Η ενδοεπικοινωνία βελτιώνει την ικανοποίηση των πελατών, η Gan.ai συγκέντρωσε $5,2 εκατομμύρια

Γεια σε όλους! 🙋 Έχουμε τις παρακάτω ενημερώσεις για εσάς σήμερα! 📣

Θυροτηλέφωνο

Η ενδοεπικοινωνία είναι μια λύση υποστήριξης πελατών που βοηθά στην ταχύτερη επίλυση προβλημάτων, στη μείωση του φόρτου εργασίας της ομάδας και στη βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών. Την πλατφόρμα εμπιστεύονται περισσότεροι από 25 χιλιάδες πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των Amazon, Meta, Atlassian, Notion, eTORO και πολλών άλλων.

Οι τεχνολογίες αυτοματισμού και τα chatbot που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη αυτοματοποιούν τις συνομιλίες, μειώνουν τον όγκο υποστήριξης, παρέχουν πληροφορίες για τις συνομιλίες των πελατών και τα κοινόχρηστα εισερχόμενα με τεχνητή νοημοσύνη συμβάλλουν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της ομάδας.

Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν όλες τις συζητήσεις υποστήριξης και να συνδέονται με τους συναδέλφους τους σε πραγματικό χρόνο, χάρη στην υποστήριξη της πολυκαναλικής επικοινωνίας. Επιπλέον, προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες, τμηματοποίηση δεδομένων πελατών και ανάλυση δεδομένων συμπεριφοράς.

  Τι είναι το LAN και το VLAN; Ένας οδηγός εισαγωγής

Τα προληπτικά συστήματα υποστήριξής του βοηθούν στην πρόβλεψη και την επίλυση των ανησυχιών των πελατών, στη μείωση του εισερχόμενου όγκου και στην ενίσχυση της ικανοποίησης των πελατών.

Η αυτοματοποίησή του χωρίς κώδικα καθιστά εύκολη τη δημιουργία ροών εργασίας και τα εισερχόμενα με τεχνητή νοημοσύνη βοηθούν στη δημιουργία αποκρίσεων. Το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων διευκολύνει τη συνεργασία μεταξύ των συναδέλφων, ενώ επιτρέπει στους πελάτες να παρακολουθούν τις εξελίξεις σε πραγματικό χρόνο.

Η ενδοεπικοινωνία ενσωματώνει περίπου 300 εφαρμογές και προσφέρει API και webhook για εύκολη διαμόρφωση για τη βελτίωση των δυνατοτήτων της. Το λογισμικό είναι διαθέσιμο για δωρεάν δοκιμή για 14 ημέρες.

Todesktop

Η Todesktop είναι μια εταιρεία AY Combinator που μετατρέπει τη βάση κώδικα της διαδικτυακής εφαρμογής σας σε μια εφαρμογή επιφάνειας εργασίας πολλαπλών πλατφορμών με εγγενή λειτουργικότητα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Η πλατφόρμα είναι εργαλείο δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης, υποστηρίζει εφαρμογές πολλαπλών πλατφορμών και παρέχει προαιρετική κωδικοποίηση.

  Πώς να εμφανίσετε τα κρυφά πλωτά πάνελ απόδοσης του Mac

Ορισμένες εφαρμογές που υποστηρίζονται από το ToDesktop περιλαμβάνουν Slite, Typefully, Unbounce, Moises, ClickUp και άλλα. Είναι εύκολο να μετατρέψετε την εφαρμογή ιστού σας σε εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή χωρίς κωδικοποίηση, ενώ μπορείτε να προσαρμόσετε τη σχεδίαση, το εικονίδιο και το πλαίσιο παραθύρου της εφαρμογής.

Ορισμένα από τα εξέχοντα χαρακτηριστικά του είναι το εξαιρετικά γρήγορο παγκόσμιο CDN για λήψη, αναλυτικά στοιχεία λήψης, καθολικοί μαγικοί σύνδεσμοι, προσαρμοσμένα μενού, υποστήριξη πολλών παραθύρων, δίσκοι, σύνδεση σε βάθος και εγγενείς εγκαταστάτες για όλες τις πλατφόρμες.

Το ToDesktop προσφέρει τρία απλά βήματα για αυτόν τον μετασχηματισμό: εκκίνηση απευθείας από μια εφαρμογή Ιστού, προσαρμογή της εφαρμογής Ιστού με κώδικα επιφάνειας εργασίας και δημοσίευση με ένα κλικ. Χειρίζεται λεπτομέρειες όπως εγγενείς ειδοποιήσεις, αυτόματες ενημερώσεις, πρόσβαση σε εγγενή API, προσαρμόσιμη εμφάνιση και αίσθηση και υπογραφή κώδικα.

Τα σχέδια τιμολόγησης είναι διαθέσιμα για διαφορετικές ανάγκες, συμπεριλαμβανομένων βασικών, επαγγελματικών και επιχειρηματικών.

Πλατφόρμα δημιουργίας βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη Η Gan.ai συγκέντρωσε 5,2 εκατομμύρια $

Το Gan.ai παρέχει λογισμικό εξατομίκευσης βίντεο για εταιρείες και επωνυμίες για τη δημιουργία προσαρμοσμένων βίντεο με εγγραφές με ένα κλικ, χρησιμοποιώντας ηθοποιούς και σενάρια με σχετικές λέξεις-κλειδιά. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, οι πελάτες που τον υιοθετούν έχουν δει περισσότερες από τρεις φορές αύξηση στις μετατροπές.

  Πώς να αναγνωρίσετε τα δακτυλικά αποτυπώματα Touch ID

Ενσωματώνεται με πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως Shopify, Calendly, Stripe, Hubspot και Salesforce, διευκολύνοντας τους χρήστες να προσθέτουν επιλογές αγορών και πληρωμής σε εξατομικευμένες σελίδες προορισμού.

Η εταιρεία συγκέντρωσε πρόσφατα 5,2 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση εκκίνησης με επικεφαλής το Surge, το πρόγραμμα ταχείας επέκτασης της Sequoia Capital. Η Emergent Venture και άλλοι άγγελοι επενδυτές υποστήριξαν επίσης τη χρηματοδότηση.

Η Gan.ai ιδρύθηκε από ένα πρώην προσωπικό του Facebook AI Research, τον Suvrat Bhooshan, και η εταιρεία έχει επί του παρόντος 200 συν χρήστες και 40 εταιρικούς πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των Samsung, Zomato, Vivo, Mobile Premier League κ.λπ.

Η Runway AI είναι μια άλλη startup που συγκέντρωσε 50 εκατομμύρια δολάρια σε αποτίμηση 500 εκατομμύρια δολάρια τον Δεκέμβριο του 2022.

Για περισσότερες ενημερώσεις, ανατρέξτε στην κατηγορία Τελευταία τεχνολογία.