Η Κλιματολογία της Microsoft σάς εκπαιδεύει για το κλίμα οποιουδήποτε τόπου [Android]

Όπου κι αν πάτε στον κόσμο, υπάρχει μια εξαιρετικά μεταβλητή σταθερά, ο καιρός. Εξετάσαμε έναν τόνο διαφορετικών εφαρμογών για τον καιρό τους τελευταίους μήνες, πολλές από τις οποίες βρήκαμε αρκετά φανταστικές. Τούτου λεχθέντος, τα περισσότερα από αυτά έχουν την ίδια βασική λειτουργικότητα, δηλαδή να λένε στους χρήστες ημερήσιες, εβδομαδιαίες ή συχνά ωριαίες προβλέψεις. Όμως, καθώς οι εφαρμογές καιρού έχουν γίνει πιο απλές, το ίδιο συμβαίνει και με τα δεδομένα που παρέχουν. Το Climatology είναι μια νέα εφαρμογή καιρού από τη Microsoft και είναι διαθέσιμη μόνο για Android αυτή τη στιγμή. Το Climatology στοχεύει να διαφέρει από την πληθώρα των καιρικών εφαρμογών, επιτρέποντας στους χρήστες να δουν ένα διαφορετικό θησαυροφυλάκιο πληροφοριών για τον καιρό. Αντί να κοιτάξετε την τρέχουσα πρόβλεψη, σας επιτρέπει να επιλέξετε οποιαδήποτε τοποθεσία στον κόσμο, όπως η Ινδία, ένα μήνα και να προβάλετε τις μέσες πληροφορίες κλίματος για αυτήν την τοποθεσία.

  Το B1 Free Archiver για Android προσφέρει εύκολη διαχείριση αρχείων για φορητές συσκευές

Η διεπαφή του Climatology δεν είναι πολύ πρωτοποριακή. Αυτή η αρχική έκδοση της εφαρμογής είναι ιδιαίτερα αργή, πολύ αντιαισθητική και ενδέχεται να μην λειτουργεί στις περισσότερες συσκευές Android. Ωστόσο, η τυπογραφία φαίνεται καθαρή και φέρει έναν ενσωματωμένο χάρτη που σας επιτρέπει να επιλέξετε την επιθυμητή τοποθεσία και η εφαρμογή με τη σειρά της τη μετατρέπει στις σωστές συντεταγμένες γεωγραφικού μήκους και γεωγραφικού πλάτους.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Climatology δεν είναι η καθημερινή σας εφαρμογή καιρού που σας ενημερώνει αν πρόκειται να βρέξει σήμερα. Η Microsoft μάλλον προτείνει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να ανακαλύψετε τον καιρό σε ένα μέρος που σκοπεύετε να επισκεφτείτε στο εγγύς μέλλον, για παράδειγμα. Ο γίγαντας λογισμικού αναφέρει επίσης ότι κυκλοφόρησε το Climatology για να βοηθήσει στη διάθεση των ερευνητικών πληροφοριών σε ένα ευρύτερο κοινό.

  Επαναφέρετε το παλιό εναλλάκτη καρτελών στο Chrome για Android

Υποτίθεται ότι θέλετε να βρείτε τη μέση θερμοκρασία στην Ινδία τον Ιούλιο, η οποία θα ήταν 33 βαθμοί Κελσίου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σύρετε τον χάρτη και να μετακινήσετε το κεντρικό σημείο στις σχετικές συντεταγμένες τοποθεσίας. Η εφαρμογή σάς δίνει πληροφορίες σχετικά με τη θερμοκρασία, τη μέση ένδειξη βροχής καθώς και τη μέση ποσότητα ηλιοφάνειας. Ομοίως, αν επιλέξετε το Λονδίνο, θα έχετε παρόμοια ανάγνωση.

Συνολικά, το Climatology είναι ένα διαφορετικό είδος εφαρμογής καιρού που προσφέρει μια μεγάλη ανατροπή στις παραδοσιακές προγνώσεις καιρού. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από τον παρακάτω σύνδεσμο του Google Play Store.

  Πώς να αποκτήσετε το εργαλείο σήμανσης στιγμιότυπου οθόνης Android P σε οποιαδήποτε έκδοση Android

Εγκαταστήστε το Climatology από το Play Store