Η μεγαλύτερη τρέχουσα σειρά Snapchat

Το Snapchat παρουσιάζει στους χρήστες του μια μοναδική κοινωνική εμπειρία, που παίρνει την ιδέα της μονιμότητας που συχνά συνοδεύει την κοινωνική δικτύωση και τη σκίζει. Η εφαρμογή βασίζεται στην ιδέα να ξεθωριάζουν οι αναμνήσεις, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δεν διαρκούν για πάντα και έχουν σχεδιαστεί για να αποτελούν προσωρινές ματιές στη ζωή σας και των φίλων σας.

Εάν είστε νέος στην εφαρμογή, οι ραβδώσεις μπορεί να φαίνονται σαν μια περίεργη ιδέα και μπορεί να μην γνωρίζετε καν τι σημαίνει ο αριθμός δίπλα στους φίλους σας. Ας βουτήξουμε βαθιά στις έννοιες πίσω από τα σερί Snapchat, πώς μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι είστε πάντα στο παιχνίδι σας στο σερί και ποιο είναι το μεγαλύτερο σερί Snap μέχρι σήμερα. Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να ανταγωνιστείτε άλλους έξω στον κόσμο σήμερα; Απλώς ψάχνετε για κάποιο φιλικό ανταγωνισμό στο διαδίκτυο;

Έχουμε όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για τις μεγαλύτερες σειρές Snapchat παρακάτω, οπότε ρίξτε μια ματιά!

The Allure of Snapchat Streaks

Όταν δημιουργούνται υπό χρονικούς περιορισμούς, τα Snapchat μπορούν συχνά να γίνουν μια μορφή τέχνης από μόνα τους. Οι selfies και τα ντροπιαστικά βίντεο με εσάς και τους φίλους σας κοινοποιούνται ακαριαία, αντί να πετιούνται για τον φόβο των επιπτώσεων. Η αποτύπωση της στιγμής γύρω σας γίνεται ενστικτώδης, αντί να αισθάνεστε εξαναγκασμένη ή κατασκευασμένη, και λαμβάνοντας υπόψη τη φευγαλέα φύση όλων, το Snapchat αισθάνεται αβίαστο στην καθημερινή του χρήση.

Ωστόσο, αυτή η αίσθηση χαλάρωσης δεν εξαπλώνεται απαραίτητα σε κάθε πτυχή της εφαρμογής. Ενώ τα στιγμιότυπα φωτογραφιών και βίντεο διαρκούν μόνο μια στιγμή και οι ιστορίες διαρκούν ολόκληρες είκοσι τέσσερις ώρες πριν εξαφανιστούν οριστικά, οι ραβδώσεις του Snapchat έχουν σχεδιαστεί για να είναι συνεχείς, ανάλογα με την προσπάθεια δύο μερών που καταβάλλουν στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης. Αυτές οι σειρές μετατρέπουν το Snapchat σε κάτι σαν παιχνίδι, ενθαρρύνοντας την αλληλεπίδραση με την εφαρμογή κάθε μέρα και ωθώντας όλο και περισσότερους ανθρώπους να ανοίγουν το Snapchat πολλές φορές την ημέρα.

Πολλοί χρήστες έχουν ερωτευτεί την ιδέα των ραβδώσεων, ενθαρρύνοντας την επικοινωνία στην πλατφόρμα με κάθε χρήστη να στέλνει μια φωτογραφία ή ένα βίντεο κάθε μέρα στο άλλο άτομο. Ενώ το Snapchat έχει άλλα σημαίνοντα που σημειώνουν το επίπεδο φιλίας μεταξύ των χρηστών στην εφαρμογή – emoji καρδιάς, χαμογελαστά πρόσωπα με γυαλιά ηλίου και πολλά άλλα – δεν είναι μυστικό ότι υπάρχει ένα αίσθημα υπερηφάνειας όταν βλέπεις το σερί εσένα και του καλύτερου φίλου σου να αυξάνεται όλο και πιο ψηλά.

Οι ραβδώσεις που εξηγούνται

Τι ακριβώς είναι ένα σερί; Εάν είστε νέος στο Snapchat, μπορεί να δυσκολεύεστε να μάθετε τι ακριβώς εννοούν οι χρήστες όταν μιλούν για τις σειρές τους στο Snapchat με τους φίλους τους, αλλά να είστε βέβαιοι ότι είναι μια από τις απλούστερες πτυχές της εφαρμογής. Η ιδέα πίσω από ένα σερί Snapchat είναι απλή: εσείς και ένας φίλος κουμπώνετε ο ένας τον άλλον μια φορά την ημέρα μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο (αν και υπάρχει κάποια διαμάχη σχετικά με αυτό, όπως θα δείτε παρακάτω). Μετά από τρεις ημέρες σπασίματος εμπρός και πίσω, θα λάβετε επιτέλους ένα μικρό εικονίδιο φλόγας, μαζί με έναν νέο αριθμό: 3, που αντιπροσωπεύει τρεις ημέρες σπασίματος μπρος-πίσω μεταξύ των χρηστών. Αυτή είναι η σειρά σας στο Snapchat και θα αυξάνεται κάθε μέρα που εσείς και το άλλο άτομο τσακώνεστε μεταξύ σας.

  Πώς να αφαιρέσετε κάποιον από τους καλύτερους φίλους στο Snapchat

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων όταν πρόκειται για Snap σερί. Οι πρώτοι μπορεί να πιστεύουν ότι είναι χαριτωμένοι, αλλά μην ασχολούνται με το να φροντίζουν να τραβούν εσένα ή κάποιον άλλο χρήστη καθημερινά. Εάν υπάρχει το σερί, μπορεί να εξετάσουν το ενδεχόμενο να κλέψουν κάποιον πίσω, αλλά ως επί το πλείστον, οι χρήστες αυτής της ομάδας δεν θα θέτουν το snapping ως προτεραιότητα, ακόμα κι αν το σερί σας κινδυνεύει να πεθάνει.

Η δεύτερη ομάδα, φυσικά, ερωτεύεται την ιδέα των Snap streaks. Το Snapchat δεν είναι πλέον απλώς μια κοινωνική εφαρμογή ή ακόμα και ένα παιχνίδι, αλλά είναι μέρος της ζωής. Είναι κάτι που ελέγχεις κάθε πρωί όταν ξυπνάς και κάθε βράδυ πριν πέσεις για ύπνο. Είτε έχετε ένα σερί είτε εκατό, είναι εύκολο να στοιχηματίσετε ότι, αφού έχετε καταλήξει εδώ, ανήκετε σε αυτό το δεύτερο γκρουπ.

Πώς να συνεχίσετε ένα σερί

Το να διατηρήσεις ένα σερί μπορεί να είναι πιο δύσκολο από όσο νομίζεις. Σίγουρα, ξεκινά αρκετά εύκολα, καθώς εσείς και οι φίλοι σας στέλνετε φωτογραφίες, βίντεο, selfies και πολλά άλλα μεταξύ τους. Αλλά μπορεί να εκπλαγείτε όταν μάθετε πόσο εύκολο είναι να γλιστρήσετε, να ξεχάσετε να στείλετε μια φωτογραφία πίσω στο άτομο όταν είστε σίγουροι ότι ελέγξατε τα Snaps σας εκείνο το πρωί. Σίγουρα, είναι εύκολο να το ξεπεράσεις όταν πεθαίνει ένα σερί έξι ημερών Snap, αλλά μόλις ξεπεράσεις τις 100 ημέρες σπασίματος μπρος-πίσω, είναι πολύ δύσκολο να χρειαστεί να ξεκινήσεις από την αρχή. Με αυτά τα λόγια, εδώ είναι μερικοί βασικοί τρόποι για να διατηρήσετε το σερί σας:

  • Ξεκινήστε κάθε μέρα στέλνοντας στιγμιότυπα στο άτομο ή στα άτομα με τα οποία έχετε συνεχείς σερί. Κάντε το ρουτίνα. θα εκπλαγείτε πόσο εύκολο είναι να εστιάσετε και να θυμάστε να το κάνετε μετά από μερικές εβδομάδες.
  • Να κρατάτε πάντα το άλλο άτομο εάν δεν έχει επιστρέψει το Snap σας στη συνηθισμένη ώρα. Στείλτε τους ένα μήνυμα υπενθύμισης για να τους ενημερώσετε ότι περιμένετε απάντηση.
  • Το Snapchat δεν κρύβεται όταν το σερί σας με κάποιον πεθαίνει. Αν σας τελειώνει ο χρόνος για να αποθηκεύσετε το σερί, θα δείτε ένα μικρό εικονίδιο κλεψύδρας να εμφανίζεται δίπλα στην επαφή σας. Αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος τελειώνει και για τους δυο σας. Το Snapchat δεν έχει δημοσιεύσει επίσημα πόσο διαρκεί αυτό, αλλά αν έπρεπε να μαντέψουμε, πιθανώς απομένουν περίπου τέσσερις ώρες για να πεθάνει το σερί, που σημαίνει ότι η κλεψύδρα εμφανίζεται περίπου είκοσι ώρες μετά την τελευταία σας ανταλλαγή Snap.
  • Και οι δύο χρήστες πρέπει να ανταλλάσσουν Snaps κάθε μέρα. Δεν αρκεί μόνο για ένα.
  • Τέλος, ενώ τα στιγμιότυπα φωτογραφιών και βίντεο μετρούν στο σερί σας, ένα μήνυμα συνομιλίας δεν είναι αρκετά καλό. Εάν το μόνο που έχετε κάνει είναι να στείλετε στον καλύτερο φίλο σας ένα μήνυμα κειμένου μέσα στο Snapchat, θα θέλετε να του στείλετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο μαζί με αυτό.

Εδώ είναι τα καλά νέα: για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για ένα σερί, η ποιότητα του Snap δεν έχει σημασία. Απλώς πρέπει να στείλετε κάτι στον φίλο σας, είτε είναι μια φωτογραφία του προσώπου σας, μια φωτογραφία της αυλής σας ή ακόμα και μια φωτογραφία στη μέση της νύχτας του κατάμαυρου δωματίου σας. Οποιαδήποτε φωτογραφία ή βίντεο μετράει σε μια σειρά, καθιστώντας εύκολο, γρήγορο και απλό να στείλετε κάτι πρώτο πράγμα το πρωί. Εάν δυσκολεύεστε να σκεφτείτε τι πρέπει να τοποθετήσετε στο Snap σας στους φίλους σας, η χρήση του avatar του Bitmoji είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γεμίσετε το πλαίσιο χωρίς να στείλετε κενή εικόνα. Το Snapchat έχει ακόμη και μερικά αυτοκόλλητα που βασίζονται σε γραμμές και επιλογές Bitmoji για χρήση στην εικόνα σας.

  Το Snapchat δεν λειτουργεί ή δεν θα ξεκινήσει [Fix]

Μια άλλη ιδέα: απλώς πληκτρολογήστε “streak” χρησιμοποιώντας το εργαλείο κειμένου στη συσκευή σας για αποστολή στους φίλους σας. Θα πάρουν το νόημα πίσω από την εικόνα και θα έχετε καταφέρει να στείλετε τη φωτογραφία σας για την ημέρα.

Άλλα Emoji

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός από το βασικό πλήθος σερί Snap και το σύνολο emoji, πιθανότατα θα δείτε πολλά άλλα emoji δίπλα τους. Όλα έχουν τις δικές τους έννοιες, τις οποίες μπορείτε να ανακαλύψετε εδώ με περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά τα πιο σημαντικά όταν κοιτάτε τις σειρές σας είναι τα emoji των καλύτερων φίλων. Ενώ μπορείτε να κρατήσετε έως και οκτώ καλύτερους φίλους στο Snapchat, μόνο ένα άτομο μπορεί να κατέχει την πρώτη θέση. Διαφορετικά emoji σε σχήμα καρδιάς περιγράφουν λεπτομερώς τα επίπεδα φιλίας σας με άλλους χρήστες του Snapchat, επομένως θα θελήσετε να μεταβείτε στον οδηγό μας για τα emoji Snapchat για να καταλάβετε τη σημασία κάθε εικονιδίου.

Ανταμοιβές σερί

Ως επί το πλείστον, η πραγματική ανταμοιβή από το να συμβαδίζετε με τις σειρές σας στο Snapchat προέρχεται από το να νιώθετε ολοκληρωμένοι που κρατήσατε τον αριθμό. Το Snapchat δεν προσφέρει καμία σοβαρή ανταμοιβή ή έπαθλο για ένα υψηλό σερί Snapchat, αν και κάτι μικρό αλλά ιδιαίτερο συμβαίνει όταν συμπληρώνετε 100 ημέρες με μια επαφή (χωρίς spoilers!). Η αποστολή Snaps γενικά βοηθά στην αύξηση της βαθμολογίας σας στο Snapchat, η οποία με τη σειρά της σας βοηθά να αποδείξετε ότι χρησιμοποιείτε την υπηρεσία περισσότερο από τους φίλους σας. Γενικά, η αποστολή περισσότερων Snaps σημαίνει επίσης ότι είναι πιο πιθανό να ξεκλειδώσετε τα τρόπαια που είναι αποθηκευμένα στο Snapchat, αν και κανένα από τα τρόπαια (από όσο γνωρίζουμε) δεν σχετίζεται με το σερί Snap σας. Ωστόσο, ακόμα κι αν η ανταμοιβή είναι κυρίως να δείτε τον αριθμό των σερί Snap σας να αυξάνεται, αυτό αρκεί για όποιον διαβάζει αυτό το άρθρο να μάθει για τις μεγαλύτερες σερί Snap.

Διατήρηση του σκορ των υψηλότερων σερί

Εδώ είναι λοιπόν το θέμα της παρακολούθησης των σερί Snapchat: η έλλειψη οποιουδήποτε είδους επίσημου πίνακα αποτελεσμάτων Snapchat σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος να παρακολουθείτε ποιος έχει πραγματικά το υψηλότερο σερί Snap στον κόσμο. Έως ότου το Snapchat δημιουργήσει έναν αυτόματα συμπληρωμένο πίνακα εντός της εφαρμογής—και δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση ή υπόδειξη ότι αυτό θα συμβεί ποτέ—το μόνο που μπορούμε να προσεγγίσουμε είναι αυτό που εμφανίζεται στον Ιστό από χρήστες του Snapchat που δημοσιεύουν οικειοθελώς τις λωρίδες Snap τους χρησιμοποιώντας λογισμικό λήψης οθόνης στο iPhone ή Συσκευή Android.

  Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις συνομιλίας στο Snapchat

Χάρη στα μέλη της κοινότητάς μας στα παρακάτω σχόλια, ωστόσο, έχουμε κάποια ιδέα για τους αριθμούς που πρέπει να στοχεύετε με τα σερί σας. Η κοινότητά μας είναι απίστευτα ενεργή όσον αφορά το Snapchat, αυξάνοντας συνεχώς τους αριθμούς τους υψηλότερα από ποτέ. Χρησιμοποιώντας τα πρόσφατα σχόλιά μας, συγκεντρώσαμε μια λίστα εικοσιπέντε κορυφαίων με τους τρέχοντες κατόχους ρεκόρ, μαζί με τις ημερομηνίες που δημοσιεύτηκαν, τις οποίες μπορείτε να δείτε στα σχόλια παρακάτω.

Επειδή οι χρήστες στέλνουν συνεχώς τις βαθμολογίες τους σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, παραθέτουμε μόνο τις βαθμολογίες που έχουν οριστεί από την ημέρα που δημοσιεύτηκαν στα σχόλιά μας, καθώς δεν μπορούμε να υποθέσουμε με ακρίβεια ότι το σερί συνέχισε να αυξάνεται χωρίς να χαθεί. Στις περιπτώσεις γραβάτας, δημοσιεύσαμε πρώτα τον παλαιότερο αριθμό και συνεχίσαμε μέχρι τον πιο πρόσφατο. Έχουμε επίσης συνδέσει το αντίστοιχο σχόλιο.

Το Leaderboard Alphr

Εδώ είναι οι τρέχοντες κάτοχοι ρεκόρ μέχρι στιγμής, από τις 12 Σεπτεμβρίου 2021.

  • Arthur and Filippa, 2.146 (4 Μαρτίου 2021)
  • Τζεφ και Τερέζα, 2.071 (10 Μαρτίου 2021)
  • Shoshanna and Bridget, 2.043 (25 Μαρτίου 2021)
  • Daniel and Robin, 2.034 (26 Μαρτίου 2021)
  • Caitlin O’Mahony, 2.033 (3 Δεκεμβρίου 2020)
  • Ryan and Serg, 2.020 (31 Αυγούστου 2020)
  • Alex and Raff, 2.000 (6 Οκτωβρίου 2020)
  • Nina and Eva, 2.000 (16 Δεκεμβρίου 2020)
  • Joseph and Gabriel, 2.000 (22 Ιανουαρίου 2021)
  • Μάντισον και Αντριάνα, 2.000 (16 Μαρτίου 2021)
  • Pierson Gilreath, 1.999 (2 Δεκεμβρίου 2020)
  • Daniel and Robin, 1.985 (5 Φεβρουαρίου 2021)
  • Jake and Micah, 1.983 (22 Ιανουαρίου 2021)
  • Jake and Keegan, 1.979 (16 Νοεμβρίου 2020)
  • Matt and Stephen, 1.978 (30 Ιανουαρίου 2021)
  • Andy and Gaige, 1.976 (30 Νοεμβρίου 2020)
  • Kat and Swain, 1.961 (2 Νοεμβρίου 2020)
  • Kent K. and Brett S. 1.959 (27 Φεβρουαρίου 2021)
  • Stephanie and Jessica, 1.957 (5 Ιουνίου 2020)
  • Martin and Koen, 1.956 (1 Δεκεμβρίου 2020)
  • Ivan and Kitty, 1.954 (4 Φεβρουαρίου 2021)
  • Alexa και Kira, 1.947 (12 Νοεμβρίου 2020)
  • Dan P. and Joe M, 1.947 (4 Φεβρουαρίου 2021)
  • Ο Ίαν και φίλος, 1.946 (26 Δεκεμβρίου 2020)
  • Teka and Rissa, 1.943 (12 Οκτωβρίου 2020)
  • Daniel and Justin, 1.925 (19 Δεκεμβρίου 2020)
  • Brandon and Mikey, 1.924 (17 Φεβρουαρίου 2021)
  • Vismit and Ankita, 1.912 (15 Ιανουαρίου 2021)
  • Abby and Emmy, 1.908 (6 Αυγούστου 2020)
  • Casey and Bill, 1.907 (12 Φεβρουαρίου 2021)
  • Τσαντ και Αμάντα, 1.905 (14 Αυγούστου 2020)
  • Chas and Elizabeth, 1899 (14 Φεβρουαρίου 2021)
  • Micheál Roche, 1.890 (8 Νοεμβρίου 2020)
  • Gabriel and Joseph, 1.876 (21 Σεπτεμβρίου 2020)
  • Craig and Grant, 1.871 (20 Αυγούστου 2020)
  • Angus and Paul, 1.866 (20 Ιανουαρίου 2021)
  • Έμιλυ και Ίθαν, 1.823 (13 Ιουλίου 2021)
  • ***

    Οι σειρές Snapchat κάνουν την εφαρμογή πολύ πιο διασκεδαστική. Βλέποντας τη φιλία σας με ένα άλλο άτομο να δημιουργείται με έναν νέο αριθμό κάθε μέρα προσθέτει κάποια επανάληψη στη μέρα σας και γενικά κάνει τα πάντα να αισθάνονται λίγο πιο διασκεδαστικά. Ως κοινωνικό δίκτυο, το Snapchat έχει τη συνήθεια να πετάει πολλές ιδέες στον τοίχο για να δει τι κολλάει, αλλά οι ραβδώσεις είναι μια πραγματικά εφευρετική ιδέα που κάνει τα πάντα να αισθάνονται λίγο πιο συναρπαστικά στην εφαρμογή.

    Θυμηθείτε να υποβάλετε τις υψηλές σας βαθμολογίες στα σχόλια παρακάτω και να διατηρήσετε τις βαθμολογίες σας καθημερινά για να συνεχίσετε να ανταγωνίζεστε με τους φίλους, την οικογένειά σας και τον πίνακα κατάταξης που δημοσιεύσαμε παραπάνω. Πάνω από όλα, ωστόσο, συνεχίστε να τραβάτε και μην ξεχνάτε να ανανεώνετε τα σερί σας καθημερινά για να μην χάνετε το σκορ σας!