επέκταση του Chrome που μπορεί να σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμη. Προσθέτει κουμπιά λήψης και αντιγραφής αρχείων στη διεπαφή του Github κάνοντας αυτές τις συχνά χρησιμοποιούμενες ενέργειες πολύ πιο εύκολες στην εκτέλεση.

  Πώς να αλλάξετε τη γλώσσα για το Chrome Translate

Εγκαταστήστε το Github Plus και επισκεφτείτε ένα αποθετήριο στο Github. Δίπλα σε κάθε αρχείο στο αποθετήριο θα δείτε ένα κουμπί λήψης. Κάντε κλικ σε αυτό για να κατεβάσετε μόνο αυτό το αρχείο. Η επέκταση θα σας πει επίσης το μέγεθος κάθε αρχείου. Χωρίς την επέκταση, πρέπει να κάνετε δεξί κλικ στο αρχείο που θέλετε να κατεβάσετε και να επιλέξετε την επιλογή “Αποθήκευση συνδέσμου ως” από το μενού περιβάλλοντος για να το αποθηκεύσετε.

Όταν κάνετε κλικ σε ένα αρχείο και το Github το ανοίξει, θα δείτε επιλογές Αντιγραφής και λήψης. Το κουμπί “Αντιγραφή αρχείου” θα αντιγράψει τα περιεχόμενα του αρχείου που έχετε ανοίξει στο πρόχειρό σας και μπορείτε να το επικολλήσετε όπου θέλετε. Το κουμπί σάς γλιτώνει από τον κόπο να επιλέξετε και να αντιγράψετε τα περιεχόμενα του αρχείου μέσω του ποντικιού σας.

  Συντομεύσεις Chrome που πρέπει να γνωρίζετε

Το Github Plus δεν προσθέτει καμία νέα λειτουργικότητα στο Github. Απλώς κάνει ορισμένες λειτουργίες που είναι ήδη διαθέσιμες στον χρήστη πιο εύχρηστες. Το Github Plus έχει ορισμένους περιορισμούς. δεν λειτουργεί με φακέλους ή συμβολικούς συνδέσμους. Εάν το αρχείο που ανοίξατε είναι αρχείο σήμανσης, η επιλογή περιεχομένου αντιγραφής αρχείου δεν θα λειτουργήσει.

Εγκαταστήστε το Github Plus από το Chrome Web Store