Κάντε πιο εύκολες τις φτηνές διεθνείς κλήσεις με αυτές τις 10 εφαρμογές/εργαλεία

Θέλετε να συνδεθείτε με τους συγγενείς σας, έναν σημαντικό επιχειρηματικό πελάτη ή με αγαπημένα πρόσωπα διεθνώς που κατοικούν σε διαφορετική χώρα ή ήπειρο; Ακολουθεί μια ματιά σε μερικά από τα κορυφαία δωρεάν εργαλεία διεθνών κλήσεων για να το καταστήσετε δυνατό.

Παλαιότερα ήταν δαπανηρή και δύσκολη η πραγματοποίηση διεθνών κλήσεων. Οι εφαρμογές Voice-over-Internet-Protocol (VoIP) μπορούν να σας συνδέσουν με τον υπόλοιπο κόσμο σήμερα. Αυτές οι υπηρεσίες μειώνουν τα χρήματα που πληρώνετε και απλοποιούν τις επίπονες διαδικασίες που συνήθως σχετίζονται με τις διεθνείς κλήσεις.

Σήμερα, οι περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών κλήσεων παρέχουν πακέτα που περιλαμβάνουν τοπικές τηλεφωνικές κλήσεις, δωρεάν προγράμματα κλήσεων και προσφορές απεριόριστων λεπτών. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει πάντα όταν πραγματοποιείτε διεθνείς κλήσεις ή καλείτε κάποιον που ζει στο εξωτερικό.

Ευτυχώς, μπορείτε να διατηρήσετε επαφή με την οικογένεια, τους φίλους και τους πελάτες σας, λόγω πολλών εταιρειών τηλεπικοινωνιών που προσφέρουν δωρεάν διεθνείς κλήσεις σε σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου.

Λόγω των πρόσφατων τεχνολογικών ανακαλύψεων, πολλές πλατφόρμες κλήσεων έχουν εξελιχθεί και είναι εδώ για να μείνουν. Τώρα, μπορείτε να αλληλεπιδράτε με άτομα παγκοσμίως χωρίς δυσκολία και με ελάχιστο έως καθόλου κόστος.

Κατά την πραγματοποίηση διεθνών κλήσεων, δεν απαιτείται συγκεκριμένο τηλέφωνο. Θα πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε διεθνείς κλήσεις στο υπάρχον smartphone σας.

Εργαλεία όπως το Skype και το Whatsapp είναι εξαιρετικά ευέλικτα στο να κάνουν τα παραπάνω πράγματα και απαιτούν μόνο σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο και λειτουργούν σχεδόν σε κάθε συσκευή.

Το WhatsApp είναι διάσημο για την πραγματοποίηση δωρεάν διεθνών κλήσεων σε όλο τον κόσμο. Από την άλλη πλευρά, το Skype είναι μια αξιόλογη εναλλακτική λύση καθώς προσφέρει ευκαιρίες διεθνών κλήσεων χαμηλού κόστους.

Η πιο σημαντική προϋπόθεση είναι το λειτουργικό σύστημα του τηλεφώνου σας να είναι συμβατό, ώστε η εφαρμογή να εγκατασταθεί και να εκκινηθεί σωστά. Ακολουθούν ορισμένα οφέλη από τη χρήση αυτών των εργαλείων για την πραγματοποίηση μιας διεθνούς κλήσης.

Οφέλη από τη χρήση εργαλείων διεθνών κλήσεων

Εξοικονομήστε έξοδα ταξιδιού

Κάθε επιχείρηση βασίζεται στην επικοινωνία ως πλατφόρμα επιτυχίας, αλλά για να φτάσεις εκεί απαιτούνται ταξίδια, τα οποία μπορούν να εξαντλήσουν σημαντικά τον προϋπολογισμό σου. Είναι η ιδανική υποκατάσταση για μια παραδοσιακή πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση.

Επιπλέον, ο προγραμματισμός του κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες στο χώρο εργασίας θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα.

Ξοδέψτε λιγότερα σε τηλεφωνήματα για δουλειά

Μπορεί να είναι ακριβό να μείνετε σε επαφή με πελάτες και καταναλωτές ενώ βρίσκεστε στο δρόμο, κυρίως χρησιμοποιώντας κινητά τηλέφωνα. Ο πρωταρχικός σας στόχος θα πρέπει να είναι να διατηρήσετε το κόστος όσο το δυνατόν χαμηλότερο, διότι κάτι τέτοιο θα αυξήσει την παραγωγικότητά σας.

Μπορείτε να το πετύχετε με τη βοήθεια μιας εφαρμογής διεθνών κλήσεων χωρίς να θυσιάσετε το διαμέτρημα της υπηρεσίας σας.

Συνδεσιμότητα 24×7

Η εφαρμογή διεθνών κλήσεων σάς επιτρέπει να καλείτε οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή. Ανεξάρτητα από τις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες στις οποίες είναι συνδρομητές, η κλήση σταθερών, κινητών τηλεφώνων και τηλεφώνων VoIP για επαγγελματικούς λόγους είναι αρκετά απλή.

Αυτή είναι μια αρκετά καλή πλατφόρμα για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που πρέπει να παραμείνουν σε επαφή με συνεργάτες, πελάτες και καταναλωτές που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ειδικά εργαλεία διεθνών κλήσεων;

Τώρα υπάρχει διαφορά μεταξύ ορισμένων εργαλείων. Για παράδειγμα, το Skype είναι εξαιρετικό για μικρές επιχειρήσεις με έως και 20 υπαλλήλους. Είναι δωρεάν στη χρήση, αλλά θα πρέπει να αγοράσετε πίστωση για να καλέσετε σταθερά τηλέφωνα. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας ένα άλλο εργαλείο, θα είναι δύσκολο να πραγματοποιήσετε μια κλήση σε σταθερό τηλέφωνο.

Επιπλέον, τι γίνεται αν θέλετε να κάνετε μια προσωπική κλήση ένας προς έναν στον αγαπημένο σας; Σίγουρα δεν θα δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο και θα τον μοιραστείτε. Σωστά? Εδώ είναι χρήσιμες εφαρμογές όπως το Whatsapp και μπορούν να σας βοηθήσουν να πραγματοποιείτε γρήγορες προσωπικές κλήσεις.

  Πώς να παραγγείλετε παράδοση φαγητού από εστιατόρια στο Διαδίκτυο

Ομοίως, θα βοηθούσε εάν είχατε εργαλεία όπως το Skype, το Teams και άλλα εργαλεία για να επιδοθείτε σε μια επαγγελματική συζήτηση με περισσότερα από 20 άτομα την κατάλληλη στιγμή.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας διαφορετικά εργαλεία, μπορείτε να καταγράφετε και να σημειώνετε απρόσκοπτα τα πρακτικά της συνάντησης γρήγορα και εύκολα και να τα χρησιμοποιείτε για μελλοντική αναφορά.

Εφαρμογές όπως το Whatsapp δεν σας επιτρέπουν να εμφανίζετε τις παρουσιάσεις και τα γραφήματα σας κοινοποιώντας την οθόνη. Επιπλέον, είναι πάντα καλό να γνωρίζετε κάποιες εναλλακτικές λύσεις για τις παραδοσιακές εφαρμογές κλήσεων μέσω Διαδικτύου. Ακολουθεί μια λίστα με μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές διεθνών κλήσεων που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Rebtel

Η Rebtel παρέχει μια τεράστια και απλή στη χρήση εφαρμογή για παραδοσιακή τηλεφωνική υπηρεσία. Η ποιότητα και η αξιοπιστία των κλήσεων είναι απαραίτητες για τις διεθνείς κλήσεις και η Rebtel υπερέχει σε αυτόν τον τομέα. Επειδή αυτό το λογισμικό χρησιμοποιεί σταθερά τηλέφωνα αντί για Wi-Fi, ώστε να μπορείτε να ακούτε καθαρό ήχο όπου κι αν βρίσκεστε.

Επιπλέον, θα μπορείτε να λαμβάνετε μια προσαρμοσμένη εμπειρία ανάλογα με τη συγκεκριμένη χρήση σας, χάρη στη χαρακτηριστική λειτουργία Red Box.

Προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση για χρήματα και συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιλογές του χρήστη. Μπορεί να σας συνδέσει με άτομα σε περισσότερες από 50 χώρες και να πραγματοποιήσει κλήσεις χρησιμοποιώντας τον τοπικό σας αριθμό, διευκολύνοντας και τα δύο μέρη.

Αυτή η εφαρμογή θα ήταν η ιδανική σανίδα σωτηρίας για να διατηρήσετε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα όταν ταξιδεύετε, αν σας αρέσουν πολύ τα ταξίδια.

Επιπλέον, εάν ταξιδεύετε συχνά για δουλειά, το Rebtel θα ήταν πολύ χρήσιμο για να παρακολουθείτε συσκέψεις χωρίς Wi-Fi ή σύνδεση κινητής τηλεφωνίας. Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση και φιλική προς το χρήστη, και στους πελάτες αρέσει να χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή στις συσκευές τους Android και iOS.

Vonage For Home

Ακόμα κι αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το Vonage, αναμφίβολα αναγνωρίζετε ήδη ότι οι δυνατότητες διεθνών κλήσεων του είναι υπεραρκετές. Η Vonage είναι εξαιρετικά καλά οργανωμένη στη βιομηχανία τηλεφώνων.

Για να πραγματοποιήσετε παγκόσμιες κλήσεις με το Vonage, θα πρέπει να εγγραφείτε για τη συνδρομή του τηλεφώνου του σπιτιού ή της επιχείρησης, τα οποία παρέχουν μια σειρά από διεθνείς χρεώσεις κλήσεων.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, το Vonage ξεπερνά τον ανταγωνισμό. Τα πακέτα του περιλαμβάνουν ουρά κλήσεων, ασπίδα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, εγγραφή επιχειρηματικών και κατά απαίτηση κλήσεων, κλήσεις χωρίς χρέωση, εικονικά γραμματοκιβώτια, οπτικό φωνητικό ταχυδρομείο, ομαδική σελιδοποίηση και άλλα. Λόγω των ισχυρών εκπαιδευτικών χαρακτηριστικών του, είναι ένα εξαιρετικό σύστημα VoIP για εταιρείες λιανικής και υποστήριξης πελατών.

Ακόμη και με υποτονικές συνδέσεις στο Διαδίκτυο, το Vonage σάς δίνει τη δυνατότητα να διατηρείτε εξαιρετική ποιότητα κλήσεων. Επιπλέον, διαθέτει μια ανώνυμη λειτουργία αποκλεισμού κλήσεων που ενημερώνει τους καλούντες με απαγορευμένα αναγνωριστικά κλήσεων, ώστε να μην χρειάζεται να δέχεστε κλήσεις από ενοχλητικούς αριθμούς.

Τοπικό τηλέφωνο

Το Localphone σάς βοηθά να πραγματοποιείτε φθηνές διεθνείς κλήσεις από την κινητή συσκευή και το σταθερό σας τηλέφωνο. Με την προσφερόμενη υπηρεσία εισερχόμενου αριθμού, οι φίλοι που ζουν στο εξωτερικό μπορούν να καλέσουν με ελάχιστο κόστος υπηρεσίας.

Λειτουργεί παγκοσμίως και έχει σαφή ποιότητα κλήσης. Χρησιμοποιώντας την υπηρεσία μηνυμάτων κειμένου, μπορείτε να διατηρήσετε επαφή με τους φίλους και τους πελάτες σας στο εξωτερικό. Θα εμφανιστεί σαν να έστειλε το μήνυμα το τηλέφωνό σας.

Νοικιάστε ένα σταθερό τηλέφωνο από μία από περισσότερες από 50 τοποθεσίες και, στη συνέχεια, προωθήστε τις κλήσεις στο τηλέφωνό σας. Εναλλακτικά, λάβετε τις κλήσεις χρησιμοποιώντας το δωρεάν τηλέφωνο Internet που παρέχεται από τοπικό τηλέφωνο και μιλήστε.

Λειτουργεί αποτελεσματικά όπου οι τοπικοί αριθμοί δεν είναι διαθέσιμοι για κάποιους ή άλλους λόγους. Μπορείτε να διατηρείτε αρχείο όλων των εισερχόμενων κλήσεων, ώστε να απαντάτε, να δίνετε προτεραιότητες και να λαμβάνετε τις κατάλληλες ενέργειες.

  Βρείτε την κατάσταση της νόμιμης μετανάστευσης στις ΗΠΑ και λάβετε χρήσιμους πόρους

Μπορείτε να κατευθύνετε κλήσεις για να καλέσετε συγκεκριμένους χρήστες Localphone, να εκτρέψετε τις κλήσεις σε άλλο αριθμό ή να στείλετε αναπάντητες κλήσεις στον αυτόματο τηλεφωνητή. Αποκτήστε το στα τηλέφωνά σας Android για εύκολη πρόσβαση.

Talk360

Ένα άλλο λογισμικό διεθνών κλήσεων που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο είναι το Talk360. Χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό διεθνών κλήσεων, μπορείτε να καλέσετε κινητά και σταθερά τηλέφωνα με χαμηλή χρέωση.

Η εγκατάσταση της εφαρμογής Talk360 είναι το μόνο που απαιτείται. Με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής διεθνών κλήσεων, σας βοηθά να ξεπεράσετε την απόσταση και να διευκολύνετε την επικοινωνία με φίλους και συγγενείς που ζουν στο εξωτερικό.

Αυτό το λογισμικό διεθνών κλήσεων σάς δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε φθηνές διεθνείς κλήσεις προς σχεδόν 196 χώρες χωρίς να χρειάζεστε τηλεκάρτα. Αγοράστε πιστώσεις κλήσεων όποτε θέλετε χωρίς συνδρομή και ο παραλήπτης δεν χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο.

Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε μια δωρεάν δοκιμαστική κλήση για να ελέγξετε την ποιότητα του ήχου και άλλα απαιτούμενα πράγματα. Είναι φιλικό προς το χρήστη και απρόσκοπτη στη λειτουργία του.

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε μια λειτουργία αυτόματης επαναφόρτισης, διασφαλίζοντας ότι η πίστωση κλήσεων δεν θα εξαντληθεί ποτέ. Το Talk360 είναι μια ολοκληρωμένη χρήσιμη και αποτελεσματική λύση διεθνών κλήσεων. Κατεβάστε το Talk 60 για τις συσκευές σας Android και iOS.

Nymgo

Με το Nymgo δίπλα σας, δεν θα νιώσετε ποτέ μακριά από το σπίτι σας. Θα είναι πάντα μια κλήση μακριά. Με ξεκάθαρη ποιότητα φωνής, είναι μια εφαρμογή για πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να καλέσετε οποιονδήποτε αριθμό κινητού ή σταθερού τηλεφώνου παγκοσμίως με το Nymgo.

Εργαστείτε εξ αποστάσεως από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή και δεν έχετε προβλήματα επικοινωνίας ενώ συζητάτε για τις επιχειρήσεις.

Η Nymgo παρέχει στους πελάτες μια δυνατότητα αναγνώρισης κλήσης, μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να εξατομικεύσει τους αριθμούς του. Εσείς, ως χρήστης, μπορείτε να στείλετε μηνύματα κειμένου από οποιαδήποτε εφαρμογή πελάτη στο Nymgo. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Nymgo στις συσκευές σας Android και iOS.

Εάν αντιμετωπίσετε κακή ποιότητα φωνής, η εφαρμογή θα ελέγξει γρήγορα και θα επιστρέψει τα χρήματα για τα πρώτα δύο λεπτά εάν το πρόβλημα είναι γνήσιο. Η εφαρμογή βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να προσελκύσει πελάτες διεθνώς. Διατηρεί επίσης την τιμή του σε προσιτή τιμή για περισσότερα άτομα να συνδεθούν στο εξωτερικό χωρίς δισταγμό.

Περισσότερα Mins

Εγκαταστήστε την εφαρμογή MoreMins και πραγματοποιήστε αμέσως μια δωρεάν δοκιμαστική κλήση. Η εφαρμογή MoreMins μπορεί να καλεί χωρίς το διαδίκτυο. Καθώς περπατάτε, μιλήστε. Διατίθεται επίσης η επιλογή κλήσης μέσω Διαδικτύου.

Καλέστε απευθείας σταθερά και κινητά τηλέφωνα και αποφύγετε τις κλήσεις μέσω εφαρμογών. Θα γίνει μια τακτική τηλεφωνική κλήση στο άτομο που καλείτε.

Η εφαρμογή MoreMins είναι ενεργή μόνο όταν καλείτε τον αριθμό. Δεν χρησιμοποιεί καμία μπαταρία. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε πάροχο κινητής τηλεφωνίας ή να υπογράψετε συμβόλαια, επειδή αυτή η υπηρεσία είναι κατάλληλη για χρήστες όλων των παρόχων κινητής τηλεφωνίας.

Η εφαρμογή διεθνών κλήσεων είναι ασφαλής και ασφαλής στη χρήση, καθώς δεν καταγράφει τις συνομιλίες σας ούτε πουλά τα δεδομένα σε διαφημιστές.

Παρέχει επίσης γρήγορη και αξιόπιστη υποστήριξη πελατών και σας βοηθά να διατηρήσετε τον προϋπολογισμό σας εξοικονομώντας λίγα χρήματα σε διεθνείς κλήσεις. Μπορείτε να το κατεβάσετε στις συσκευές σας Android και iOS.

Γιόλα

Με τη βοήθεια της εφαρμογής Yolla, μπορείτε να πραγματοποιείτε φθηνές διεθνείς κλήσεις και να διατηρείτε επαφή με φίλους, οικογένεια, συναδέλφους και οποιονδήποτε άλλο μπορεί να κατοικεί στο εξωτερικό.

Η Yolla διευκολύνει την ομιλία σε κινητά και σταθερά τηλέφωνα, ενώ μειώνει τα έξοδα περιαγωγής παρέχοντας διεθνείς τηλεφωνικές κλήσεις υψηλής ποιότητας σε χαμηλές χρεώσεις.

Οι χρήστες του Yolla μπορούν να στείλουν γρήγορα χρόνο ομιλίας σε οποιονδήποτε στο εξωτερικό και να κάνουν δωρεάν συνομιλίες ήχου και βίντεο. Ο παραλήπτης δεν χρειάζεται να έχει smartphone, πρόσβαση στο διαδίκτυο ή ακόμα και το λογισμικό Yolla.

  Κατανόηση των τύπων διακομιστών φιλοξενίας Ιστού: Ένας οδηγός εισαγωγής

Οι χρήστες δεν χρειάζεται να πληρούν πρόσθετες απαιτήσεις για να τηλεφωνήσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα όποτε θέλουν. Οι πιστώσεις Yolla μπορούν ακόμη και να αγοραστούν και να σταλούν σε φίλους και συγγενείς από τους χρήστες.

Επίσης, λαμβάνετε ένα μπόνους όταν στέλνετε μια πρόσκληση στις επαφές σας. Η εφαρμογή συνεχίζει να ενημερώνεται τακτικά με νέες και συναρπαστικές λειτουργίες.

Κατεβάστε το για τις συσκευές σας Android και iOS για να απολαύσετε την αδιάλειπτη υπηρεσία. Χρησιμοποιήστε τη λίστα επαφών σας για να επικοινωνήσετε με άλλα μέλη της Yolla και να επωφεληθείτε από τις δωρεάν κλήσεις.

KeKu

Το KeKu σας παρέχει μια γρήγορη, αξιόπιστη και οικονομικά προσιτή λύση για να επικοινωνήσετε με οποιοδήποτε αριθμό κινητού τηλεφώνου σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα σας προσφέρει πάντα τον φθηνότερο τρόπο για να πραγματοποιήσετε τις διεθνείς σας κλήσεις. Μπορείτε να κάνετε λήψη του KeKu για τις συσκευές σας Android και iOS.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κανονικό σας πρόγραμμα για να καλέσετε έναν εγγενή αριθμό που έχει εκχωρηθεί στην επαφή σας στο εξωτερικό όταν βρίσκεστε στη χώρα σας, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία KeKu SmartDials.

Το KeKu θα συνδέσει αυτόματα την κλήση στον αριθμό του εξωτερικού. Ενώ το service’sg, μπορείτε επίσης να πραγματοποιείτε διεθνείς κλήσεις μέσω Wi-Fi ή μέσω του προγράμματος δεδομένων σας.

Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα εγγραφής κλήσεων για να στείλετε και να λάβετε SMS απευθείας από τον αριθμό τηλεφώνου σας, να αποθηκεύσετε, να κατεβάσετε και να μοιραστείτε κλήσεις και πολλά άλλα. Το λογισμικό παρέχει μια απλή, αποτελεσματική εμπειρία χρήστη για να κάνει τη διεξαγωγή επιχειρήσεων ή τη διαχείριση προσωπικής αλληλογραφίας γρήγορη και απλή.

Ένα από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά της υπηρεσίας είναι η δυνατότητα δημιουργίας τοπικών αριθμών σε περισσότερες από 40 χώρες και, στη συνέχεια, ανάθεσης αυτών στις ξένες επαφές σας.

TringMe

Με τη βοήθεια του τηλεφώνου web για προγράμματα περιήγησης που βασίζεται σε Flash, η TringMe κυκλοφόρησε μια εφαρμογή Facebook που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν κλήσεις από το κοινωνικό δίκτυο.

Η πιο δελεαστική πτυχή του λογισμικού φαίνεται να είναι η δυνατότητα προσθήκης γραφικών στοιχείων TringMe στα προφίλ σας, ώστε οι φίλοι και οι επισκέπτες να μπορούν να σας τηλεφωνήσουν ή να σας στείλουν SMS από αυτήν τη σελίδα και η δυνατότητα των καλούντων να αφήνουν φωνητικά μηνύματα που μπορούν να δουν οι χρήστες.

Τα πρώτα δύο λεπτά της πρώτης κλήσης από αυτήν την εφαρμογή είναι δωρεάν με ποιότητα ήχου HD. Το TringMe είναι μια πολύ οικονομική εφαρμογή διεθνών κλήσεων χωρίς κρυφά έξοδα ή χρεώσεις. Το TringMe λειτουργεί απλώς για να πραγματοποιεί φθηνές κλήσεις στο εξωτερικό.

Slickcall

Το Slickcall είναι η πιο προσιτή εφαρμογή διεθνών κλήσεων, που προσφέρει υπηρεσίες κλήσεων για να επικοινωνήσετε με άτομα όπου κι αν βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Χάρη στην εφαρμογή, μπορείτε να έχετε ακριβείς αλληλεπιδράσεις με αυτούς που έχουν μεγαλύτερη σημασία. Τα καλύτερα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών διεθνών κλήσεων συνδυάζονται όλα σε μια ενιαία, φιλική προς το χρήστη εφαρμογή.

Δεν περιλαμβάνονται πρόσθετες χρεώσεις στις τιμές. Όταν ένας χρήστης αναζητά μια χώρα, χρεώνεται μόνο το ποσό που εμφανίζεται στην εφαρμογή. Λόγω της αξιόπιστης τεχνολογίας του Slickcall, αυτές οι διεθνείς κλήσεις κορυφαίας ποιότητας καθίστανται δυνατές.

Ανεξάρτητα από το πού καλείτε, απολαμβάνετε ομαλές υπηρεσίες κλήσεων. Ωστόσο, το λογισμικό επιτρέπει επίσης την κλήση ενός αριθμού στο εξωτερικό από σταθερό τηλέφωνο. Ακόμα κι αν δεν έχει τηλέφωνο, ο καλών μπορεί να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή για να επικοινωνήσει με φίλους ή οικογένεια. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Slickcall στις συσκευές σας Android και iOS.

συμπέρασμα

Έχετε ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων σχετικά με μια φθηνή εφαρμογή διεθνών κλήσεων με τις ακριβείς δυνατότητες που θα ανταποκρίνονταν στις απαιτήσεις σας, ανεξάρτητα από το είδος της εμπειρίας που αναζητάτε. Οι εφαρμογές παρέχουν σημαντικά πλεονεκτήματα κατά την αλληλεπίδραση με τους αγαπημένους σας στο εξωτερικό, είτε πρόκειται για πληρωμένη είτε δωρεάν υπηρεσία.

Αυτά τα προγράμματα κλήσεων διευκολύνουν όλους, ακόμη και σε εκείνους που βρίσκονται στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη, να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Μπορείτε επίσης να εξηγήσετε κάποιο φανταστικό λογισμικό παρακολούθησης κλήσεων για μάρκετινγκ και πωλήσεις.