Η ταξινόμηση σελιδοδεικτών είναι ένα εργαλείο αυτοματισμού για την ταξινόμηση σελιδοδεικτών [Firefox]

Εξετάσαμε πολλά εργαλεία σελιδοδεικτών για το Chrome και σε σύγκριση βρήκαμε λίγα για τον Firefox που πρόσφεραν τις ίδιες ή σχετικά ίδιες δυνατότητες με αυτά. Το Bookmark Sorter είναι ένα πρόσθετο Firefox που ξεπερνά κάθε επέκταση σελιδοδεικτών του Chrome και εξισορροπεί το παιχνίδι. Είναι επίσης ένα ακόμη εξαιρετικό παράδειγμα του πώς ο Firefox έχει πολύ λίγα, αλλά πολύ εξαιρετικά και απαράμιλλα πρόσθετα διαθέσιμα στο αποθετήριο του. Το Bookmark Sorter σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε κανόνες για την ταξινόμηση σελιδοδεικτών. Σας επιτρέπει επίσης να οργανώνετε τους σελιδοδείκτες σας πιο εύκολα με τη διεπαφή χρήστη του. Μπορείτε να ορίσετε κανόνες χρησιμοποιώντας απλώς κείμενο και το πρόσθετο θα αναζητήσει τόσο τον τίτλο όσο και τη διεύθυνση URL ενός σελιδοδείκτη και θα τα ταξινομήσει σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Οι κανόνες μπορούν να αποθηκευτούν και να φορτωθούν για εκτέλεση ανά πάσα στιγμή.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το χρώμα της γραμμής τίτλου στον Firefox

Εγκαταστήστε το Bookmark Sorter και επανεκκινήστε τον Firefox. Το πρόσθετο προσθέτει ένα κουμπί δίπλα στη γραμμή αναζήτησης για να το εκκινήσει. Χωρίζεται σε τρία τζάμια. Το πρώτο τμήμα παραθέτει όλους τους σελιδοδείκτες που έχετε αποθηκεύσει, δεόντως ταξινομημένους σε φακέλους. Το δεύτερο παράθυρο εμφανίζει όλους τους σελιδοδείκτες στον επιλεγμένο φάκελο και σας επιτρέπει να επιλέξετε και να μετακινήσετε πολλούς σελιδοδείκτες ταυτόχρονα. Το τελευταίο παράθυρο είναι όπου συμβαίνει η μαγεία. μπορείτε να προσθέσετε, να διαγράψετε, να αποθηκεύσετε και να φορτώσετε κανόνες για την ταξινόμηση σελιδοδεικτών και να τους εκτελέσετε εδώ.

Για να μετακινήσετε σελιδοδείκτες μεταξύ φακέλων, επιλέξτε έναν φάκελο στο πρώτο παράθυρο και περιμένετε να φορτωθούν οι σελιδοδείκτες σε αυτόν στο δεύτερο παράθυρο. Το παράθυρο χωρίζεται σε δύο στήλες. Καρτέλα για τον τίτλο και Προορισμός για τον τρέχοντα φάκελο. Από το αναπτυσσόμενο μενού στο κάτω μέρος αυτού του παραθύρου, επιλέξτε το φάκελο στον οποίο θέλετε να τον μετακινήσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί «Ταξινόμηση» κάτω δεξιά στο τρίτο παράθυρο.

  Πώς να ρυθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στον Firefox

Για να δημιουργήσετε έναν κανόνα ταξινόμησης, προσθέστε κείμενο στο πεδίο Κανόνας. Η ταξινόμηση σελιδοδεικτών θα αναζητήσει το κείμενο τόσο στη διεύθυνση URL ενός σελιδοδείκτη όσο και στον τίτλο του. Από το αναπτυσσόμενο μενού Προορισμός κάτω από το τρίτο παράθυρο, επιλέξτε πού θα στείλει το πρόσθετο όλους τους σελιδοδείκτες που πληρούν τις απαιτήσεις του «κανόνα» και κάντε κλικ στην «Ταξινόμηση». Η ταξινόμηση σελιδοδεικτών θα μετακινήσει τους σελιδοδείκτες για εσάς στον επιλεγμένο φάκελο. Μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα σύνολο κανόνων και να το φορτώσετε αργότερα. Τα σύνολα κανόνων αποθηκεύονται από την επέκταση στη μορφή RULESET, αν και μπορείτε πάντα να ανοίξετε αυτό το αρχείο με το Σημειωματάριο. Μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά σύνολα κανόνων σε ένα αρχείο, να τα φορτώσετε και να τα εκτελέσετε όλα ταυτόχρονα.

  Πώς να αντιγράψετε τον τίτλο και τη διεύθυνση URL όλων των ανοιχτών καρτελών στον Firefox

Εγκαταστήστε το Bookmark Sorter για Firefox