Ισχυρή διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις

Η φιλοξενία WordPress της Pressable μπορεί να είναι ο καλύτερος συνεργάτης για την αναπτυσσόμενη επιχείρησή σας με την ισχυρή απόδοση, τη λίστα δυνατοτήτων και τις προσφορές της.

Παρόλο που το WordPress είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για ιστότοπους και επιχειρήσεις περιεχομένου, πολλές νεοφυείς επιχειρήσεις και επιχειρήσεις δεν έχουν ιδέα πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι.

Το WordPress είναι ένα δωρεάν, ανοιχτού κώδικα Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία, τη συντήρηση και την τροποποίηση ιστότοπων. Είναι γραμμένο σε PHP και τρέχει σε βάση δεδομένων MariaDB ή MySQL.

Είτε ψάχνετε για ιστολόγιο, χαρτοφυλάκιο ή επιχειρηματικό ιστότοπο, το WordPress είναι μια ευέλικτη πλατφόρμα για κάθε είδος επιχείρησης καθώς οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.

Και αν θέλετε να εξερευνήσετε την πραγματική δύναμη του WordPress, χρειάζεται μια ισχυρή υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων όπως το Pressable web.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσω ορισμένα ζητήματα που σχετίζονται με την έναρξη ενός ιστότοπου WordPress και πώς το Pressable επιλύει αυτά τα προβλήματα.

Ορίστε!

Πίνακας περιεχομένων

Συνήθη προβλήματα με έναν ιστότοπο WordPress

Είναι πολύ σαφές ότι το WordPress έχει πολλά πλεονεκτήματα. Υποστηρίζει σημαντικούς ιστότοπους χάρη στην οικονομική προσιτότητα και την ευελιξία του.

Ωστόσο, πολλοί νέοι αναπτυσσόμενοι ιστότοποι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ορισμένα μειονεκτήματα του WordPress. όπως συχνές ενημερώσεις, διακοπές λειτουργίας, σφάλματα διακομιστή, εσφαλμένες ρυθμίσεις παραμέτρων και πολλά άλλα.

Ας μάθουμε για μερικά από αυτά τα θέματα.

Ενημερώσεις πλατφόρμας και προσθηκών

Για να ξεπεράσει ορισμένα από τα ζητήματα ασφάλειας, το WordPress έχει καταλήξει σε πολλές ενημερώσεις. Αν και αυτές οι ενημερώσεις είναι χρήσιμες και απαραίτητες για τη διατήρηση των πληροφοριών σας ασφαλείς, μερικές φορές μπορεί να σας προκαλέσουν πονοκεφάλους.

Οι συχνές ενημερώσεις επιτρέπουν σε ορισμένες ενημερώσεις να γίνονται ασυμβίβαστες με τον ιστότοπο, ακόμα κι αν δεν είναι κακόβουλες. Μπορεί επίσης να συμβεί στην περίπτωση των θεμάτων. Δεδομένου ότι οι αναβαθμίσεις είναι συχνές, είναι μια κοινή απογοήτευση πολλών επιχειρήσεων.

Τυχαία απενεργοποίηση

Τα κέντρα δεδομένων διαθέτουν διακόπτες απενεργοποίησης έκτακτης ανάγκης (EPO). Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, αυτοί οι διακόπτες EPO βοηθούν στον περιορισμό της πυρκαγιάς και τον μετριασμό της ζημιάς. Ωστόσο, εάν κάποιος κατά λάθος επικαλεστεί τον διακόπτη EPO κατά τις εργάσιμες ώρες, ο ιστότοπός σας ενδέχεται να πρέπει να φέρει τις συνέπειες.

Αυτό μπορεί να καταρρίψει τον ιστότοπό σας σε ένα θέμα χρόνου, γνωστά και ως διακοπές λειτουργίας. Αυτό το πρόβλημα είναι συχνό για όσους ξέχασαν να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας των ιστότοπών τους στο cloud.

Κατά λάθος διαγραφή κρίσιμων πόρων

Εάν διαγράψετε κάτι κατά λάθος, όπως μια προσθήκη, ενημερωμένα αρχεία, προφίλ χρηστών, φωτογραφίες, λογότυπα, αναρτήσεις ιστολογίου, άρθρα, αρχεία θεμάτων και πολλά άλλα από τους ιστότοπους WordPress σας, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι άμεσο και καταστροφικό.

Σε περίπτωση τακτικής εκκαθάρισης διακομιστή, μπορείτε κατά λάθος να διαγράψετε πολλά στοιχεία από τον ιστότοπό σας. Θα χρειαστεί χρόνος για να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση σε αυτό το στοιχείο και να διαμορφώσετε ολόκληρο τον ιστότοπο ανάλογα.

Αργή απόδοση

Οι νέοι ιδιοκτήτες ιστοτόπων αντιμετωπίζουν συχνά αργούς χρόνους φόρτωσης, κάτι που είναι πολύ απογοητευτικό. Ωστόσο, ο χρόνος φόρτωσης τόσο σε κινητά όσο και σε επιτραπέζιους υπολογιστές είναι ένας κοινός παράγοντας κατάταξης της Google. Αυτό σημαίνει ότι οι πιο γρήγοροι ιστότοποι είναι πιθανό να έχουν υψηλότερη κατάταξη στο Google, ενώ οι πιο αργοί ιστότοποι ωθούνται προς τα κάτω στα αποτελέσματα αναζήτησης Google.

Οι συνήθεις ένοχοι είναι η αναποτελεσματική φιλοξενία, ο υπερβολικός αριθμός εγκατεστημένων προσθηκών, οι κακώς κωδικοποιημένες προσθήκες, μια φουσκωμένη βάση δεδομένων με περιττά αρχεία κ.λπ. Όλοι αυτοί οι παράγοντες ευθύνονται για την κακή απόδοση του ιστότοπου.

Κενή σελίδα

Η φόρτωση κενής σελίδας είναι ένα κοινό πρόβλημα για τους χρήστες του WordPress. Μερικές φορές είναι το πρόβλημα από τον διακομιστή φιλοξενίας ή το σενάριο της προσθήκης. Ορισμένες προσθήκες σε διένεξη και εσφαλμένες διαμορφώσεις μπορεί να οδηγήσουν στην αργή φόρτωση του ιστότοπού σας.

  Πώς να αλλάξετε το φόντο Google σε ένα Chromebook

Λήξη χρονικού ορίου σύνδεσης

Πολλές φορές μπορεί να έχετε παρατηρήσει ERR_CONNECTION_TIMED_OUT στο WordPress. Σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας προσπαθεί να εμφανίσει περισσότερες πληροφορίες αλλά αποτυγχάνει να τις διαχειριστεί όλες ταυτόχρονα. Μερικές από τις κύριες αιτίες αυτού του ζητήματος είναι προβλήματα με τις λειτουργίες θέματος, εξάντληση μνήμης PHP, πρόσθετα που απαιτούν πόρους και πολλά άλλα.

Εσωτερικό Σφάλμα Διακομιστή

Το σφάλμα εσωτερικού διακομιστή είναι η πιο συνηθισμένη περίπτωση και προκαλεί επίσης σύγχυση. Αυτό το μήνυμα εμφανίζεται συνήθως όταν ο διακομιστής δεν γνωρίζει το πρόβλημα. Εφόσον ο διακομιστής δεν μπορεί να σας σώσει εδώ, πρέπει να βοηθήσετε τον εαυτό σας.

Σε αυτήν την περίπτωση, το αρχείο .htaccess είναι κατεστραμμένο και χρειάζεται επιδιόρθωση. Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις και οι μικρές εταιρείες βρίσκουν αυτό το έργο δύσκολο και όταν δεν το επιλύσουν, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν συνέπειες με τη μορφή σφαλμάτων διακομιστή. Μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τον ιστότοπό σας και να σκοτώσει το χρόνο σας.

Εκτός από τα αναφερόμενα, υπάρχει μια μεγάλη λίστα με θέματα που μπορεί να σας προκαλέσουν πονοκέφαλο. Αυτά είναι:

  • Οι ιστότοποι WordPress στοχοποιούνται από κακόβουλο λογισμικό
  • Η έγχυση SQL είναι ένα μακρύ πρόβλημα στο οικοσύστημα του WordPress
  • Το XSS οδηγεί στην τρύπα του κουνελιού
  • Αδύναμος έλεγχος ταυτότητας

Κι αλλα.

Πώς μπορεί να βοηθήσει το Pressable;

Το Pressable προσφέρει ισχυρή διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress για επαγγελματίες του WordPress με την κορυφαία απόδοση του κλάδου, 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας, απρόσκοπτες ενσωματώσεις με Jetpack, WooCommerce και 24/7 υποστήριξη ειδικών.

Θα λάβετε αρκετά εργαλεία για να διαχειριστείτε τους ιστότοπους WordPress σας και να βελτιώσετε την επιχείρησή σας. Ο πίνακας ελέγχου φιλοξενίας του είναι απλός και διαισθητικός, καθιστώντας το μια από τις καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας WordPress. Με την υποστήριξη των ειδικών 10/10, μπορείτε να φανταστείτε την ηρεμία.

Σκεφτείτε για μια στιγμή. Εάν έχετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη που κάνει όλα όσα χρειάζεται ο ιστότοπός σας και κρατά τους πελάτες σας ευχαριστημένους, μπορείτε να εστιάσετε σε άλλες εργασίες. Αυτό σημαίνει ότι η επένδυση σε έναν τέτοιο συνεργάτη είναι προφανώς η σωστή απόφαση.

Επομένως, ο χρόνος διακοπής λειτουργίας δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα εάν χρησιμοποιείτε τη φιλοξενία WordPress της Pressable. Η Pressable κατανοεί τους επώδυνους πονοκεφάλους που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις για να λύσουν κοινά προβλήματα. Γνωρίζει:

  • Ο χρόνος είναι χρήμα: Οι ομάδες υποστήριξης της Pressable απαντούν στο πρόβλημά σας σε μόλις δύο λεπτά εξοικονομώντας σας σημαντικές ώρες.
  • Ακόμα και το 1% έχει σημασία: Το Pressable εγγυάται 100% χρόνο λειτουργίας, αφού ξέρει ότι το 99% δεν είναι αρκετό.
  • Αναπτύξτε τον δρόμο σας: Όλα τα προγράμματα Pressable είναι ευέλικτα και επεκτάσιμα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του ιστότοπού σας, της επισκεψιμότητας και του δίσκου σας.
  • Ξεπεράστε τον ανταγωνισμό: Είτε το περιεχόμενό σας γίνεται viral είτε πραγματοποιείτε εκπτώσεις, το Pressable διατηρεί τον ιστότοπό σας γρήγορο όπως πάντα, ανεξάρτητα από την επισκεψιμότητα.

Ωστόσο, υπάρχει αρνητική πιθανότητα αργής φόρτωσης σελίδας και ζητημάτων διακομιστή. Το Pressable είναι ένας συνεργάτης που αξίζει η επιχείρησή σας. Υπόσχεται να σας προσφέρει υποστήριξη από ειδικούς, μια ενιαία λύση πίνακα ελέγχου για όλους τους ιστότοπους, την ασφάλεια και την ταχύτητα.

Επιπλέον, υποστηρίζει ιδιοκτήτες καταστημάτων, αντιπροσωπείες και ιδιοκτήτες τοποθεσιών που αγωνίστηκαν να βρουν επεκτασιμότητα, υποστήριξη, ταχύτητα και ασφάλεια παρέχοντας τη σωστή απόδοση, τιμολόγηση και συνεργασία. Σας βοηθά περαιτέρω στην ολοκλήρωση κάθε στόχου της επιχείρησής σας.

Χαρακτηριστικά του Pressable

Μπορείτε να απολαύσετε απαράμιλλη ταχύτητα, υποστήριξη και ασφάλεια μαζί με αποκλειστικές και ισχυρές λειτουργίες, που δεν θα βρείτε παντού. Έτσι, αναπτύξτε την επιχείρησή σας στην πιο ισχυρή πλατφόρμα φιλοξενίας WordPress.

Ας συζητήσουμε λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά του και ας δούμε πώς μπορεί να είναι επωφελές για την επιχείρησή σας.

Αυτόματο Failover

Μπορείτε να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι εάν ο διακομιστής σας αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα στο μέλλον, τα συστήματα παρακολούθησης της Pressable θα μεταβούν αυτόματα σε εναλλακτικό διακομιστή. Αυτή η δυνατότητα premium διατίθεται δωρεάν, επομένως δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ξεχωριστά σε αυτήν την υπηρεσία ή να αφιερώσετε χρόνο σε αυτήν.

100% Χρόνος λειτουργίας

Το Pressable εγγυάται εγγράφως ότι το δίκτυο του data center προσφέρει 100% χρόνο λειτουργίας. Αυτή η εγγύηση αποκλείει την προγραμματισμένη συντήρηση, καθώς είναι απαραίτητο για κάθε διακομιστή να πραγματοποιήσει τη σωστή συντήρηση. Το καλύτερο μέρος είναι ότι θα λαμβάνετε το 5% της μηνιαίας χρέωσης που επιλέγετε για κάθε 30 λεπτά διακοπής λειτουργίας.

Δίκτυο παράδοσης περιεχομένου

Το παγκόσμιο δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN) της Pressable επιτρέπει στους ιστότοπούς σας να φορτώνουν πιο γρήγορα, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε καλύτερες κατατάξεις SEO. Αυτό είναι δυνατό λόγω της πλησιέστερης τοποθεσίας του διακομιστή. Δεδομένου ότι το κοινό σας βρίσκεται πολύ κοντά στην τοποθεσία, μπορεί να απολαύσει αστραπιαία ταχύτητα και ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας.

  Διορθώστε το NAT Type Failed στο PS4

Υποδομή διακομιστή NVMe

Το δίκτυο της Pressable χρησιμοποιεί διακομιστές NVMe για βελτιωμένη ασφάλεια, βελτιωμένη ουρά και βελτιωμένους χρόνους απόκρισης. Οι διακομιστές του NVMe όχι μόνο κάνουν τους ιστότοπούς σας πιο γρήγορους αλλά και επιτρέπουν στον ιστότοπό σας να κατατάσσεται καλύτερα στις μηχανές αναζήτησης.

Βελτιστοποιημένη φιλοξενία

Το δίκτυο δεδομένων της πλατφόρμας φιλοξενίας Pressable WordPress σχεδιάστηκε από τα ίδια μυαλά πίσω από το WooCommerce και το WordPress. Το Pressable εστιάζει μόνο στο WordPress CMS για κάθε ιστότοπο και εγγυάται κορυφαία απόδοση, αξιοπιστία και ασφάλεια.

Δωρεάν διαχειριζόμενες μεταναστεύσεις

Μην ανησυχείτε για τη μετεγκατάσταση των ιστότοπών σας από άλλη πλατφόρμα σε Pressable. Θα φροντίσει για όλες τις διαδικασίες που εμπλέκονται στη μετανάστευση, δίνοντάς σας ηρεμία. Απλώς ενημερώστε την ομάδα υποστήριξης πελατών για τις απαιτήσεις σας και θα φροντίσει για τα πάντα με μηδενικές χρεώσεις.

Παρακολούθηση και Βελτιστοποίηση Απόδοσης

Πιστοποιημένοι ειδικοί της Pressable παρακολουθούν τον ιστότοπό σας για χρήση μνήμης και απόδοση. Θα λάβετε άμεσες ειδοποιήσεις σχετικά με το πρόβλημα μαζί με μερικές χρήσιμες συμβουλές για την αποφυγή αυτού του ζητήματος. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βελτιώσετε την απόδοση του ιστότοπού σας με μηδενικό κίνδυνο.

Προσαρμόσιμη και επεκτάσιμη φιλοξενία WordPress

Είτε είστε startup, αναπτυσσόμενη επιχείρηση ή επιχείρηση, η Pressable προσφέρει ευέλικτα και προσαρμόσιμα σχέδια για κάθε είδους επιχείρηση με ισχυρά χαρακτηριστικά. Συνεργάζονται μαζί σας για την ανάπτυξη ενός προσαρμοσμένου σχεδίου προσαρμοσμένου σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές σας.

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Προστατέψτε τα δεδομένα του ιστότοπού σας με τα νυχτερινά αντίγραφα ασφαλείας WordPress της Pressable που υποστηρίζονται από την ασφάλεια Jetpack. Παρακολουθήστε τις αλλαγές ιστότοπου, επαναφέρετε τον ιστότοπό σας και προγραμματίστε αντίγραφα ασφαλείας με την εύχρηστη διεπαφή του Jetpack. Η ασφάλεια Jetpack ενισχύει την ασφάλεια και την απόδοση του ιστότοπού σας. Προσφέρει εργαλεία κοινωνικών μέσων, CRM, SEO, θέματα και πολλά άλλα.

Εύκολο στη χρήση Ταμπλό

Διαχειριστείτε τους μεμονωμένους ή πολλαπλούς ιστότοπούς σας με τον διαισθητικό πίνακα ελέγχου του Pressable. Τροποποιήστε τις ρυθμίσεις, κλωνοποιήστε υπάρχοντες ιστότοπους, δημιουργήστε νέους ιστότοπους, παραχωρήστε πρόσβαση σε συνεργάτες σε ορισμένους ιστότοπους και πολλά άλλα με λίγα μόνο κλικ.

Περιβάλλοντα Σκηνοποίησης

Τα εύχρηστα περιβάλλοντα σταδιοποίησης του Pressable σάς επιτρέπουν να αναπτύξετε νέες δυνατότητες καθώς και την εμπειρία χρήστη και να το δοκιμάσετε. Μπορείτε αργότερα να προωθήσετε την ίδια τοποθεσία στο στάδιο παραγωγής χωρίς επιπλέον προσπάθεια. Για κάθε ιστότοπο που διαθέτετε, έχετε μια επιλογή ενός περιβάλλοντος εγκατάστασης που συνοδεύεται από εγκατάσταση WordPress ή WooCommerce.

Titan Professional Email

Το επαγγελματικό email της Pressable είναι μια αποκλειστική υπηρεσία που προσφέρεται και υποστηρίζεται από την Titan που εκτελείται ταυτόχρονα με το πρόγραμμα φιλοξενίας σας. Το Titan email σάς επιτρέπει να εργάζεστε πιο αποτελεσματικά και πιο έξυπνα με μια προσαρμοσμένη διεύθυνση email, καθώς και με πλούσιες σε λειτουργίες εφαρμογές για κινητά και web.

Δωρεάν πιστοποιητικά SSL

Θα δώσετε εμπιστοσύνη στη χρήση του ιστότοπού σας με ασφάλεια, καθώς τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών σας προστατεύονται με τα πιστοποιητικά SSL της Pressable που υποστηρίζονται από το Let’s Encrypt. Το SSL όχι μόνο διατηρεί τους πελάτες σας ασφαλείς, αλλά ενισχύει και το SEO του ιστότοπού σας.

Διαχειριζόμενες ενημερώσεις WordPress

Το WordPress βελτιώνεται και εξελίσσεται συνεχώς. Δεν χρειάζεται να το ενημερώσετε χειροκίνητα όταν βρείτε μια νέα έκδοση. Το Pressable φροντίζει για όλες τις ενημερώσεις για να διατηρεί τον ιστότοπό σας όσο το δυνατόν ασφαλέστερο και βελτιστοποιημένο.

Τείχος προστασίας εφαρμογών Ιστού (WAF)

Όλοι οι ιστότοποι που φιλοξενούνται στο Pressable προστατεύονται από ένα τείχος προστασίας εφαρμογών web. Αυτό το WAF προστατεύει τον ιστότοπό σας από τις πιο συνηθισμένες επιθέσεις εντοπίζοντας και βάζοντας στη μαύρη λίστα κακόβουλων δραστηριοτήτων, ενώ σας επιτρέπει να έχετε καλή επισκεψιμότητα.

Σάρωση κακόβουλου λογισμικού ιστότοπου και παρακολούθηση απειλών

Η ομάδα ασφαλείας της Pressable φροντίζει να σαρώνει τους ιστότοπούς σας για απειλές στον κυβερνοχώρο και κακόβουλο λογισμικό. Αυτό θα σας απαλλάξει από την πρόσθετη εργασία, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε άλλες δραστηριότητες πληροφορικής που σας βοηθούν να αναπτυχθείτε.

Βοήθεια ανάκτησης hack WordPress

Η ομάδα ειδικών της Pressable φροντίζει για τα πάντα τη στιγμή της παραβίασης του ιστότοπου. Αρχικά διερευνούν τη βασική αιτία, ξεφορτώνονται το παρεμβατικό λογισμικό και καθαρίζουν το χάος. Θα λάβετε επίσης λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με αυτό, ώστε αυτού του είδους η αποτυχία να μην συμβεί ποτέ ξανά.

  8 καλύτερες προσθήκες επεξεργασίας κειμένου Gedit

Πώς να ρυθμίσετε το Pressable;

Η ρύθμιση του Pressable είναι αρκετά απλή. Χρειάζεται μόνο να ακολουθήσετε απλές διαδικασίες για να ξεκινήσετε έναν νέο ιστότοπο ή να μετεγκαταστήσετε τον υπάρχοντα στο Pressable.

  • Αρχικά, επιλέξτε το καλύτερο σχέδιο για την επιχείρησή σας. Μπορείτε επίσης να συνεργαστείτε με την Pressabel για να καταλήξετε σε ένα κατάλληλο σχέδιο σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.
  • Είτε θέλετε να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο είτε να μετεγκαταστήσετε τον υπάρχοντα, μπορείτε να συνομιλήσετε γρήγορα με την ομάδα υποστήριξης πελατών.
  • Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο, ξεκινήστε την εγκατάσταση του WordPress και προσθέστε πρόσθετα σε αυτόν. Επιλέξτε το καλύτερο πρότυπο για τον ιστότοπό σας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κείμενο και εικόνες σε αυτό.
  • Όλα είναι στο τραπέζι, επομένως απολαύστε φιλοξενία χωρίς κινδύνους με διαθέσιμες λύσεις.

Δυνατότητα πίεσης: Πλεονεκτήματα & Περιορισμοί

Πλεονεκτήματα

  • Μεταφέρει μηνιαία δεδομένα παντού χωρίς κανένα όριο.
  • Σε κάθε πρόγραμμα, θα βρείτε δωρεάν CDN και SSL.
  • Κάθε βράδυ θα υπάρχει αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπού σας.
  • Σαρώνει τακτικά για κακόβουλες δραστηριότητες.
  • Προσφέρει μια χρήσιμη λειτουργία περιβάλλοντος σκηνής.
  • Θα λάβετε εξατομικευμένη ενσωμάτωση.
  • Ζήστε το εξαιρετικό εργαλείο ασφαλείας Jetpack.
  • Θα λάβετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
  • Προσφέρει δωρεάν μετεγκατάσταση και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.
  • Υπόσχεται να καθαρίσει τις αμυχές.

Περιορισμοί

  • Δεν πουλάει τομείς.
  • Δεν θα βρείτε συνδρομή Jetpack Professional.
  • Είναι ένα περιορισμένο εφεδρικό αντίγραφο ασφαλείας.
  • Δεν υπάρχει πρόσβαση στα premium θέματα του WordPress.

Τιμολόγηση

Το Pressable έρχεται με διάφορες επιλογές τιμολόγησης, όπως:

  • Πρόγραμμα εισόδου: Περιλαμβάνει μία εγκατάσταση WordPress, 5000 επισκέψεις/μήνα, 10 GB αποθηκευτικό χώρο/μήνα, μια πλατφόρμα cloud WP κ.λπ. ξεκινώντας από 15,83 $/μήνα, εάν χρεώνεται ετησίως.
  • Προσωπικό πρόγραμμα: Περιλαμβάνει μία εγκατάσταση WP, 30.000 επισκέψεις/μήνα, 20 GB/μήνα, Jetpack Security καθημερινά κ.λπ. ξεκινώντας από 20,83 $/μήνα, εάν χρεώνεται ετησίως.
  • Πρόγραμμα εκκίνησης: Περιλαμβάνει τρεις εγκαταστάσεις WP, 50.000 επισκέψεις/μήνα, 30 GB/μήνα, καθημερινή ασφάλεια Jetpack κ.λπ. ξεκινώντας από 37,50 $/μήνα εάν χρεώνεται ετησίως.
  • Επαγγελματικό σχέδιο: Περιλαμβάνει 10 εγκαταστάσεις WP, 150.000 επισκέψεις/μήνα, 30 GB αποθηκευτικού χώρου κ.λπ. ξεκινώντας από 75 $/μήνα εάν χρεώνεται ετησίως.
  • Πρόγραμμα Premium: Περιλαμβάνει 20 εγκαταστάσεις, 400.000 επισκέψεις/μήνα, 80 GB/μήνα κ.λπ. με 129,17 $ εάν χρεώνεται ετησίως.
  • Επιχειρηματικό σχέδιο: Περιλαμβάνει 50 εγκαταστάσεις, 1.000.000 επισκέψεις/μήνα, 200 GB/μήνα κ.λπ. στα 291,67 $ εάν χρεώνεται ετησίως.

Εναλλακτικές λύσεις για Pressable

Παρά το γεγονός ότι προσφέρει ένα καλό σύνολο χαρακτηριστικών, επιδόσεων, τιμών και άλλων προσφορών, δεν θα βρουν όλοι το Pressable ιδανικό για τον ιστότοπό τους. Ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο λόγος που δεν σας αρέσει το Pressable, μπορείτε πάντα να έχετε άλλες επιλογές.

Έτσι, αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση που μπορεί να πατηθεί, εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες.

#1. Κίνστα

Βελτιστοποιήστε τους πόρους, τον προϋπολογισμό και τις εργασίες διαχειριστή με τα εργαλεία εταιρικού επιπέδου του Kinsta. Θα λάβετε premium λειτουργίες σε κάθε πρόγραμμα χωρίς επιπλέον κόστος. Προσφέρει τους υψηλότερους επεξεργαστές και τη διαθεσιμότητα δικτύου χάρη στα μηχανήματα C2 της Google.

Το Kinsta διαθέτει ενσωματωμένα εργαλεία παρακολούθησης απόδοσης και παγκόσμιο CDN. Επιλέξτε την πλησιέστερη τοποθεσία από 35 κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο για να αποθηκεύσετε το περιεχόμενο.

Προσφέρει ταχύτερους και πιο ασφαλείς ιστότοπους για την επιχείρησή σας. Μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τον ιστότοπό σας με τον απλό πίνακα ελέγχου του Kinsta, τα εργαλεία εξοικονόμησης χρόνου, την αντιμετώπιση προβλημάτων με αναλυτικά στοιχεία και πολλά άλλα.

Θα λάβετε κλιμακούμενα σχέδια τιμολόγησης για τον ιστότοπό σας με αρχική τιμή 35 $/μήνα που περιλαμβάνει μία εγκατάσταση WordPress, 25.000 επισκέψεις και 10 GB χώρο στο δίσκο.

#2. Περιττό

Δημιουργήστε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο με τη φιλοξενία Nexcess WordPress και απολαύστε υψηλή ασφάλεια, ταχύτητα και επεκτασιμότητα. Θα έχετε τη μέγιστη ταχύτητα με εξαιρετική συμπίεση εικόνας, έξυπνα εργαλεία ενημέρωσης προσθηκών, δωρεάν μετεγκαταστάσεις, όρια κυκλοφορίας, μετρημένες προβολές σελίδας, παρακολούθηση διακομιστή και πολλά άλλα.

Ξεκινήστε το WordPress σας σήμερα με ευέλικτες επιλογές τιμολόγησης που ξεκινούν από 13,30 $/μήνα για έναν ιστότοπο, αποθηκευτικό χώρο 14 GB, εύρος ζώνης 2 TB, 10 εργαζόμενους PHP και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

#3. Φιλοξενία A2

Αποκτήστε ισχυρή διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress που έχει σχεδιαστεί για ταχύτητα για την αναπτυσσόμενη επιχείρησή σας με το A2 Hosting. Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με ισχυρή ασφάλεια, premium χαρακτηριστικά, πρόσθετα και πολλά άλλα. Είναι βελτιστοποιημένο για ταχύτητα και γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.

Αποκτήστε λειτουργίες όπως η πιο γρήγορη απόδοση, η δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου, η κορυφαία ασφάλεια στον κλάδο, η καθημερινή αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, το βελτιστοποιημένο WordPress A2, η υποστήριξη ειδικών και πολλά άλλα.

Επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς με τιμή εκκίνησης 11,99 $/μήνα για έναν ιστότοπο, 50 GB αποθήκευσης NVMe, μνήμη 4 GB, καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και πολλά άλλα.

συμπέρασμα

Η απόκτηση μιας αποδοτικής, πλούσιας σε δυνατότητες και ισχυρής φιλοξενίας WordPress όπως το Pressable μπορεί να βοηθήσει πολύ στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Όχι μόνο θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα κοινά ζητήματα του ιστότοπου WordPress, όπως ο χρόνος διακοπής λειτουργίας και η ταχύτητα, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει τον ιστότοπό σας σε μεγάλα ύψη. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε καλύτερη ταχύτητα ιστότοπου, διαθεσιμότητα, προσέγγιση χρηστών, κατάταξη SEO και ποσοστά μετατροπών.

Λάβετε, λοιπόν, το Pressable σήμερα για τον ιστότοπό σας στο WordPress και νιώστε τη διαφορά.