Η δημοφιλής εφαρμογή συντήρησης σπιτιού BrightNest έρχεται στο Android

Αν σας έτυχε ποτέ να ρίξετε μια ματιά γύρω από το σπίτι σας και να δείτε το gazillion περίπου εργασίες που περιμένουν την προσοχή σας, όπως πράγματα που πρέπει να επισκευαστούν, να καθαριστούν, να μετακινηθούν, να πουληθούν ή να συσκευαστούν, τότε σίγουρα θα εκτιμούσατε αυτό που φέρνει το BrightNest στο τραπέζι. Αυτή η δημοφιλής ιστοσελίδα που μετατράπηκε σε εφαρμογή για κινητά, την οποία καλύψαμε πριν από λίγο καιρό, προσγειώθηκε στο Google Play Store για συσκευές Android και φέρνει μαζί της πολλές συμβουλές και κόλπα για τον καθαρισμό και τη συντήρηση ενός σπιτιού.

Την τελευταία φορά που μιλήσαμε για το BrightNest ήταν μόνο ένας ιστότοπος που θα μπορούσε να σας παρέχει πολλές συμβουλές, υπενθυμίσεις, εγχειρίδια και πολλά άλλα, σχετικά με τη συντήρηση του σπιτιού. Έκτοτε, η υπηρεσία εισήγαγε πολλές νέες χρήσιμες λειτουργίες και έφτασε στις πλατφόρμες για κινητές συσκευές. Η εφαρμογή Android διαθέτει μια καθαρή και κομψή διεπαφή και προσφέρει στους χρήστες διάφορες συμβουλές για το οικιακό στυλ και τη συντήρηση, καθώς και τρόπους βελτίωσης του τρόπου ζωής σας.

  Η εφαρμογή «VNC Viewer» για τηλεχειριστήριο υπολογιστή RealVNC για Android τώρα δωρεάν

Κατά την εκκίνηση της εφαρμογής για πρώτη φορά, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας καθώς και να απαντήσετε σε μερικές απλές ερωτήσεις όπως έχετε κατοικίδια ή παιδιά; Έχετε γκαράζ; Το σπίτι σας έχει κλιματισμό; Αφού συγκεντρώσει αυτές τις βασικές πληροφορίες, προσφέρει συμβουλές που εξοικονομούν χρόνο και χρήμα στη βασική συντήρηση του σπιτιού. Κάθε πρόταση υποδιαιρείται επίσης σε υποκατηγορίες, για παράδειγμα Green, Clean, Handy, Hungry κ.λπ. Όταν πατάτε σε μια πρόταση, το BrightNest προσφέρει σχετικά άρθρα συνήθως μια λίστα με πράγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιτύχετε τον στόχο σας. Η καθαρή διεπαφή της εφαρμογής λειτουργεί καλά και είναι εύκολη στην πλοήγηση όταν πρόκειται για εξερεύνηση διαφορετικών ενοτήτων. Επίσης, η εφαρμογή συνεχίζει να σας κάνει περισσότερες ερωτήσεις για να φέρετε περισσότερες προτάσεις ειδικά προσαρμοσμένες για εσάς.

  Το Weatheroux⁺ είναι τόσο απλό και καθαρό όσο μπορεί να γίνει μια εφαρμογή καιρού [Android]

Εκτός από το να σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές και κόλπα, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τι πρέπει να κάνετε γύρω από το σπίτι σας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω της ρύθμισης διαφορετικών εκκρεμοτήτων και υπενθυμίσεων. Για να προσθέσετε μια νέα εργασία, απλώς σύρετε το δάχτυλό σας από τη δεξιά άκρη των οθονών και πατήστε «Προσθήκη προσαρμοσμένων εκκρεμών εργασιών», θα ανοίξει η νέα οθόνη υποχρεώσεων όπου μπορείτε να γράψετε την εργασία σας, να της δώσετε ένα προσαρμοσμένο όνομα και να καθορίσετε την προθεσμία.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο για το BrightNest είναι η οθόνη Εξερεύνησης που σας βοηθά να προβάλετε μόνο συγκεκριμένο περιεχόμενο. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να δείτε συμβουλές σχετικά με το σπίτι σχετικά με την υγεία, μπορείτε να πατήσετε «Υγιεινή» από το μενού Sidebar και το BrightNest θα εμφανίζει μόνο περιεχόμενο που σχετίζεται με την ευεξία του σπιτιού σας.

  Οι 8 καλύτερες συσκευές εγγραφής φωνής Android

Το BrightNest είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Google Play και λειτουργεί σε Android 4.1 ή νεότερη έκδοση.

Εγκαταστήστε το BrightNest από το Play Store