Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας στο YouTube

Το YouTube είναι ο ιδανικός ιστότοπος όταν θέλετε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο με οτιδήποτε. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα ανεβάσουν ένα βίντεο εδώ σε άλλες πλατφόρμες επειδή είναι εύκολο. Οι χρήστες που θέλουν να παρακολουθήσουν ένα βίντεο, πηγαίνουν στο YouTube επειδή είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα βίντεο και επειδή η αναπαραγωγή ενός βίντεο σε αυτό είναι εύκολη. Τόσο η έκδοση για κινητά όσο και για υπολογιστές, καθώς και οι εφαρμογές για κινητά μέσω μιας απρόσκοπτης εμπειρίας αναπαραγωγής.

Σφάλμα απόδοσης ήχου

YouTube: Σφάλμα απόδοσης ήχου: Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας

Το YouTube χρειάζεται μόνο ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης και μια ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο για να λειτουργήσει. Το βίντεο θα παίξει και ο ήχος θα παίξει μαζί του. Η απόδοση βίντεο και η αναπαραγωγή ήχου στο YouTube ή σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο ή εφαρμογή βασίζεται στη σωστή διαμόρφωση του συστήματός σας. Εάν τα προγράμματα οδήγησης βίντεο ή ήχου δεν λειτουργούν σωστά, δεν μπορείτε να αναπαράγετε ούτε ήχο ούτε βίντεο.

  Πώς να αποθηκεύσετε βίντεο YouTube σε Linux με το YouTube-DL

Εάν παίζετε ένα βίντεο στο YouTube και βλέπετε το σφάλμα απόδοσης ήχου: Κάντε επανεκκίνηση του μηνύματος σφάλματος του υπολογιστή σας, εκτελέστε τους παρακάτω ελέγχους.

Κλείστε και ανοίξτε ξανά το πρόγραμμα περιήγησης
Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης, κατά προτίμηση Chrome
Ελέγξτε εάν μπορείτε να αναπαράγετε ένα τοπικό βίντεο σε μια εφαρμογή όπως TV & Movies ή VLC player
Ελέγξτε εάν μπορείτε να αναπαράγετε βίντεο σε άλλους ιστότοπους, π.χ. στο Facebook

Εάν τα παραπάνω δεν επιλύσουν το πρόβλημα και μπορείτε να αναπαράγετε τοπικό βίντεο καθώς και βίντεο σε άλλους ιστότοπους, δοκιμάστε τα παρακάτω για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος στο YouTube.

1. Επανεκκινήστε το σύστημα

Πρώτα και κύρια πρέπει να επανεκκινήσετε το σύστημα. Το σφάλμα υποδηλώνει αυτό και θα πρέπει να το δοκιμάσετε. Το πρόβλημα δεν πρέπει να παραμείνει μετά από επανεκκίνηση, ωστόσο, αν συμβεί, δοκιμάστε τις άλλες επιδιορθώσεις που παραθέτουμε.

  Πώς να εξαγάγετε συνδρομές YouTube στο OPML

2. Ελέγξτε/αλλάξτε τις συσκευές ήχου

Εάν έχετε μια εξωτερική συσκευή ήχου συνδεδεμένη στο σύστημά σας, ενδέχεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ή το σύστημα μπορεί να μην μπόρεσε να τη διαμορφώσει σωστά.

Μεταβείτε σε μια εσωτερική συσκευή ήχου, π.χ. τα ενσωματωμένα ηχεία. Δοκιμάστε επίσης να συνδέσετε μια διαφορετική συσκευή ήχου, π.χ. ένα ζευγάρι ενσύρματα ή ασύρματα ακουστικά και ελέγξτε εάν το YouTube μπορεί να αναπαράγει το βίντεο.

3. Επανεκκινήστε την κάρτα ήχου

Ανεξάρτητα από τη συσκευή ήχου που χρησιμοποιείτε, λειτουργεί μέσω της κάρτας ήχου στο σύστημά σας. Η επανεκκίνηση της κάρτας ήχου μπορεί να διορθώσει το σφάλμα YouTube.

Ανοίξτε τη Διαχείριση Συσκευών.
Αναπτύξτε τις εισόδους και τις εξόδους ήχου.
Κάντε δεξί κλικ στην κάρτα ήχου και επιλέξτε Απενεργοποίηση συσκευής.
Μόλις απενεργοποιηθεί, επανεκκινήστε το σύστημα.
Ανοίξτε ξανά το Device Manager.
Αναπτύξτε τις εισόδους και τις εξόδους ήχου.
Κάντε δεξί κλικ στην κάρτα ήχου και επιλέξτε Ενεργοποίηση συσκευής.

4. Εκτελέστε το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων ήχου

Τα Windows 10 συνοδεύονται από ένα εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων ήχου. Εκτελέστε το και μπορεί να είναι σε θέση να επιλύσει προβλήματα ήχου.

  Πώς να διαγράψετε σχόλια στο Facebook, το Twitter, το YouTube και άλλα

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις με τη συντόμευση πληκτρολογίου Win+I.
Μεταβείτε στην ενότητα Ενημέρωση και ασφάλεια.
Μεταβείτε στην καρτέλα Αντιμετώπιση προβλημάτων.
Κάντε κλικ στην επιλογή Πρόσθετα εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων.
Εκτελέστε το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων ήχου Αναπαραγωγή και εφαρμόστε όλες τις διορθώσεις που προτείνει.

5. Απενεργοποιήστε την επιτάχυνση υλικού στο πρόγραμμα περιήγησης

Τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης υποστηρίζουν πλέον την επιτάχυνση υλικού και είναι χρήσιμο όταν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ισχυρές εφαρμογές ιστού, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα. Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε την επιτάχυνση υλικού στο πρόγραμμα περιήγησης και, στη συνέχεια, παίξτε ένα βίντεο στο YouTube.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την επιτάχυνση υλικού τόσο στον Chrome όσο και στον Firefox.

6. Ελέγξτε τα πρόσθετα και τις επεκτάσεις

Βεβαιωθείτε ότι τα πρόσθετα και οι επεκτάσεις που έχετε εγκαταστήσει δεν προκαλούν προβλήματα. Απενεργοποιήστε τα όλα και ελέγξτε αν παίζει το βίντεο.

συμπέρασμα

Το YouTube γενικά δεν προκαλεί προβλήματα. Τούτου λεχθέντος, μερικές φορές αυτά τα σφάλματα εμφανίζονται λόγω προβλημάτων δικτύου. Εάν χρησιμοποιείτε VPN, δοκιμάστε να το απενεργοποιήσετε και μετά παίξτε ένα βίντεο. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε ξανά το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε και το πρόβλημα πρέπει να λυθεί.