Η εγγραφή τηλεφωνικών κλήσεων στο iPhone είναι εύκολη με αυτές τις 8 εφαρμογές

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να ηχογραφήσετε τις τηλεφωνικές σας κλήσεις.

Ίσως να έχετε να κάνετε με έναν απείθαρχο πελάτη, να ανέχεστε τη συνεχή ανάρμοστη συμπεριφορά του αφεντικού σας ή να βιώνετε ατελείωτα επεισόδια με τον πρώην σας. Θα μπορούσε επίσης να είναι για μια συνεδρία καταιγισμού ιδεών με τον επιχειρηματικό σας συνεργάτη. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, μαζί με άλλες καταστάσεις, καθίσταται απαραίτητο να τηρούνται αρχεία και αποδείξεις για το τι συμβαίνει.

Ωστόσο, η εγγραφή τηλεφωνικών κλήσεων στο iPhone δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα, επειδή η Apple την αποτρέπει για λόγους απορρήτου και ασφάλειας, όπως θα έπρεπε. Ο λόγος είναι, στις περισσότερες χώρες, δεν επιτρέπεται η καταγραφή τηλεφωνικών κλήσεων χωρίς τη συγκατάθεση του αντίθετου ατόμου.

Παρόλα αυτά, είναι ακόμα εντελώς δυνατό με μερικές διαθέσιμες εφαρμογές, τις οποίες θα εξετάσουμε σε αυτό το άρθρο. Ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας, εάν έχετε τη συγκατάθεση για την εγγραφή τηλεφωνικών κλήσεων, είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε αυτές τις εκπληκτικές εφαρμογές παρακάτω.

Ας πηδήξουμε αμέσως.

Στροφή μηχανής

Μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή, Rev Call Recorder μπορεί να καταγράφει εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις χωρίς περιορισμό στη διάρκεια.

Οι αναγνώστες του grtechpc.org έχουν ΕΚΠΤΩΣΗ 10% στο Rev.

Καταγράφει κλήσεις σε υψηλή ποιότητα και επιτρέπει επίσης την κοινή χρήση/εξαγωγή τους σε υπηρεσίες τρίτων, όπως Dropbox, email SMS κ.λπ. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις, τέλη συνδρομής ή ενοχλητικές διαφημίσεις και χρεώνει χρήματα μόνο όταν το κάνετε θέλετε να μεταγράψετε τις ηχογραφήσεις σας.

Έτσι, εάν ο σκοπός σας είναι μόνο η εγγραφή κλήσεων, μπορείτε να υποθέσετε ότι δεν θα ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα σε αυτήν την απίστευτη εφαρμογή, κάτι που είναι τρελό να σκεφτόμαστε δεδομένου ότι παρέχει έναν τρόπο να καταγράφετε κλήσεις στο iPhone χωρίς κόπο.

  Δωρεάν υπηρεσίες ελέγχου ιστορικού: Πρέπει να τις χρησιμοποιείτε;

TapeACall Pro

Διατίθεται σε περισσότερες από 50 διαφορετικές χώρες με βάση χρηστών 4 εκατομμυρίων, TapeACall Pro είναι μια πραγματικά δημοφιλής επιλογή για την εγγραφή κλήσεων στο iPhone.

Μπορεί να καταγράφει εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις και να τις αποθηκεύει στον διακομιστή του μέχρι να αποφασίσετε να τις διαγράψετε ή να τις μοιραστείτε αλλού. Μερικές από τις πολλές επιλογές κοινής χρήσης περιλαμβάνουν:

  • Dropbox
  • Google Drive
  • Evernote
  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
  • Facebook
  • Κελάδημα

Επιτρέπει την επισύναψη ετικετών στις ηχογραφήσεις σας για εύκολη αναφορά και τις μετατρέπει σε μορφή MP3. Λαμβάνετε επίσης ειδοποιήσεις push που σας μεταφέρουν κατευθείαν στη βιβλιοθήκη ηχογραφήσεων για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές με ένα κλικ.

Αυτές οι δυνατότητες, μαζί με μια ντουζίνα ακόμη, πραγματικά δικαιολογούν το TapeACall Pro ως μια επί πληρωμή εφαρμογή, αλλά υπάρχει επίσης μια δωρεάν δοκιμή που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πριν πληρώσετε οτιδήποτε.

Google Voice

Google Voice δεν έχει κατασκευαστεί ειδικά για την εγγραφή κλήσεων, αλλά έχει μια δυνατότητα για αυτό, και αυτό είναι το μόνο που ψάχνουμε.

Σας επιτρέπει να ηχογραφείτε κλήσεις χωρίς να παρεμποδίζετε την ποιότητα του ήχου και αποθηκεύει όλα τα δεδομένα σας στον ασφαλή διακομιστή τους, ώστε να έχετε πρόσβαση σε αυτά οποιαδήποτε στιγμή θέλετε. Αυτή η εφαρμογή μπορεί επίσης να μεταγράψει τις τηλεφωνικές σας κλήσεις και να σας στείλει με email τη μεταγραφή.

Εκτός από αυτό έχει:

  • Η ισχυρή επιλογή αναζήτησης για να παρακολουθείτε τις εγγραφές κλήσεων
  • Δωρεάν κλήσεις, μηνύματα κειμένου και φωνητικά μηνύματα
  • Επιλογές φιλτραρίσματος και αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων
  • Ανταγωνιστικές τιμές για διεθνείς κλήσεις
  Διορθώστε το σφάλμα που παρουσιάστηκε κατά την προσπάθεια υποβολής αιτήματος διακομιστή μεσολάβησης

Το Google Voice μπορεί να συγχρονιστεί σε πολλές συσκευές για να σας βοηθήσει να το χρησιμοποιήσετε στο σπίτι, στο γραφείο ή κυριολεκτικά οπουδήποτε θέλετε.

Εφαρμογή καταγραφής κλήσεων

Τόσο απλό όσο το όνομά του, Εφαρμογή καταγραφής κλήσεων από την Profuse κάνει ό,τι διαφημίζει και το κάνει πολύ έξοχα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα πάτημα για να καταγράψετε τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις σας με αυτήν την εφαρμογή, ανεξάρτητα από το αν είναι τοπικές ή διεθνείς. Δεν υπάρχει όριο στη διάρκεια της εγγραφής των κλήσεων ή στο πόσες από αυτές μπορείτε να ηχογραφήσετε.

Αυτή η εφαρμογή έχει επίσης επιλογές για να προσθέσετε ετικέτες στις εγγραφές σας, να τις μοιραστείτε με όποιον θέλετε σε μορφή MP3 και να τις αποθηκεύσετε στη συσκευή σας ή στο cloud. ☁️

Λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις και ως χρήστης, θα έχετε την υποστήριξη πραγματικών ανθρώπων πίσω από το γραφείο για να σας βοηθήσουν σε περίπτωση προβλημάτων.

Συσκευή εγγραφής κλήσεων iCall

Υψηλή βαθμολογία και αγαπημένο για πολλούς, Συσκευή εγγραφής κλήσεων iCall λειτουργεί άψογα χρησιμοποιώντας ένα σύστημα κλήσεων 3 κατευθύνσεων για την καταγραφή κλήσεων, ενώ παράλληλα διατηρεί τη διαδικασία αρκετά απλή.

Μετά τη λήψη της εφαρμογής, πρέπει να πατήσετε το κουμπί Εγγραφή και, στη συνέχεια, να πατήσετε το κουμπί Συγχώνευση κλήσης. Αυτό θα ξεκινήσει την εγγραφή του ήχου για όσο διάστημα συνεχίζετε τη συνομιλία. Μόλις τελειώσει η κλήση, θα αποθηκεύσετε την ηχογράφηση αμέσως για να την ακούσετε και να την μοιραστείτε.

Call Recorder Το iCall έχει μια πολύ κατανοητή διεπαφή και μια υπέροχη ομάδα υποστήριξης επίσης. Μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τη δωρεάν δοκιμή τους προτού λάβετε την premium συνδρομή τους.

  10 καλύτερα εργαλεία για την παρακολούθηση τοπικών δικτύων

Όχι Σημειώσεις

Μπορείτε να ηχογραφήσετε και να μεταγράψετε τις κλήσεις σας με Καταγραφή κλήσεων από NoNotesμια εφαρμογή που χρησιμοποιείται από περισσότερα από 100.000 άτομα σε όλο τον κόσμο.

Μπορεί να καταγράψει κλήσεις οποιουδήποτε μήκους και να τις αποθηκεύσει στο χώρο αποθήκευσης cloud. Έχετε επίσης την επιλογή να μοιραστείτε τις ηχογραφήσεις σας μέσω Facebook και email. Ορισμένες άλλες λειτουργίες σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για υπαγόρευση και κωδικούς QR για να αρχειοθετείτε για αναπαραγωγή.

Αυτή η εφαρμογή βασίζεται σε συνδρομή, αλλά σας επιτρέπει να καταγράφετε έως και 20 λεπτά δωρεάν κάθε μήνα. Έτσι, εάν είστε κάποιος που δεν θέλει να καταγράφει κλήσεις τακτικά, τότε η δωρεάν επιλογή μπορεί να είναι επαρκής για εσάς.

Call Recorder Lite

Μια άλλη εύχρηστη εφαρμογή, Call Recorder Liteμπορεί να καταγράφει εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις στο iPhone σας με τη βοήθεια κλήσεων 3 κατευθύνσεων.

Αυτή η εφαρμογή διαθέτει στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής και προσαρμογές για τις ηχογραφημένες κλήσεις. Μπορείτε να τα κατεβάσετε και να τα μοιραστείτε σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, email, iMessage και υπηρεσίες cloud.

Ως δωρεάν χρήστης, θα μπορείτε να ηχογραφείτε κλήσεις πλήρους μήκους, αλλά να μπορείτε να ακούτε μόνο τα πρώτα 60 δευτερόλεπτα. Για να ακούσετε την πλήρη ηχογράφηση, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση Pro.

CallRec Lite

Όπως και η παραπάνω εφαρμογή, CallRec Lite επιτρέπει την ακρόαση μόνο των πρώτων 60 δευτερολέπτων της ηχογραφημένης κλήσης για το δωρεάν πρόγραμμα.

Αποθηκεύει όλες τις εγγραφές σας στον ασφαλή διακομιστή τους, από τον οποίο μπορείτε να τις μοιραστείτε ή να τις δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας σε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud. Μπορεί να καταγράφει απρόσκοπτα τόσο τις εισερχόμενες όσο και τις εξερχόμενες κλήσεις.

συμπέρασμα

Ελπίζω ότι οι παραπάνω εφαρμογές εγγραφής κλήσεων για το iPhone θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε αρχεία των σημαντικών συνομιλιών σας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για προσωπικές και επαγγελματικές καταστάσεις.