Η καλύτερη 13 εφαρμογή Compass για το smartphone σας (iOS & Android)

Νιώθετε συχνά την ανάγκη να ανιχνεύσετε την κατεύθυνση; Λοιπόν, μια εφαρμογή πυξίδας μπορεί θαυμάσια και με ακρίβεια να σας βοηθήσει να το βρείτε σε δευτερόλεπτα.

Τι είναι μια εφαρμογή Compass;

Μια εφαρμογή πυξίδας χρησιμοποιείται για να σας δείξει την κατεύθυνση που δείχνει το smartphone σας. Εκτός από το ότι σας ενημερώνει για την κατεύθυνση, σας βοηθά επίσης να εντοπίσετε την τοποθεσία και το υψόμετρο της. Ωστόσο, ορισμένες χώρες ενδέχεται να είναι εκεί όπου το υψόμετρο και οι συντεταγμένες σας δεν είναι διαθέσιμα.

Γιατί χρειάζεστε μια εφαρμογή Compass;

Μια εφαρμογή πυξίδας είναι χρήσιμη με πολλούς τρόπους. Η εξερεύνηση των φυσικών ιδιοτήτων σε σχέση με τη Γη μιας τοποθεσίας είναι ένα προφανές πράγμα που μπορείτε να κάνετε με αυτό.

Επιπλέον, μπορεί εύκολα να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την απόσταση, τη διαδρομή, την κατεύθυνση, το υψόμετρο, την ταχύτητα κ.λπ. Μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να χαθείτε κάπου στο μονοπάτι σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μια εφαρμογή πυξίδας μπορεί να σας καθοδηγήσει προς ποια κατεύθυνση να κινηθείτε.

Πώς λειτουργεί μια εφαρμογή Compass;

Μια εφαρμογή πυξίδας χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα που έχουν συνήθως τα περισσότερα smartphone. Αυτός ο αισθητήρας είναι γνωστός ως μαγνητόμετρο. Αυτό το μαγνητόμετρο μετρά το μαγνητικό πεδίο της Γης.

Μετά από αυτή τη μέτρηση, ευθυγραμμίζει τον μαγνητικό βορρά με τον γεωγραφικό βορρά χρησιμοποιώντας το WMM (World Magnetic Model). Όλα αυτά το βοηθούν να προσδιορίσει την κατεύθυνση και τη θέση σας σχετικά με το μαγνητικό πεδίο της Γης.

Η εφαρμογή πυξίδα δείχνει την προσδιορισμένη κατεύθυνση και τοποθεσία μέσω της ψηφιακής πυξίδας στο smartphone σας. Το μαγνητόμετρο του smartphone υποστηρίζεται από τους αισθητήρες του επιταχυνσιόμετρου για να σας ενημερώνει για τις κατευθύνσεις που βλέπετε.

Τώρα ας μάθουμε μερικές καλές επιλογές εφαρμογής πυξίδας που αξίζει να δοκιμάσετε.

Πυξίδα°

Το Tim O’s Studios παρουσιάζει μια απλή αλλά λειτουργική εφαρμογή πυξίδας, το Compass°, με μεγάλη οθόνη. Αυτή η οθόνη εμφανίζει ξεκάθαρα την επικεφαλίδα και τις οδηγίες σε μια ευανάγνωστη μορφή.

Αυτή η εφαρμογή iOS χρησιμοποιεί το εσωτερικό υλικό του iPhone σας για να ανιχνεύσει την κατεύθυνση. Είναι συμβατό με συσκευές iOS με iOS 10.0 ή νεότερη έκδοση.

  13 καλύτερες εφαρμογές Android Auto για να κάνετε την οδήγηση ασφαλή και διασκεδαστική

Πυξίδα ×

Το Compass × είναι μια απλή και γρήγορη εφαρμογή πυξίδας διαθέσιμη για συσκευές iOS. Η DOUBLE U sro έχει αναπτύξει αυτήν την εφαρμογή. Εάν θέλετε μια εναλλακτική λύση στην προεγκατεστημένη εφαρμογή πυξίδας σας, αξίζει να δοκιμάσετε αυτήν την επιλογή.

Δείχνει τις συντεταγμένες και το υψόμετρο GPS σε μέτρα ή πόδια και λειτουργεί απρόσκοπτα σε iPhone και iPad. Σας ενημερώνει επίσης για τη θερμοκρασία. Η δωρεάν έκδοση συνοδεύεται από διαφημίσεις. Ωστόσο, μπορείτε να καταργήσετε αυτές τις διαφημίσεις μέσω αγορών εντός εφαρμογής.

Commander Compass Go

Το Commander Compass Go προσφέρει μια υπέροχη λύση πυξίδας για GPS εκτός σύνδεσης και πλοήγηση εκτός δρόμου.

Αυτή η εφαρμογή iOS συνοδεύεται από πολλά εργαλεία και δυνατότητες που την καθιστούν μια εφαρμογή πυξίδας υψηλής ποιότητας. Αυτά τα εργαλεία περιλαμβάνουν γυροσκοπική πυξίδα, χάρτες, δέκτες GPS, ταχύμετρα, ανιχνευτές σημείων διαδρομής, ανιχνευτές φεγγαριού και αστεριών, υψομετρητές και άλλα.

Αυτό μπορεί να αποθηκεύσει τα σημεία διαδρομής και τα προσαρμοσμένα μέρη σας και να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε σε αυτά αργότερα. Εμφανίζει επίσης τα αγαπημένα σας μέρη στους χάρτες.

Σας επιτρέπει να γνωρίζετε λεπτομερείς πληροφορίες GPS, γωνίες, αποστάσεις και πολλά άλλα. Μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα μηνιαίο πακέτο 3,99 $, δίνοντάς σας πρόσβαση σε επιπλέον χάρτες δημόσιας συγκοινωνίας και ποδηλασίας.

Πυξίδα ⊘

Το Compass ⊘ είναι μια εφαρμογή πυξίδας υψηλής ευκρίνειας με απλή αλλά όμορφη διεπαφή. Είναι ιδανικό για iPhone και iPad. Σας επιτρέπει να προσδιορίζετε γρήγορα το υψόμετρο, την τοποθεσία και τον προσανατολισμό σας με μέγιστη ακρίβεια. Αυτή η εφαρμογή βασίζεται στους αισθητήρες των συσκευών σας.

Αυτή η εφαρμογή πυξίδας HD μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα όταν τη χρησιμοποιείτε μακριά από οποιαδήποτε στερεά ηλεκτρομαγνητική πηγή. Είναι δωρεάν η χρήση της εφαρμογής που μπορείτε να κατεβάσετε από το App Store.

Πυξίδα∞

Η Camera LLC παρουσιάζει το Compass∞ ως τον καλύτερο σύντροφό σας κατά την πλοήγηση. Μπορεί να σας δείξει με ακρίβεια πληροφορίες για το υψόμετρο, τον καιρό και την κύρια κατεύθυνση. Είναι μια αξιόπιστη εφαρμογή για κάμπινγκ, πεζοπορία, πεζοπορία, backpacking και άλλα οδικά ταξίδια.

Το Compass∞, εκτός από την ανίχνευση υψομέτρου, κατεύθυνσης κ.λπ., σας προσφέρει πολλά εργαλεία όπως ταχύμετρο, επιλογή φωνής, φακό και άλλα. Παρέχει ανάγνωση πυξίδας με μεγάλα γράμματα, ώστε να μπορείτε να διαβάζετε τα δεδομένα καθαρά και εύκολα. Για καλύτερα αποτελέσματα, αποφύγετε τη χρήση μαγνητικών θηκών, καθώς μπορεί να προκαλέσουν παρεμβολές.

  Τα 9 καλύτερα ιδιωτικά προγράμματα περιήγησης για iOS και Android

Πυξίδα 55

Το Compass 55 είναι μια ιδανική εφαρμογή πυξίδας για αεροπορική, χερσαία και θαλάσσια πλοήγηση. Είναι μια λύση όλα σε ένα με πυξίδα, χάρτη και GPS. Σας ενημερώνει για το υψόμετρο, την ανατολή/δύση του ηλίου, την απόσταση, την μέγιστη και μέση ταχύτητα και πολλά άλλα.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας σημείων διαδρομής σάς επιτρέπει να ορίσετε μια τοποθεσία σημείου διαδρομής και να προσθέσετε ηχητικές σημειώσεις ή φωτογραφίες. Σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε την τοποθεσία σας μέσω email, Facebook, μηνυμάτων, Twitter κ.λπ.

Αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης το Siri. Ο προπονητής φωνής του μπορεί να σας ενημερώσει για την απόσταση, την ταχύτητα, τη διάρκεια και το υψόμετρο ενεργού κομματιού. Σας επιτρέπει να κάνετε λήψη χαρτών εκτός σύνδεσης.

Επικεφαλίδα πυξίδας

Το Compass Heading είναι μια απλή εφαρμογή που είναι εύκολη στη χρήση και στην ανάγνωση. Μπορεί να σας δείξει την κατεύθυνση, τον μαγνητικό βορρά και την κύρια κατεύθυνση. Αυτή η εφαρμογή σας υποστηρίζει με φακό για χρήση τη νύχτα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για κάμπινγκ, πεζοπορία, οδικές εκδρομές και σακίδιο. Είναι επίσης ιδανικό για θαλάσσια πλοήγηση.

Ο ακριβής δείκτης κατεύθυνσης του διασφαλίζει ότι λαμβάνετε αξιόπιστα δεδομένα κατεύθυνσης. Το φόντο μετατρέπεται σε κόκκινο καθώς η συσκευή ευθυγραμμίζεται με το βορρά.

Η Καλύτερη Πυξίδα

Το Best Compass είναι μια απλή εφαρμογή διεπαφής χρήστη για συσκευές iOS. Μπορεί να παρέχει ρεαλιστικές πληροφορίες σχετικά με τις βασικές οδηγίες, το GPS και τον καιρό. Εκτός από το να σας προσφέρει τα δεδομένα κατεύθυνσης, παρέχει επίσης πληροφορίες γωνίας και αζιμουθίου.

Έρχεται με λειτουργία πρόγνωσης καιρού 7 ημερών. Σας ενημερώνει για την ποιότητα του αέρα γύρω σας. Τα χαρακτηριστικά Qibla του σας καθοδηγούν καλύτερα για το πού πρέπει να στρίψετε.

Πυξίδα (Υψόμετρο, Ανατολή ηλίου, S)

Το Compass (Altimeter, Sunrise, S) είναι μια δωρεάν εφαρμογή που δεν περιέχει διαφημίσεις και σας επιτρέπει να προσδιορίσετε τον γεωγραφικό βορρά και το υψόμετρο πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Σας προσφέρει πληροφορίες σχετικά με την ώρα ανατολής και δύσης του ηλίου.

Για τον υπολογισμό του υψομέτρου, χρησιμοποιεί το EGM96 ως γεωειδές αναφοράς. Με αυτό, μπορείτε επίσης να προσδιορίσετε τη διεύθυνση της τρέχουσας τοποθεσίας σας. Αυτή η πυξίδα λειτουργεί καλύτερα απουσία μαγνητικών διαταραχών.

Πυξίδα

Κατεβάστε την εφαρμογή Compass από την PixelProse SARL για να εντοπίσετε ακριβείς βασικές οδηγίες και πληροφορίες GPS. Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί τη θέση δικτύου και το GPS για να προσφέρει αξιόπιστα αποτελέσματα. Σας ενημερώνει για το πραγματικό υψόμετρο πάνω από τη μέση επιφάνεια της θάλασσας.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το Predictive Emoji στο iOS 10

Αυτή η πυξίδα υποστηρίζει πολλαπλές μορφές συντεταγμένων όπως DD, UTM, DMM ή DMS. Μπορεί να σας δείξει τις ώρες ανατολής και δύσης του ηλίου μαζί με δεδομένα γεωγραφικού πλάτους και μήκους. Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα με τα αγαπημένα σας μέρη και να βρείτε τα συντομότερα μονοπάτια προς ένα μέρος.

Χάρτες Πυξίδας

Το Compass Maps είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας δείχνει δεδομένα που σχετίζονται με τις βασικές οδηγίες. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία GPS για να βρει οδηγίες για εσάς. Λειτουργεί σε συσκευές Android με αισθητήρες.

Το Compass Maps λειτουργεί με τον χάρτη σας σε πραγματικό χρόνο και εμφανίζει αμέσως αλλαγές στην τοποθεσία σας στο χάρτη. Σας δείχνει πραγματικό βορρά, ισχύ μαγνητικού πεδίου, γωνία κλίσης συσκευής, κατάσταση αισθητήρα, γεωγραφικό πλάτος και μήκος και πολλά άλλα. Έρχεται επίσης με εργαλεία που μπορούν να υπολογίσουν εύκολα την έκταση της γης στους χάρτες.

Compass by R. Apps

Το R. Apps’ Compass είναι η εφαρμογή βοηθού πλοήγησης εκτός σύνδεσης που προσφέρει δεδομένα σχετικά με συντεταγμένες, διευθύνσεις, μαγνητικό βορρά κ.λπ. Μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε την ακριβή τρέχουσα διεύθυνσή σας και να σας βοηθήσει στην πλοήγηση σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία.

Αυτό δεν απαιτεί σύνδεση στο Διαδίκτυο εάν θέλετε να πλοηγηθείτε σε συγκεκριμένες συντεταγμένες. Χρησιμοποιεί τεχνολογία υψηλής ακρίβειας για μέτρηση σχετικής γωνίας.

Spyglass

Το Spyglass είναι μια εφαρμογή GPS και πυξίδας εκτός σύνδεσης για πλοήγηση εκτός δρόμου και χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Έρχεται με πολλά χρήσιμα εργαλεία όπως κιάλια, πυξίδα υψηλής τεχνολογίας, χάρτες εκτός σύνδεσης, heads-up οθόνη, γυροσκοπική πυξίδα, ανιχνευτή σημείων διαδρομής, ταχύμετρο, υψόμετρο κ.λπ.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να αποθηκεύσετε την τρέχουσα τοποθεσία σας και τα σημεία εφαρμογής στους χάρτες και να προσθέσετε μη αυτόματα συντεταγμένες τοποθεσίας. Διαθέτει μια δυνατότητα οπτικής εύρεσης εύρους που σας επιτρέπει να μετράτε την απόσταση από τα αντικείμενα σε πραγματικό χρόνο.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις θέσεις Polaris, Ήλιου και Σελήνης. Η ψηφιακή πυξίδα του παρέχει ακριβή γεωγραφικά δεδομένα.

Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για smartphone Android καθώς και iOS.

Τελικές Λέξεις

Είτε χάνεστε στα μονοπάτια, είτε θέλετε να δείτε τις γεωγραφικές ιδιότητες της τρέχουσας τοποθεσίας σας είτε χρειάζεστε ένα βοηθητικό εργαλείο πλοήγησης, αυτές οι εφαρμογές πυξίδας μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Δοκιμάστε οποιαδήποτε από αυτές τις εφαρμογές ανάλογα με τη συσκευή σας και θα σας φανούν χρήσιμες.

Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε τις κορυφαίες εφαρμογές πεζοπορίας που θα σας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας και της κατασκήνωσης.