Η ενημέρωση των Windows 10 Οκτωβρίου 2018 είναι σε αναμονή

Η Microsoft κυκλοφόρησε την επόμενη σημαντική ενημέρωση χαρακτηριστικών της στις 2 Οκτωβρίου 2018. Αυτή η ενημέρωση χαρακτηριστικών συνοδεύτηκε από ένα ασυνήθιστο σφάλμα. διέγραφε αρχεία χρήστη κατά την αναβάθμιση. Τις πρώτες μέρες, το σφάλμα δεν έγινε γνωστό από τη Microsoft. Από τότε, έχει ξεκινήσει μια έρευνα και το σφάλμα φαίνεται να είναι αρκετά επίμονο ώστε η Microsoft να έχει θέσει την ενημέρωση των Windows 10 Οκτωβρίου 2018 σε αναμονή.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν θα μπορούν πλέον να κάνουν λήψη της επόμενης ενημέρωσης δυνατοτήτων μέσω της ενημέρωσης των Windows.

Ενημέρωση έως τον Οκτώβριο 2018 Ενημέρωση

Εφόσον η Microsoft απέσυρε την ενημέρωση, αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία συμβουλεύει τους χρήστες να μην την εγκαταστήσουν και θα πρέπει πραγματικά να τους ακούσετε. Ορισμένοι χρήστες που δεν ήθελαν να ενημερώσουν αμέσως, δεδομένου του ιστορικού ότι οι ενημερώσεις των Windows 10 είχαν ήδη διακόψει τις ενημερώσεις για 30 ημέρες. Σε αυτήν την περίπτωση, η ενημέρωση δεν γίνεται ποτέ λήψη στο σύστημά σας. Εάν, ωστόσο, η ενημέρωση έχει ήδη γίνει λήψη στο σύστημά σας, μπορείτε να την εγκαταστήσετε. Μόλις τα αρχεία βρίσκονται στο σύστημά σας, τίποτα δεν σας εμποδίζει να κάνετε αναβάθμιση.

  Πώς να διορθώσετε το νέο κρίσιμο ελάττωμα ασφαλείας των Windows 10 (Μάρτιος 2020)

Εάν πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στην επόμενη έκδοση, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για τα πάντα και είναι καλύτερα να κάνετε καθαρή εγκατάσταση αντί για αναβάθμιση. Εάν δεν έχετε την ενημέρωση, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να μετακινηθείτε στα Windows 10 1809, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα από τα Insider Builds ή μπορείτε να βρείτε ένα αρχείο torrent για την ενημέρωση Οκτωβρίου 2018 (βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε γνήσιο αριθμό-κλειδί προϊόντος. Η πειρατεία λογισμικού είναι έγκλημα).

Εάν χρειάζεται απεγνωσμένα να κάνετε ενημέρωση σε αυτήν τη νέα έκδοση και δεν υπάρχει θέμα καθαρής εγκατάστασης, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων. Για τους χρήστες των Windows 10 Pro, υπάρχει μια επιδιόρθωση που μπορεί να αποτρέψει την απώλεια δεδομένων, αλλά θα πρέπει να λάβετε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να είστε ασφαλείς.

  Πώς να προσθέσετε μια προσαρμοσμένη ανάλυση οθόνης στα Windows 10

Διαθεσιμότητα ενημέρωσης Οκτωβρίου 2018

Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να προωθήσει η Microsoft μια σταθερή, χωρίς σφάλματα έκδοση της ενημέρωσης Οκτωβρίου, αλλά δεν θα χρειαστεί περισσότερο από έναν μήνα. Θα πρέπει να εμφανιστεί μια σταθερή έκδοση στο Windows Update σύντομα. Εάν έχετε ήδη κατεβάσει την παλαιότερη έκδοση, θέλετε να τη διαγράψετε πρώτα. Η ενημέρωση, μόλις είναι διαθέσιμη, θα ληφθεί εκτός εάν έχετε αναβάλει τις ενημερώσεις. Για να είστε ασφαλείς, μπορείτε να κάνετε Google όταν η ενημέρωση είναι διαθέσιμη και να περιμένετε μερικές ημέρες για να δείτε εάν το πρόβλημα έχει επιδιορθωθεί ή όχι.

  Πώς να διορθώσετε το μήνυμα "Πρόβλημα εξαγωγής συσκευής μαζικής αποθήκευσης" στα Windows 10

Αυτή είναι η δεύτερη λανθασμένη σημαντική ενημέρωση που έχει κυκλοφορήσει η Microsoft. Η ενημέρωση του Απριλίου είχε προβλήματα, αλλά εντοπίστηκαν πριν κυκλοφορήσει η ενημέρωση στους χρήστες.