Θα εμφανιστεί μια κάρτα ιατρικής μαριχουάνας σε έλεγχο ιστορικού;

Ενώ η χρήση μαριχουάνας για ιατρικούς σκοπούς είναι απολύτως νόμιμη σε ένα όλο και πιο μεγάλο τμήμα των ΗΠΑ, μπορεί ακόμα να φέρει κάτι σαν στίγμα. Ειδικά οι εργοδότες έχουν τη φήμη ότι βλέπουν τη λέξη «μαριχουάνα» και θεωρούν αυτόματα «χρήστη ναρκωτικών» χωρίς να εξετάζουν τους ιατρικούς λόγους πίσω από τη χρήση της. Επιπλέον, οι πολιτείες όπου η ιατρική μαριχουάνα είναι νόμιμη εξουσιοδοτούν τους χρήστες της να φέρουν μια κάρτα που να τους αναγνωρίζει ως τέτοια. Αυτό μπορεί να σας κάνει να κάνετε την ερώτηση: “θα με βάλει σε μπελάδες η κάρτα ιατρικής μου μαριχουάνας κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ιστορικού;”

Προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος ιστορικού, πρέπει κανείς να αναζητήσει τεράστιες ποσότητες δημοσίως διαθέσιμων πληροφοριών. Υπάρχουν πολλοί οργανισμοί εκεί έξω αφιερωμένοι σε αυτό το έργο και είναι σε θέση να αναλύουν τεράστιες βάσεις δεδομένων με ταχύτητα και ακρίβεια. Αλλά, μπορούν να αποκαλύψουν το γεγονός ότι έχετε μια κάρτα ιατρικής μαριχουάνας; Σήμερα, θα προσφέρουμε πληροφορίες για τη διαδικασία καθώς και για τους ίδιους τους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού.

Γιατί κάποιος θα έχει ιατρική κάρτα μαριχουάνας;

Η μαριχουάνα εξακολουθεί να θεωρείται παράνομη ουσία του Προγράμματος Ι σύμφωνα με την ομοσπονδιακή νομοθεσία στις ΗΠΑ. Όμως, σε κρατικό επίπεδο, ο νόμος είναι πιο αδιαφανής. Μέχρι σήμερα, οκτώ πολιτείες (μαζί με την Περιφέρεια της Κολούμπια) έχουν αποφανθεί ότι η υπεύθυνη χρήση μαριχουάνας για ψυχαγωγικούς σκοπούς είναι νόμιμη. Η ιατρική μαριχουάνα έχει ευρύτερη εμβέλεια και είναι νόμιμη σε 29 πολιτείες, DC και Πουέρτο Ρίκο. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ιατρικά ζιζάνια για τη θεραπεία καταστάσεων όπως ο χρόνιος πόνος, η κατάθλιψη, η διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD), η επιληψία και άλλα.

Σε αντίθεση με τα ψυχαγωγικά προϊόντα, η κάνναβη ιατρικής ποιότητας συχνά δεν περιέχει την ψυχοδραστική τετραϋδροκανναβινόλη και, ως εκ τούτου, δεν προσφέρει στους χρήστες πολλά με τον τρόπο μέθης. Ωστόσο, τα φαρμακευτικά αποτελέσματα της μαριχουάνας χωρίς THC μπορεί να είναι βαθιά. Καθώς αυξάνεται το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων που υποστηρίζουν τη χρήση του, αυξάνεται και ο αριθμός των γιατρών που είναι πρόθυμοι να το συνταγογραφήσουν (και επομένως ο αριθμός των κρατών που είναι πρόθυμες να επιτρέψουν τη χρήση του).

Θα εμφανιστεί η ιατρική μου κάρτα μαριχουάνας σε έλεγχο ιστορικού;

Αναζήτηση πάνω από 1 δισεκατομμύριο δημόσια αρχεία

Εκτελέστε έναν ολοκληρωμένο έλεγχο ιστορικού στο…

Η απλή απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι όχι. Επειδή έχετε κάρτα ιατρικής μαριχουάνας μόνο κατόπιν σύστασης του γιατρού σας, θεωρείται επομένως μέρος του ιδιωτικού ιατρικού σας ιστορικού. Όλα τα δεδομένα που σχετίζονται με τα αρχεία υγείας ενός πολίτη των ΗΠΑ προστατεύονται βάσει του ομοσπονδιακού νόμου περί φορητότητας και λογοδοσίας ασφάλισης υγείας (HIPPA), πράγμα που σημαίνει ότι τα δεδομένα δεν είναι δημόσια και επομένως δεν πρέπει να συλλέγονται από έλεγχο ιστορικού.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ίδια η κάρτα εκδίδεται από το κράτος και δεν προστατεύεται επίσημα από το HIPPA. Ωστόσο, του παρέχονται ειδικές προστασίες λόγω της σιωπηρής γνώσης των αρχείων υγείας σας που θα μπορούσε να δώσει. Ως εκ τούτου, οι κρατικοί αξιωματούχοι δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με αυτό ή να διαβιβάσουν οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό σε τρίτους. Ούτε στην κάρτα σας επισυνάπτονται προσωπικά δεδομένα (όπως ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισής σας). Ακόμη και το φαρμακείο μαριχουάνας που χρησιμοποιείτε μπορεί να ελέγξει μόνο εάν η κάρτα σας είναι έγκυρη ή όχι. Επομένως, είναι σχεδόν αδύνατο να εμφανιστεί η κάρτα σας σε οποιοδήποτε έλεγχο ιστορικού.

  Τι είναι ο έλεγχος ιστορικού; Πώς να εκτελέσετε ένα και ποια υπηρεσία να χρησιμοποιήσετε

Πώς να βεβαιωθείτε ότι η ιατρική σας κάρτα μαριχουάνας δεν εμφανίζεται σε έλεγχο ιστορικού

Δεν υπάρχει έλλειψη Αμερικανών που δεν εμπιστεύονται τους πολιτικούς τους, τους γραφειοκράτες τους ή τους νόμους τους – συχνά με βάσιμους λόγους. Έτσι, εάν δεν είστε διατεθειμένοι να λάβετε τις προστασίες του HIPPA στην ονομαστική τους αξία και θέλετε να γνωρίζετε με βεβαιότητα ότι η κάρτα ιατρικής μαριχουάνας σας δεν θα εμφανιστεί σε έλεγχο ιστορικού, πώς μπορείτε να το μάθετε;

Ο ευκολότερος τρόπος είναι να εκτελέσετε έναν έλεγχο ιστορικού στον εαυτό σας. Πολλοί άνθρωποι το κάνουν αυτό κάθε μέρα επειδή είναι περίεργοι να μάθουν ποιες δημόσιες πληροφορίες διατηρούνται για αυτούς. Η εκτέλεση ενός ελέγχου μπορεί να γίνει διαδικτυακά και η διαδικασία είναι γρήγορη, εύκολη και φθηνή. Έτσι, αν θέλετε την ηρεμία, αξίζει τον κόπο.

Οι καλύτεροι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού για να δείτε εάν εμφανίζεται η κάρτα ιατρικής μαριχουάνας σας

Μπορείτε να εκτελέσετε έναν έλεγχο ιστορικού για τον εαυτό σας σε αυτό το διαδίκτυο για λίγα μόνο δολάρια και πολλοί από τους καλύτερους ιστότοπους θα μπορούν να σας δώσουν αποτελέσματα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Υπάρχουν όμως δεκάδες διαφορετικοί ιστότοποι που προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία. Λοιπόν, ποιον ιστότοπο ελέγχου ιστορικού πρέπει να χρησιμοποιείτε;

Εδώ στο Addictive Tips, έχουμε δοκιμάσει όλους τους σημαντικότερους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την επιλογή σας πιο απλή. Έχουμε χρησιμοποιήσει αυτά τα κριτήρια για να περιορίσουμε το πεδίο:

Λεπτομερής έρευνα – Ορισμένοι ιστότοποι ισχυρίζονται ότι προσφέρουν εις βάθος έρευνα, αλλά στην πραγματικότητα παρέχουν ελάχιστες λεπτομέρειες στις τελικές τους αναφορές. Για να βεβαιωθείτε ότι η κάρτα ιατρικής μαριχουάνας σας δεν έχει αναγνωριστεί, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο που διεξάγει λεπτομερή και επιμελή έρευνα και το κάνει γρήγορα.
Ένα ευρύ φάσμα αναζητήσεων δεδομένων – Ορισμένοι ιστότοποι ελέγχου ιστορικού αναζητούν περισσότερα δεδομένα από άλλους. Για να βεβαιωθείτε ότι η κάρτα σας δεν έχει εμφανιστεί, χρειάζεστε έναν ιστότοπο που να αναζητά το ευρύτερο δυνατό φάσμα πηγών δεδομένων.
Ακριβείς και κατανοητές αναφορές – Αφού ολοκληρωθεί η έρευνα, είναι σημαντικό η τελική αναφορά να είναι εύκολα κατανοητή. Αλλά η ποιότητα αυτών των αναφορών μπορεί να ποικίλλει πάρα πολύ. Οι προτεινόμενοι ιστότοποί μας παρέχουν όλες εύκολες, ακριβείς και λεπτομερείς αναφορές.
Ευκολία στη χρήση – Οι περισσότεροι ιστότοποι διαθέτουν πίνακα ελέγχου που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα και να διαχειρίζονται τις αναζητήσεις τους. Αλλά μερικά μπορεί να είναι τρομερά περίπλοκα. Όλες οι προτάσεις μας έχουν απλούς, εύκολους στην πλοήγηση πίνακες εργαλείων.
Καλή υποστήριξη πελατών – Εάν η αναζήτησή σας εμφανίσει ερωτήσεις ή ασαφή αποτελέσματα, θα χρειαστείτε μια καλή υπηρεσία υποστήριξης πελατών. Ωστόσο, η ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών μπορεί να ποικίλλει πάρα πολύ, επομένως έχουμε εντοπίσει μόνο ιστότοπους που προσφέρουν μια χρήσιμη ομάδα υποστήριξης που είναι διαθέσιμη εκτός των ωρών γραφείου.
Εφαρμογές για κινητά – Πολλοί χρήστες επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα και να διαχειρίζονται αναζητήσεις εν κινήσει, αλλά δεν είναι κάθε ιστότοπος που προσφέρει αποκλειστικές εφαρμογές για κινητά. Αλλά όλες οι συστάσεις μας ισχύουν.

Σημείωση: Ο έλεγχος ιστορικού δεν είναι μια ακριβής επιστήμη και κανένας ιστότοπος δεν θα προσφέρει εγγύηση από χυτοσίδηρο ότι έχει ανακαλύψει οτιδήποτε υπάρχει για εσάς. Ωστόσο, χρησιμοποιούν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες έρευνας, ώστε οι χρήστες να μπορούν να είναι αρκετά σίγουροι για τα αποτελέσματά τους. Καθώς θα μπορείτε να τους δώσετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για τον εαυτό σας, υπό αυτές τις συνθήκες μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λαμβάνετε ακριβή και λεπτομερή αποτελέσματα από καθέναν από τους τέσσερις προτεινόμενους ιστότοπούς μας:

1. Έχει επαληθευτεί

Η νούμερο ένα σύστασή μας είναι το BeenVerified. Αυτός ο εξαιρετικός ιστότοπος προσφέρει μια από τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες έρευνας. Η τιμή τους είναι λίγο υψηλότερη από ορισμένους από τους ανταγωνιστές τους, αλλά εξακολουθούν να προσφέρουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής και εξαιρετικά αξιόπιστη συνολική εξυπηρέτηση.

  Πώς να υπολογίσετε την πυκνότητα PPI της οθόνης σας

Το BeenVerified έχει δομή πληρωμής δύο επιπέδων. Στη βασική τιμή, θα αναζητήσουν πολλές διαφορετικές πηγές πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων οικονομικών αρχείων, αναφορών ιδιοκτησίας, δεδομένων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, λεπτομερειών ποινικού μητρώου, ιστορικού διευθύνσεων και πολλά άλλα. Αν δεν σας πειράζει να πληρώσετε λίγο παραπάνω, η premium υπηρεσία τους θα εμβαθύνει ακόμη περισσότερο και θα παράγει μια τελική αναφορά που είναι από τις πιο λεπτομερείς που έχουμε συναντήσει.

Όποιο πακέτο κι αν επιλέξετε, αυτές οι αναφορές είναι όμορφα σχεδιασμένες, ευανάγνωστες και εξαιρετικά λεπτομερείς. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την αναφορά και άλλες λεπτομέρειες μέσω του εντυπωσιακού διαδικτυακού τους πίνακα ελέγχου. Έχουν επίσης εξαιρετικές εφαρμογές για κινητά διαθέσιμες τόσο για συσκευές iOS όσο και για συσκευές Android. Τέλος, η υπηρεσία υποστήριξης πελατών BeenVerified είναι απλώς μια από τις καλύτερες. Είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα, για εκτεταμένες ώρες κάθε μέρα, και είναι προσβάσιμο είτε μέσω email είτε μέσω τηλεφώνου. Ολοκληρώνει το πακέτο BeenVerified που, κατά την άποψή μας, είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή.

2. CheckMate

Ένας άλλος εξαιρετικός ιστότοπος που αξίζει να δοκιμάσετε είναι το Instant CheckMate. Χρησιμοποιούν επίσης μια δομή τιμολόγησης δύο επιπέδων και, αν και δεν είναι ο φθηνότερος ιστότοπος, εξακολουθούν να προσφέρουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Για τη βασική του αμοιβή, το Checkmate μπορεί να εμβαθύνει σε λεπτομέρειες όπως ποινικά μητρώα, αρχεία γάμου και διαζυγίου, ευρύτερη οικογένεια, στενούς φίλους και γνωστούς, ιστορικό διευθύνσεων και οποιεσδήποτε πληροφορίες σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Εάν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να αναβαθμίσετε την υπηρεσία premium για πράγματα όπως το οικονομικό ιστορικό, τα δικαστικά αρχεία, οι άδειες οδήγησης και οι άδειες όπλων.

Το CheckMate προσφέρει έναν καλά σχεδιασμένο ηλεκτρονικό ταμπλό και εξαιρετική υπηρεσία υποστήριξης πελατών που είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα. Προσφέρουν μόνο μια εφαρμογή Android αυτή τη στιγμή, κάτι που είναι κρίμα. Ας ελπίσουμε ότι μια εφαρμογή iOS είναι στα σκαριά. Αλλά οι τελικές εκθέσεις τους είναι ευανάγνωστες, πολύ λεπτομερείς και καλά διατυπωμένες, πράγμα που σημαίνει ότι αν έχουν εντοπίσει μια κάρτα ιατρικής μαριχουάνας, θα το ξέρετε.

3. Αληθινός

Το Truthfinder ισχυρίζεται ότι πραγματοποιεί αναζήτηση σε εκατομμύρια δημόσια αρχεία, επομένως εάν τα αποδεικτικά στοιχεία της κάρτας ιατρικής μαριχουάνας σας είναι δημόσια, κανένας ιστότοπος δεν έχει καλύτερες πιθανότητες να το βρει από αυτούς. Για τη βασική τους αναζήτηση, θα αναζητήσουν πράγματα όπως τρέχουσες και προηγούμενες διευθύνσεις, ποινικά και δικαστικά αρχεία, αρχεία οδήγησης, προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες για γνωστούς συγγενείς και φίλους. Στην υψηλότερη τιμή τους, το Truthfiner θα αποκαλύψει επίσης πράγματα όπως το ιστορικό εκπαίδευσης, τα αρχεία εγγραφής ψηφοφόρων, τα όπλα και άλλες άδειες που κατέχετε.

Το Truthfinder ισχυρίζεται ότι διαθέτει επίσης μια μοναδική υπηρεσία έρευνας σε βάθος ιστού, η οποία αναζητά ακόμη περισσότερους διαδικτυακούς πόρους για να συλλέξει τυχόν σχετικές πληροφορίες που μπορεί να υπάρχουν εκεί έξω για εσάς. Δυστυχώς, το Truthfinder προσφέρει μόνο μια εφαρμογή Android αυτή τη στιγμή, αν και υπάρχει ένας εξαιρετικός πίνακας εργαλείων στον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια συσκευή iOS. Οι αναφορές τους είναι επίσης εντυπωσιακές, όπως και η υπηρεσία υποστήριξης πελατών που είναι μια άλλη διαθέσιμη 24/7. Ως ένα μικρό επιπλέον μπόνους, το δικό τους είναι επίσης σε έναν αριθμό χωρίς χρέωση.

4. Intelius

Η τελευταία προτεινόμενη τοποθεσία μας είναι η Intelius. Προσφέρουν μία από τις ευρύτερες υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού γύρω από τις οποίες είναι διαθέσιμη σε πολύ ανταγωνιστική τιμή. Η Intelius έχει ολοκληρώσει περισσότερους από 50 εκατομμύρια ελέγχους ιστορικού και μπορεί να αποκαλύψει αποτελεσματικά πράγματα όπως το ιστορικό διευθύνσεων, το ποινικό μητρώο, το οικονομικό ιστορικό, τα αρχεία ιδιοκτησίας, το εκπαιδευτικό ιστορικό και πολλά άλλα.

Ενώ η Intelius αναπτύσσει την πιο πρόσφατη ερευνητική τεχνολογία, δίνει επίσης έμφαση στο ανθρώπινο στοιχείο στη δουλειά τους (όπως η αποστολή ενός δρομέα να ψάξει σε μη ψηφιοποιημένα αρχεία δικαστηρίου όπου είναι απαραίτητο). Ο διαδικτυακός πίνακας εργαλείων τους είναι όμορφα σχεδιασμένος και είναι πολύ εύκολος στην πλοήγηση, ενώ οι αναφορές τους είναι επίσης εξαιρετικής ποιότητας και εύκολες στην παρακολούθηση. Η Intelius προσφέρει αποκλειστικές εφαρμογές διαθέσιμες και για συσκευές Android και iOS και, ενώ η εξυπηρέτηση πελατών τους δεν είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο, είναι ανοιχτή εκτός των ωρών γραφείου και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί σας μέσω email, τηλεφώνου ή μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας αντιμετώπισης προβλημάτων.

  Διακοπή της αυτόματης αναπαραγωγής κινούμενων GIF στο πρόγραμμα περιήγησής σας

Πώς να αποκτήσετε μια ιατρική κάρτα μαριχουάνας

Στις περισσότερες από αυτές τις πολιτείες όπου η χρήση μαριχουάνας έχει εγκριθεί για ιατρικούς σκοπούς, οι ασθενείς πρέπει να λάβουν νόμιμη άδεια από το κράτος για να τη χρησιμοποιήσουν. Για να το πάρετε αυτό, θα πρέπει πρώτα να πάτε στον γιατρό σας και να του συστήσετε το φάρμακο για τη θεραπεία μιας προϋπάρχουσας πάθησης. Εάν πιστεύουν ότι θα βοηθήσει την κατάστασή σας, μπορούν να σας γράψουν μια συστατική επιστολή ιατρικής μαριχουάνας.

Με αυτήν την επιστολή, μπορείτε στη συνέχεια να υποβάλετε αίτηση στην πολιτεία σας για ιατρική κάρτα μαριχουάνας. Το κράτος θα εξετάσει την αίτησή σας και, εφόσον η συστατική επιστολή σας είναι εντάξει, κατά πάσα πιθανότητα θα σας εκδώσει μια κάρτα. Στη συνέχεια, αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόκτηση ιατρικής μαριχουάνας από ένα κρατικά αδειοδοτημένο ιατρείο μαριχουάνας.

Πώς να κρατήσετε ιδιωτική τη χρήση ιατρικής μαριχουάνας

Ενώ είναι νόμιμη η χρήση μαριχουάνας για ιατρικούς σκοπούς σε 29 πολιτείες, μόνο δύο πολιτείες (Αριζόνα και Ντέλαγουερ) έχουν νόμους που εμποδίζουν τους εργοδότες να απολύουν ή να λαμβάνουν άλλα αρνητικά μέτρα κατά του προσωπικού για χρήση ιατρικής μαριχουάνας. Σε άλλες πολιτείες, δεν υπάρχουν νομικές προστασίες για τους νόμους περί ιατρικής μαριχουάνας, επομένως δεν είναι άγνωστο για τους ανθρώπους να χάσουν τη δουλειά τους όταν το μάθει ο εργοδότης τους. Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι διατηρούν τη χρήση τους ήσυχη.

Αξίζει να θυμάστε ότι ο έλεγχος ιστορικού δεν είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο ένας εργοδότης μπορεί να μάθει για τη χρήση σας, και επομένως είναι λογικό να λάβετε μερικές προφυλάξεις εάν χρησιμοποιείτε ιατρική μαριχουάνα. Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι η ιδιωτική χρήση σημαίνει ιδιωτική. Μην δημοσιεύετε εικόνες ή σχόλια σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τη χρήση μαριχουάνας που θα μπορούσαν να δουν το αφεντικό ή οι συνάδελφοί σας. Ακόμη και το να αφήνεις στοιχεία στο φόντο μιας εικόνας μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα. Συνιστάται επίσης να μην συλλέγετε την ιατρική μαριχουάνα σας από ιατρείο κοντά στο χώρο εργασίας σας. Η πιθανότητα να σας δουν το αφεντικό και οι συνάδελφοί σας μειώνεται σημαντικά αν το κάνετε από ένα ιατρείο στην άλλη άκρη της πόλης. Το μόνο πράγμα που δεν μπορείτε να ξεφύγετε είναι τα τεστ ναρκωτικών. Ορισμένοι εργοδότες επιλέγουν να κάνουν τυχαίες δοκιμές ναρκωτικών στο προσωπικό τους. Και επειδή η μαριχουάνα εξακολουθεί να είναι παράνομη σύμφωνα με την ομοσπονδιακή νομοθεσία, έχουν το δικαίωμα να σας απολύσουν επειδή αποτύχατε σε ένα τέτοιο τεστ, ακόμα κι αν η χρήση σας είναι για ιατρικούς σκοπούς και έχει εγκριθεί από το κράτος.

συμπέρασμα

Εάν ανησυχούσατε για το εάν η κάρτα ιατρικής μαριχουάνας σας θα εμφανιστεί σε έλεγχο ιστορικού, ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας έχει χαλαρώσει λίγο. Κανένας έλεγχος ιστορικού δεν πρέπει να αποκαλύψει την κάρτα σας, επειδή οι πληροφορίες προστατεύονται από τη νομοθεσία HIPPA. Εάν θέλετε να είστε απολύτως βέβαιοι ότι συμβαίνει αυτό, ωστόσο, θα πρέπει να εκτελέσετε έναν έλεγχο ιστορικού στον εαυτό σας χρησιμοποιώντας έναν από τους ιστότοπους που έχουμε προτείνει.

Είστε χρήστης ιατρικής μαριχουάνας; Βοήθησε αυτό το άρθρο να απαλύνει τυχόν ανησυχίες που μπορεί να είχατε σχετικά με το εάν ο εργοδότης σας θα μπορούσε να μάθει για τη χρήση σας; Έχετε δοκιμάσει να εκτελέσετε έναν έλεγχο ιστορικού στον εαυτό σας για να επιβεβαιώσετε ότι η κάρτα σας δεν εμφανίστηκε; Ποιους από τους προτεινόμενους ιστότοπους ελέγχου ιστορικού χρησιμοποιήσατε και πώς βρήκατε την εμπειρία; Μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι η κάρτα ιατρικής μαριχουάνας σας δεν εμφανίστηκε στην τελική σας αναφορά; Χαιρετίζουμε πάντα τη συμβολή και τις εμπειρίες όλων των αναγνωστών μας, γι’ αυτό παρακαλούμε μοιραστείτε τις δικές σας σκέψεις μαζί μας χρησιμοποιώντας το παρακάτω πλαίσιο σχολίων.