Καλύτεροι ιστότοποι Torrent του 2020. Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές torrenting σας

Σήμερα, σας παρουσιάζουμε μια λίστα με τους 8 καλύτερους ιστότοπους Torrenting που εξακολουθούν να λειτουργούν το 2019. Με τις υπηρεσίες κοινής χρήσης αρχείων να υποβάλλονται σε βαρύ έλεγχο τα τελευταία χρόνια, πολλοί ιστότοποι για torrents έχουν έρθει και παρέρχονται, αφήνοντάς σας αβέβαιο ποιους μπορείτε να εμπιστευτείτε. Με ένα από τα προτεινόμενα VPN για torrents και αυτή τη λίστα δίπλα σας, μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία με απόρρητο και ήσυχο.

Η τεχνολογία λήψης από ομοτίμους, όπως αυτή που χρησιμοποιείται στα torrents, παραμένει ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για τους χρήστες να κατεβάζουν περιεχόμενο χωρίς να επιβαρύνουν πολύ έναν ιστότοπο φιλοξενίας. Με τη λήψη μικρών κομματιών ενός αρχείου από άλλους χρήστες ενώ κάνουν λήψη και αυτοί, το σύστημα torrent επιτρέπει πολύ γρήγορες μεταφορές αρχείων που αγαπούν οι χρήστες.

Για τις πιο ασφαλείς λήψεις torrent, χρησιμοποιήστε ένα από τα ακόλουθα VPN:

NordVPN – Καλύτερο Torrenting VPN – Με άφθονους διακομιστές, τα πιο ισχυρά πρωτόκολλα κρυπτογράφησης και μια ανεξάρτητη ελεγχόμενη πολιτική καταγραφής, το NordVPN κάνει το torrenting κατηγορηματικά ασφαλέστερο.
Surfshark – Το Surfshark καταργεί την εικασία της εύρεσης του κατάλληλου διακομιστή για ασφαλή torrenting, κάνοντας κάθε διακομιστή διακομιστή P2P. Απεριόριστο εύρος ζώνης και συνδέσεις.
IPVanish – Το IPVanish είναι μια δοκιμασμένη και αληθινή λύση ιδιωτικού torrenting, με ισχυρές ταχύτητες δικτύου σε όλους τους τομείς.

Δυστυχώς, καθώς τα torrents χρησιμοποιούνται συχνά για παράνομη κοινή χρήση περιεχομένου, οι ιστότοποι που συγκεντρώνουν συνδέσμους torrent συχνά κλείνουν ή πρέπει να μετακινηθούν σε νέο όνομα ή διεύθυνση URL (το Pirate Bay έρχεται στο μυαλό). Μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθείτε πού θα βρείτε torrents λόγω των συνεχών αλλαγών! Για να σας βοηθήσουμε σε αυτό, κοινοποιούμε μια λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους torrenting για το 2019, ώστε να μπορείτε να βρείτε το περιεχόμενο που αναζητάτε με αυτές τις κορυφαίες επιλογές torrenting.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ! Οι χρήστες Torrent πρέπει να έχουν VPN

Σίγουρα έχετε ακούσει πολλά για τα μέτρα κατά της πειρατείας που εφαρμόζονται τόσο κατά των ιστοτόπων φιλοξενίας torrent όσο και των χρηστών torrent. Καθώς τα torrent έγιναν πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, οι ISP, οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου και οι κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων άρχισαν όλοι να παρακολουθούν και να ερευνούν τη χρήση torrent. Εκτός από το κλείσιμο δημοφιλών τοποθεσιών ευρετηρίασης torrent, όπως αυτές που θα παραθέσουμε παρακάτω, αυτοί οι οργανισμοί στοχεύουν επίσης ιδιώτες χρήστες.

Εάν κάνετε λήψη torrent μέσω μη ασφαλούς σύνδεσης στο Διαδίκτυο, είναι πολύ πιθανό να διερευνηθεί η χρήση του Διαδικτύου σας. Εάν ο ISP σας μπορεί να αποδείξει ότι έχετε κατεβάσει παράνομα περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, μπορεί να αντιμετωπίσετε σοβαρό πρόβλημα. Ο λόγος που το torrent αντιμετωπίζεται πιο σοβαρά από άλλους τύπους λήψης έχει να κάνει με το πώς λειτουργεί η τεχνολογία: όταν κάνετε λήψη ενός αρχείου χρησιμοποιώντας ένα torrent, φιλοξενείτε ταυτόχρονα τα μέρη του αρχείου που έχετε ήδη κατεβάσει για άλλους χρήστες. πρόσβαση. Αυτό σημαίνει ότι τεχνικά δεν κατεβάζετε μόνο περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, αλλά το φιλοξενείτε επίσης, κάτι που αποτελεί σοβαρότερο νομικό αδίκημα.

Υπάρχουν ακόμη και περιπτώσεις που οι κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων αφήνουν σκόπιμα το υλικό τους να μεταδοθεί με torrent, αλλά κρύβουν έναν ιχνηλάτη μέσα στο αρχείο, έτσι ώστε οι κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων να μπορούν να δουν όλους όσοι έχουν κάνει torrent το αρχείο και να χαστουκίσουν κάθε έναν από αυτούς με πρόστιμο ή απειλή δίωξης. Και πιθανότατα έχετε ακούσει για τρολ με πνευματικά δικαιώματα: νομικές εταιρείες που στέλνουν απειλητικές επιστολές σε χρήστες torrent που ζητούν εξωφρενικά χρηματικά ποσά ως πρόστιμο ή απειλούν να οδηγήσουν τον χρήστη στα δικαστήρια.

  Πώς να παρακολουθήσετε διακριτικά το Netflix στην εργασία

Προφανώς θέλετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από αυτή την ληστρική συμπεριφορά. Επομένως, εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε torrents, πρέπει οπωσδήποτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας κρυπτογραφώντας τη δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο. Η χρήση μιας υπηρεσίας VPN θα κρυπτογραφήσει τα δεδομένα που στέλνετε από το μηχάνημά σας μέσω του Διαδικτύου, πράγμα που σημαίνει ότι ο ISP σας ή οποιοσδήποτε άλλος παρατηρητής δεν μπορεί να δει σε ποιο περιεχόμενο έχετε πρόσβαση ή ποια αρχεία μοιράζεστε. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της ασφάλειας όταν χρησιμοποιείτε torrents.

Πώς να επιλέξετε έναν εξαιρετικό πάροχο VPN

Τώρα ξέρετε ότι χρειάζεστε ένα VPN, πώς μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους πολλούς παρόχους VPN που υπάρχουν εκεί έξω; Λοιπόν, θα προτείνουμε ορισμένους παρόχους VPN που πιστεύουμε ότι κάνουν την καλύτερη δουλειά στην προστασία των torrenters. Όταν επιλέγουμε VPN για να σας προτείνουμε, λαμβάνουμε υπόψη ορισμένα από τα ακόλουθα ζητήματα:

Ασφάλεια. Η εταιρεία VPN έχει πολιτική μη καταγραφής; Χρησιμοποιούν ισχυρή κρυπτογράφηση;
Φιλικότητα torrent. Επιτρέπει η εταιρεία VPN τη χρήση torrent και άλλων λήψεων P2P μέσω του δικτύου της;
Ταχύτητα σύνδεσης. Πόσο γρήγορες είναι οι συνδέσεις; Είναι αρκετά γρήγοροι για λήψη μεγάλων αρχείων;
Διαθεσιμότητα διακομιστών. Πόσους διακομιστές διαθέτει η εταιρεία και βασίζεται σε πόσες διαφορετικές χώρες;
Χωρίς περιορισμούς. Δεν υπάρχουν ανώτατα όρια εύρους ζώνης, κανένας περιορισμός και άλλοι περιορισμοί στη λήψη;

Τα καλύτερα VPN για γρήγορα και ασφαλή Torrents

Έχοντας υπόψη τους παραπάνω παράγοντες, ψάξαμε την αγορά για τους καλύτερους παρόχους. Συνιστούμε τα ακόλουθα δύο VPN ως τα καλύτερα για ασφαλή και ιδιωτικό torrenting:

1. NordVPN

Η κορυφαία συνιστώμενη υπηρεσία μας είναι η NordVPN, η οποία έχει ισχυρό απόρρητο με άθραυστη κρυπτογράφηση AES 256-bit μέσω του OpenVPN ως προεπιλογή. Έχουν επίσης πολιτική μη καταγραφής, περιορισμούς στους τύπους αρχείων, γρήγορες συνδέσεις και πάνω από 5.100 διακομιστές σε 59 διαφορετικές χώρες. Οχι αρκετά? Δοκιμάστε έναν από τους πολλούς εξειδικευμένους διακομιστές του NordVPN, ο οποίος είναι βελτιστοποιημένος για συνδέσεις P2P μεταξύ άλλων συνηθισμένων περιπτώσεων χρήσης.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το NordVPN.

Πλεονεκτήματα
Ξεμπλοκάρει το αμερικανικό Netflix
Οι περισσότεροι διακομιστές VPN με διαφορετικές διευθύνσεις IP
Το Torrent/P2P επιτρέπεται ρητά
«Διπλή» προστασία δεδομένων
Διατίθεται υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας.

Μειονεκτήματα
Πολύ λίγο
Οι εφαρμογές μπορεί να είναι λίγο περίπλοκες στη χρήση.

2. Surfshark

Το Surfshark έχει μερικά πραγματικά μοναδικά σημεία που το καθιστούν ένα από τα καλύτερα VPN για ασφαλή torrenting. Για ένα, χρησιμοποιούν μόνο τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης (256-AES-GCM) και σήραγγας (OpenVPN, IKEv2/IPSec, WireGuard). Αυτά καταστρέφουν τους τεχνητούς περιορισμούς δικτύου και τη λογοκρισία, ενώ σας επιτρέπουν να αποφύγετε την παρακολούθηση από παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου, κυβερνήσεις ή χάκερ.

Αλλά αυτό είναι μόνο η βασική γραμμή. Το Surfshark διαπρέπει καθιστώντας τις πιο προηγμένες λειτουργίες του διαθέσιμες ακόμα και στον λιγότερο έμπειρο χρήστη της τεχνολογίας (και με περιορισμένο χρηματικό ποσό). Καταργούν εντελώς τους εξειδικευμένους διακομιστές υπέρ της γενικής λειτουργικότητας σε ολόκληρο το 800+ δίκτυο διακομιστών τους. Αυτό περιλαμβάνει αποκλεισμό διαφημίσεων CleanWeb και antimalware, συσκότιση, ακόμη και τη μέθοδο NoBorders που μπορεί να διαπεράσει το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας. Το καλύτερο από όλα είναι ότι η εφαρμογή εντοπίζει αυτόματα τους περιορισμούς δικτύου και ενεργοποιεί τις κατάλληλες ρυθμίσεις για να τους αντιμετωπίσει αμέσως.

Τέλος, το Surfshark σέβεται πραγματικά την ανωνυμία σας. Δέχονται πληρωμές σε κρυπτονομίσματα και εγγυώνται ότι δεν τηρούνται αναγνωρίσιμα αρχεία καταγραφής.

Πλεονεκτήματα
Κάθε διακομιστής έχει βελτιστοποιηθεί για την απεμπλοκή του Netflix, του BBC iPlayer, του Hulu και άλλων
Κάθε διακομιστής είναι ένας εξειδικευμένος διακομιστής
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς ερωτήσεις
Με έδρα τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους, όπου δεν υπάρχουν νόμοι για τη διατήρηση δεδομένων
Η ανταποκρινόμενη υποστήριξη πελατών διαθέσιμη 24/7.

  Τρόπος ταξινόμησης κατά πολλαπλές στήλες στα Φύλλα Google

Μειονεκτήματα
Το αναπτυσσόμενο δίκτυο δεν έχει την ίδια κάλυψη με τα πιο ώριμα VPN
Η κατάσταση “νέο παιδί στο μπλοκ” ενδέχεται να μην ενσταλάξει την ίδια εμπιστοσύνη με τους μεγαλύτερους παρόχους.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Surfshark.

3. IPVanish

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα το IPVanish ως VPN φιλικό προς τα torrent. Έχουν πολιτική μη καταγραφής και ισχυρή κρυπτογράφηση 256-bit, επιτρέπουν torrent στο δίκτυό τους, έχουν αστραπιαίες συνδέσεις και έχουν περισσότερους από 1.300 διακομιστές σε 60+ χώρες. Χωρίς περιορισμούς στους τύπους αρχείων ή στην κυκλοφορία, είναι το τέλειο VPN για torrenters.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας IPVanish.

Κορυφαίες επιλογές για τοποθεσίες Torrent

Τώρα που έχετε ένα VPN για να σας κρατά ασφαλείς, θα φτάσουμε στη λίστα με τους κορυφαίους δημόσιους ιστότοπους torrent.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε τη λίστα μας για τους κορυφαίους ιδιωτικούς ιχνηλάτες.

Ιστότοπος torrenting #1: KickassTorrents

Το KickassTorrents ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στα torrents, αλλά ο ιστότοπος έκλεισε πέρυσι. Μετά τον τερματισμό της λειτουργίας του, υπήρχαν πολλές ιστοσελίδες κλώνων που προσποιήθηκαν ότι ήταν επίσημες αναδημιουργίες του αρχικού ιστότοπου, αλλά αυτοί οι ιστότοποι δεν υποστηρίχθηκαν επίσημα από την ομάδα ανάπτυξης.

Ευτυχώς, η αρχική ομάδα KAT συγκεντρώθηκε ξανά για να δημιουργήσει ξανά τον αγαπημένο ιστότοπο torrent σε μια νέα διεύθυνση URL. Ο νέος ιστότοπος έχει το ίδιο περιεχόμενο και δυνατότητες με τον αρχικό, όπως οι σύνδεσμοι κοινότητας που ενθάρρυναν τους χρήστες να συζητήσουν και να προτείνουν διαφορετικές μεθόδους κοινής χρήσης περιεχομένου και αρχείων.

Με την τεράστια ποικιλία περιεχομένου torrent, τις σωστά οργανωμένες κατηγορίες και την αφοσιωμένη ενότητα της κοινότητας, το νέο KAT είναι ένας πόρος που πρέπει να γνωρίζει κάθε torrenter. Βρείτε το στο https://katcr.co/

Ιστότοπος torrenting #2: isoHunt

Ένα άλλο πολύ καθιερωμένο όνομα στο παιχνίδι torrents είναι το isoHunt, το οποίο έχει κάνει άλματα σε πολλούς τομείς τα τελευταία χρόνια για να αποφύγει τον τερματισμό. Το isoHunt διαθέτει τη μεγάλη ποικιλία περιεχομένου torrent που αναζητάτε, όπως επεισόδια τηλεοπτικών εκπομπών, ταινίες και μουσική, και έχει επίσης ορισμένες κατηγορίες που εμφανίζονται λιγότερο συχνά, όπως eBook και anime.

Το καλύτερο πράγμα για το isoHunt είναι η ταχύτητα με την οποία ανεβαίνουν τα νέα αρχεία torrent. Τα νέα επεισόδια τηλεοπτικών εκπομπών είναι συχνά διαθέσιμα αμέσως μόλις προβληθεί το επεισόδιο, επομένως είναι ιδανικό εάν προσπαθείτε να παρακολουθείτε μια εκπομπή.

Μπορείτε να βρείτε την τρέχουσα έκδοση του isoHunt στη διεύθυνση https://isohunt2.org/

Ιστότοπος torrenting #3: LimeTorrents

Οι χρήστες που γνωρίζουν λατρεύουν το LimeTorrents για την ευκολία χρήσης, το ευρύ φάσμα περιεχομένου και τη χρήσιμη διάταξη που δείχνει τα κορυφαία torrents σε διάφορες κατηγορίες. Έχει ορισμένες ειδικές κατηγορίες όπως ξένες ταινίες καθώς και τις συνηθισμένες τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και μουσική. Και έχει εξαιρετικές δυνατότητες μπόνους, όπως ένα σύστημα επαλήθευσης όπου τα torrents που έχουν επιβεβαιωθεί ότι είναι ασφαλή, έχουν σήμανση με ακρίβεια και υψηλή ποιότητα επισημαίνονται με ένα αστέρι, ώστε να γνωρίζετε ότι μπορείτε να τους εμπιστευτείτε. Διαθέτει επίσης ροές RSS για διαφορετικές κατηγορίες τις οποίες μπορείτε να συνδέσετε στον πελάτη torrent για αυτόματη λήψη των πιο πρόσφατων προσθηκών στην κατηγορία.

Ωστόσο, το LimeTorrents δεν έχει ευρετηριαστεί από τις μηχανές αναζήτησης, επομένως δεν υπάρχει τρόπος να αναζητήσετε τον ιστότοπο εκτός εάν γνωρίζετε τη διεύθυνση URL. Ευτυχώς, μπορούμε να μοιραστούμε αυτήν τη διεύθυνση URL μαζί σας τώρα! Θα βρείτε τον ιστότοπο στο https://www.limetorrents.cc/

Ιστότοπος torrenting #4: Torrentz2

Ο αρχικός ιστότοπος Torrentz έκλεισε πρόσφατα, αλλά ευτυχώς ο ιστότοπος επέστρεψε με το νέο όνομα Torrentz2. Όπως και ο αρχικός ιστότοπος, το Torrentz2 διαθέτει μεγάλη ποικιλία περιεχομένου στις συνήθεις κατηγορίες και από τον ιστότοπο μπορείτε να δείτε λίστες με φρέσκα δημοφιλή torrents και τα κορυφαία torrents της εβδομάδας, τα οποία αποτελούν και τα δύο εξαιρετική πηγή νέων προτάσεων.

Ένα χαρακτηριστικό που κάνει το Torrentz2 να ξεχωρίζει από άλλους ιστότοπους torrent είναι ο δείκτης ποιότητάς του. Διαθέτει συστήματα τόσο για την επαλήθευση ότι τα torrent περιέχουν τα αρχεία που ισχυρίζονται, όσο και για τις αξιολογήσεις για την ποιότητα των torrent. Τραβώντας δεδομένα από μεγάλο αριθμό άλλων τοποθεσιών torrent, το Torrentz2 είναι ένας από τους πιο ισχυρούς ιστότοπους αναζήτησης torrent.

  Πώς να ενεργοποιήσετε το φλας για την μπροστινή κάμερα στην κάμερα Google

Ρίξτε μια ματιά στο Torrentz2 μόνοι σας στο https://torrentz2.eu/

Ιστότοπος torrenting #5: 1337x

Ένας άλλος ιστότοπος που δεν έχει ευρετηριαστεί αλλά χρησιμοποιείται συχνά από σοβαρούς torrenters είναι 1337x. Έχει μια εξαιρετικά καλά σχεδιασμένη διεπαφή χρήστη, καθιστώντας την πιο ομαλή και επαγγελματική εμφάνιση από άλλες τοποθεσίες torrent. Και φυσικά φιλοξενεί όλα τα torrents που θα θέλατε, από τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και μουσική, μέχρι εξειδικευμένες κατηγορίες όπως anime και ντοκιμαντέρ.

Ο ιστότοπος 1337x περιλαμβάνει πολλές πληροφορίες για τα torrents του, όπως τον αριθμό των seders και των leecher, την ημερομηνία αποστολής, το μέγεθος του αρχείου και ποιος είναι ο χρήστης που ανέβασε, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τους αγαπημένους και πιο αξιόπιστους χρήστες torrent uploader. Η λειτουργία σχολίων είναι χρήσιμη για τον σχολιασμό της ποιότητας των μεμονωμένων συνδέσμων torrent.

Για να δοκιμάσετε τον ιστότοπο 1337x, μεταβείτε στο https://www.1337x.to/

Ιστότοπος torrenting #6: The Pirate Bay

Το μεγαλύτερο και καλύτερο όνομα στο torrenting για πολλά χρόνια ήταν το Pirate Bay. Δυστυχώς, το TPB έχει γίνει διάσημο τα τελευταία χρόνια ως ένας από τους ιστότοπους που επικρίνονται και παρεμποδίζονται περισσότερο από τις αρχές επιβολής του νόμου. Ο λόγος που αυτός ο ιστότοπος δεν βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας είναι ότι χρειάστηκε να αλλάξει διευθύνσεις URL τόσες φορές που πολλοί χρήστες έχουν αλλάξει σε άλλους ιστότοπους torrent.

Ωστόσο, για όσο διάστημα είναι διαθέσιμο, το TPB εξακολουθεί να έχει την καλύτερη επιλογή torrents σε ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο για να βρείτε λογισμικό, ηλεκτρονικά βιβλία, κόμικς και παιχνίδια, καθώς και ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και μουσική.

Η τρέχουσα διεύθυνση URL για το The Pirate Bay είναι https://knaben.tk/ThePirateBay.php

Ιστότοπος torrenting #7: iDope.se

Ένας πιο πρόσφατος ιστότοπος torrent που απολαμβάνουμε πραγματικά είναι το iDope. Αυτός ο ιστότοπος εστιάζει περισσότερο στην ασφάλεια από άλλους ιστότοπους, με αρχή να μην παρακολουθεί τη διεύθυνση IP των επισκεπτών και δέσμευση να μην χρησιμοποιεί ενοχλητικές αναδυόμενες διαφημίσεις. Εάν ανησυχείτε για το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρουν άλλοι ιστότοποι torrent, τότε θα εκτιμήσετε την πιο προσεκτική προσέγγιση της Idope.

Ο ιστότοπος iDope διαφοροποιείται επίσης από άλλους ιστότοπους torrent με μια καθαρή, μινιμαλιστική διεπαφή. Ένα χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό είναι τα επισημασμένα torrent συλλογής που εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα, τα οποία σας επιτρέπουν να κατεβάσετε ένα ολόκληρο σύνολο αρχείων χρησιμοποιώντας μόνο ένα torrent. Για παράδειγμα, αυτή τη στιγμή υπάρχει μια συλλογή από τις 250 κορυφαίες ταινίες στο IMDB και μπορείτε να τις κατεβάσετε όλες από ένα μόνο αρχείο. Φυσικά, θα βρείτε επίσης τις συνηθισμένες πιο δημοφιλείς λίστες και κατηγορίες όπως τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και μουσική.

Για τον χρήστη torrent με γνώμονα το απόρρητο, δοκιμάστε το Idope στο https://idope.se/

Ιστότοπος torrenting #8: RARBG

Τέλος, ένας από τους παλαιότερους ιστότοπους torrent στο διαδίκτυο που συνεχίζει να λειτουργεί είναι το RARBG. Ο σχεδιασμός του ιστότοπου μπορεί να φαίνεται μάλλον ξεπερασμένος τώρα, και δεν ενημερώνεται και συντηρείται τόσο συχνά από τους προγραμματιστές του όσο άλλοι, νεότεροι ιστότοποι torrent. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ένας τόνος υπέροχου περιεχομένου torrent που είναι διαθέσιμο στο RARBG και εξακολουθεί να έχει μερικούς αφοσιωμένους θαυμαστές.

Αν ψάχνετε για έναν απλό ιστότοπο torrent με μόνο τα απαραίτητα και χωρίς περιττά στοιχεία, τότε μπορεί να σας αρέσει το RARBG. Δεν υπάρχουν πολλές επιπλέον δυνατότητες στον ιστότοπο. Αλλά ένα χαρακτηριστικό που είναι χαρακτηριστικό είναι η προτεινόμενη ενότητα torrents, η οποία έχει μια πραγματικά ενδιαφέρουσα επιλογή ταινιών που είναι περισσότερο καλλιτεχνικό παρά blockbuster. Εάν είστε μεγάλος θαυμαστής του κινηματογράφου που αναζητά συστάσεις για λιγότερο γνωστές ταινίες, τότε σίγουρα ρίξτε μια ματιά εδώ.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο του RARBG στη διεύθυνση https://rarbg.to/index8.php

Οι τελευταίες μας σκέψεις σχετικά με τους καλύτερους ιστότοπους για λήψη torrents

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλοί υπέροχοι ιστότοποι torrent εκεί έξω που έχουν όλα τα είδη περιεχομένου για λήψη. Παρόλο που οι ιστότοποι torrent τείνουν να κλείνουν ή να μετακινούνται συχνά, αυτοί οι 8 ιστότοποι εξακολουθούν να λειτουργούν το 2020 και είναι μερικά από τα καλύτερα μέρη στο Διαδίκτυο για να βρείτε αρχεία torrent.

Ποιος από αυτούς τους ιστότοπους torrent πιστεύετε ότι είναι ο καλύτερος; Ή μήπως υπάρχει διαφορετική πηγή torrent που δεν αναφέραμε αλλά αγαπάτε; Στη συνέχεια, ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!