Θέλετε να δημιουργήσετε μια εκκίνηση Femtech; Εδώ είναι το πώς

Η βιομηχανία femtech έχει πολλές δυνατότητες.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια startup femtech για να λύσετε προβλήματα των γυναικών και να τις βοηθήσετε να ζήσουν μια καλύτερη ζωή, μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε μια κερδοφόρα επιχείρηση από αυτήν, συμβάλλοντας παράλληλα στην ενδυνάμωση των γυναικών.

Οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από το φύλο τους, έχουν αρχίσει να συζητούν για τα γυναικεία ζητήματα και να βρίσκουν λύσεις σε αυτά στην παγκόσμια σκηνή.

Σύμφωνα με το Statistaη παγκόσμια αγορά femtech αποτιμήθηκε στα 22 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020 και θα μπορούσε να φτάσει τα 60 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2027.

Τώρα, έχουμε πολλά προϊόντα και υπηρεσίες που δημιουργούνται για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες τους. Αυτό είναι απόδειξη ότι σημειώνουμε πρόοδο σε αυτόν τον τομέα, αφήνοντας πίσω μας το στίγμα γύρω από αυτά τα ευαίσθητα θέματα που σχετίζονται με τις γυναίκες, όπως η έμμηνος ρύση, η εγκυμοσύνη, η σεξουαλική ευεξία κ.λπ.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσω τι είναι το femtech και πώς να δημιουργήσω μια εφαρμογή femtech που μπορεί να αντιμετωπίσει τα γυναικεία ζητήματα και να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Τι είναι το Femtech;

Η Femtech αναφέρεται σε τεχνολογικές λύσεις που εστιάζουν στην υγεία των γυναικών.

Αυτές οι λύσεις θα μπορούσαν να είναι λογισμικό, προϊόντα, υπηρεσίες, διαγνωστικά εργαλεία, φορητές συσκευές κ.λπ., χρησιμοποιώντας τεχνολογία για την αντιμετώπιση ή επίλυση προβλημάτων υγείας των γυναικών. Αυτές οι ανησυχίες μπορεί να σχετίζονται με την έμμηνο ρύση, τη σεξουαλική υγεία, την αναπαραγωγική υγεία, την υγεία της μητέρας, την ψυχική υγεία (όπως το άγχος της εμμηνόπαυσης), τη φυσική κατάσταση, τη διατροφή και ούτω καθεξής. Περιλαμβάνει επίσης γενικές καταστάσεις υγείας που επηρεάζουν τις γυναίκες όπως καρδιαγγειακές παθήσεις, οστεοπόρωση κ.λπ.

Ο όρος “Femtech” είναι το αρκτικόλεξο της γυναικείας τεχνολογίας ή τεχνολογίας γυναικείας υγείας που επινοήθηκε από μια Δανή επιχειρηματία Ida Tin το 2016. Είναι συνιδρυτής της Clue, μιας εφαρμογής για την παρακολούθηση περιόδων.

Η Femtech αυξάνει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον συστημικό, κοινωνικό και ιστορικό αποκλεισμό των θεμάτων και των αναγκών της υγείας των γυναικών. Στοχεύει επίσης να αναδείξει τα ερευνητικά κενά, να ενδυναμώσει τις γυναίκες και να τις ενθαρρύνει να αγκαλιάσουν το σώμα τους και να βελτιώσουν την υγεία και την υγιεινή τους.

Παράδειγμα: Μερικά από τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τα εργαλεία και τις εφαρμογές της Femtech είναι:

  • Ενδειξημια εφαρμογή παρακολούθησης εμμηνορροϊκού κύκλου
  • Άβαένα βραχιόλι με πολλούς αισθητήρες για να προβλέψετε τις γόνιμες μέρες σας
  • Φρένταμια συνδρομητική υπηρεσία για την παράδοση προϊόντων γυναικείας υγιεινής στις πόρτες σας σε όλη την Ευρώπη
  • Dayeμια startup επικεντρωμένη στην καταπολέμηση του πόνου της περιόδου μεταξύ των εμμηνορροϊκών με τη βοήθεια εναλλακτικών παυσίπονων όπως η CBD.
  • Lattice Medicalμια γαλλική startup που χρησιμοποιεί βιο-μηχανική για να βοηθήσει τους επιζώντες από καρκίνο του μαστού με εμφυτεύματα και φυσική αναδόμηση μαστού
  • Kindbody είναι μια εταιρεία που προσφέρει θεραπείες και υπηρεσίες γονιμότητας όπως υποστήριξη δότη, εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF), ενδομήτρια γονιμοποίηση, κατάψυξη εμβρύων και κατάψυξη ωαρίων.
  • Coroflow είναι μια εταιρεία που έχει αναπτύξει μια συσκευή παρακολούθησης θηλασμού για τη μέτρηση της ποσότητας γάλακτος που πίνει ένα μωρό.

Και πολλά άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που προωθούν και μεταμορφώνουν τη γυναικεία υγεία και υγιεινή.

Έτσι, αν θέλετε να μεταβείτε σε αυτήν την ταχέως προοδευτική βιομηχανία και να δημιουργήσετε κάτι που μπορεί να λύσει τα προβλήματα των γυναικών και να αναβαθμίσει τη ζωή τους, υπάρχουν πολλοί δρόμοι για εσάς. Μπορείτε να σκεφτείτε τα προβλήματα που εξακολουθούν να μην έχουν αντιμετωπιστεί που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, να βρείτε τη λύση και τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε σε αυτήν τη λύση. Αυτό θα μπορούσε να γίνει μέσω μιας εφαρμογής, ενός προϊόντος, μιας υπηρεσίας, ενός εργαλείου διάγνωσης και ούτω καθεξής.

Αν θέλετε να φτιάξετε μια εφαρμογή που μπορεί να λύσει τις ανησυχίες των γυναικών, ας καταλάβουμε πώς να προχωρήσουμε σε αυτήν.

Γιατί είναι δημοφιλείς οι εφαρμογές Femtech;

Αυτή είναι η εποχή του Διαδικτύου και των gadget όπως τα smartphone και οι υπολογιστές. Οι εφαρμογές έχουν δημιουργηθεί για να λύνουν προβλήματα και να παρέχουν ψυχαγωγία. Λειτουργούν σε συσκευές και τροφοδοτούνται από το Διαδίκτυο για να επεκτείνουν τη βοήθεια ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Έτσι, με την ανάπτυξη της Femtech, νεοφυείς επιχειρήσεις και εταιρείες δημιουργούν τώρα χρήσιμες εφαρμογές που μπορούν να βοηθήσουν τις γυναίκες να λύσουν τα προβλήματα υγείας τους εν κινήσει. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις παλιές εποχές, όταν το να μιλάμε απλώς για αυτά τα προβλήματα ή κάποιος που τα άκουγε ήταν μεγάλη πρόκληση. Οι γυναίκες ήταν στο πίσω μέρος, όπως και τα προβλήματα υγείας τους.

Αλλά τώρα, η Femtech τους έχει δώσει μια νέα διάσταση όπου όχι μόνο μπορούν να μιλήσουν ανοιχτά για ζητήματα αλλά και να βρουν πραγματικές λύσεις σε αυτά. Αυτό τους βοηθά να ζήσουν υγιή και να φροντίζουν καλύτερα τα παιδιά και την οικογένειά τους.

  Πώς να σταματήσετε τα τυχαία στιγμιότυπα οθόνης σε ένα iPhone

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω εφαρμογών κερδίζουν έτσι ταχεία δυναμική αυτές τις μέρες. Και γίνονται πιο δημοφιλή αυτές τις μέρες για διάφορους λόγους, όπως:

  • Η άνοδος του φεμινισμού και οι συζητήσεις για τις ανησυχίες των γυναικών σε παγκόσμιο επίπεδο
  • Οι επενδυτές έχουν αρχίσει να υποστηρίζουν τις επιχειρήσεις Femtech
  • Καινοτόμοι που δημιουργούν προϊόντα και υπηρεσίες λογισμικού για να βοηθήσουν τις γυναίκες
  • Αυξημένη ζήτηση για πληροφορίες σχετικά με την υγεία, το σώμα και τη γονιμότητα των γυναικών

Έτσι, εάν μπορείτε να δημιουργήσετε μια startup που εστιάζει στην ενίσχυση της υγείας των γυναικών με τη δημιουργία εφαρμογών που σχετίζονται με τη Femtech, μπορείτε όχι μόνο να δημιουργήσετε μεγάλα έσοδα αλλά και να συμβάλετε στην ενίσχυση της υγείας των γυναικών.

Τύποι εφαρμογών Femtech

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε εφαρμογές λογισμικού με επίκεντρο τη γυναικεία υγεία, υπάρχουν διάφορες κατηγορίες εφαρμογών στις οποίες μπορείτε να δοκιμάσετε τα χέρια σας. Αυτοί είναι:

#1. Φροντίδα Εγκυμοσύνης

Οι εφαρμογές λογισμικού για τη φροντίδα της εγκυμοσύνης και τη νοσηλεία βοηθούν τις νέες και τις μέλλουσες μητέρες να παρακολουθούν τη σωματική τους υγεία πριν και μετά τον τοκετό. Μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες για να φροντίσουν σωστά τα μωρά τους και τον εαυτό τους.

Παραδείγματα: Babycenter και Προικισμένη μαμά.

#2. Παρακολούθηση περιόδου και γονιμότητας και εφαρμογές υγείας της λεκάνης

Αυτή η κατηγορία εφαρμογών είναι πιο διάσημη αφού απευθύνεται σε γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία. Ο αριθμός τέτοιων χρηστών είναι άφθονος σε όλο τον κόσμο. Οι εφαρμογές παρακολούθησης περιόδου βοηθούν τις γυναίκες να παρακολουθούν την περίοδό τους εύκολα αντί για χειροκίνητα. Μπορούν επίσης να παρακολουθούν τον εμμηνορροϊκό τους κύκλο και να ανιχνεύουν ανωμαλίες, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να υποδεικνύουν κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ομοίως, οι εφαρμογές παρακολούθησης γονιμότητας μπορούν να σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε την εγκυμοσύνη σας με χρήσιμες πληροφορίες που παρακολουθούνται για λίγο. Αυτές οι εφαρμογές σας βοηθούν επίσης να ρυθμίσετε την αναπαραγωγική σας υγεία, να βρείτε τις γόνιμες ημέρες στον κύκλο σας και να επωφεληθείτε από χρήσιμες συμβουλές για τον προγραμματισμό της εγκυμοσύνης σας.

Υπάρχουν διαθέσιμες εφαρμογές πυελικής υγείας που μπορούν να συνδεθούν με υλικό ή να λειτουργήσουν ως αυτόνομο λογισμικό που προσφέρει δεδομένα σχετικά με την πυελική και τη σεξουαλική ευεξία μιας γυναίκας. Μπορεί να βοηθήσει γυναίκες με ορισμένα προβλήματα εμμήνου ρύσεως όπως η εμμηνόπαυση, οι διαταραχές της περιόδου κ.λπ.

Παράδειγμα: ντομεγάλοουε και Grace Υγεία.

#3. Εφαρμογές Διατροφής και Γυμναστικής

Οι εφαρμογές διατροφής και φυσικής κατάστασης είναι για γυναίκες που θέλουν να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση και αναπτύσσουν προγράμματα προπόνησης και ακολουθούν προγράμματα διατροφής. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να προσφέρουν εξατομικευμένη βοήθεια για τις ανάγκες μιας γυναίκας και να την καθοδηγήσουν στο πώς να επιτύχουν τους στόχους της φυσικής τους κατάστασης.

Παράδειγμα: Γαζέλα και MyPlate Calorie Tracker

#4. Εφαρμογές Lifestyle

Οι εφαρμογές lifestyle στοχεύουν να βοηθήσουν τις γυναίκες να ζήσουν τη ζωή τους στο έπακρο όσον αφορά τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική ευεξία. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να σας καθοδηγήσουν στη φυσική κατάσταση, τον ύπνο, τον διαλογισμό, τη διαχείριση του άγχους και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας.

Παράδειγμα: Asana Rebel

#5. Γενική υγεία

Εκτός από ζητήματα υγείας που αφορούν ειδικά τις γυναίκες, οι εφαρμογές Femtech μπορούν να επικεντρωθούν σε γενικές ανησυχίες για την υγεία που μπορεί να αντιμετωπίσει μια γυναίκα. Είναι κατασκευασμένο για να διευκολύνει τη ζωή τους και να τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες και να λύνουν ζητήματα ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται. Μπορεί να περιλαμβάνει ιχνηλάτες φαρμάκων, εφαρμογές τηλεϊατρικής που συνδέουν τους χρήστες με τους συμβούλους υγείας, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους διατροφολόγους κ.λπ.

Παράδειγμα: Maven

#6. Εφαρμογές ψυχικής υγείας

Για να ζήσουμε μια ποιοτική ζωή, πρέπει να είναι καλές και οι δύο σφαίρες της ύπαρξής μας – σωματική και ψυχική υγεία. Με την αυξανόμενη ευαισθητοποίηση σχετικά με την ψυχική υγεία, μπορείτε να δείτε πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων διασημοτήτων και δημοσίων προσώπων να εμφανίζονται και να μιλούν για την ψυχική υγεία αυτές τις μέρες.

Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή ψυχικής υγείας για να βελτιώσετε την ψυχική υγεία των γυναικών. Υπάρχουν διαθέσιμες εφαρμογές που μπορούν να βοηθήσουν τις γυναίκες να συνδεθούν με τους ειδικούς υγείας τους, να παρακολουθούν τη συναισθηματική τους κατάσταση και τη διάθεσή τους, να προσφέρουν εξατομικευμένες συμβουλές και πολλά άλλα.

Πώς να ξεκινήσετε τη δημιουργία μιας εφαρμογής Femtech;

Έτσι, αποφασίσατε να μεταβείτε σε αυτήν την προοδευτική αγορά Femtech. Και για αυτό, θέλετε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή που θα επικεντρώνεται στις γυναίκες.

Καλώς!

Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή femtech και να διαπρέψετε σε αυτήν.

Ξεκινήστε με μια ιδέα

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα προϊόν λογισμικού είτε υλικού, χρειάζεστε μια λαμπρή ιδέα. Αυτή η ιδέα πρέπει να επικεντρωθεί γύρω από την επίλυση ορισμένων ζητημάτων για τις γυναίκες ή τη βοήθεια τους να ζήσουν καλύτερη ζωή. Και μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτήν την ιδέα μέσω της εφαρμογής λογισμικού σας. Για αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε μια εφαρμογή ιστού είτε για κινητά.

Υπάρχει πολύς ανταγωνισμός τριγύρω, οπότε βεβαιωθείτε ότι η ιδέα σας πρέπει να έχει απήχηση στο κοινό-στόχο σας. Εάν υπάρχουν ήδη παρόμοια προϊόντα ή υπηρεσίες διαθέσιμα στην αγορά, υπολογίστε το USP σας και πώς μπορείτε να παρέχετε μια καλύτερη λύση.

  Πώς να εξαγάγετε τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας Google

Θα χρειαστεί επίσης να εγκρίνετε την ιδέα σας από οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης και, εάν απαιτείται, να βρείτε συνεργάτες. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι η ιδέα σας είναι πρακτική και ο στόχος σας εφικτός.

Κατανοήστε την Αγορά

Τώρα, εάν η ιδέα σας είναι σταθερή, αφιερώστε χρόνο για να κατανοήσετε πλήρως την αγορά αντί να ξεκινήσετε απευθείας με τη διαδικασία ανάπτυξης.

Ανατρέξτε σε βάθος στις ανάγκες, τις προτιμήσεις και τους αγώνες του κοινού-στόχου σας, ώστε να μπορείτε να το βοηθήσετε στη λύση σας. Λάβετε πάντα υπόψη την ηλικία, το υπόβαθρο, το μέσο εισόδημα και την τοποθεσία του κοινού-στόχου, σε αυτήν την περίπτωση, των γυναικών που θα χρησιμοποιούν την εφαρμογή σας.

Επίσης, αναλύστε την αγορά femtech:

  • Τι λειτουργεί και τι όχι
  • Ποιοι είναι οι ηγέτες σε αυτόν τον χώρο και οι λόγοι της υπεροχής τους
  • Οι άμεσοι ανταγωνιστές σας και οι στρατηγικές τους.

Μάθετε από τα λάθη των άλλων και βελτιώστε τις στρατηγικές σας. Επιπλέον, καθώς η femtech είναι ακόμα νέα, οι γυναίκες ενδέχεται να μην έχουν πληροφορίες σχετικά με το είδος της διαθέσιμης εφαρμογής. Επομένως, προωθήστε καλά το προϊόν σας, ώστε να φτάσει σε κάθε νοικοκυριό.

Αποκτήστε Επένδυση

Η ανάπτυξη μιας εφαρμογής femtech δεν είναι εύκολη, ειδικά αν αποφασίσετε να την κάνετε μόνοι σας. Θα χρειαστεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για την ανάπτυξη λογισμικού, τη δοκιμή, την ανάπτυξη και τη συντήρηση. Και για αυτό, θα χρειαστείτε μια ομάδα με εξαιρετικούς προγραμματιστές, δοκιμαστές και επαγγελματίες για λειτουργίες, μαζί με εργαλεία και τεχνολογίες για να δημιουργήσετε μια υποδομή που να στεγάζει τα πάντα. Αυτή είναι μια ακριβή διαδρομή.

Έτσι, θα χρειαστείτε έναν επενδυτή που πιστεύει στην ιδέα σας και σας υποστηρίζει με ένα τεράστιο ποσό για να χρηματοδοτήσει την ανάπτυξή σας. Το καλύτερο είναι ότι πολλοί επενδυτές, ανεξάρτητα από το φύλο τους, έχουν αρχίσει να υποστηρίζουν νεοφυείς επιχειρήσεις femtech. Μπορείτε επίσης να βρείτε εταιρείες που επενδύουν σε νεοφυείς επιχειρήσεις femtech, όπως Portfolia, Catalyst Health Ventures κ.λπ.

Μόλις βρείτε μερικούς επενδυτές, παρουσιάστε την ιδέα σας μπροστά τους. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο προϊόντος για να δείξετε ακριβώς πώς το όραμά σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα και να βοηθήσει τις γυναίκες εκεί έξω και, ταυτόχρονα, να είναι κερδοφόρα από επιχειρηματική άποψη.

Πριν από αυτό, πρέπει να δημιουργήσετε το επιχειρηματικό σας σχέδιο και τον τρόπο δημιουργίας εσόδων από την εφαρμογή σας, ώστε οι επενδυτές να έχουν ξεκάθαρη ιδέα για το τι να περιμένουν από εσάς και εάν θα σας χορηγήσουν το ταμείο ή όχι.

Λάβετε νομικές άδειες

Εφόσον η femtech σχετίζεται με την υγειονομική περίθαλψη, πρέπει να κατανοήσετε τους ισχύοντες κανόνες στη χώρα και την περιοχή σας και να λάβετε νόμιμες άδειες από αρχές ή ρυθμιστικούς φορείς.

Επιπλέον, εάν η εφαρμογή σας συλλέγει και μεταφέρει προσωπικά δεδομένα χρηστών, πρέπει να διασφαλίσετε ότι η εφαρμογή συμμορφώνεται με τους κανόνες απορρήτου δεδομένων, όπως το HIPAA (ισχύει στις ΗΠΑ) και το GDPR (ισχύει στην Ευρωπαϊκή Ένωση).

Ξεκινήστε τη Διαδικασία Ανάπτυξης Λογισμικού

Αφού έχετε τα πάντα στη θέση τους – ιδέα, επιχειρηματική στρατηγική και χρηματοδότηση, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία ανάπτυξης εφαρμογών. Αυτό θα περιλαμβάνει διαφορετικά βήματα.

#1. Βρείτε μια αξιόπιστη ομάδα: Πρέπει να βρείτε μια αξιόπιστη ομάδα με έμπειρους προγραμματιστές λογισμικού, δοκιμαστές και επαγγελματίες για τη φροντίδα των λειτουργιών. Σε αυτό το σημείο, πρέπει να κατανείμετε τα χρήματά σας στρατηγικά προς την ομάδα ανάπτυξης, το μάρκετινγκ και ορισμένα διάφορα κεφάλαια για να φροντίσετε άλλα έξοδα.

Μπορείτε είτε να δημιουργήσετε μια εσωτερική ομάδα ανάπτυξης λογισμικού είτε να την αναθέσετε σε έμπειρους επαγγελματίες. Η πρώτη προσέγγιση είναι δαπανηρή καθώς θα πρέπει να φροντίσετε τα πάντα, από τις υποδομές μέχρι τους μισθούς και τα ενδιάμεσα πράγματα. Αλλά αν το αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες σε μια χώρα όπου μπορείτε να αποκτήσετε εξειδικευμένους επαγγελματίες σε λογικές τιμές, θα μπορούσε να εξοικονομήσει σημαντικά τα χρήματά σας.

Ακολουθήστε οποιαδήποτε προσέγγιση και βρείτε μια καλή ομάδα ανάπτυξης σε πλατφόρμες όπως το LinkedIn, διαβάστε κριτικές, αναζητήστε βοήθεια από τους συνομηλίκους σας ή δημοσιεύστε μια διαφήμιση.

#2. Δημιουργήστε ένα MVP: Μόλις βρείτε την ομάδα σας, σχεδιάστε να δημιουργήσετε ένα επεκτάσιμο ελάχιστο βιώσιμο προϊόν (MVP). Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη ζήτηση της αγοράς για το προϊόν λογισμικού σας και να εξοικονομήσετε χρήματα αντί να πηγαίνετε για μια ολοκληρωμένη παραγωγή με μια κίνηση.

Για αυτό, επιλέξτε τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που θέλετε να συμπεριλάβετε στην εφαρμογή σας που μπορούν να προσελκύσουν τους χρήστες και να προσθέσουν αξία στη ζωή τους. Για αυτό, λάβετε βοήθεια από ειδικούς σε κινητές συσκευές για τη διεξαγωγή έρευνας μάρκετινγκ και την καταχώριση λειτουργιών.

#3. Τεκμηρίωση: Μόλις εγκριθεί η λίστα δυνατοτήτων, αφήστε τον αναλυτή της επιχείρησής σας να προετοιμάσει την τεκμηρίωση που επισημαίνει τις τεχνικές απαιτήσεις του έργου. Θα χρησιμεύσει ως οδηγός για ολόκληρη την ομάδα σας.

#4. Ανάπτυξη λογισμικού: Τώρα έρχεται το στάδιο όπου μπορείτε να ξεκινήσετε την ανάπτυξη της εφαρμογής femtech για να εντυπωσιάσει το κοινό-στόχο σας. Περιλαμβάνει πολλά στάδια – σχεδιασμό, δημιουργία κώδικα, δοκιμή, ανάπτυξη και συντήρηση.

  • Σχεδιασμός: Η ομάδα σας θα προετοιμάσει το περιβάλλον ανάπτυξης για την εφαρμογή σας, θα δημιουργήσει τεκμηρίωση API και θα ερευνήσει υπηρεσίες τρίτων που θα συμπεριλάβει στην εφαρμογή σας.
  • Δημιουργία και δοκιμή κώδικα: Με βάση τις απαιτήσεις του έργου, οι κωδικοποιητές σας θα δημιουργήσουν τον κώδικα χρησιμοποιώντας μια κατάλληλη γλώσσα προγραμματισμού και διάφορα εργαλεία και τεχνολογίες όπως πλαίσια, βιβλιοθήκες κ.λπ. Πρέπει επίσης να ελέγξετε τον κώδικα για σφάλματα και σφάλματα και να τα διορθώσετε αμέσως για να διασφαλίσετε την ποιότητα της εφαρμογής όσον αφορά την ασφάλεια, την απόδοση, τη λειτουργικότητα, την επεκτασιμότητα κ.λπ.
  • Ανάπτυξη: Μόλις η εφαρμογή είναι έτοιμη, αναπτύξτε ή κυκλοφορήστε την στην αγορά. Βεβαιωθείτε ότι είναι συμβατό με τους ισχύοντες κανόνες απορρήτου δεδομένων και βελτιστοποιήστε το ώστε τα καταστήματα εφαρμογών όπως το Google Play και το Apple Store να κατατάσσονται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
  14 Καλύτερο Όμορφο εργαλείο στιγμιότυπου οθόνης και API για την επιχείρησή σας

Αναλύστε και βελτιώστε

Η δημιουργία και η ανάπτυξη της εφαρμογής δεν είναι εκεί που τελειώνει το ταξίδι σας και θα δείτε άμεσα σημαντική ανάπτυξη.

Πρέπει να αναλύσετε την απόδοση της εφαρμογής σας στον πραγματικό κόσμο μεταξύ του στοχευμένου κοινού σας. Παρακολουθήστε τις μετρήσεις της εφαρμογής, όπως η επισκεψιμότητα, ποιος τη χρησιμοποιεί περισσότερο, σε ποιες πλατφόρμες, ποιες σελίδες τους αρέσουν περισσότερο κ.λπ. Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να βρείτε κενά στην εφαρμογή σας που μπορείτε να βελτιώσετε και να παρέχετε καλύτερες υπηρεσίες στο χρήστες ενισχύοντας παράλληλα τα δυνατά σας σημεία.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε περισσότερες δυνατότητες και να ελέγξετε την ανταπόκριση τόσο από το μάρκετινγκ όσο και από τεχνικές ματιές. Θα συμβάλει στην επέκταση της λειτουργικότητας της εφαρμογής σας και θα την κάνει προηγμένη, καλύτερη και πιο ικανή. Επιπλέον, φροντίστε για την περιοδική συντήρηση της εφαρμογής για να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν κανονικά και επιδιορθώστε τα προβλήματα, εάν υπάρχουν, για να την κάνετε πιο ασφαλή και πιο αποτελεσματική.

Προκλήσεις στην οικοδόμηση μιας Femtech Start-up

Παρόλο που τα γυναικεία ζητήματα συζητούνται πλέον σε παγκόσμιο επίπεδο και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμα περισσότερο από πριν, η δημιουργία μιας startup femtech εξακολουθεί να αποτελεί πρόκληση για πολλούς. Ως εκ τούτου, πρέπει να γνωρίζετε όλα τα εμπόδια που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προτού ξεκινήσετε την αίτησή σας.

#1. Θέματα Χρηματοδότησης

Η πλειονότητα των επενδυτών είναι άνδρες, οι οποίοι μπορεί να μην κατανοούν τις γυναικείες ανησυχίες τόσο βαθιά όσο οι γυναίκες. Ως εκ τούτου, μπορεί να μην πειστούν από την ιδέα σας ότι μια συγκεκριμένη εφαρμογή, προϊόν ή υπηρεσία θα είναι πραγματικά επωφελής για τις γυναίκες και θα αποφέρει πιθανά έσοδα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η απόκτηση κεφαλαίων από αυτούς μπορεί να είναι δύσκολη. Και αν είσαι γυναίκα που προσπαθεί να πείσει έναν επενδυτή, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο να εξηγήσεις όλες τις περιπλοκές που δεν έχει βιώσει ποτέ ένας άντρας.

#2. Λιγότερα κονδύλια για γυναίκες

Οι γυναίκες είναι πιθανό να αποκτήσουν λιγότερα κεφάλαια. κατηγορείτε για την ανισότητα των φύλων ή οτιδήποτε άλλο, αλλά αυτά τα ζητήματα εξακολουθούν να υπάρχουν. Αυτή είναι η εποχή που οι γυναίκες αρχίζουν να βγαίνουν περισσότερο από ποτέ, να χτίζουν επιχειρήσεις και να γίνονται το οικονομικό στήριγμα των οικογενειών τους.

Αυτή η ιδέα δεν έχει ακόμη αποκτήσει μεγαλύτερη αναγνώριση παγκοσμίως. Το κύμα έχει ήδη ξεκινήσει στις ανεπτυγμένες χώρες και κερδίζει δυναμική στις αναπτυσσόμενες και υπανάπτυκτες χώρες.

Ωστόσο, πολλές γυναίκες επιχειρηματίες διστάζουν να ζητήσουν κεφάλαια. Μπορεί να οφείλεται σε πολλά ζητήματα, όπως ο φόβος ότι δεν σας λογαριάζουν, δεν σας κοροϊδεύουν, κ.λπ. Όποιοι και αν είναι οι λόγοι σας, να είστε δυνατοί σχετικά με αυτό. Αν δεν πιστεύεις στον εαυτό σου, πώς θα είναι οι άλλοι;

Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα πρωτότυπο για να παρουσιάσετε την ιδέα σας και να είστε πάντα έτοιμοι να ακούσετε ναι ή όχι.

Για να σας ενθαρρύνουμε περισσότερο, ρίξτε μια ματιά σε μερικές διάσημες εφαρμογές femtech.

Διάσημες Εφαρμογές Femtech για να σας πνίξουν το μυαλό

Ενδειξη: Το Clue, το οποίο εμφανίστηκε πολλές φορές σε αυτό το άρθρο, είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης περιόδου που ιδρύθηκε από την Ida Tin, η οποία επινόησε τον όρο “femtech” το 2016. Σας βοηθά επίσης να παρακολουθείτε την εγκυμοσύνη, το PMS και την ωορρηξία σας, προσφέρει προβλέψεις με βάση δεδομένα και παρακολουθεί τη διάρκεια του κύκλου για να σας βοηθήσει να παρατηρήσετε μοτίβα.

Μπορείτε επίσης να βρείτε επιστημονικά άρθρα στην εφαρμογή για να κάνετε καλύτερες επιλογές υγείας και να μάθετε περισσότερα για το αγόρι σας. Αυτή η εφαρμογή με έδρα το Βερολίνο έχει ήδη 12 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως, 4,5 εκατομμύρια μηνιαίους αναγνώστες και έχει συγκεντρώσει πάνω από 27,4 εκατομμύρια ευρώ.

Πάρτε το στοιχείο Google Play και App Store.

Φυσικοί Κύκλοι: Αυτή η εφαρμογή για κινητά είναι η πρώτη εφαρμογή ελέγχου των γεννήσεων που έχει εκκαθαριστεί από το FDA χωρίς να απαιτείται ιατρική συνταγή. Σας βοηθά να παρακολουθείτε τη θερμοκρασία του σώματος των γυναικών για να προβλέψετε τις γόνιμες ημέρες τους. Διατηρεί τα δεδομένα σας ασφαλή και σας βοηθά επίσης να προγραμματίσετε την εγκυμοσύνη σας. Αυτή η εφαρμογή δημιουργήθηκε από την Elina Berglund, μια σωματιδιακή φυσική, και κυκλοφόρησε στη Σουηδία. Μέχρι σήμερα, έχει συγκεντρώσει 1,5+ εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Αποκτήστε το App Store και Google Play.

Flo: Το Flo είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης περιόδου και εμμηνορροϊκού κύκλου. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε εξατομικευμένες πληροφορίες σχετικά με την υγεία σας και μαθήματα για να μάθετε για τους κύκλους και τις επιπτώσεις τους στη συνολική ευημερία σας. Έχουν 100+ ειδικούς υγείας και γιατρούς στην ομάδα τους για να παρέχουν συστάσεις, συμβουλές και άρθρα βασισμένα σε στοιχεία για να βελτιώσουν την υγεία σας.

Ανέβασε το Flo Google Play και App Store.

συμπέρασμα

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια νεοφυή επιχείρηση femtech που εστιάζει σε εφαρμογές που μπορούν να λύσουν προβλήματα των γυναικών και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και την υγεία τους, αυτό το άρθρο σας καθοδηγεί πώς να το κάνετε και να συνεισφέρετε σε αυτόν τον προοδευτικό τομέα.