Η καμπύλη οδήγησης μετρά την οδηγική σας συμπεριφορά και στυλ [iOS]

Πριν από λίγο εξετάσαμε το Flo, μια εφαρμογή Android που βαθμολογεί πόσο καλά οδηγείτε. Βρήκαμε κάτι παρόμοιο για το iOS. γνωρίστε το Driving Curve. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που διατίθεται στο App Store που κρίνει την οδηγική σας συμπεριφορά και σας λέει ποιο είναι το στυλ οδήγησης σας. Το Driving Curve, στην ουσία, κάνει ό,τι κάνει το Flo, αλλά εκτός από το ότι σας δίνει βαθμολογία, σας λέει επίσης τι επιτυγχάνετε με την οδηγική συμπεριφορά που επιδεικνύετε. Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή, εκκινήστε την στο τηλέφωνό σας και ρυθμίστε την στον πίνακα ελέγχου σας. Για να σκοράρεις καλά, να οδηγείς καλά. Αποφύγετε το δυνατό σπάσιμο, την πολύ απότομη επιτάχυνση και τραβήξτε ομαλές στροφές.

  Η πρώτη μας ματιά στην εφαρμογή αρχείων στο iOS 11

Μπορείτε να εκκινήσετε την εφαρμογή και να αρχίσετε να καταγράφετε τον τρόπο που οδηγείτε αμέσως ή μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να ρυθμίσετε το προφίλ του οδηγού σας. Πατήστε το κουμπί περισσότερες επιλογές στο επάνω αριστερό μέρος της αρχικής οθόνης της εφαρμογής και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί ρυθμίσεων για να επεξεργαστείτε το προφίλ σας και να επιλέξετε μονάδες μέτρησης ταχύτητας. Εάν πατήσετε το κουμπί προφίλ στη γραμμή επιλογών, μπορείτε να δείτε μια επισκόπηση της οδηγικής σας συμπεριφοράς και ορισμένα στατιστικά στοιχεία.

Πατήστε Έναρξη, ρυθμίστε το τηλέφωνό σας στον πίνακα ελέγχου και, στη συνέχεια, αφήστε το να κάνει τη δουλειά του. Θα παρακολουθεί συνεχώς την ταχύτητά σας και θα το αναφέρει. Δεν σας ειδοποιεί όταν φρενάρετε δυνατά ή αν επιταχύνετε πολύ απότομα, αλλά ελέγχει αυτό και πολλά άλλα καθώς οδηγείτε. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, παρατηρήσαμε ότι υπάρχει διαφορά 10 μονάδων στην πραγματική ταχύτητα του αυτοκινήτου και στην ταχύτητα που αναφέρει η εφαρμογή. Μπορείτε να θέσετε σε παύση την εφαρμογή αν χρειαστεί να σταματήσετε κάπου. Όταν τελειώσετε, σύρετε το κουμπί Διακοπή προς τα δεξιά για να επισημάνετε ότι το ταξίδι έχει ολοκληρωθεί. Η εφαρμογή συγκεντρώνει τα αποτελέσματά σας και μπορείτε να μεταβείτε στη συλλογή κατευθείαν στα αποτελέσματά σας. Τα αποτελέσματα δείχνουν ένα γράφημα ταχύτητας, πόσο μακριά διανύσατε, τη διάρκεια του ταξιδιού και τη βαθμολογία σας. Σας λέει επίσης πόσες φορές σπάσατε δυνατά ή ανεβήκατε απότομα ταχύτητα. Σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της εφαρμογής για να δείτε επιπλέον στατιστικά.

  Εξατομικευμένη ροή βίντεο για Android & iOS

Τέλος, η εφαρμογή σας απονέμει επιτεύγματα με βάση την οδηγική σας συμπεριφορά.

Το Driving Curve σάς επιτρέπει να μοιράζεστε την απόδοσή σας και επίσης σας επιτρέπει να προσκαλείτε τους φίλους σας στο Facebook και να τους προκαλείτε να δουν ποιος είναι ο καλύτερος οδηγός, ωστόσο, όταν δοκιμάστηκε, η λειτουργία δεν λειτουργούσε. Απέτυχε να συνδεθεί με το Facebook και να αναζητήσει φίλους. Η εφαρμογή είναι επίσης υποτονική. σε σύγκριση με το Flo για το Andriod, φαίνεται σχεδόν σαν να μην ανταποκρίνεται καθόλου η εφαρμογή και να κολλήσει μερικές φορές επίσης. Είναι αρκετά καλό στην ιδέα αλλά χρειάζεται βελτίωση.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το συγχρονισμό φωνητικών σημειώσεων στο iOS 12

Κατεβάστε το Driving Curve από το App Store