Καρφιτσώστε Tweets με το νέο προφίλ Twitter τώρα διαθέσιμο για όλους

Ακούσαμε πολλά για τα νέα προφίλ Twitter που μοιάζουν με προφίλ στο Facebook και είναι πλέον διαθέσιμα για όλους τους χρήστες. Το νέο προφίλ Twitter είναι πράγματι παρόμοιο με αυτό που έχει να προσφέρει το Facebook με μια μεγαλύτερη εικόνα εξωφύλλου που ονομάζεται φωτογραφία κεφαλίδας. Υπάρχει επίσης μια ενδιαφέρουσα νέα λειτουργία που σας επιτρέπει να καρφιτσώσετε ένα tweet στην κορυφή του προφίλ σας που κυκλοφόρησε με τον επανασχεδιασμό. Προς το παρόν, μπορείτε να συμμετάσχετε στη νέα προβολή προφίλ, αλλά δεν υπάρχει επιλογή να εξαιρεθείτε από αυτήν. Εάν κάνετε τη μετάβαση, είναι μόνιμη, αν και θα διερευνήσουμε επιλογές για να το επαναφέρουμε στην παλιά σχεδίαση ή να εξαιρεθούμε μετά τη συμμετοχή στη νέα σχεδίαση, τις επόμενες ημέρες. Η αγάπη/το μίσος για τη νέα σχεδίαση, εκτός από τη νέα δυνατότητα για το καρφίτσωμα ενός tweet στην κορυφή του προφίλ σας έχει δυνατότητες και έχουμε αναλυτικά πώς μπορείτε να καρφιτσώσετε ένα tweet καθώς και τρόπους με τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ιδιώτες και επωνυμίες.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε κωδικούς QR για λογαριασμούς Twitter

Όταν συνδέεστε στο Twitter στο πρόγραμμα περιήγησής σας, θα δείτε κάτι σαν αυτό. Κάντε κλικ στο «Ρίξτε μια ματιά» για να κάνετε τη βουτιά.

Θα σας δοθεί μια βόλτα με τα νέα πράγματα που περιλαμβάνουν μια μεγαλύτερη φωτογραφία κεφαλίδας 1500×500, μια φωτογραφία προφίλ 400×400 και τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε το προφίλ σας από τη σελίδα προφίλ σας. Η περιήγηση σας δείχνει επίσης πώς μπορείτε να καρφιτσώσετε το πρώτο σας tweet.

Για να καρφιτσώσετε ένα tweet, αναπτύξτε τις επιλογές για ένα tweet και επιλέξτε «Καρφίτσωμα στη σελίδα του προφίλ σας». Το Twitter θα επιβεβαιώσει ότι θέλετε να καρφιτσώσετε το tweet και επίσης θα σας ειδοποιήσει ότι αν καρφιτσώσετε το tweet θα ξεκαρφιτσώσετε το προηγούμενο.

  Προγραμματίστε αναρτήσεις στο Facebook και στο Twitter και ρυθμίστε τις να αναδημοσιεύονται [Web]

Δείτε πώς φαίνεται το καρφιτσωμένο tweet. παρατηρήστε το εικονίδιο pin που υποδεικνύει ότι το tweet είναι καρφιτσωμένο.

Γιατί να καρφιτσώσω ένα tweet;

Το να καρφιτσώνετε ένα tweet είναι πολύ χρήσιμο, καθώς σας επιτρέπει να κρατάτε ένα μήνυμα στην κορυφή και να συνεχίζετε το tweet ως συνήθως. Αν αναζητάτε σχόλια σχετικά με τη σχεδίαση ή μια εφαρμογή, μπορείτε να καρφιτσώσετε ένα tweet που σας ζητά το ίδιο στην κορυφή του προφίλ σας, ώστε να είναι εύκολο να το βρουν άλλοι χρήστες.

Εάν είστε επωνυμία που εκτελεί μια ειδική προώθηση, μπορείτε να καρφιτσώσετε ένα tweet με λεπτομέρειες για αυτό στην κορυφή του προφίλ σας. Δεν πρόκειται να εμφανίζεται επανειλημμένα στα χρονοδιαγράμματα των ακολούθων σας, αλλά για οποιονδήποτε επισκέπτεται το προφίλ σας, είναι ένας εύκολος τρόπος για να δείτε τις τρέχουσες προσφορές χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από tweets αξίας μιας ημέρας ή μιας εβδομάδας.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για το Twitter

Το καρφιτσωμένο tweet μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μέσο για την επέκταση των πληροφοριών που έχετε δώσει στο προφίλ σας. Μπορείτε να κάνετε tweet έναν σύνδεσμο προς το βιογραφικό σας και να το καρφιτσώσετε στο προφίλ σας, μπορείτε να Tweet έναν σύνδεσμο προς το διαδικτυακό χαρτοφυλάκιό σας και να το καρφιτσώσετε. Σας επιτρέπει να χωρίσετε το βιογραφικό σας σε δύο μέρη. το πραγματικό Bio είναι το στατικό μέρος και κάθε tweet που καρφιτσώνετε είναι το δυναμικό μέρος.

Πώς πιστεύετε για το νέο προφίλ και πιστεύετε ότι η λειτουργία pin θα είναι χρήσιμη για τον μέσο χρήστη του Twitter; Αφήστε μας στα σχόλια.