Θολώστε τα βίντεο με αυτές τις 11 εφαρμογές για κινητά και λογισμικό υπολογιστή

Εάν είστε vlogger, ίσως γνωρίζετε ότι πρέπει να σέβεται το απόρρητο των ανθρώπων. Είναι κοινή ευγένεια να θολώνετε μερικά μέρη των βίντεο που δεν είναι απαραίτητα ή έχουν άτομα που θέλουν να διατηρήσουν το απόρρητο. Ως εκ τούτου, έρχονται τα κύρια εργαλεία θολώματος βίντεο.

Τα τελευταία χρόνια, η δημιουργία περιεχομένου έχει γίνει σημαντικό μέρος της αγοράς σε διαφορετική μορφή. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν περιεχόμενο κειμένου, γραφικών και βίντεο για να γίνουν επηρεαστές, επωνυμίες ή να αποκτήσουν ένα όνομα.

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τώρα περιεχόμενο βίντεο για έργα, χαρτοφυλάκια και άλλα, γεγονός που αυξάνει τη ζήτηση για λογισμικό επεξεργασίας βίντεο. Το γεγονός είναι ότι υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εργαλεία στην αγορά που είναι γεμάτα με χαρακτηριστικά που χρειάζεται κάποιος για να βρει την καλύτερη λύση.

Περιλαμβάνει την προσθήκη εφέ, το θάμπωμα ενός τμήματος και τη βελτίωση της ποιότητάς του. Για να σας βοηθήσουμε με τη διαδικασία, συνοψίσαμε πολλά εργαλεία θολώματος βίντεο που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα.

Wondershare Filmora

Το Filmora μπορεί να είναι το πρώτο σας βήμα προς την αναγνώριση κατά τη δημιουργία και την κοινή χρήση ιστοριών. Το εργαλείο προσφέρει μια εμπειρία επεξεργασίας βίντεο με πολλές δυνατότητες, όπως πράσινη οθόνη, αντιστοίχιση χρωμάτων, παρακολούθηση κίνησης, διαίρεση οθόνης, αναπαραγωγή ήχου και εφέ βίντεο. Είναι γεμάτο με πολλά πρότυπα που το καθιστούν πιο αποτελεσματικό και προσαρμόζεται με την άμεση λειτουργία.

Οι συντάκτες χρησιμοποιούν τα πρότυπα, κάνουν μερικές αλλαγές, τα επεξεργάζονται και τα μοιράζονται στο cloud ή σε άλλα. Οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν το θόλωμα βίντεο χρησιμοποιώντας τεχνικές με μερικά κλικ. Επιτρέπει στους χρήστες να θολώνουν το φόντο, να κρύβουν ένα πρόσωπο, πρόσωπο ή σώμα με pixel και οτιδήποτε χρειάζεται να καλύψει. Ως εκ τούτου, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ελκυστικό περιεχόμενο με το Wondershare Filmora 11 για να ξεχωρίζουν.

Θάμπωμα βίντεο & εικόνας

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Blur Video & Image μπορεί να κάνει εικονοστοιχεία ή να θολώσει τα εφέ στα μέσα που έχουν ληφθεί και στα στοιχεία της γκαλερί τηλεφώνου. Η λειτουργία θαμπώματος λειτουργεί σε βίντεο TikTok, βίντεο YouTube, κωμικά βίντεο και νέα βίντεο τραγουδιών. Αυτό το εργαλείο επεξεργασίας βίντεο μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε pixel τα πρόσωπα, οποιαδήποτε περιοχή του βίντεο και άλλα ανεπιθύμητα αντικείμενα.

Θάμπωμα βίντεο & εικόνας χρησιμοποιεί προσαρμοσμένα σχήματα για να κάνει pixel ή να θολώσει το ορθογώνιο ενώ ορίζει τη διάρκεια της περιοχής. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προσαρμόσουν την ένταση των επιλογών ή των μη επιλεγμένων και επιλεγμένων περιοχών. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν συγκεκριμένα αντικείμενα και βίντεο ή εικόνες φόντου για να κάνουν αλλαγές. Επιλέξτε το βίντεο ή τη φωτογραφία, επιλέξτε τις περιοχές και, στη συνέχεια, θολώστε το συγκεκριμένο τμήμα χρησιμοποιώντας επιλογή λάσο ή θόλωση μολυβιού.

  Καλύτεροι ανιχνευτές πακέτων και αναλυτές δικτύου

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τα συγκεκριμένα διαστήματα των περιοχών, να μεγεθύνουν και να εφαρμόσουν ένα φίλτρο θαμπώματος σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν οθόνη ρύθμισης, συγκεκριμένες διάρκειες, εξαιρετικά γρήγορη ή γρήγορη επεξεργασία και αναλογία διαστάσεων.

Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro έχει ήδη δημιουργήσει μια εικόνα στην αγορά που κανείς δεν μπορεί να νικήσει. Είναι πλέον δημοφιλές να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε απίστευτα βίντεο χρησιμοποιώντας έξυπνα εργαλεία αφήγησης. Κάποιος μπορεί να δημιουργήσει νέες ιστορίες προσθέτοντας εφέ, εργαλεία επεξεργασίας, εισαγωγή και εξαγωγή πλάνα. Το Adobe Premiere Pro μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του οράματος χρησιμοποιώντας προσαρμόσιμα και επαγγελματικά πρότυπα.

Μπορεί επίσης να προσθέσει ήχους με μουσικά κομμάτια και εργαλεία ήχου. Κάποιος μπορεί να αξιοποιήσει τη δημιουργικότητά τους, να χρησιμοποιήσει το Frame.io και το Effects και να αποκτήσει πρόσβαση σε χρηματοδότηση για επεκτάσεις τρίτων και δημιουργικά στοιχεία. Οι χρήστες μπορούν να θολώσουν αμέσως το άτομο, ένα μέρος του κάδρου ή ακόμα και το φόντο χωρίς να φεύγουν περισσότερο από ένα λεπτό. Προσφέρει επίσης εκτεταμένα χαρακτηριστικά που μπορούν να προσθέσουν στα θολά μέρη για να δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Το εργαλείο βοηθά επίσης στην επεξεργασία του πλάνα από το τηλέφωνο και τις επαγγελματικές κάμερες που λειτουργούν με υποστήριξη εγγενών αρχείων, ταχύτερη απόδοση και ελαφριές ροές εργασίας. Μαζί με αυτό, οι λίγες δυνατότητες μπορούν να εξοικονομήσουν πολύ χρόνο και να απλοποιήσουν τα βήματα επεξεργασίας.

Εφαρμογή Video Mosaic

Εφαρμογή Video Mosaic είναι πολύ διάσημο όταν πρόκειται για την επεξεργασία θολώματος βίντεο. Μπορεί να θολώσει ολόκληρο το βίντεο, να κάνει pixel τα πρόσωπα, να χρησιμοποιήσει μωσαϊκά εφέ ή να εντοπίσει το δάχτυλο σε ένα τμήμα για να το κρύψει. Η εφαρμογή Video Mosaic είναι ιδανική για κάθε βίντεο – YouTube, TikTok, η κάμερα που έχει εγγραφεί κ.λπ. για την επίλυση προβλημάτων.

Σκίτσο – Snap. Ανατιμώ. Στείλετε

Σκίτσο – Snap. Ανατιμώ. Το Send είναι το εργαλείο που χρησιμοποιείται για να δώσει πραγματικότητα στην ιδέα σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να επισημάνετε τις απλές περιοχές, να το φτιάξετε, να το κουμπώσετε, να το θολώσετε και να το στείλετε οπουδήποτε αμέσως. Το εργαλείο μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κάνετε την εικόνα να ξεχωρίζει στην αγορά για ακόμα πιο φωτεινή όψη.

Σκίτσο – Snap. Ανατιμώ. Στείλετε είναι ένα εργαλείο που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει οπουδήποτε στο σχολείο, στο σπίτι ή σε οποιαδήποτε εκδήλωση. Οι φωτογραφίες μπορεί να είναι από οποιαδήποτε εμπνευσμένα ή όμορφα πράγματα που μπορεί κανείς να μοιραστεί μέσω social media, SMS ή email. Έτσι, εάν θέλετε να εστιάσετε στο θάμπωμα μερικών περιοχών ή φόντου, τότε αυτή η εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο μπορεί να σας φανεί χρήσιμη.

  Πώς να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα γραφικά στοιχεία στο iPhone

KineMaster

Το KineMaster μπορεί να μεταμορφώσει τα βίντεο σε κάτι ισχυρό με λίγα μόνο κλικ. Μπορεί να κατεβάσει έργα απευθείας, να αφαιρέσει τα βίντεο ή τις εικόνες, να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων γρήγορα και να τα μοιραστεί σε όλες τις πλατφόρμες με την ομάδα. Μπορεί κανείς εύκολα να θολώσει το μέρος του βίντεο και να κάνει pixel στο πρόσωπο ενός ατόμου με μερικά βήματα. Είναι εύκολο να αποκρύψετε την ταυτότητα, να διατηρήσετε τα δεδομένα εμπιστευτικά και να διατηρήσετε το απόρρητο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

KineMaster συνοδεύεται επίσης με εξαιρετικά στοιχεία, όπως αυτοκόλλητα, μουσική, εφέ, γραμματοσειρές κ.λπ., που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα κατά την επεξεργασία του βίντεο. Έρχεται με οκτώ λειτουργίες ανάμειξης δίνοντάς του καλλιτεχνικά εφέ, δημιουργώντας μαγικά βίντεο. Τα πλήκτρα όπισθεν και χρώματος μπορεί να είναι μια πρόοδος στη ρύθμιση της επεξεργασίας. Οι χρήστες μπορούν να συμπεριλάβουν πολλά επίπεδα στο βίντεο διατηρώντας ανέπαφη την υψηλή ανάλυση.

Flixier

Το Flixier είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο θαμπώματος ή εικονοστοιχείου βίντεο που δεν απαιτεί λήψη ή εγκατάσταση. Το εργαλείο μπορεί να προστατεύσει άμεσα ευαίσθητα δεδομένα από μια εικόνα ή στιγμιότυπο οθόνης από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Μπορεί να προσθέσει μαύρες γραμμές στα βίντεο για να κρύψει ή να λογοκρίνει το τμήμα που εμφανίζει τυχόν ευαίσθητα δεδομένα. Flixier μπορεί επίσης να περικόψει, να περικόψει ή να κόψει κομμάτια ενός βίντεο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη και να προσθέσει κείμενο σε αυτό.

Είναι επίσης ευκολότερο να επεξεργάζεστε βίντεο χρησιμοποιώντας τεχνολογία απόδοσης που λειτουργεί με cloud σε τουλάχιστον 5 λεπτά. Μαζί με αυτό, το θάμπωμα του τμήματος της εικόνας είναι επίσης στιγμιαίο. Οι χρήστες μπορούν να εισαγάγουν το βίντεο στη βιβλιοθήκη Flixier από υπολογιστή, σύνδεσμο YouTube ή σύννεφο, να χρησιμοποιήσουν λειτουργίες τετράγωνης μάσκας για να λογοκρίνουν το βίντεο ή να διατηρήσουν τα πράγματα ταξινομημένα και να εξαγάγουν το αποτέλεσμα.

Movie Maker Online

Το Movie Maker Online επιτρέπει στους χρήστες να σύρουν και να αποθέσουν τις φωτογραφίες ή τα βίντεο, να χρησιμοποιήσουν ένα εφέ θολώματος σε αυτό και είστε έτοιμοι. Για να διατηρηθεί η ανωνυμία του χρήστη σε ένα βίντεο, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα διαδικτυακό εργαλείο που δεν απαιτεί λήψη ή εγκατάσταση.

Movie Maker Online είναι ένα δωρεάν εργαλείο που μπορεί να κάνει pixel σε μερικά μέρη του βίντεο. Οι χρήστες μπορούν να σύρουν και να αποθέσουν το βίντεο σε 3GP, GPG, MKV, MP4, MOV, AVI, WMV και MPG. Χρησιμοποιήστε ένα φίλτρο θαμπώματος για να θολώσετε ολόκληρο το βίντεο ή συγκεκριμένες περιοχές. χρησιμοποιήστε ένα θολό ορθογώνιο για να κάνετε pixel τα μέρη απευθείας.

Kapwing

Ο διαδικτυακός επεξεργαστής βίντεο Kapwing είναι ένα ισχυρό εργαλείο που είναι εύκολο να το μάθετε κατά τη δημιουργία βίντεο. Είναι ένα μη γραμμικό πρόγραμμα επεξεργασίας που μπορεί να βοηθήσει στην περικοπή, προσθήκη, αναδιάταξη και θόλωση ενός μέρους των βίντεο. Μπορεί να επικαλύψει κείμενο, να προσθέσει μεταβάσεις, να τις περικόψει ή να τις κόψει, να κλιπ βίντεο και να δημιουργήσει υπότιτλους. Είναι ένα συνεργατικό εργαλείο που μπορεί να ενσωματωθεί με έξυπνα εργαλεία Dropbox, Google Docs και ML.

  Πώς να αποθηκεύσετε ένα έγγραφο του Word ως JPEG

Kapwing μπορεί εύκολα να θολώσει ένα μέρος του βίντεο χρησιμοποιώντας τα εφέ για οποιοδήποτε αρχείο όπως AVI, MOV, MP4, 3GP κ.λπ. Οι χρήστες μπορούν να θολώσουν το μέρος του βίντεο και να το επεξεργαστούν με φίλτρα. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το τμήμα ενός πλαισίου και να κάνουν κλικ στις θολές λειτουργίες για να λάβουν το αποτέλεσμα. Ωστόσο, πρέπει να γίνει για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα από πλαίσιο σε πλαίσιο.

VEGAS Επεξεργασία

Το VEGAS Edit είναι ένα εργαλείο επεξεργασίας βίντεο για όλους για τη δημιουργία διαδραστικού και διαισθητικού περιεχομένου που μπορεί κανείς να παράγει γρήγορα για σεμινάρια, YouTube, βίντεο προϊόντων κ.λπ. Είναι γεμάτο με πολλές δυνατότητες όπως συγχρονισμό σεναρίου ή χρονολογίου, υποστήριξη μορφής, περικοπή, ολίσθηση, ολίσθηση, ανακάτεμα, τέντωμα, αναστροφή και ανίχνευση σκηνής.

VEGAS Επεξεργασία έρχεται επίσης με φίλτρα, εφέ, μεταβάσεις, τίτλους, διόρθωση χρωμάτων και επιδιόρθωση βίντεο που μπορούν να θολώσουν ή να κάνουν pixel ένα βίντεο (ή ένα συγκεκριμένο τμήμα του). Οι χρήστες μπορούν επίσης να αξιοποιήσουν λειτουργίες επεξεργασίας ήχου, εγγραφής και λήψης βίντεο για να θολώσουν τα μέρη. Τα χαρακτηριστικά μπορούν επίσης να εστιάσουν στο θάμπωμα ενός τμήματός του για να του δώσουν μια βελτιωμένη εμφάνιση.

Fiverr

Εάν έχετε τελειώσει με το να κάθεστε και να κάνετε την επεξεργασία μόνοι σας, τότε το Fiverr μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεκινήσετε. Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου οι χρήστες μπορούν να βρουν εργασία ελεύθερου επαγγελματία ή οι άνθρωποι μπορούν να προσλάβουν ελεύθερους επαγγελματίες για να κάνουν τη δουλειά τους. Fiverr Η πλατφόρμα επιτρέπει στους ανθρώπους να αποκτήσουν ελεύθερους επαγγελματίες που μπορούν να ανταποκριθούν στις προθεσμίες και τους στόχους σχεδιασμού του έργου τους.

Συμπέρασμα 📽️

Όσον αφορά την επιλογή του σωστού λογισμικού επεξεργασίας βίντεο, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Το πρώτο αφορά τις απαιτήσεις των χρηστών, επιτρέποντάς τους να προσδιορίσουν την ποιότητα των βίντεο. Κάποιος μπορεί να θέλει να ασχοληθεί με το YouTube, τη διανομή κινηματογράφου, το Netflix κ.λπ.

Η συνεργασία είναι ένας άλλος παράγοντας που παίζει ζωτικό ρόλο όταν εργάζεστε σε μια ομάδα. Εάν το εργαλείο προσφέρει εύκολη συνεργασία, τότε είναι πολύ μπροστά. Ακολουθεί η απλότητα και η εύχρηστη εφαρμογή που μπορούν εύκολα να κατανοήσουν οι χρήστες.

Τέλος, η τιμή μπορεί να είναι ο παράγοντας λήψης αποφάσεων για τους επαγγελματίες. Επομένως, επιλέξτε με σύνεση όταν αναζητάτε το εργαλείο θολώματος βίντεο. Μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά τα μαθήματα επεξεργασίας βίντεο για να σας βοηθήσουν να μάθετε κόλπα του εμπορίου.