Κάντε την εκμάθηση γλωσσών διασκεδαστική για παιδιά με το Mondly

Χρησιμοποιήστε σωστά τον εγκέφαλο του παιδιού σας επιτρέποντάς του να μάθει πολλές γλώσσες σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και ανάπτυξης. Οι κοινωνικές, γνωστικές και ακαδημαϊκές δεξιότητες των παιδιών γίνονται πιο έντονες όταν τους αφήνετε να μάθουν ξένες γλώσσες στο Mondly Kids.

Με την ανάπτυξη του διαδικτύου και της τεχνολογίας των πληροφοριών, ο κόσμος έχει γίνει ένα παγκόσμιο χωριό. Εδώ, άνθρωποι από διαφορετικές γλώσσες μαζεύονται για να βγάλουν τα προς το ζην. Η εξ αποστάσεως εργασία επιταχύνει επίσης την ανάμειξη ανθρώπων από διάφορους πολιτισμούς και γλώσσες.

Ως εκ τούτου, οι γονείς είναι πρόθυμοι να διδάξουν τα παιδιά τους σε εξέχουσες ξένες γλώσσες, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να σπάσουν τα περιφερειακά όρια. Η Mondly Kids το κάνει αυτό να συμβεί χωρίς να σφίγγετε το παιδί σας.

Πίνακας περιεχομένων

Γιατί τα παιδιά πρέπει να μάθουν πολλές γλώσσες;

Εξαιρετική Γνωστική Δεξιότητα

Οι ερευνητές της εκπαίδευσης και της παιδικής ανάπτυξης έχουν διαπιστώσει μέσω πολλών ανακαλύψεων και εγγράφων ότι τα δίγλωσσα ή πολύγλωσσα παιδιά είναι καλύτερα στις γνωστικές δεξιότητες όταν τα συγκρίνουν με μονόγλωσσα συνομήλικα.

Καλύτερη εστίαση

Η εστίαση βοηθά το παιδί σας να μάθει πράγματα πιο γρήγορα. Όταν τους αφήνετε να μάθουν πολλές γλώσσες από 6 μηνών έως 3 ετών, αντιμετωπίζουν την πρόκληση της εστίασης. Όταν μαθαίνει με επιτυχία δύο ή περισσότερες γλώσσες και τις χρησιμοποιεί σωστά, το παιδί σας μπορεί να εστιάσει καλύτερα από άλλα παιδιά.

Δημιουργικότητα και εξωγενής σκέψη

Η επιστημονική έρευνα δείχνει ότι τα πολύγλωσσα παιδιά είναι καλά στη δημιουργικότητα, την επιστήμη και τον καταιγισμό ιδεών.

Ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και αριθμητικής

Η εγρήγορση είναι το κλειδί για την εκμάθηση περισσότερων από μία γλωσσών. Η εγρήγορση βοηθά επίσης ένα άτομο με τη λογική, την αριθμητική και την επίλυση προβλημάτων.

Βάλτε τον εγκέφαλο σε καλή χρήση

Αντί να ενθαρρύνετε τα παιδιά να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο και το smartphone για βίντεο και παιχνίδια, αφήστε τα να μάθουν νέες γλώσσες σε μια πλατφόρμα παιχνιδιών όπως το Mondly Kids. Το παιδί σας θα εκτιμήσει την εξυπνάδα σας σε μεταγενέστερο στάδιο.

Καλύτερο λεξιλόγιο και γλωσσικές δεξιότητες

Τα δίγλωσσα ή πολύγλωσσα παιδιά λαμβάνουν εντατική εκπαίδευση σε διάφορους χρόνους, ήχους και λεξικά. Ως εκ τούτου, το λεξιλόγιο και οι γλωσσικές τους ικανότητες είναι καλύτερες από τους μονόγλωσσους.

Ταχύτερη απόκριση

Η πολύγλωσση εκπαίδευση κάνει το παιδί σας να εξοικειωθεί με ταχύτερες γνωστικές λειτουργίες. Ως εκ τούτου, το παιδί σας μπορεί να ανταποκριθεί σε απειλές, φόβο και άλλες συναισθηματικές καταστάσεις πιο γρήγορα από τους άλλους.

Δεξιότητες επικοινωνίας

Για να μην αναφέρουμε, τα παιδιά σας μπορούν να επικοινωνούν αβίαστα τόσο με το διεθνές όσο και με το τοπικό κοινό.

Καλύτερη Κοινωνική Ζωή

Τα πολύγλωσσα παιδιά μπορούν να ενωθούν και να συναναστραφούν με μια κοινωνία που αγκαλιάζει ανθρώπους από διαφορετικές χώρες, πολιτισμούς και διαλέκτους.

  Πώς να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση ενός εγγράφου Word

Πώς βοηθά το Mondly στην εκμάθηση νέων γλωσσών χωρίς κόπο;

Παιχνιδοποίηση

Το Mondly παίζει όλο το ταξίδι εκμάθησης γλωσσών. Τα παιδιά σας νιώθουν μια εσωτερική πείνα να ολοκληρώσουν περισσότερα επίπεδα μάθησης όπως ακριβώς παίζουν το αγαπημένο τους παιχνίδι smartphone. Εδώ, τα παιδιά θα αναπτύξουν δεξιότητες ξένων γλωσσών αντί να μαθαίνουν άχρηστες δεξιότητες.

Μαθαίνοντας με Διασκέδαση

Δεδομένου ότι η εφαρμογή είναι κατάλληλη για παιδιά κάτω του ενός έτους έως εφήβους, ο παράγοντας διασκέδασης είναι σημαντικός παράγοντας. Όταν το περιεχόμενο είναι βαρετό και σοβαρό, τα παιδιά αισθάνονται την πίεση της επίσημης διδασκαλίας στο σχολείο ή το κολέγιο.

Όμως, όταν μπαίνουν στο gamified περιβάλλον του Mondly Kids, ξεχνούν την πρόκληση να πάρουν καλές βαθμολογίες ή να περάσουν εξετάσεις. Εδώ, τα παιδιά χρειάζεται μόνο να μάθουν νέα πράγματα που είναι ιδιαίτερα καλά.

Περιεχόμενο φιλικό προς την οικογένεια

Ο προγραμματιστής και ο δημιουργός περιεχομένου της εφαρμογής Mondly Kids πραγματοποιούν πολλαπλούς ελέγχους για να διασφαλίσουν ότι το μαθησιακό περιεχόμενο είναι κατάλληλο για το απαλό μυαλό των παιδιών και των εφήβων μαθητών.

Λιγότερη επίβλεψη από τους γονείς

Δεν υπάρχει υποχρεωτική απαίτηση από τους γονείς να βοηθούν το παιδί κατά τη διάρκεια της εκμάθησης στο Mondly Kids. Ως εκ τούτου, τα παιδιά σας μπορούν να γίνουν πιο αυτοδύναμα. Η αυτοδύναμη μάθηση είναι επίσης το νέο φυσιολογικό για την ψηφιακή εποχή.

Αβίαστη μάθηση

Η εφαρμογή δεν αναγκάζει τα παιδιά να μάθουν γλώσσες σε οποιοδήποτε προκαθορισμένο πρόγραμμα. Κάθε φορά που το παιδί σας αισθάνεται ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα από το κανονικό σας πρόγραμμα, μπορεί να αρχίσει να μαθαίνει σε αυτήν την εφαρμογή.

Προηγμένες Τεχνολογίες Μάθησης

Η Mondly παρουσιάζει τις πιο πρόσφατες καινοτομίες πληροφορικής, όπως η επαυξημένη πραγματικότητα (AR) και η εικονική πραγματικότητα (VR) στην εκμάθηση γλωσσών. Ως εκ τούτου, τα παιδιά αισθάνονται πιο συνδεδεμένα με το περιεχόμενο στην ψηφιακή εποχή.

Έτσι, μπορείτε να ρωτήσετε τι είναι αυτή η εφαρμογή. Βρείτε παρακάτω πληροφορίες 360° στην εφαρμογή Mondly Kids.

Τι είναι το Mondly;

Το Mondly είναι ένα λογισμικό εκμάθησης γλωσσών κατ’ απαίτηση. Είναι προσβάσιμο μέσω προγραμμάτων περιήγησης ιστού, εφαρμογών για κινητά και εφαρμογών tablet. Επί του παρόντος, η τυπική εφαρμογή σάς επιτρέπει να μάθετε έως και 41 γλώσσες.

Προσφέρει μια αποκλειστική εφαρμογή μόνο για νέους. Ας το μάθουμε παρακάτω:

Mondly Kids

Το Mondly Kids είναι μια εξειδίκευση της εφαρμογής Mondly. Οι ενότητες και το περιεχόμενο μάθησης είναι σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες επιστημονικές γνώσεις παιδικής αγωγής και ψυχολογίας. Ως εκ τούτου, το παιδί σας μπορεί εύκολα να αρχίσει να μαθαίνει νέες γλώσσες σχεδόν αμέσως.

Η εφαρμογή παρουσιάζει εκπαιδευτικό περιεχόμενο μπροστά στο παιδί σας σε ένα παιχνιδιάρικο και ενδιαφέρον περιβάλλον εφαρμογής. Έτσι, τα παιδιά δεν αισθάνονται ότι περνούν από εκπαίδευση σε μια νέα γλώσσα. Νιώθουν περισσότερο σαν να παίζουν παιχνίδια. Όμως, σε αυτό το παιχνίδι, αποκτούν γλωσσικές δεξιότητες.

Λήψη: Mondly Kids για Android | iOS

Λήψη: Mondly για Android | iOS

Κορυφαία χαρακτηριστικά του Mondly Kids

Διεπαφή χρήστη εφαρμογής

Το Mondly Kids διαθέτει μια ελκυστική διεπαφή χρήστη. Τα παρακάτω είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν την εφαρμογή άψογη:

Δημιουργικός σχεδιασμός και εικονογράφηση

Η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής είναι πολύχρωμη και ζωντανή. Τα παιδιά μαθαίνουν για το άμεσο περιβάλλον τους, όπως χωριά, ποτάμια, ζώα, πόλεις, σχολεία, δρόμους, λούνα παρκ κ.λπ.

Επιπλέον, η διαδρομή των μαθησιακών θεμάτων ταιριάζει απόλυτα με τις εικόνες στην αρχική σελίδα του.

Μεταφορά και απόθεση διεπαφής χρήστη

Η εφαρμογή δεν απαιτεί από τον χρήστη να πληκτρολογεί εκτενώς. Τα παιδιά μπορούν απλώς να σύρουν και να αποθέσουν τις σωστές απαντήσεις στο σωστό πλαίσιο.

  Οι καλύτερες ταινίες TCM για ροή στο HBO Max (Ιούνιος 2020)

Πλήρως βασισμένο στην αφή

Στα παιδιά της ψηφιακής εποχής αρέσουν τα gadget που είναι πλήρως οθόνη αφής. Έχει παρατηρηθεί ότι τα παιδιά μαθαίνουν σε tablet και smartphone γρηγορότερα από ότι σε φορητούς υπολογιστές/επιτραπέζιους υπολογιστές.

Έτσι, η καλύτερη συμβατότητα αφής της εφαρμογής βοηθά τα παιδιά να περιηγούνται στο περιεχόμενο του μαθήματος χωρίς κανένα εμπόδιο.

Γονική Πρόσβαση

Οι γονείς μπορούν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό στην εφαρμογή και να πληκτρολογήσουν το έτος γέννησής τους για να προχωρήσουν στις πληρωμές. Μπορούν να εισάγουν πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες για ασφαλείς πληρωμές.

Ιδιωτικότητα δεδομένων

Η εφαρμογή προστατεύει δεδομένα κατά τη μεταφορά και την ηρεμία μέσω των πιο σκληρών πρωτοκόλλων και λογισμικού κρυπτογράφησης. Έτσι, τα δεδομένα σας δεν μπορούν να φτάσουν σε κανένα τρίτο μέρος. Επιπλέον, μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας από τον διακομιστή όταν χρειάζεται.

Λειτουργίες εμπειρίας χρήστη

Τα ακόλουθα είναι τα χαρακτηριστικά που καθορίζουν την εμπειρία χρήστη σε αυτήν την εφαρμογή:

Θέματα Πραγματικής Ζωής

Η διαδρομή εκμάθησης γλώσσας περιέχει 11 θέματα όπως ζώα, φρούτα και τρόφιμα, οικογένεια, επαγγέλματα, σχολεία και άλλα.

Τα παιδιά σας περνούν από 200+ διαδραστικά μαθήματα και μαθαίνουν 500 φράσεις και λέξεις. Υπάρχουν περισσότερα! Το ταξίδι μάθησης του παιδιού σας περιλαμβάνει 365 μαθήματα σε ένα χρόνο.

Μάθηση με βάση το παιχνίδι

Το εκπαιδευτικό περιεχόμενο έχει σχεδιαστεί και παραδοθεί σαν παιχνίδια που αγαπούν τα παιδιά. Επίσης, υπάρχουν δημοφιλείς χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων που παρακινούν τα παιδιά σας.

Συναρπαστική μουσική φόντου

Η αρχική οθόνη της εφαρμογής, η σελίδα περιεχομένου, τα κουίζ, οι κάρτες flash, κ.λπ., συνοδεύονται από συναρπαστική και μοναδική μουσική υπόκρουση που λατρεύουν τα παιδιά.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης επαγγελματικές εκφωνήσεις φωνής και μητρική προφορά για ξένες γλώσσες.

Δραστηριότητες

Υπάρχουν δύο διαφορετικές δραστηριότητες στην εφαρμογή Mondly Kids. Αυτά είναι Καθημερινά Μαθήματα και Εβδομαδιαίο Κουίζ.

Τα καθημερινά μαθήματα εκμάθησης ενθαρρύνουν το παιδί να μπαίνει καθημερινά στην εφαρμογή για να μαθαίνει νέο περιεχόμενο και να κερδίζει πόντους. Και το Εβδομαδιαίο Κουίζ βοηθά εσάς και το παιδί σας να αξιολογείτε συχνά την πρόοδό του.

Πολυεπίπεδο περιεχόμενο

Το περιεχόμενο διατίθεται με οργανωμένο τρόπο. Για παράδειγμα:

  • Πρώτον, τα παιδιά έχουν πρόσβαση σε μαθήματα για ένα θέμα.
  • Στη συνέχεια, ξεκλειδώνουν συναρπαστικές και ενδιαφέρουσες συνομιλίες.
  • Τέλος, υπάρχει περιεχόμενο που βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν ένα ισχυρό λεξιλόγιο.

Οφέλη από τη χρήση του Mondly Kids

Η ομάδα ανάπτυξης Mondly έφτιαξε αυτήν την εφαρμογή μόνο για παιδιά και εφήβους. Τα οφέλη του είναι ατελείωτα, αλλά τα ακόλουθα είναι τόσο προφανή:

  • Το παιδί σας λαμβάνει σχεδόν πλήρες εκπαιδευτικό περιεχόμενο ως παιδί από αυτήν την εφαρμογή. Δεν χρειάζεται να επενδύσετε επιπλέον σε δάσκαλο για τη συγκεκριμένη γλώσσα.
  • Μπορείτε να μάθετε ως ολόκληρη οικογένεια. Αυτό αυξάνει τη δέσμευση μεταξύ γονέων και παιδιών.
  • Το Mondly Kids είναι δωρεάν, με την προϋπόθεση ότι έχετε εγγραφεί στην εφαρμογή Mondly. Ως εκ τούτου, εξοικονομείτε και χρήματα.
  • Μια ομάδα ειδικών έχει δημιουργήσει τις διαδρομές μάθησης και το περιεχόμενο. Ως εκ τούτου, μπορείτε να είστε σίγουροι για περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που παραδίδεται χωρίς κόπο.
  • Τα παιδιά κερδίζουν πόντους leaderboard ολοκληρώνοντας μαθήματα. Ως εκ τούτου, αναπτύσσουν μια αίσθηση υγιούς και θετικού ανταγωνισμού στο πρώιμο στάδιο της ανάπτυξης του εγκεφάλου.
  • Τα παιδιά συνηθίζουν σε πραγματικές καταστάσεις, συζητήσεις και πράγματα.
  • Επενδύετε στην επαγγελματική εξέλιξη του παιδιού σας κάνοντας το πολύγλωσσο. Επειδή οι δίγλωσσοι και οι πολύγλωσσοι επαγγελματίες κυριαρχούν πλέον στην παγκόσμια οικονομία μέσω ηγετικών ρόλων.

Γλώσσες για εκμάθηση χρησιμοποιώντας το Mondly Kids

Το Mondly Kids είναι η απόλυτη εφαρμογή για την εκμάθηση διαφόρων γλωσσών σε περιεχόμενο μεγέθους μπουκιάς. Τη στιγμή της σύνταξης, η εφαρμογή σάς δίνει τη δυνατότητα να διδάξετε στο παιδί σας έως και 33 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων γλωσσών με έντονο επιχειρηματικό προσανατολισμό, όπως αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά, γερμανικά, εβραϊκά, ολλανδικά, δανικά κ.λπ.

  Πώς να βελτιώσετε την ποιότητα μιας σαρωμένης εικόνας

Μέχρι στιγμής, 100+ εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν το Mondly για εκμάθηση ξένων γλωσσών και ανάπτυξη δεξιοτήτων. Αυτό κατέστη δυνατό λόγω τόσων πολλών γλωσσών που καλύπτονται στο εκπαιδευτικό περιεχόμενο των εφαρμογών Mondly και Mondly Kids.

Mondly Παιδική Τιμολόγηση

Το συνηθισμένο κόστος για το Mondly Kids είναι 9,99 $ ανά γλώσσα ανά μήνα. Ωστόσο, μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν εάν απλώς εγγραφείτε σε οποιοδήποτε από τα πακέτα premium Mondly που αναφέρονται παρακάτω:

  • 9,99 $/μήνα/γλώσσα
  • 47,99 $ για 12 μήνες για μία γλώσσα

Μερικές φορές, η Mondly εκτελεί μια ειδική προσφορά που θα σας προσφέρει περισσότερες από 33 γλώσσες το μήνα για 12 μήνες με 47,99 $.

Η premium πρόσβαση Mondly Kids θα είναι ίδια με την ισχύ του πακέτου Mondly premium. Επιπλέον, λαμβάνετε επίσης προηγμένο περιεχόμενο όπως Mondly AR και εκμάθηση γλωσσών που βασίζεται σε VR.

Όλα τα πακέτα 12 μηνών είναι ετήσιες συμφωνίες δέσμευσης. Σημαίνει ότι η εφαρμογή Mondly θα χρεώσει εκ των προτέρων τον λογαριασμό σας στο Google Play ή στο App Store για 12 μήνες. Επομένως, για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε αν θέλετε να δεσμευτείτε για ολόκληρο το έτος ή όχι, μπορείτε πρώτα να λάβετε το μηνιαίο πακέτο.

Το Mondly μπορεί επίσης να σας προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση 7 ημερών σε όλο το premium περιεχόμενο. Είναι μια εξατομικευμένη συμφωνία. Εάν πληροίτε τα κριτήρια, θα το δείτε στην εφαρμογή Mondly ή Mondly Kids.

Mondly Kids Alternative

Είναι πιο εύκολο να ισχυριστείς ότι μια εφαρμογή είναι η καλύτερη στον τομέα της χωρίς να τη συγκρίνεις με τους άξιους ανταγωνιστές της. Δεν είμαστε εδώ για να το κάνουμε αυτό! Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση με βάση τη σε βάθος έρευνά μας. Ως εκ τούτου, πρέπει να εξετάσετε τις ακόλουθες εναλλακτικές λύσεις για να καταλάβετε πόσο ισχυρό είναι το Mondly Kids:

Busuu από τον Chegg

Το Busuu βοηθά το παιδί σας να μάθει επιπλέον γλώσσες από την πρώτη γλώσσα δωρεάν μέσω βίντεο YouTube και εφαρμογών smartphone. Προσφέρει γλώσσες όπως αγγλικά, γερμανικά, ισπανικά, γαλλικά, ολλανδικά, ιταλικά και 8 ακόμη που είναι δημοφιλείς παγκοσμίως.

Η εφαρμογή είναι πιο βολική από τα βίντεο του YouTube. Ωστόσο, η εφαρμογή δεν διαθέτει έξυπνες και καθοδηγούμενες από την τεχνολογία μεθόδους εκμάθησης, όπως κάρτες flash, παιχνιδοποιημένο περιεχόμενο κ.λπ. Το παιδί σας θα χρειάζεται τη βοήθειά σας κάθε φορά που χρειάζεται να μάθει ξένες γλώσσες από το Busuu.

Gus on the Go

Το Gus on the Go είναι μια άλλη δημοφιλής εφαρμογή που βοηθά τα παιδιά να γίνουν δίγλωσσα ή πολύγλωσσα. Έρχεται με μια διαδρομή μάθησης που βασίζεται στην ιστορία. Ως εκ τούτου, τα παιδιά ενδιαφέρονται περισσότερο για την εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Επί του παρόντος, η εφαρμογή προσφέρει 30 γλώσσες από περιοχές όπως η Βόρεια Αμερική, η Νότια Αμερική, η Ευρώπη, η Αφρική, η Μέση Ανατολή και η Ασία. Υπάρχει επίσης μια ενότητα για ευάλωτες γλώσσες όπως τα Ingush.

Η εφαρμογή για κινητά και tablet για το Gus on the Go είναι διαθέσιμη για Android, iOS και Amazon Fire OS.

Γιατί προτείνουμε τα παιδιά Mondly;

Ερευνήσαμε διάφορες επιλογές κατά την αναζήτησή μας για μια προηγμένη, οικονομικά αποδοτική και αποδοτική εφαρμογή για κινητά που βοηθά τα παιδιά να μαθαίνουν πολλές γλώσσες μέσω διασκεδαστικών μαθημάτων. βρήκαμε το Mondly Kids πιο αποτελεσματικό γιατί:

  • Είναι μια σύγχρονη εφαρμογή με διαισθητικό περιεχόμενο.
  • Το Mondly Kids παρουσιάζει στα παιδιά την πιο πρόσφατη τεχνολογία, όπως το AR και το VR.
  • Δεν απαιτεί πολύ γονική παρέμβαση για μάθηση.
  • Το περιεχόμενό του είναι φιλικό προς την οικογένεια και αγγίζει εύκολα το μυαλό των παιδιών σας.

Τελικές Λέξεις

Μέχρι στιγμής, έχετε καταλάβει ότι το Mondly Kids είναι μια πραγματικά διαισθητική εφαρμογή που επιτρέπει στα παιδιά σας να μάθουν πολλές γλώσσες σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Απλά πρέπει να το ρυθμίσετε στην αρχή και τα παιδιά σας θα το πάρουν ανεξάρτητα.

Ναι, είναι τόσο απλό! Δεν χρειάζεται να επενδύσετε επιπλέον χρήματα σε ξεχωριστά μαθήματα για ξένες γλώσσες. Επίσης, τα παιδιά μαθαίνουν παίζοντας ενώ μπορούν να επικεντρωθούν και σε άλλα θέματα.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή τώρα και να ξεκινήσετε τη δωρεάν δοκιμή premium για 7 ημέρες. Αν σας αρέσει, πρέπει να προχωρήσετε με μια συνδρομή επί πληρωμή για να απολαύσετε τα οφέλη της για τα παιδιά σας. Άλλωστε είναι το μέλλον των παιδιών σας!

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν οι καλύτερες εφαρμογές γονικού ελέγχου για την ασφάλεια των παιδιών και τα gadget γονικού ελέγχου για την παρακολούθηση των παιδιών που μεγαλώνουν.