Η διαχείριση εργασιών είναι εύκολη με αυτά τα 11 εργαλεία

Το λογισμικό διαχείρισης εργασιών είναι αποτελεσματικό για να συντονίζει την ομάδα σας και να επιταχύνει το έργο σας προς την ολοκλήρωση.

Βελτιώνει την εξωτερική και εσωτερική επικοινωνία και τη ροή εργασίας στο χώρο εργασίας σας, παρόλο που συσσωρεύονται νέα έργα ή αλλάζουν οι προτεραιότητές σας.

Το θέμα είναι: καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει, η οργάνωση εργασιών και η διαχείρισή τους γίνεται δύσκολη. Απαιτεί ομαλή συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων, των τμημάτων και των ομάδων για την έγκαιρη απόδοση εργασίας.

Αυτό κανω ΑΝΑΦΟΡΑ λέει ότι το 80% όλων των εργαζομένων ξοδεύουν σχεδόν το ήμισυ ολόκληρης της εβδομάδας εργασίας τους για να ξαναδουλέψουν λόγω κακής επικοινωνίας. Η ίδια έκθεση τονίζει ότι το 46% των ηγετών των ομάδων της εταιρείας παραδέχονται ότι η ολοκλήρωση ενός έργου εντός της προθεσμίας είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά τους.

Ευτυχώς, το λογισμικό διαχείρισης έργου έχει εφευρεθεί για να αντιμετωπίσει αυτά τα ζητήματα!

Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι το λογισμικό μπορεί να εξοικονομήσει κατά μέσο όρο 498 ώρες εργαζομένων ετησίως. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζετε ακατάστατους πίνακες εργαλείων, βαρετά υπολογιστικά φύλλα, αυτοκόλλητες σημειώσεις που χάνονται εύκολα, δυσκολίες στην ιεράρχηση εργασιών και αναζήτηση και ταξινόμηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσω μερικά από τα καλύτερα εργαλεία διαχείρισης εργασιών, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δύναμη του αυτοματισμού και να διαχειρίζεστε τα έργα αποτελεσματικά με αποτελεσματική επικοινωνία.

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε το κυνήγι!

Αλλά πριν από αυτό,

Τι είναι το λογισμικό διαχείρισης εργασιών;

Το λογισμικό διαχείρισης εργασιών είναι ένα οργανωμένο εργαλείο για τον εντοπισμό, την κατανομή, τη διαχείριση και την παρακολούθηση εργασιών για εσάς και την ομάδα σας.

Έρχεται με ένα διαισθητικό ταμπλό όπου μπορείτε να δείτε όλες τις βασικές πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των εργασιών που έχετε στο χέρι, τα επίπεδα προτεραιότητάς τους, το ράφι χρόνου και την προθεσμία για κάθε μία από αυτές. Σας βοηθά να προσαρμόσετε τα χρονοδιαγράμματα εργασίας με βάση τη διαθεσιμότητα εργασίας και σας γλιτώνει από σύγχυση.

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες, προσαρμογή και ενσωμάτωση που σας παρέχουν οι σύγχρονοι διαχειριστές εργασιών, ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε το έργο σας χωρίς να εξαντληθείτε.

Οργάνωση εργασιών αποτελεσματικά

Η ομάδα σας και εσείς μπορείτε να εργάζεστε ταυτόχρονα σε πολλά έργα κάθε μέρα. Περιλαμβάνει εργασίες έργου, αναρτήσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δραστηριότητες ανθρώπινου δυναμικού, τιμολόγια, λογιστικά, προγραμματισμό συναντήσεων και η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται. Γίνεται πολύ πιο εύκολο από αυτό που κάνατε με στυλό και χαρτί ή φύλλα excel, για αυτό το θέμα.

Ενημερωθείτε για τις προθεσμίες

Πολλαπλά έργα σημαίνουν πολλαπλές προθεσμίες, που μπορεί να δημιουργήσουν σύγχυση. Αλλά το λογισμικό διαχείρισης εργασιών το καθιστά εύκολο με σαφείς προθεσμίες που εμφανίζονται σε κάθε εργασία στον πίνακα εργαλείων σας. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την πρόοδο καθενός από αυτά και να διαχειριστείτε όλες τις εργασίες και τις δευτερεύουσες εργασίες.

Και παρόλο που ξεχνάτε μια προθεσμία, μην ανησυχείτε. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλά εργαλεία διαχείρισης εργασιών συνοδεύονται από αυτόματες ειδοποιήσεις για τις ημερομηνίες λήξης μέσω email, ώστε να αναλάβετε δράση όταν υπάρχει ακόμη χρόνος.

Αποτελεσματική συνεργασία

Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε ιδέες με τις ομάδες σας σε πραγματικό χρόνο και να προσκαλέσετε τα μέλη της ομάδας σας να αναλάβουν δράση. Δεν χρειάζεται να είναι μια μακρά συνάντηση για να σκοτώσετε το χρόνο της ομάδας σας. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα με την κομψή και έξυπνη λύση που προσφέρει το λογισμικό.

Λοιπόν, τώρα είναι η ώρα να δούμε το κορυφαίο λογισμικό διαχείρισης εργασιών μας.

Δευτέρα

Διαχειριστείτε τα έργα σας αποτελεσματικά, από βασικές εργασίες έως πολύπλοκη διαχείριση χαρτοφυλακίου, με τη βοήθεια της Δευτέρας. Εκτός από όλες τις βασικές δυνατότητες, αυτό το εργαλείο διαχείρισης εργασιών περιλαμβάνει κατανομή πόρων, ορόσημα έργου, χρονοδιάγραμμα και διαχείριση κινδύνου.

Δείτε τα έργα σας χρησιμοποιώντας τα ισχυρά γραφήματα Gantt και διαχειριστείτε πράγματα, αλλάξτε και ελέγξτε τις εξαρτήσεις, τη γραμμή βάσης και τα ορόσημα σε κάθε βήμα του κύκλου ζωής του έργου σας. Μετατρέψτε τις πληροφορίες σε πραγματικές ενέργειες και λάβετε επιχειρηματικές αποφάσεις ανάλογα με τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

Μπορείτε να φέρετε δεδομένα από διάφορα προγράμματα και έργα και, στη συνέχεια, να τα κεντροποιήσετε δημιουργικά σε μια ενιαία προβολή. Τα ενημερωμένα, ζωντανά δεδομένα σάς βοηθούν να διαχειριστείτε τον φόρτο εργασίας σας με βάση την τρέχουσα χωρητικότητά σας και να κατανείμετε πόρους ανάλογα. Ρυθμίστε γρήγορα προσαρμοσμένη αυτοματοποίηση για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις διαχείρισης εργασιών, εγκρίσεις προϋπολογισμού κ.λπ. και να παραμένετε ενημερωμένοι για την τρέχουσα κατάσταση του έργου.

Φέρτε όλα τα μέλη της ομάδας σας μαζί σε μια κοινή πλατφόρμα και σπάστε τα εμπόδια επικοινωνίας και ευθυγραμμίστε τα για να προωθήσετε το έργο σας με βελτιωμένη ταχύτητα. Προσαρμόστε τις ροές εργασίας με μεθόδους όπως Agile, Sprints, Waterfall κ.λπ., με βάση τις ανάγκες του έργου σας.

Μπορείτε επίσης να δείτε την κατάσταση του έργου με μια ματιά με τους φιλικούς προς το χρήστη πίνακες εργαλείων, επιτρέποντας μια καθαρή εικόνα. Η Δευτέρα υποστηρίζει ισχυρές ενσωματώσεις με εργαλεία όπως το Ημερολόγιο Google, το MS-Excel, το Slack, το Teams, το Zoom, το LinkedIn, το Zapier και άλλα. Ξεκινήστε με αυτό το εργαλείο τη Δευτέρα με μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή 14 ημερών.

ClickUp

Προσαρμόστε τα πάντα και διαχειριστείτε τις εργασίες σας σαν επαγγελματίας χρησιμοποιώντας το πλούσιο σε δυνατότητες εργαλείο του ClickUp. Σας βοηθά να κάνετε γρήγορες επιδιορθώσεις και να ανακατεύετε εργασίες με βάση τις νέες απαιτήσεις του έργου. Κάνει εύκολη την ανάθεση εργασιών και την επικοινωνία της ομάδας με συνομιλία σε πραγματικό χρόνο.

  Πώς να εγκαταστήσετε το SuperRepo στο Kodi

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το ClickUp για να το κάνετε ευέλικτο με βάση τις ανάγκες σας με τις πιο μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε το έργο. Το ClickUp επιτρέπει πολλούς αναθέτες, ταξινομεί εργασίες με βάση την προτεραιότητα και σας επιτρέπει να σχεδιάζετε ροές εργασίας και, στη συνέχεια, να τις αντιγράφετε όπου θέλετε.

Μπορείτε να αξιοποιήσετε την παρακολούθηση χρόνου για να σταματήσετε και να ξεκινήσετε την ώρα χρησιμοποιώντας ένα παγκόσμιο χρονόμετρο ενσωματωμένο με εργασίες. Προβάλετε την εργασία σας σε πολλές διατάξεις, όπως προβολή λίστας, προβολή πίνακα, προβολή ημερολογίου, προβολή πλαισίου, προβολή Gantt, προβολή φόρμας, ενσωμάτωση προβολής, προβολή δραστηριότητας, προβολή χάρτη, προβολή πίνακα, χρονοδιάγραμμα, χάρτες μυαλού και ως έγγραφο , συνομιλία ή φόρτο εργασίας.

Χρησιμοποιήστε εντολές κάθετου για να ενεργοποιήσετε τα μενού συντομεύσεων και να προσαρμόσετε αποτελεσματικά τις εργασίες σχετικά με τις λεπτομέρειες τους, να επιλέξετε επιλογές μορφοποίησης, να ενσωματώσετε ή να επισυνάψετε αρχεία κ.λπ. Μπορείτε επίσης να λάβετε επαναχρησιμοποιήσιμα πρότυπα εργασιών για τη δημιουργία διεργασιών και συμβάντων.

Άλλα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται είναι εργασίες φιλτραρίσματος, αναζήτησης και ταξινόμησης. διαχείριση επαναλαμβανόμενων εργασιών· γραμμή εργαλείων πολλαπλών εργασιών, καθορισμένη ιεραρχία, δίσκοι εργασιών, απόδοση μεταφοράς και απόθεσης, αναφορές εργασιών και προσχέδια. υποεργασίες, λίστες ελέγχου, μαζικός αναπρογραμματισμός, διαχείριση χαρτοφυλακίων και επικές, υποστηρίζει webhook και πολλά άλλα.

Το ClickUp εμφανίζει υψηλή διαθεσιμότητα έως και 99,99% για τον τελευταίο 1 χρόνο και προσφέρει υψηλή ιδιωτικότητα και ασφάλεια. Υποστηρίζει τεράστιες 1000+ ενσωματώσεις με εργαλεία όπως Toggle, Chrome, Google Drive, GitHub, Zapier, Calendly, Salesforce, Slack, Intercom και άλλα.

Wrike

Βελτιώστε την έγκαιρη παράδοση και απλοποιήστε τον φόρτο εργασίας χρησιμοποιώντας το Wrike ως το λογισμικό διαχείρισης εργασιών που εμπιστεύονται πάνω από 2,3 εκατομμύρια χρήστες σε παγκόσμια κλίμακα. Αναλύστε την εργασία σε μικρά διαχειρίσιμα κομμάτια με προσαρμοσμένες διαδικασίες και προβολές.

Ενεργοποιήστε τη συνεργασία σε πραγματικό χρόνο σε έναν κοινόχρηστο χώρο για να οργανώσετε όλες τις πληροφορίες, τις ενημερώσεις και τις αποφάσεις του έργου. Αποφύγετε τις συναντήσεις κατάστασης, προσφέροντας ολοκληρωμένες αναφορές και προβολή του έργου σε ολόκληρη την ομάδα και τον πελάτη σας. Εξατομικεύστε τον πίνακα ελέγχου για να δημιουργείτε σημαντικές λίστες υποχρεώσεων και να ταξινομείτε αυτόματα τις εργασίες κατά προτεραιότητα και ημερομηνία λήξης.

Ορίστε προθεσμίες, αναφέρετε την πρόοδο και συζητήστε λεπτομέρειες χρησιμοποιώντας τη δύναμη του αυτοματισμού για να αυξήσετε τα ποσοστά παράδοσης. Μειώστε τις εργασίες διαχειριστή χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένες φόρμες αιτημάτων και προσθήκη ετικετών στους συμπαίκτες που χρειάζεστε για τροποποιήσεις, ερωτήματα ή αιτήματα εντός του πλαισίου.

Μειώστε τον αριθμό των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πηγαίνετε μπροστά και πίσω στην ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας εργαλεία συνεργασίας εντός εφαρμογής. Σχεδιάστε έργα, ορίστε παραδοτέα και λάβετε καλύτερες αποφάσεις χωρίς να χρειάζεται να γράφετε για ογκώδη email.

Είτε επιλέξετε Agile είτε καταρράκτη, το Wrike μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα σε δευτερόλεπτα, όπου μπορείτε να δείτε καθαρά εργασίες σε διαφορετικές προβολές, όπως γραφήματα Gantt, ημερολόγια, πίνακες Kanban κ.λπ. για να έχετε σχόλια πλήρους περιεχομένου, βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες έχουν πρόσφατες εκδόσεις αρχείων, συζητήστε εύκολα τις αλλαγές και διορθώστε προβλήματα σε πραγματικό χρόνο.

Δημιουργήστε προσαρμοσμένες αναφορές μέσα σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο ή δημιουργήστε τις από την αρχή με πολύτιμες πληροφορίες, τις οποίες μπορείτε να μοιραστείτε και να εξαγάγετε. Επιπλέον, μπορείτε να αναλύσετε την απόδοση και την πρόοδο για μεμονωμένα μέλη και την ομάδα στο σύνολό της.

Συνδέω-συωδεομαι Wrike με τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε ήδη, όπως Gmail, Teams, Slack, SAP, Box, Salesforce, Mailchimp, Facebook, Twitter και πολλά άλλα.

Έξυπνο φύλλο

Το Smartsheet είναι ένα εργαλείο διαχείρισης εργασιών που χρησιμοποιείται από τους κορυφαίους παίκτες σε όλους τους κλάδους. Ο πίνακας ελέγχου διαχείρισης έργου φέρνει τα πάντα σε ένα ενιαίο ταμπλό διευκολύνοντας τον αβίαστο σχεδιασμό και τη συνεργασία.

Αυτό το εργαλείο τροφοδοτείται από την αυτοματοποίηση εργασίας, όπου μπορείτε να ορίσετε έναυσμα για την αυτοματοποίηση επαναλαμβανόμενων εργασιών. Επιπλέον, μπορείτε να οπτικοποιήσετε τα πάντα σε προβολές Gantt, πίνακα kanban, κάρτα και πλέγμα για να λάβετε τα κρίσιμα στοιχεία με τον τρόπο που προτιμάτε.

Επιπλέον, είναι εξοπλισμένο με αναφορές σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες για διορθώσεις μαθημάτων, εάν απαιτείται.

Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το Smartsheet με τα επιχειρηματικά εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιείτε ήδη, όπως Google Drive, Slack, Microsoft Teams, Salesforce κ.λπ.

Και μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν για 30 ημέρες και να δείτε γιατί είναι το εργαλείο διαχείρισης εργασιών της επιλογής για πάνω από το 90% των εταιρειών της τύχης 100.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Δημιουργήστε εργασίες με απαράμιλλη ευαισθησία καθώς και προσαρμογή βάσει του στόχου σας χρησιμοποιώντας ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Σας δίνει πλήρη ορατότητα και τη δυνατότητα να εντοπίζετε τα σημεία συμφόρησης και να τα διορθώνετε στις προγραμματισμένες και ανατεθειμένες εργασίες σας.

Ελέγξτε τις εργασίες σας προσθέτοντας ετικέτες, σωστή κατανομή, εκτίμηση χρόνου και ορίζοντας ημερομηνίες λήξης. Οραματιστείτε πώς η ομάδα σας ξοδεύει χρόνο σε διάφορες εργασίες και δείτε λίστες αντικειμένων και αποφασίστε τις εκτιμήσεις στρατηγικά. Χρησιμοποιήστε πρότυπα για να βελτιώσετε τη ροή εργασιών και να αυτοματοποιήσετε την επαναλαμβανόμενη εργασία για να μειώσετε την πίεση του διαχειριστή και τις βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης κλίμακας.

Προσφέρουν διαφορετικά πρότυπα που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο, να επιταχύνετε την εργασία και να βελτιώσετε τις διαδικασίες. Αυτά τα πρότυπα προορίζονται για τη διαχείριση έργων και εργασιών και την ενσωμάτωση πελατών για την προώθηση καλύτερων επιχειρηματικών σχέσεων.

Το Teamwork προσφέρει εφαρμογές για κινητά, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε από οπουδήποτε, απαράμιλλη υποστήριξη πελατών και φιλοξενία στη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία και την Ευρώπη. Διατηρούν υψηλά πρότυπα ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων σας. Ενσωματώνεται με HubSpot, Dropbox, QuickBooks, Zapier, Xero, Google Drive, Slack και άλλα.

  5 δημοφιλείς συμβουλές για το MS Office από το 2015

Paymo

Ολοκληρώστε τα έργα εγκαίρως και εργαστείτε σε πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα με αυτοπεποίθηση Paymo. Βοηθά να σχεδιάζετε εργασίες με βασικές λεπτομέρειες, να συνεργάζεστε αποτελεσματικά με την ομάδα σας και να παρακολουθείτε εύκολα την πρόοδο των εργασιών.

Ομαδοποιεί τις εργασίες για να τις διατηρεί δομημένες και τις αναθέτει σε συμπαίκτες με λίγα κλικ. Κρατήστε μια πανοραμική θέα των εργασιών σας μαζί με αυτές των υφισταμένων σας, εάν είστε διευθυντής. Αναθέστε κατάσταση προτεραιότητας σε διαφορετικές εργασίες, όπως χαμηλή, κανονική, υψηλή ή κρίσιμη, και προχωρήστε με την εργασία αποτελεσματικά και ολοκληρώστε τις εντός των καθορισμένων προθεσμιών.

Το Paymo διαθέτει Λεπτομερή Προβολή εργασιών για συνομιλία με συμπαίκτες σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να αποφασίσετε ποιος μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις ενημερώσεων. Επισυνάψτε αρχεία από το Google Drive ή τον υπολογιστή σας και οργανώστε τα απρόσκοπτα στο έργο σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε προεπισκόπηση αρχείων απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης και να τα κατεβάσετε.

Το Paymo παρέχει τύπους προβολής όπως Kanban Board, Simple, Gantt Chart, Calendar και Table, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτούς που είναι κατάλληλοι για το έργο σας. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε προηγμένα φίλτρα για να εξατομικεύσετε την προβολή εργασιών. Δημιουργήστε και επικολλήστε ορόσημα στη λίστα εργασιών σας και σημειώστε βασικά επιτεύγματα στον κύκλο ζωής του έργου.

Μην χάνετε ποτέ τις ημερομηνίες λήξης των εργασιών ρυθμίζοντας ειδοποιήσεις, οι οποίες σας ειδοποιούν μέσω email όταν έρθει η καθορισμένη ημερομηνία. Μετατρέψτε επαναλαμβανόμενες εργασίες ή έργα σε πρότυπα και αποφύγετε τη δημιουργία τους από την αρχή. Έχετε επίσης την επιλογή να αντιγράψετε έργα με επιλεγμένα στοιχεία.

Asana

Η διαχείριση εργασιών και η παρακολούθησή τους γίνεται εύκολη αν το έχετε Asana στο πλευρό σου. Σας βοηθά να διαχειριστείτε τα πάντα από την αρχή, αναθέτοντας εργασίες στα μέλη της ομάδας και ορίζοντας συγκεκριμένες προθεσμίες για να διασφαλίσετε την έγκαιρη ολοκλήρωση των έργων σας.

Το εργαλείο σάς επιτρέπει να ιεραρχείτε τις εργασίες, ώστε όλοι στην ομάδα σας να μπορούν να κατανοήσουν ποιες εργασίες πρέπει να ολοκληρώσετε πρώτα. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα σας μπορεί να σχεδιάσει πράγματα ενώ είναι αποτελεσματική και παραγωγική. Το Asana βοηθά στη βελτίωση της συνεργασίας μοιράζοντας αρχεία, ιδέες, σχόλια κ.λπ., που επιτρέπουν στους συμπαίκτες να έχουν πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες όταν τις χρειάζονται. Λαμβάνετε εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των προβολών πολλαπλών εργασιών όπως:

  • Προβολή λίστας για χαρτογράφηση εργασιών σε μια λίστα και οργάνωση λεπτομερειών σε ένα μόνο μέρος
  • Προβολή πινάκων για οργάνωση της εργασίας σε έναν πίνακα σαν αυτοκόλλητες σημειώσεις, ώστε να μπορείτε να πλοηγηθείτε στα στάδια γρήγορα.
  • Προβολή ημερολογίου για να εντοπίσετε επικαλύψεις και κενά στο πρόγραμμα εργασιών σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε τις προσαρμογές γρήγορα.
  • Προβολή χρονολογίου για να χαρτογραφήσετε την εργασία σε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα όπου μπορείτε να δείτε τη σχέση μεταξύ διαφόρων εργασιών και να τις παρακολουθήσετε ακόμα και αν αλλάξουν τα σχέδιά σας

Άλλες δυνατότητες περιλαμβάνουν αποστολή απεριόριστων μηνυμάτων, αρχεία καταγραφής δραστηριοτήτων, αποθήκευση αρχείων με 100 MB/αρχείο, συνεργασία με έως και 15 μέλη, προβολή ανάδοχου και ημερομηνιών λήξης, σύντομη και επισκόπηση έργου, ενσωματώσεις παρακολούθησης χρόνου και 100+ ακόμη ενσωματώσεις με την καθημερινότητά σας εφαρμογές.

Η εφαρμογή για κινητά της Asana είναι επίσης διαθέσιμη τόσο στο App Store όσο και στο Google Play, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε εργασίες από οπουδήποτε και να κάνετε γρήγορες αλλαγές σε πραγματικό χρόνο. Η βασική τιμολόγηση του asana είναι ΔΩΡΕΑΝ για πάντα.

Τα επί πληρωμή τους προγράμματα ξεκινούν από 10,99 $ (όταν χρεώνονται ετησίως) για πρόσθετες λειτουργίες όπως εύχρηστους πίνακες εργαλείων, προσαρμοσμένα πεδία, σύνθετες αναφορές και αναζήτηση, απεριόριστους συνεργάτες, φόρμες, κανόνες, κονσόλα διαχειριστή, ορόσημα και άλλα.

Εννοια

Ένας από τους καλύτερους διαχειριστές εργασιών σε αυτήν τη λίστα είναι Εννοια, αναμφισβήτητα. Σας βοηθά να σχεδιάζετε, να εκτελείτε και να παρακολουθείτε τα έργα σας σε ένα μέρος ενώ διευκολύνει την ομαλή συνεργασία με την ομάδα σας. Διατηρήστε την ομάδα σας ευθυγραμμισμένη με έναν κοινό οδικό χάρτη έργου για να αποφύγετε τη σύγχυση.

Και όποτε λαμβάνετε μια ιδέα, μπορείτε να τη μοιραστείτε και να τεκμηριώσετε εργασίες σε μια βάση δεδομένων, ώστε η εκτέλεση του έργου σας να επιταχύνεται. Το Notion σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τα πάντα για να προσθέσετε και να ορίσετε τις ιδιότητες της βάσης δεδομένων σας για τη δημιουργία μιας παραγωγικής ροής εργασίας.

Μπορείτε να προβάλετε δεδομένα με διάφορους τρόπους – ως πίνακα, ημερολόγιο, πίνακα ή να τα φιλτράρετε κατά ιδιότητες. Συνδυάστε την εργασία σας μαζί, με κάθε στοιχείο να έχει ξεχωριστή σελίδα. Θα παρέχει έναν νέο καμβά για κάθε εργασία και μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια σελίδα μέσα σε μια σελίδα και να διατηρήσετε τις σχετικές εργασίες σε ένα μόνο μέρος.

Προσθέστε χρήσιμες πληροφορίες σε έργα, δημιουργήστε μια άλλη βάση δεδομένων, παρακολουθήστε δευτερεύουσες εργασίες, προσθέστε φίλτρα για να προβάλετε τις εργασίες σας και πραγματοποιήστε εναλλαγή μεταξύ έργων εύκολα. Ξεκινήστε συζητήσεις, δημοσιεύστε σχόλια και προσκαλέστε τους συναδέλφους να προχωρήσουν την εργασία ανεξάρτητα από το μέρος ή τη ζώνη ώρας στην οποία ανήκουν.

Το Notion σάς επιτρέπει να εργάζεστε στο ίδιο έργο ταυτόχρονα με άλλους συμπαίκτες για να επιτρέψετε τη συνεργασία σε πραγματικό χρόνο. Σας ειδοποιούν για αναφορές και σχόλια σε ένα έργο, ώστε να μπορείτε να απαντήσετε γρήγορα στην ομάδα σας και να εξοικονομήσετε χρόνο που αφιερώνετε σε ελέγχους κατάστασης ή συναντήσεις.

  Πώς να αλλάξετε τα περιθώρια σελίδας στο Word

Ξεκινήστε με το Notion, το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο ως εφαρμογή ιστού και εφαρμογή για υπολογιστές που μπορείτε να κατεβάσετε για Mac, Windows, iOS και Android. Είναι ασφαλές και ασφαλές με κρυπτογράφηση SSL και 100% αρχιτεκτονική βασισμένη στο cloud που προστατεύεται με VPC και έλεγχο ασφαλείας ανά τρίμηνο. Εκτός από αυτό, περιλαμβάνει επίσης SAML single sign-on στο σχέδιο Enterprise για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε την πρόσβαση των χρηστών σε κλίμακα.

Todoist

Χρήση Todoist για να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη σας ότι όλα τα έργα σας προχωρούν με τη σωστή ταχύτητα και ολοκληρώνονται έγκαιρα χάρη στην αποτελεσματική διαχείριση και οργάνωση εργασιών. Δείτε τα έργα σας καθαρά και παρακολουθήστε κάθε δραστηριότητα, ώστε να ελέγχετε τα πράγματα εύκολα και να μην χάνετε καμία ενημέρωση.

Χρησιμοποιήστε τη «γρήγορη προσθήκη» για να καταγράψετε εργασίες, να τις οργανώσετε σε δευτερόλεπτα και να θυμάστε προθεσμίες με επαναλαμβανόμενες ημερομηνίες λήξης. Εστιάστε στα σωστά πράγματα δίνοντας προτεραιότητα στις εργασίες, αποφασίζοντας τι θα κάνετε στη συνέχεια, δημιουργώντας δευτερεύουσες εργασίες και ενότητες και προσθέτοντας αγαπημένα για να έχετε υπόψη σας τα κύρια έργα, τα φίλτρα ή τις ετικέτες.

Μοιραστείτε τον φόρτο εργασίας σας αναθέτοντας εργασίες, καθιστώντας τις βασικές πληροφορίες διαθέσιμες σε όλους με σχόλια και παρακολουθώντας τις αλλαγές. Θέστε στόχους καθημερινά ή εβδομαδιαία και οραματιστείτε απτή πρόοδο και τάσεις παραγωγικότητας. Το εργαλείο συνοδεύεται από Todoist Karma, το οποίο σας απονέμει πόντους όταν ολοκληρώνετε εργασίες και διατηρείτε τις σειρές σας, ενώ μπορείτε επίσης να εμφανίζετε την πρόοδο σε πολύχρωμα γραφήματα.

Οργανώστε έργα με απλές ή σε βάθος διατάξεις. σύρετε και τοποθετήστε εργασίες όπου θέλετε. Το Todoist προσφέρει επίσης όμορφα πρότυπα, ώστε να μπορείτε να προετοιμάσετε γρήγορα έναν οδικό χάρτη προϊόντων, μια ατζέντα συναντήσεων, μια εβδομαδιαία ανασκόπηση κ.λπ.

Ενσωματώστε το Todoist με τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε, ώστε να μην χρειάζεται να σερφάρετε από τη μια εφαρμογή στην άλλη. μπορείτε να οργανώσετε τα πάντα κεντρικά εδώ. Μπορείτε να το συνδέσετε με 10+ εφαρμογές και πρόσθετα, συμπεριλαμβανομένων των Dropbox, Alexa, Google Calendar κ.λπ.

Trello

Trello είναι ένα διάσημο εργαλείο διαχείρισης εργασιών που επέλεξαν 1M+ ομάδες όλων των μεγεθών για να διαχειριστούν τα έργα τους, να συνεργαστούν και να βελτιώσουν το γράφημα παραγωγικότητάς τους. Λειτουργεί μοναδικά για να καλύψει τις απαιτήσεις ακόμη και των ιδιωτών σε μεγάλες επιχειρήσεις. Μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε έναν πίνακα Trello, κάρτες και λίστες για να εντοπίσετε τη διαφορά.

Μπορείτε να επεκτείνετε και να προσαρμόσετε εργασίες με πρόσθετες λειτουργίες καθώς προχωρά η ομαδική εργασία. Το Trello προσφέρει διαισθητικές λειτουργίες για συναντήσεις, εκδηλώσεις, έργα και τον καθορισμό στόχων. Ο πίνακας Trello σάς βοηθά να αναθέσετε εργασίες, να ορίσετε χρονοδιαγράμματα, να διαθέτει μετρήσεις παραγωγικότητας, ημερολόγια και πολλαπλές προβολές και εμφανίζει στατιστικά στοιχεία.

Χρησιμοποιήστε κάρτες Trello για να οργανώσετε την εργασία, να τις παρακολουθήσετε και να τις μοιραστείτε με τους συμπαίκτες σας. Μπορείτε να ανοίξετε μια κάρτα για να βρείτε λίστες ελέγχου, συνημμένα, ημερομηνίες λήξης, συνομιλίες κ.λπ. Εστιάστε σε πράγματα που έχουν σημασία και αφήστε τον αυτοματισμό να χειριστεί τα υπόλοιπα με το Trello που διαθέτει «Butler» για να μειώσει τις κουραστικές εργασίες ή τα κλικ.

Χρησιμοποιεί εντολές Επεξεργασίας Φυσικής Γλώσσας (NLP) για να ενεργοποιήσει την αυτοματοποίηση χωρίς κώδικα για εσάς. Βελτιώστε συγκεκριμένες ανάγκες συνδέοντας το Trello με ισχυρές εφαρμογές όπως το Confluence, το Dropbox, το Evernote, το Slack, το Google Drive και άλλα. Κατεβάστε την εφαρμογή Trello στο smartphone σας iOS ή Android για να τη χρησιμοποιήσετε απρόσκοπτα ανά πάσα στιγμή.

nΔιαχειριστής εργασιών

Όταν πρόκειται για λογισμικό διαχείρισης έργων, οι εταιρείες συνήθως προσέχουν ένα εργαλείο για την ανάλυση, το σχεδιασμό, τη συνεργασία και τη διαχείριση καθημερινών εργασιών. Ως εκ τούτου, έρχεται το nTask Manager, ευρέως γνωστό ως ισχυρό λογισμικό διαχείρισης έργων. Έχει τη δυνατότητα να απλοποιήσει τον προγραμματισμό του έργου για την ομάδα και να εξορθολογίσει τις εξαρτήσεις εργασιών, τη διαχείριση πόρων, την οικονομική περίληψη, τον σχεδιασμό του έργου και τα παραδοτέα.

Το nTask Manager είναι γεμάτο με πολλές δυνατότητες, όπως διαχείριση συσκέψεων, παρακολούθηση ζητημάτων, λίστα υποχρεώσεων, φύλλα χρόνου, διαχείριση κινδύνου και πίνακας Kanban. Επίσης, μπορεί κανείς να ενσωματώσει το εργαλείο με τις αγαπημένες του εφαρμογές για την επιτυχία του έργου.

Το εργαλείο είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά όπως:

  • Προϋπολογισμός και Οικονομική Περίληψη
  • Προγραμματισμός Έργου
  • Ορισμός ορόσημο
  • Κατανομή των πόρων
  • Σύνδεση έργων και ανάθεση εργασιών
  • Προκατασκευή προτύπων πινάκων
  • Προσαρμοσμένες καταστάσεις
  • Απεριόριστες πίνακες Kanban
  • Επισυνάψτε έγγραφα και σχόλια
  • Πολλαπλοί Εντεταλμένοι
  • Προτεραιότητα και Κατάσταση Εργασίας
  • Ορισμός πραγματικών ληξιπρόθεσμων και προγραμματισμένων ημερομηνιών
  • Γραμμή Προόδου
  • Εξαρτήσεις εργασιών
  • Δημιουργία υποεργασιών

Το nTask προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και αποτελεσματικότητα κατά τη διαχείριση εργασιών και τη διατήρηση της εστίασης. Κάποιος μπορεί επίσης να βελτιώσει τις δυνατότητες λήψης αποφάσεων χρησιμοποιώντας το εργαλείο ορίζοντας εξαρτήσεις και προσθέτοντας εργασίες. Ο στόχος είναι να προσφέρει διαφάνεια μεταξύ των μελών της ομάδας, να διατηρήσει την υπευθυνότητα και να βελτιώσει την επικοινωνία της ομάδας.

Το εργαλείο είναι ιδανικό για την παρακολούθηση του χρόνου που αφιερώνεται στις εργασίες και τη δημιουργία αναφορών φύλλου χρόνου. Συνοδεύεται από αυτόματο χρονόμετρο, μη αυτόματη καταχώριση ώρας, υποβολή φύλλου χρόνου και έγκριση/απόσυρση φύλλου χρόνου. Οι χρήστες μπορούν επίσης να λαμβάνουν ενημέρωση για επαναλαμβανόμενες συσκέψεις, να συγχρονίζουν συσκέψεις με το ημερολόγιο, να παρακολουθούν αποφάσεις ή ενέργειες και να συζητούν σημειώσεις ή ατζέντα συσκέψεων.

συμπέρασμα

Η διαχείριση έργων έχει γίνει πολύ πιο εύκολη με την εμφάνιση των εργαλείων διαχείρισης εργασιών. Ως εκ τούτου, επιλέξτε οποιοδήποτε από αυτά για να δημιουργήσετε εργασίες, να τις αναθέσετε στα μέλη της ομάδας σας, να παρακολουθήσετε την πρόοδό τους, να συνεργαστείτε αποτελεσματικά και να συλλέξετε πληροφορίες.

Είμαι βέβαιος ότι θα ολοκληρώσατε περισσότερα έργα εγκαίρως με παραδοτέα υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας το λογισμικό.