Η Anthropic συγκεντρώνει 450 εκατομμύρια δολάρια και το Microsoft Fabric για την ανάλυση δεδομένων

Γειά σου! 🙋 Έχουμε τις παρακάτω ενημερώσεις για εσάς σήμερα! 📣

Η Anthropic συγκεντρώνει $450 εκατομμύρια για την κατασκευή βοηθών AI επόμενης γενιάς

Η Anthropic είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη νεοφυής επιχείρηση τεχνητής νοημοσύνης που ιδρύθηκε από έμπειρους επαγγελματίες του OpenAI. Η Spark Capital ηγήθηκε του τρέχοντος κύκλου χρηματοδότησης της σειράς C της εταιρείας, ο οποίος συγκέντρωσε 450 εκατομμύρια δολάρια.

Η Google, η Salesforce Ventures, η Sound Ventures και η Zoom Ventures ήταν μεταξύ των άλλων επενδυτών. Η αποτίμηση της Anthropic έχει αυξηθεί σε 1,45 δισεκατομμύρια δολάρια μετά από δόση 450 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Claude, ένα από τα κορυφαία προϊόντα της, είναι ένας βοηθός τεχνητής νοημοσύνης ικανός για ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων συνομιλίας και επεξεργασίας κειμένου.

  Ποιο είναι το εύρος του μέσου δικτύου Wi-Fi;

Σύμφωνα με το εταιρικό blog, η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή συστημάτων τεχνητής νοημοσύνης που είναι αφιερωμένα στην προσφορά χρήσιμων, ηθικών και αξιόπιστων υπηρεσιών.

Η Anthropic έχει πάνω από δώδεκα πελάτες στους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης, των ανθρώπινων πόρων και της εκπαίδευσης και η Zoom μόλις ανακοίνωσε μια συνεργασία με την Anthropic για την ανάπτυξη προϊόντων τεχνητής νοημοσύνης.

Μετά το OpenAI, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 11,3 δισεκατομμύρια δολάρια, η Anthropic είναι η καλύτερα χρηματοδοτούμενη επιχείρηση τεχνητής νοημοσύνης. Οι Adept και Inflection, οι ανταγωνιστές της Anthropic, έχουν συγκεντρώσει περίπου 415 εκατομμύρια δολάρια και 225 εκατομμύρια δολάρια, αντίστοιχα.

Η Humanlinker συγκεντρώνει 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να βοηθήσει τις ομάδες πωλήσεων

Η Humanlinker συγκέντρωσε 2,5 εκατομμύρια ευρώ σε έναν πρόσφατο γύρο χρηματοδότησης για να βοηθήσει τις ομάδες πωλήσεων στην εξατομικευμένη αναζήτηση. Η διαδικασία τριών βημάτων του περιλαμβάνει παγοθραυστικά που δημιουργούνται από AI, ανάλυση προσωπικότητας και ευφυΐα λογαριασμού για τη βελτίωση της επικοινωνίας και της διαπραγμάτευσης.

Τα προσαρμοσμένα AI Icebreakers βελτιώνουν την επικοινωνία και αυξάνουν τα ποσοστά συναντήσεων για τις ομάδες πωλήσεων με γνώμονα τα έσοδα κατά τη διάρκεια της προσέγγισης (Sales Execution Platform).

  Πώς να βρείτε και να ανοίξετε αρχεία χρησιμοποιώντας τη γραμμή εντολών

Το προϊόν συμβάλλει στην ενίσχυση της αποδοτικότητας του κύκλου πωλήσεων χρησιμοποιώντας κλειδιά εξατομίκευσης, πληροφορίες από μέσα κοινωνικής δικτύωσης, podcast, άρθρα και άλλες σχετικές πηγές και βοηθώντας στην προετοιμασία της συνάντησης.

Τα κορυφαία χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν:

  • AI Generative Icebreakers: Παρέχει το υψηλότερο επίπεδο εξατομίκευσης στο συντομότερο χρονικό διάστημα.
  • Ανάλυση προσωπικότητας DISC: Βοηθά στην κατανόηση των χαρακτηριστικών της προσωπικότητας για να προσαρμόσετε την προσφορά σας.
  • Λογαριασμός και Ευφυΐα Ατόμων: Βοηθά στην απόκτηση ολοκληρωμένων γνώσεων σχετικά με σημαντικούς λογαριασμούς και σχέσεις.
  • Σήματα Αγοράς: Σας στέλνει σχετικές ειδοποιήσεις για να σας ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις.
  • Εμπλουτισμός CRM: Αυτό βοηθά στην αυτοματοποίηση του CRM για τη βελτιστοποίηση της ροής εργασιών σας και τη βελτίωση της παραγωγικότητας εξαλείφοντας τις χρονοβόρες διαδικασίες.

Η Microsoft λανσάρει το Fabric, μια νέα πλατφόρμα δεδομένων και Analytics από άκρο σε άκρο

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα πλατφόρμα δεδομένων και αναλυτικών στοιχείων από άκρο σε άκρο που ονομάζεται Microsoft Fabric and Copilot στο Microsoft Power BI. Το Microsoft Fabric ενσωματώνει όλα τα δεδομένα και τα αναλυτικά στοιχεία σε μία πλατφόρμα.

  Πώς να προσαρμόσετε τη γραμμή εργαλείων γρήγορης πρόσβασης στις εφαρμογές του Microsoft Office

Το Fabric ενσωματώνει το Microsoft Power BI, το Azure Synapse και το Azure Data Factory, παρέχοντας μια ανθρωποκεντρική πλατφόρμα ανάλυσης για συνεργασία μεταξύ επαγγελματιών δεδομένων, αναλυτών, επιστημόνων και επιχειρηματικών χρηστών.

Οι επιχειρήσεις συλλέγουν τεράστιους όγκους δεδομένων από διάφορες πηγές, αλλά το ξεκλείδωμα της αξίας τους είναι δύσκολο λόγω αποσιωπημένων και ασυνεπών δεδομένων, κακής ποιότητας δεδομένων και ξεπερασμένων αναφορών. Αυτά τα ζητήματα εμποδίζουν την καινοτομία και τις εμπειρίες AI.

Το Microsoft Fabric είναι μια λύση αναλυτικών στοιχείων που παρέχει υποστήριξη ανάλυσης από άκρο σε άκρο για επιχειρήσεις. Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν κίνηση δεδομένων, λίμνες δεδομένων, μηχανική δεδομένων, ενοποίηση δεδομένων, επιστήμη δεδομένων, ανάλυση σε πραγματικό χρόνο και επιχειρηματική ευφυΐα.

Το Power BI’s Copilot, σε ιδιωτική προεπισκόπηση, χρησιμοποιεί γενετική τεχνητή νοημοσύνη για την ανάλυση δεδομένων και τη γρήγορη παραγωγή οπτικών αναφορών με βάση τις πληροφορίες ή τις ερωτήσεις που περιγράφει ο χρήστης. Το Copilot μετατρέπει άμεσα τα δεδομένα σε χρήσιμες πληροφορίες αναλύοντας και παρουσιάζοντας τις σχετικές πληροφορίες σε μια εκπληκτική αναφορά.

Για περισσότερες ενημερώσεις, ανατρέξτε στην κατηγορία Τελευταία τεχνολογία.