Η Google λανσάρει το AI Bard και το Microsoft Al Powered Image Creator

Γειά σου! 🙋 Έχουμε τις παρακάτω ενημερώσεις για εσάς σήμερα! 📣

Η Google λανσάρει το Bard AI Chatbot για να ανταγωνιστεί το ChatGPT

Η Google που ανήκει στην Alphabet Inc. ανοίγει τη δημόσια πρόσβαση (Μόνο στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο) στο πρόγραμμα συνομιλίας AI chatbot BARD για να ανταγωνιστεί το ChatGPT του OpenAI και το Microsoft Bing Chat.

Στην τελευταία εξέλιξη, μια ανάρτηση της Google ανακοίνωσε: «Ξεκινάμε να φτιάχνουμε το Bard, ένα πρώιμο πείραμα που σας επιτρέπει να εργάζεστε με γενετική τεχνητή νοημοσύνη, πιο ευρέως διαθέσιμο.

Μετά από χρόνια έρευνας, η Google ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα ανοίξει την πρόσβαση στο Bard στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο και τελικά θα εξαπλωθεί σε περισσότερα έθνη και γλώσσες. Η κίνηση εντείνει τη μάχη μεταξύ της Google και της Microsoft Corp. για να κυριαρχήσουν στην αγορά εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία απαντήσεων κειμένου που μοιάζουν με τον άνθρωπο.

Το BARD προορίζεται να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την Αναζήτηση Google και δίνει στους χρήστες την επιλογή να εξετάσουν πηγές από άλλους ιστότοπους ή να ελέγξουν τις απαντήσεις τους. Ένα ερευνητικό μοντέλο μεγάλης γλώσσας (LLM), μια συμπαγής και βελτιωμένη έκδοση του LaMDA, τροφοδοτεί το BARD. Περισσότερα μοντέρνα μοντέλα θα προστίθενται όσο περνάει ο καιρός. Όταν περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν LLM, βελτιώνονται στην πρόβλεψη ευεργετικών αποτελεσμάτων.

  Πλήρης έλεγχος ανά εφαρμογή στον προσανατολισμό της συσκευής σας

Η Google αναγνωρίζει ότι τα LLM μπορεί μερικές φορές να παράγουν μεροληπτικές, παραπλανητικές ή ψευδείς πληροφορίες. Για να μετριάσει αυτά τα ζητήματα, η Google σάς επιτρέπει να επιλέξετε από μερικά προσχέδια της απάντησης του BARD. Θέτοντας περαιτέρω ερωτήματα ή ζητώντας διαφορετικές λύσεις, μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε με το BARD, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Η Google περιγράφει τον Bard ως ένα πρώιμο πείραμα στην τεχνητή νοημοσύνη (AI) που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την παραγωγικότητα, να επισπεύσει τις ιδέες και να ενθαρρύνει την περιέργεια. Το BARD μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη συμβουλών, διευκρινίσεων ή έμπνευσης για εργασίες όπως ο προγραμματισμός καταχωρίσεων ιστολογίου.

Θα προσφέρει έναν αποκλειστικό ιστότοπο, τον bard.google.com, αντί να ενσωματωθεί στη μηχανή αναζήτησης της Google. Αυτή η στρατηγική κίνηση είναι η υιοθέτηση νέας τεχνολογίας AI, διατηρώντας παράλληλα την κερδοφορία της επιχείρησης μηχανών αναζήτησης.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε, τότε πρέπει να εγγραφείτε στο bard.google.com

Το Web3 Gaming θα ενσωματώσει έως και 100 εκατομμύρια παίκτες τα επόμενα 2 χρόνια

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Gaming και η ψυχαγωγία είναι μια τεράστια αγορά, αλλά η αγορά τυχερών παιχνιδιών Web3 αναμένεται να φτάσει σε μια αγορά πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων στο εγγύς μέλλον, σύμφωνα με διάφορες έρευνες και έρευνες.

Η Immutable και η Polygon Labs, δύο σημαντικές εταιρείες στην αγορά τυχερών παιχνιδιών web3, προβλέπουν εκθετική ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με την έκθεση.

Πηγή: Unity.com

Σύμφωνα με τους Robbie Ferguson και Ryan Wyatt, προέδρους των Immutable και Polygon Labs, αντίστοιχα, θα προσθέσουν τα πρώτα 10 εκατομμύρια στα 100 εκατομμύρια μέσα στα επόμενα ή δύο χρόνια.

  6 κορυφαία εργαλεία για επεξεργασία, ανάλυση και δημιουργία μετα-ετικέτες

Η Immutable, μια εταιρεία τυχερών παιχνιδιών web3, και η Polygon, μια εταιρεία blockchain επιπέδου 2, έδωσαν τα χέρια στις 20 Μαρτίου 2023, για να υποστηρίξουν την κλιμάκωση και την υιοθέτηση του κλάδου. Η συνεργασία θα επικεντρωθεί στο να καταστήσει τα παιχνίδια με δυνατότητα web3 ταχύτερα στην ανάπτυξη, απλούστερα στη λειτουργία και λιγότερο επικίνδυνα για τη συμμετοχή μεμονωμένων δημιουργών και μεγάλων στούντιο παιχνιδιών.

Με τη μετατόπιση της τάσης του gaming από το «free-to-play» στο «play-to-earn», αλλάζει ήδη τη δυναμική ολόκληρης της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών. Δεν είναι περίεργο ότι η προοπτική του Web 3.0 ανοίγει δυνατότητες στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών, γεγονός που έχει παρακινήσει πολλούς ειδικούς να παραμείνουν πλήρως επενδυμένοι στην πρόοδο των παιχνιδιών Web 3.0.

Το Web3 θα αλλάξει για πάντα τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών. Πολλοί από τους μεγαλύτερους προγραμματιστές παιχνιδιών – συμπεριλαμβανομένων των Square Enix και Epic Games – εργάζονται ήδη σε τίτλους με ενσωματώσεις Web3.

Σύμφωνα με την εκτίμηση, το 40% των παιχνιδιών web3 [ever] που παράγονται αναμένεται να κυκλοφορήσουν τους επόμενους 12 έως 18 μήνες. Αυτό αντιπροσωπεύει μια σημαντική ποσότητα προσπαθειών ή σουτ προς το τέρμα για να φτάσει το όριο των 100 εκατομμυρίων παικτών.

Το Web 3.0 κάνει το Διαδίκτυο απλό, ανοιχτό και αποκεντρωμένο, αναδιαμορφώνοντας έτσι το τοπίο και την αγορά των τυχερών παιχνιδιών. Αυτές οι παραλλαγές είναι το τελικό προϊόν των σύγχρονων εξελίξεων στους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των tokens, του blockchain και της AI.

Η Microsoft κυκλοφόρησε το πρώτο πρόγραμμα περιήγησης με μια ενσωματωμένη γεννήτρια εικόνας με τεχνητή νοημοσύνη

Η συνομιλία Bing και ο Microsoft Edge περιλαμβάνουν πλέον ένα εργαλείο δημιουργίας εικόνων με τεχνητή νοημοσύνη. Το μοντέλο DALL-E από το OpenAI χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία του εργαλείου.

  9 WordPress WAF για την πρόληψη απειλών ασφαλείας

Σύμφωνα με την πρόσφατη κυκλοφορία του τεχνολογικού γίγαντα, οι χρήστες μπορούν να περιγράψουν εικόνες ή να αφηγηθούν λέξεις για να δημιουργήσουν εικόνες. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε γραπτό και οπτικό υλικό απευθείας από τη συνομιλία σε μία τοποθεσία.

Η Microsoft ισχυρίζεται ότι τα άτομα χρησιμοποιούν τη συνομιλία Bing με διάφορους τρόπους, από τη δημιουργία πιο ακριβών λύσεων σε προκλητικά ζητήματα έως τη χρήση της για ευχαρίστηση ή ως δημιουργική έμπνευση.

Επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μια εικόνα εκφράζοντας απλώς την εικόνα που θέλετε να βλέπετε χρησιμοποιώντας τα δικά σας λόγια, το πρωτοποριακό Picture Maker της Microsoft προστέθηκε στη συνομιλία Bing σήμερα, βελτιώνοντας την εμπειρία συνομιλίας.

Συνοπτικά, αυτή η προσπάθεια θα ανανεώσει τις Κάρτες Γνώσης και θα φέρει πρόσθετη οπτική αφήγηση με τεχνητή νοημοσύνη στη νέα προεπισκόπηση του Bing και του Edge.

Το Picture Maker σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια εικόνα από την αρχή περιγράφοντας την εικόνα, προσθέτοντας λεπτομέρειες σχετικά με τη σκηνή, όπως ένα μέρος ή δραστηριότητα, και επιλέγοντας ένα καλλιτεχνικό στυλ.

Για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε μια εικόνα για ένα ενημερωτικό δελτίο σε φίλους ή ως έμπνευση για την ανακαίνιση του σαλονιού σας, πληκτρολογήστε κάτι όπως “ζωγράφισε μια εικόνα” ή “δημιουργία εικόνας” ως προτροπή συνομιλίας. Μοιάζει με καλλιτεχνικό πιλότο. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του Bing Image Maker στην πλαϊνή γραμμή για να ξεκινήσετε τη δημιουργία της εικόνας σας ή να την εκκινήσετε από τη συνομιλία Bing στο Edge.

Για τους χρήστες του Bing σε όλο τον κόσμο, το Image Creator είναι πλέον προσβάσιμο στη διεύθυνση bing.com/create στα Αγγλικά. Το εικονίδιο Picture Creator στην πλαϊνή γραμμή του Microsoft Edge μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να επισκεφτείτε το Bing Image Creator. Ο δημιουργός εικόνων θα ενσωματωθεί σύντομα με το κουμπί Bing στη λειτουργία συνομιλίας.

Για περισσότερες ενημερώσεις, ανατρέξτε στην κατηγορία Τελευταία τεχνολογία.