Καταργήστε την αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο επεισόδιο του Netflix και το μήνυμα προτροπής για παρακολούθηση [Chrome]

Είναι απολύτως φυσιολογικό για τους χρήστες του Netflix να παρακολουθούν υπερβολικά μια σειρά. Πολλές σειρές, αυτές που δεν είναι αυθεντικοί τίτλοι του Netflix, διατίθενται μόνο μετά την προβολή μιας ολόκληρης σεζόν. Προσφέρεται για ακόμη περισσότερη παρακολούθηση. Το Netflix, για κάποιο λόγο, δεν πιστεύει ότι ένα άτομο μπορεί να παρακολουθήσει μια ολόκληρη σεζόν του Breaking Bad. Εάν αφήσετε την οθόνη σας να παραμείνει αδρανής για πολλή ώρα ή παρακολουθείτε πολύ καιρό, σας ρωτά αν συνεχίζετε να παρακολουθείτε. Επιπλέον, μεταξύ δύο επεισοδίων της ίδιας σειράς, υπάρχει μια αντίστροφη μέτρηση που τρέχει πριν από την αναπαραγωγή του επόμενου επεισοδίου. Μπορείτε να το παραλείψετε, αλλά θα ήταν καλύτερα να μην ήταν εκεί για αρχή. Το Flex Assist είναι μια επέκταση του Chrome που σας επιτρέπει να αφαιρέσετε την αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο επεισόδιο του Netflix, καθώς και το μήνυμα που εξακολουθείτε να παρακολουθείτε.

  Πώς να κάνετε παύση του YouTube όταν κοιτάτε μακριά από την οθόνη σας [Chrome]

Χρειάζεται μόνο να εγκαταστήσετε το Flix Assist και να το αφήσετε να λειτουργεί στο παρασκήνιο. Δεν έχει καμία δική του διεπαφή. Το μόνο που θα δείτε είναι ότι οι δύο προαναφερθείσες ενοχλήσεις του Netflix δεν εμφανίζονται πλέον.

Η προτροπή “Ακόμα παρακολουθείτε” είχε φύγει. Ομοίως, όντως αφαίρεσε το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης για το επόμενο επεισόδιο του Netflix μεταξύ των διαδοχικών επεισοδίων μιας σειράς. Δεν βλέπετε ποτέ το αναδυόμενο παράθυρο να εμφανίζεται στην κάτω δεξιά γωνία. Αντίθετα, το επόμενο επεισόδιο αρχίζει απλώς να παίζει.

Λοιπόν, το Flix Assist είναι υπέροχο, αλλά γεννά το ερώτημα. Γιατί δεν μας αφήνει το Netflix να απενεργοποιήσουμε αυτές τις λειτουργίες; Υπάρχουν αρκετές παρόμοιες επεκτάσεις όπως αυτή που είναι διαθέσιμες για την αντιμετώπιση αυτών των ίδιων ενοχλήσεων, οπότε θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας.

  Πώς να κάνετε σίγαση καρτελών στο Chrome 64 και νεότερη έκδοση

Είναι πιθανό να μην πιστεύουν όλοι ότι η αντίστροφη μέτρηση ή η προτροπή «ακόμα παρακολουθώ» είναι ενοχλητικά. Στις ίδιες περιπτώσεις, π.χ. όταν αποκοιμηθήκατε κατά τη διάρκεια του φαγητού, μπορεί να θέλετε το Netflix να μην παίζει αυτόματα το επόμενο επεισόδιο, ώστε να κοιμάστε ήσυχοι, να διατηρήσετε το εύρος ζώνης και να μην χάσετε την πρόοδό σας στο binge-watch.

Κάντε λήψη του Flix Assist από το Chrome Web Store

μέσω Lifehacker